Hoved Forhold Meghan Trainor

Meghan Trainor

Meghan Trainor GiftRangering 1713 179Alder 27 år Zodiac Steinbukken Forhold 2 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Daryl Sabara og Meghan TrainorMeghan Trainor og Daryl Sabara har vært gift i 2 år siden 22. desember 2018. se forholdet

Forhold

Meghan Trainor har hatt et møte med Charlie Puth(2015).

Om

Meghan Trainor er en 27 år gammel amerikansk sanger. Født Meghan Elizabeth Trainor 22. desember 1993 i Nantucket, Massachusetts, USA, hun er kjent for sangen 'All About That Bass' i en karriere som spenner over 2008 – nåtid og 2009 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Steinbukken.



Meghan Trainor er medlem av følgende lister: Epic Records-artister, amerikanske dansemusikere og amerikanske popsangere.

christina el moussa dating hvem

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Meghan Trainor! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift14 år, 10 måneder--
Støte på12 måneder, 1 dag--
Totalto4 år, 10 måneder2 år, 6 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnMeghan
MellomnavnElizabeth
EtternavnTrener
Fullt navn ved fødselenMeghan Elizabeth Trainor
Alternativt navnMTrain
Alder27 år
Fødselsdag22. desember 1993
FødestedNantucket, Massachusetts, USA
Høyde5 '4½' (164 cm)
Vekt68 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeGrønn
HårfargeBlond
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNauset Regional High School, North Eastham, MA
universitetBerklee College of Music
Yrke TekstSanger, låtskriver, produsent
YrkeSanger
Krav til berømmelseSangen 'All About That Bass'
Musiksjanger (tekst)Bubblegum pop, Pop, Blue Eyed Soul, Doo-Wop, R&B, blue-eyed soul, hip hop
År aktiv2010-nåtid, 2008 – nåtid, 2009 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, Ukuele, Banjo, Bass, Gitar, Keyboard, Slagverk, Trumpet, Piano, Ukulele, keyboards
PlateselskapEpic, Honest OG
Tilknyttede handlingerFølg henne, Ella Eyre, franske Montana
Talent Agency (f.eks. Modellering)Atom Factory (Los Angeles), Richard De La Font Agency (LA)
Merke påtegningSketchers (2016)
Byste (tommer)39
KoppstørrelseC
Midje (tommer)29
Hofter (tommer)39
Klærstørrelse12
Skostørrelse9
Offisielle nettstedermeghan-tranior.com, en.wikipedia.org/wiki/Meghan_Trainor, twitter.com/meghan_trainor, www.facebook.com/meghantrainorsongs, http://www.meghan-trainor.com, http: // Meghan-Trainor. com, www.instagram.com/meghan_trainor, www.nndb.com/people/652/000395464/, www.biography.com/people/meghan-trainor
FarGary Trainor
MorKelli Trainor
BrorRyan Trainor, Justin Trainor
VennCharlie Puth, Nick Jonas, Demi Lovato, Ariana Grande, Selena Gomez, Frankie Grande, Charli XCX, Sam Smith, Taylor Swift, Jessie J, Who Is Fancy, Chloë Grace Moretz, Brooklyn Beckham
KjæledyrBiggie (hund)

Meghan Elizabeth Trainor (født 22. desember 1993) er en amerikansk singer-songwriter og talent show-dommer. Hun ble kjent etter å ha signert med Epic Records i 2014 og gitt ut debut-singelen 'All About That Bass', som nådde nummer én på det amerikanske Billboard Hot 100-lista og solgte 11 millioner eksemplarer over hele verden, og fikk kritikk for sitt lyriske innhold. Trainor har gitt ut tre studioalbum med etiketten og har mottatt ulike priser og nominasjoner, inkludert 2016 Grammy-prisen for beste nye artist.



Mer om Meghan Trainor Mindre om Meghan Trainor

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toDaryl SabaraGift2016tilstede4 år
1Charlie PuthStøte påOktober 2015Desember 20152 måneder
Daryl Sabara #to

Daryl Sabara

2016

Meghan Trainor og Daryl Sabara har blitt ...[vis par] Charlie Puth #1

Charlie Puth

2015.

Meghan Trainor og Charlie Puth skilte seg i ...[vis par] #to

Daryl Sabara

2016

Meghan Trainor og Daryl Sabara har vært gift i 2 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i juli 2016. Etter 1 års forlovelse giftet de seg 22. desember 2018.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 48% Barn 1 barn se forholdet #1

Charlie Puth

2015.

