Hoved Forhold Michael C. Hall

Michael C. Hall

Michael C. Hall GiftRangering 3267 284Alder 50 år Zodiac Vannmannen Forhold 5 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Michael C. Hall og Morgan MacgregorMorgan Macgregor og Michael C. Hall har vært gift i 5 år siden 29. februar 2016. se forholdet

Forhold

Michael C. Hall var tidligere gift med Jennifer Carpenter(2008 - 2010)og Amy Spanger(2002 - 2006).

Michael C. Hall har vært i forhold til Vanessa Abrue(2011)og Julia Stiles(2010).



Om

Michael C. Hall er en 50 år gammel amerikansk skuespiller. Han ble født Michael Carlyle Hall 1. februar 1971 i Raleigh, North Carolina, og er kjent for David Fisher på Six Feet Under og Dexter Morgan på Dexter i en karriere som strekker seg fra 1995 til nå. Stjernetegnet hans er Vannmannen.

Michael C. Hall har vært i 8 matchups på skjermen, inkludert Dane DeHaan i Drep dine kjære (2013), Jaime Murray i Dexter (2006), Jodi Balfour i Kronen (2016), Julia Stiles inn Dexter (2006)og Mathew St. Patrick i Six Feet Under (2001).

Michael C. Hall er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske sceneskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Michael C. Hall! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift38 år, 8 måneder5 år, 7 måneder3 år, 1 måned
Datingto9 måneder, 5 dager4 måneder, 17 dager-
Total58 år, 8 måneder3 år, 6 måneder9 måneder, 5 dager

Detaljer

FornavnMichael
MellomnavnCarlyle
EtternavnHall
Fullt navn ved fødselenMichael Carlyle Hall
Alder50 år
Fødselsdag1. februar 1971
FødestedRaleigh, North Carolina
Høyde179 cm (5 '10½)
ByggeAtletisk
ØyenfargeGrønn
HårfargeNett
StjernetegnVannmannen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetEarlham College, Richmond, IN (1993), MFA, New York University
Yrke TekstSkuespiller.
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseDavid Fisher på Six Feet Under og Dexter Morgan på Dexter
År aktiv1999 – nåværende, 1995 – nåværende
Offisielle nettstederwww.michaelchall.org
FarWilliam Carlyle Hall
MorJanice Styons Hall

Michael Carlyle Hall (født 1. februar 1971) er en amerikansk skuespiller, musiker og produsent. Han er mest kjent for sine roller som Dexter Morgan, en seriemorder og blodspatteranalytiker i Showtime-serien Dexter, og som David Fisher i HBO-dramaserien Six Feet Under. I 2010 vant Hall en Golden Globe Award og en Screen Actors Guild Award for sin rolle i Dexter. Han har også spilt i Broadway-show, fortalt lydbøker, og er for tiden vokalist i bandet Princess Goes to the Butterfly Museum.

Mer om Michael C. Hall Mindre om Michael C. Hall

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Morgan MacgregorGiftSep 2012tilstede8 år
4Vanessa AbrueForhold R Februar 2011Desember 20119 måneder
3Julia StilesForhold R 20102010-
toJennifer CarpenterGiftNov 2007Desember 20103 år
1Amy SpangerGift200120065 år
Morgan Macgregor #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor og Michael C. Hall har bi ...[vis par] Vanessa Abrue #4Rykte

Vanessa Abrue

2011

Vanessa Abrue og Michael C. Hall var rykter ...[vis par] Julia Stiles #3Rykte

Julia Stiles

2010

Michael C. Hall og Julia Stiles er separate ...[vis par] Jennifer Carpenter #to

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter og Michael C. Hall ble d ...[vis par] Amy Spanger #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger og Michael C. Hall ble skilt ...[vis par] #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor og Michael C. Hall har vært gift i 5 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i september 2012 og giftet seg 29. februar 2016.



Forhold 8 år MåleResultatKinesisk dyrekrets100%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 28% se forholdet #4

Vanessa Abrue

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Vanessa Abrue hadde koblet seg til Michael C. Hall i mars 2011.

Forhold 9 måneder MåleResultatKinesisk dyrekrets60%Alder44%'> Kompatibilitet 26% se forholdet #3

Julia Stiles

2010 (Ryktet)

Det ryktes at Michael C. Hall har koblet seg til Julia Stiles i 2010.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #to

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter og Michael C. Hall var gift i 1 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i november 2007 og giftet seg 31. desember 2008. 1 år senere ble de skilt 2. desember 2011.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger og Michael C. Hall var gift i 3 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 2001 og giftet seg 1. mai 2002. Tre år senere ble de skilt i 2006.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Alder98%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Michael C. Hallfemti VannmannenSkuespiller
amerikansk
Morgan Macgregor3. 4 Forfatter
Kanadisk
Vanessa Abrue35 Annen
amerikansk
Julia Stiles40 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Jennifer Carpenter41 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Amy Spanger49 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Kronen - Michael C. Hall The Crown (2016) The Crown (2016) Mark Felt: Mannen som brakte det hvite hus (2017) Dexter Michael C. Hall gikk ut hunden sin i Los Feliz, California 24. desember 2013 Michael C. Hall gikk ut hunden sin i Los Feliz, California 24. desember 2013 Michael C. Hall gikk ut hunden sin i Los Feliz, California 24. desember 2013 Michael C. Hall gikk ut hunden sin i Los Feliz, California 24. desember 2013 Michael C. Hall gikk ut hunden sin i Los Feliz, California 24. desember 2013 Michael C. Hall gikk ut hunden sin i Los Feliz, California 24. desember 2013 Michael C. Hall gikk ut hunden sin i Los Feliz, California 24. desember 2013

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Rapporten2019Thomas EastmanFilm
I skyggen av månen2019HoltFilm
Game Night2018Den bulgarskeFilm
Sikker2018Tom delaneyTV-show
Mark Felt: Mannen som brakte Det hvite hus2017John DeanFilm
Gettysburg-adressen2016Leonard Swett (stemme)Film
Christine2016GeorgeFilm
Kronen2016President KennedyTV-show
Etter Adderall2016regissørFilm
Star vs the Evces of Evil2015Ekstra stemmer, karamellTV-show
Dokumentar nå!2015Billy May 'Dead Eyes' DempseyTV-show
Justice League: Gods and Monsters Chronicles2015Batman, Kirk LangstromTV-show
Kaldt i juli2014DataFilm
Drep dine kjære2013David KammererFilm
Elven2013GuruenKortfilm
Ruth & Erica2012TomTV-show
Trøbbel med lykke2011Morris BlissFilm
Peep World2010Jack MeyerwitzFilm
Gamer2009Ken CastleFilm
Dexter: Early Cuts2009Dexter MorganTV-show
Hvordan skje med Michael C. Hall2009Forteller (stemme)Kortfilm
Dexter2006Dexter MorganTV-show
Frimurernes mysterier2006Forteller (stemme)TV-film
CollegeHumor Originals2006BryanTV-show
Bereft2004JonathanTV-film
Lønning2003Agent KleinFilm
Six Feet Under2001David FisherTV-show
Som verden snur1956Jerry KleinTV-show
Shadowplay (TV-serie)Tom FranklinTV-show
John and the HoleBradFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Dane DeHaan og Michael C. HallDanske DeHaan
    • Drep dine kjære
      2013
    [vis matchup]
  • Michael C. Hall og Jaime MurrayJaime Murray
    • Dexter
      2006
    [vis matchup]
  • Michael C. Hall og Jodi BalfourJodi Balfour
    • Kronen
      2016
    [vis matchup]
  • Michael C. Hall og Julia StilesJulia Stiles
    • Dexter
      2006
    [vis matchup]
  • Michael C. Hall og Mathew St. PatrickMathew St. Patrick
    • Six Feet Under
      2001
    [vis matchup]
  • Michael C. Hall og Rebecca HallRebecca Hall
    • Christine
      2016
    [vis matchup]
  • Michael C. Hall og Yvonne StrahovskiYvonne Strahovski
    • Dexter
      2006
    [vis matchup]
  • Michael Hall og Julie BenzJulie Benz
    • Dexter
      2006
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...