Hoved Forhold Matthew McGrory

Matthew McGrory

Matthew McGrory 1973 - 2005Alder 32 ved død Zodiac Tyren Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Hvil i fred.

Forhold

Matthew McGrory var i et forhold med Melissa Davis.



Om

Den amerikanske skuespilleren Matthew McGrory ble født 17. mai 1973 i West Chester, Pennsylvania USA og døde 9. august 2005 Los Angeles, California, USA i alderen 32. Han er mest husket for den høyeste skuespilleren, den største tåen, og å ha verden` s største føtter ikke forårsaket av Elephantiasis - størrelse 29½. Stjernetegnet hans er Tyren.

Matthew McGrory er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske tv-skuespillere og fødsler fra 1973.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Matthew McGrory! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating1---
Total1--

Detaljer

FornavnMatteus
EtternavnMcGrory
Fullt navn ved fødselenMatthew McGrory
Alternativt navnBigfoot, Matthew McGrory
Alder32 (alder ved død) år
Fødselsdag17. mai 1973
FødestedWest Chester, Pennsylvania USA
Døde9. august 2005
DødsstedLos Angeles, California, USA
DødsårsakNaturlige årsaker
BegravetSaints Peter and Paul Cemetery, Springfield, Delaware County, Pennsylvania, USA
Høyde7 '6' (229 cm)
Vekt144 kg (317 kg)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeSvart
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonEr oppført i Guinness World Records for å ha den største skostørrelsen som ikke er forårsaket av Elephantiasis - størrelse 29 1/2.
StjernetegnTyren
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetWidener University
Yrke TekstSkuespiller (16 studiepoeng)
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelsehøyeste skuespiller, den største tåen, og har verdens største føtter som ikke er forårsaket av Elephantiasis - størrelse 29½
År aktiv1999–2005
Skostørrelse29.5
Offisielle nettstederhttp://matthewmcgrory.com/

Matthew McGrory (17. mai 1973 - 9. august 2005) var en amerikansk skuespiller, kjent for sin store høyde. Han hadde Guinness verdensrekordtittel for høyeste skuespiller, største føtter og lengste tå.

Mer om Matthew McGrory Mindre om Matthew McGrory

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Melissa DavisForhold -
#1

Melissa Davis

...[vis par] #1

Melissa Davis

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Matthew McGrory32 TyrenSkuespiller
amerikansk
Melissa Davis- Personlighet

Fotogalleri

Matthew McGrory - Big Fish Matthew McGrory Matthew McGrory Big Fish (2003) Matthew McGrory Matthew McGrory Matthew McGrory Matthew McGrory

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Den indre ondskapen2017.Gigant på Overlook CafeFilm
Eksistens2006MagerKortfilm
Konstantin2005Demon (ikke kreditert)Film
ShadowBox2005Hort WillowsFilm
Djevelens avslag2005LitenFilm
Pitts planet2004DetteFilm
Big Time2004Richard BlunderboreKortfilm
Stor fisk2003Karl kjempenFilm
Hus med 1000 lik2003Tiny FireflyFilm
Karneval2003KjempeTV-show
Menn i svart II2002Tall Alien (ikke kreditert)Film
Bubble Boy2001Human SasquatchFilm
Malcolm i midten2000LotharTV-show
Sjarmert1998OgreTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler