Hoved Forhold Michael Strahan

Michael Strahan

Michael Strahan DatingRangering 4959 3Alder 49 år Zodiac Skorpionen Forhold 5 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Marianna Hewitt og Michael StrahanMarianna Hewitt begynte å date Michael Strahan oktober 2014. se forholdet

Forhold

Michael Strahan var tidligere gift med Jean Muggli(1999 - 2006)og Wanda Hutchins Strahan(1991 - 1996).

Michael Strahan har vært forlovet med Nicole Mitchell Murphy(2009 - 2014).



Michael Strahan har vært i forhold til Stefani Vara(2006 - 2007).

Om

Michael Strahan er en 49 år gammel amerikansk fotballspiller. Født Michael Anthony Strahan 21. november 1971 i Houston, Texas, USA, han er kjent for New York Giants of the National Football League, Brothers, Live! med Kelly og Michael, Good Morning America, $ 100.000-pyramiden. Stjernetegnet hans er Skorpionen.

Michael Strahan er medlem av følgende lister: Amerikanske TV-personligheter, amerikansk fotball quarterbacks og 1971 fødsler.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Michael Strahan! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

hvem er rafael nadal dating

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto8 år, 6 måneder7 år, 3 måneder-
Engasjert16 år, 9 måneder--
Datingto6 år, 7 måneder3 år, 10 måneder1 år
Total58 år, 6 måneder5 år, 9 måneder1 år

Detaljer

FornavnMichael
MellomnavnAnthony
EtternavnStrahan
Fullt navn ved fødselenMichael Anthony Strahan
Alder49 år
Fødselsdag21. november 1971
FødestedHouston, Texas, USA
Høyde6 '5' (196 cm)
Vekt125 kg (275 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeSvart
HårfargeSvart
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
universitetTexas sørlige
Yrke TekstProfesjonell fotballspiller, TV-personlighet
YrkeAmerikansk fotball)
Amerikansk fotballposisjonDefensiv slutt
UtkastUtkastet av New York Giants i 2. runde (40. totalt) i NFL Draft 1993.
Krav til berømmelseNew York Giants of the National Football League, Brothers, Live! med Kelly og Michael, Good Morning America, $ 100.000-pyramiden
MorLouise Strahan

Michael Anthony Strahan (; født 21. november 1971) er en amerikansk TV-programleder og tidligere profesjonell fotballspiller som var en defensiv slutt og tilbrakte hele sin 15-årige karriere hos New York Giants of the National Football League (NFL). Strahan satte rekord for flest sekker i en sesong i 2001, og hjalp Giants med å vinne Super Bowl XLII over New England Patriots i sin siste sesong i 2007. Etter å ha trukket seg fra NFL, ble han en mediepersonlighet. Han ble valgt til Pro Football Hall of Fame i 2014.

Mer om Michael Strahan Mindre om Michael Strahan

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Marianna HewittForholdOktober 2014tilstede6 år
4Nicole Mitchell MurphyForholdOkt 2007Juli 20146 år
3Stefani VaraForhold200620071 år
toMuggli jeansGift199820068 år
1Wanda Hutchins StrahanGift1990nitten nittiseks6 år
Marianna Hewitt #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt begynte å date Michael Straha ...[vis par] Nicole Mitchell Murphy #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan og Nicole Mitchell Murphy se ...[vis par] Stefani Vara #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara og Michael Strahan skiltes i ...[vis par] Muggli jeans #to

Muggli jeans

1998 - 2006

Michael Strahan og Jean Muggli ble skilt ...[vis par] Wanda Hutchins Strahan #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan og Michael Strahan vi ...[vis par] #5

Marianna Hewitt

2014

Marianna Hewitt og Michael Strahan har vært sammen siden oktober 2014.



Forhold 6 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #4

Nicole Mitchell Murphy

2007 - 2014

Michael Strahan og Nicole Mitchell Murphy var forlovet i 5 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i oktober 2007. De var forlovet 22. mai 2009, men ble skilt senere i juli 2014.

Forhold 6 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #3

Stefani Vara

2006 - 2007

Stefani Vara og Michael Strahan datert fra 2006 til 2007.

Forhold 1 år se forholdet #to

Muggli jeans

1998 - 2006

Michael Strahan og Jean Muggli var gift i 6 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1998 og giftet seg 18. juli 1999. 6 år senere ble de skilt 20. juli 2006.

Forhold 8 år MåleResultatKinesisk dyrekrets40%Alder1%'> Kompatibilitet 10% Barn 2 barn se forholdet #1

Wanda Hutchins Strahan

1990 - 1996

Wanda Hutchins Strahan og Michael Strahan var gift i 5 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1990 og giftet seg i 1991. 5 år senere ble de skilt i 1996.

Forhold 6 år Barn 2 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Michael Strahan49 SkorpionenAmerikansk fotball)
amerikansk
Marianna Hewitt3. 4 VektenPersonlighet
amerikansk
Nicole Mitchell Murphy53 SteinbukkenModell
amerikansk
Stefani Vara-
amerikansk
Muggli jeans56
amerikansk
Wanda Hutchins Strahan- Slektning

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
TanitaHunn199229 år gammel Wanda Hutchins Strahan
MichaelMannnitten nitti fem26 år gammel Wanda Hutchins Strahan
IsabellaHunn28. oktober 200416 år gammel Muggli jeans
SophiaHunn28. oktober 200416 år gammel Muggli jeans

Fotogalleri

Skuespilleren til 'Miss Peregrine' - ABCs 'Good Morning America' - 2016 Skuespilleren til 'Miss Peregrine' - ABCs 'Good Morning America' - 2016 Skuespilleren til 'Miss Peregrine' - ABCs 'Good Morning America' - 2016 Skuespilleren til 'Miss Peregrine' - ABCs 'Good Morning America' - 2016 Skuespilleren til 'Miss Peregrine' - ABCs 'Good Morning America' - 2016 Skuespilleren til 'Miss Peregrine' - ABCs 'Good Morning America' - 2016 Salma Hayek på Good Morning America i New York Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska - Good Morning America i NYC Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska - Good Morning America i NYC Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska - Good Morning America i NYC Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska - Good Morning America i NYC Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska - Good Morning America i NYC

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Charlie's Angels2019NY BosleyFilm
LEGO Ninjago-filmen2017Michael Strahan (stemme)Film
Istid: kollisjonskurs2016Bamse (stemme)Film
Nattlue2016Michael StrahanTV-show
Magic Mike XXL2015augustFilm
Svart-ish2014Juni BugTV-show
Inne i Amy Schumer2013Michael StrahanTV-show
Er vi der ennå?2010BouncerTV-show
Brødre2009Mike TrainorTV-show
Chuck2007MinTV-show
Entourage2004Michael StrahanTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.