Meghan Trainor og Charlie Puth hadde et møte i oktober 2015.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 49% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Meghan Trainor27 SteinbukkenSanger
amerikansk
Daryl Sabara28 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Charlie Puth29 SkyttenSanger
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
RileyMann8. februar 20213 måneder gammel Daryl Sabara

Fotogalleri

Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood Meghan Trainor - Christian Cowan x Powerpuff Girls Runway Show i Hollywood

Filmografi

FilmÅrKarakterType
#KidsTogether: Nickelodeon Town Hall2020SelvTV-show
Celebrity Watch Party2020SelvTV-show
The Red Nose Day Special2020SelvutøvendeTV-show
Playmobil: The Movie2019Fairy Godmother (stemme)Film
Dette gigantiske dyret som er den globale økonomien2019GjestestjerneTV-show
Kelly Clarkson Show2019SelvgjestTV-show
Blue's Clues & You2019RegnbueTV-show
Songland2019Selvmusikal GjestTV-show
Den 61. årlige Grammy-prisen2019Hennes selv - PresentatørTV-show
Litt sent med Lilly Singh2019Seg selvTV-show
Sesame Street 50-årsjubileum2019SelvTV-show
The Four: Battle for Stardom2018Selv - DommerTV-show
Teen Choice 20182018SelvutøvendeTV-show
GMA3: Strahan, Sara & Keke2018SelvTV-show
En legendarisk jul med John og Chrissy2018Seg selvTV-show
The Wonderful World of Disney: Magical Holiday Celebration2018SelvutøvendeTV-show
Smurfs: The Lost Village2017.SmurfMelody (stemme)Film
Slipp mikrofonen2017.Seg selvTV-show
Ellen's Game of Games2017.Meghan TrainorTV-show
Den 42. årlige People's Choice Awards2016Seg selvTV-show
Den 58. årlige Grammy-prisen2016Hennes selv - UtøverTV-show
Style Code Live2016Hennes selv 1 episode, 2016TV-show
IHeartRadio Music Awards 20162016SelvutøvendeTV-show
2016 Billboard Music Awards2016SelvutøvendeTV-show
Chelsea2016Seg selvTV-show
Største treff2016SelvTV-show
Martha & Snoop's Potluck Party Challenge2016Seg selvTV-show
Radio Disney Music Awards2016Seg selvTV-show
The Late Late Show med James Corden2015.SelvTV-show
Lip Sync Battle2015.SelvutøvendeTV-show
Den 57. årlige Grammy-prisen2015.Hennes selv - PresentatørTV-show
Nickelodeon Kids 'Choice Awards 20152015.Hennes selv - UtøverTV-show
IHeartRadio Music Awards2015.Seg selvTV-show
2015 Billboard Music Awards2015.Hennes selv - UtøverTV-show
The Late Show med Stephen Colbert2015.Selvmusikal GjestTV-show
Udatabel2014AbbyTV-show
Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen2014Selvmusikal GjestTV-show
American Music Awards 20142014Seg selvFilm
American Music Awards 20142014SelvTV-show
Dick Clarks Primetime New Year's Rockin 'Eve med Ryan Seacrest 20152014Hennes selv - UtøverTV-show
iHeart Radio Jingle Ball Concert Special 20142014Seg selvTV-show
Den ekte2013SelvTV-show
Ok! TV2013SelvTV-show
The Voice UK2012SelvcoacherTV-show
Hjem & familie2012SelvTV-show
Stemmen2011SelvmentorTV-show
Dish Nation2011SelvTV-show
Samtalen2010SelvTV-show
RuPauls Drag Race2009SelvdommerTV-show
Se hva som skjer: live2009SelvTV-show
C til deg2009SelvTV-show
Graham Norton Show2007Selvmusikal GjestTV-show
The One Show2006SelvTV-show
Danser med stjernene2005Selvmusikal GjestTV-show
Underholdning i kveld Canada2005Seg selvTV-show
Innsideinformanten2004Seg selvTV-show
X-faktoren2004Selv - GjestementorTV-show
Innsideinformanten2004Seg selvTV-show
Ellen DeGeneres Show2003Selvmusikal GjestTV-show
Jimmy Kimmel Live!2003Selvmusikal GjestTV-show
Det beste hit USA2003SelvTV-show
CMT Crossroads2002Seg selvTV-show
Lorraine2001SelvgjestTV-show
Få tilgang til Hollywoodnitten nittiseksSeg selvTV-show
E! Live from the Red Carpetnitten nitti femSeg selvTV-show
Ekstra med Billy Bush1994SelvTV-show
CBS denne morgenen1992SelvTV-show
Bor sammen med Kelly og Ryan1988Selvmusikal GjestTV-show
Underholdning i kveldnitten åtti enSelvTV-show
God morgen Amerika1975Selvmusikal GjestTV-show
Prisen er rett1972SelvTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...