Hoved Forhold Matt Damon

Matt Damon

Matt Damon GiftRangering 725 -121Alder 50 år Zodiac Vekten Forhold 9 totalt Barn 3 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Luciana Barroso og Matt DamonLuciana Barroso og Matt Damon har vært gift i 15 år siden 9. desember 2005. se forholdet

Forhold

Matt Damon har vært i forhold til Rhona Mitra(2003), Odessa Whitmire(2001 - 2003), Kara Sands(2000), Winona Ryder(1997 - 2000), Minnie Driver(1997 - 1998)og Skylar Satenstein(1988 - 1989).

Det går rykter om at Matt Damon har koblet seg til Penélope Cruz(2000)og Claire Danes(1997).



Om

Matt Damon er en 50 år gammel amerikansk skuespiller. Han ble født Matthew Paige Damon 8. oktober 1970 i Boston, Massachusetts, USA og utdannet ved Cambridge Alternative School. Han er kjent for Good Will Hunting i en karriere som strekker seg fra 1987 til nå. Stjernetegnet hans er Vekten.

Matt Damon har vært i 12 matchups på skjermen, inkludert Angelina Jolie i Den gode hyrden (2006), Anna Paquin i Margaret (2011), Charlize Theron i The Legend of Bagger Vance (2000), Claire Danes i Regnmakeren (1997)og Franka Potente i The Bourne Supremacy (2004).

Matt Damon er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og beste musikal- eller komedieskuespiller Golden Globe (film) -vinnere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Matt Damon! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift118 år, 3 måneder--
Dating63 år, 3 måneder1 år, 2 måneder11 måneder, 4 dager
Ryktetto5 måneder, 3 dager2 måneder, 16 dager-
Total918 år, 3 måneder2 år, 10 måneder5 måneder, 3 dager

Detaljer

FornavnMatteus
MellomnavnPaige
EtternavnDamon
Fullt navn ved fødselenMatthew Paige Damon
Alder50 år
Fødselsdag8. oktober 1970
FødestedBoston, Massachusetts, USA
Høyde178 cm (5 '10')
Vekt84 kg (185 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonRobust utseende
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleCambridge Rindge and Latin School, Cambridge, MA, Cambridge Alternative School
universitetHarvard University (hovedfag på engelsk, droppet ut)
Yrke TekstSkuespiller, produsent og manusforfatter
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseGod viljakt
År (er) Aktiv1988 – nåtid, 1987 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour, The Spanky Taylor Company og Viewpoint.
Merke påtegning(1997) TV-reklame: MTV., (1998) TV-reklame: Independent Film Channel, (2001) Radioreklame: Samuel Adams beer., (2005) TV-reklame (PSA): National Mentoring Month., (Februar 2012) TV-reklame for TD Ameritrade (voiceover), (2013) TV-reklame: Nespresso., (2014) TV-reklame (PSA): FeedAmerica.org.
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederwww.mattdamonfan.net, www.nndb.com/people/943/000022877/
FarKent Telfer Damon
MorNancy Carlsson-Paige
BrorKyle
FamiliemedlemBen Affleck (Damon er Afflecks tiende fetter, George Brunstad (onkel)
VennBen Affleck (skuespiller), Brad Pitt, Chris Moore, Julia Roberts
FavorittsangerEttermiddag glede
FavorittbøkerEn folks historie i USA
FavorittmatPizza

Matthew Paige Damon (; født 8. oktober 1970) er en amerikansk skuespiller, produsent og manusforfatter. Rangert blant Forbesmost bankable stars, har filmene han har dukket opp samlet tjent over 3,12 milliarder dollar på det nordamerikanske billettkontoret, noe som gjør ham til en av de mest inntektsbringende skuespillerne gjennom tidene. Han har mottatt ulike priser og nominasjoner, inkludert en Oscar og to Golden Globe Awards.

Mer om Matt Damon Mindre om Matt Damon

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
9Luciana Barroso plassholderbildeGiftMars 2003tilstede18 år
8Rhona MitraForhold20032003-
7Odessa WhitmireForholdFebruar 2001Mars 20032 år
6Kara SandsForhold20002000-
5Penelope CruzStøte på R 20002000-
4Winona RyderForholdMai 1997August 20003 år
3Minnie DriverForholdApr 1997Februar 199811 måneder
toClaire DanesStøte på R Apr 1997September 19975 måneder
1Skylar SatensteinForhold198819891 år
Luciana Barroso plassholderbilde #9

Luciana Barroso plassholderbilde

2003

Luciana Barroso og Matt Damon har vært gift ...[vis par] Rhona Mitra #8

Rhona Mitra

2003

Rhona Mitra og Matt Damon er skilt ...[vis par] Odessa Whitmire #7

Odessa Whitmire

2001 - 2003

Odessa Whitmire og Matt Damon skilte seg i M ...[vis par] Kara Sands #6

Kara Sands

2000

Kara Sands og Matt Damon er skilt ...[vis par] Penelope Cruz #5Rykte

Penelope Cruz

2000

Matt Damon og Penélope Cruz ble ryktet å ...[vis par] Winona Ryder #4

Winona Ryder

1997 - 2000

Winona Ryder og Matt Damon skilte seg i august ...[vis par] Minnie Driver #3

Minnie Driver

1997 - 1998

Minnie Driver og Matt Damon skilte seg i 199 ...[vis par] Claire Danes #toRykte

Claire Danes

1997

Det ble ryktet at Claire Danes og Matt Damon skulle ...[vis par] Skylar Satenstein #1

Skylar Satenstein

1988 - 1989

Skylar Satenstein og Matt Damon er separate ...[vis par] #9

Luciana Barroso plassholderbilde

2003

Luciana Barroso og Matt Damon har vært gift i 15 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i mars 2003. Etter tre måneders forlovelse giftet de seg 9. desember 2005.



Forhold 18 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% Barn 3 barn se forholdet #8

Rhona Mitra

2003

Rhona Mitra og Matt Damon daterte i 2003.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #7

Odessa Whitmire

2001 - 2003

Odessa Whitmire og Matt Damon datert fra mars 2001 til mars 2003.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder72%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #6

Kara Sands

2000

Kara Sands og Matt Damon daterte i 2000.

se forholdet #5

Penelope Cruz

2000 (Ryktet)

Det går rykter om at Matt Damon hadde koblet seg til Penélope Cruz i 2000.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #4

Winona Ryder

1997 - 2000

Winona Ryder og Matt Damon datert fra mai 1997 til august 2000.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #3

Minnie Driver

1997 - 1998

Minnie Driver og Matt Damon datert fra 1996 til mars 1998.

Forhold 11 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #to

Claire Danes

1997 (Ryktet)

Det ryktes at Claire Danes hadde koblet seg til Matt Damon i april 1997.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #1

Skylar Satenstein

1988 - 1989

Skylar Satenstein og Matt Damon daterte i 1989.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Alder98%'> Kompatibilitet femti% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Matt Damonfemti VektenSkuespiller
amerikansk
Luciana Barroso plassholderbilde44 LeoEktefelle
Argentinsk
Rhona Mitra44 LeoSkuespillerinne
Britisk
Odessa WhitmireFire fem LeoVirksomhet
amerikansk
Kara Sands- Politiker
Penelope Cruz47 TyrenSkuespillerinne
Spansk
Winona Ryder49 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Minnie Driver51 VannmannenSkuespillerinne
Britisk
Claire Danes42 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Skylar Satenstein49 KreftDoktor
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Isabella DamonHunn11. juni 200614 år gammel Luciana Barroso plassholderbilde
Gia zavalaHunn20th August, 200812 år gammel Luciana Barroso plassholderbilde
Stella ZavalaHunn20. oktober 201010 år gammel Luciana Barroso plassholderbilde

Fotogalleri

Mary Poppins Returns (2018) Mary Poppins Returns (2018) Ben Affleck og og Matt Damon for Omaze Mystic Pizza - Matt Damon Ron Wood deltar på Warner Bros. Pictures-premieren til 'The Departed' på Ziegfeld Theatre 26. september 2006 i New York City Ron Wood deltar på Warner Bros. Pictures-premieren til 'The Departed' på Ziegfeld Theatre 26. september 2006 i New York City Ron Wood deltar på Warner Bros. Pictures-premieren til 'The Departed' på Ziegfeld Theatre 26. september 2006 i New York City Ron Wood deltar på Warner Bros. Pictures-premieren til 'The Departed' på Ziegfeld Theatre 26. september 2006 i New York City Ron Wood deltar på Warner Bros. Pictures-premieren til 'The Departed' på Ziegfeld Theatre 26. september 2006 i New York City Skylar Satenstein og Matt Damon Skylar Satenstein og Matt Damon Courage Under Fire - Matt Damon

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Thor: Kjærlighet og torden2022Film
Stillwater2021Bill BakerFilm
Ford mot Ferrari2019Carroll ShelbyFilm
Jay og Silent Bob Reboot2019Loki (ikke kreditert)Film
Deadpool 22018Redneck # 2 (som Dickie Greenleaf)Film
Vanvittig2018Detektiv FergusonFilm
Forstad2017GardnerFilm
Nedbemanning2017Paul safranekFilm
Thor: Ragnarok2017Skuespiller Loki (ikke kreditert)Film
Den kinesiske mur2016WilliamFilm
Jason Bourne2016Jason BourneFilm
Marsboeren2015.Mark WatneyFilm
Interstellar2014MannFilm
Monuments Men2014James GrangerFilm
Bak lysestaken2013Scott ThorsonTV-film
Elysium2013MaksFilm
Nullsetningen2013LedelseFilm
Saturday Night Live: Cut For Time2013MannTV-show
hus av løgner2012Matt DamonTV-show
Lovet land2012Steve ButlerFilm
Margaret2011Mr. AaronFilm
Justervesenet2011David norrisFilm
Happy Feet 22011Bill the Krill (stemme)Film
Smitte2011Mitch EmhoffFilm
Vi kjøpte en dyrehage2011Benjamin MeeFilm
Grønn sone2010MillerFilm
Heretter2010George LoneganFilm
True Grit2010LaBoeufFilm
Invictus2009Francois PienaarFilm
Informanten!2009Mark WhitacreFilm
Cubed2009Matt DamonTV-show
Che: Del to2008Fr. SchwartzFilm
Ponyo2008Kôichi (engelsk versjon, stemme, ikke kreditert)Film
Ocean's Thirteen2007'Lenny Pepperidge', Linus CaldwellFilm
Bourne Ultimatum2007Jason BourneFilm
Ungdom Uten Ungdom2007Life Magazine Reporter (ikke kreditert)Film
The Departed2006ColinFilm
Den gode hyrden2006Edward WilsonFilm
30 Rock2006CarolTV-show
Syriana2005Bryan WoodmanFilm
Brødrene Grimm2005Wilhelm GrimmFilm
Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D2005Al Shepard (stemme)Film
EuroTrip2004DonnyFilm
Jersey Girl2004PR Exec # 2Film
Ocean's Twelve2004Linus CaldwellFilm
The Bourne Supremacy2004Jason BourneFilm
Entourage2004Matt DamonTV-show
Stakk på deg2003Bob tenorFilm
Jimmy Kimmel Live!2003Cubby HurlihyTV-show
Bekjennelser av et farlig sinn2002Matt, Bachelor # 2Film
Gerry2002GerryFilm
Spirit: Hingsten til Cimarron2002Ånd (stemme)Film
Bourne-identiteten2002BourneFilm
Det tredje hjulet2002Kevin (ikke kreditert)Film
Jay og Silent Bob slår tilbake2001Matt Damon, Will Hunting (ikke kreditert)Film
Ocean's Eleven2001Linus CaldwellFilm
The Majestic2001Luke Trimble (stemme)Film
Law & Order: Criminal Intent2001Matt DamonTV-show
Bernie Mac Show2001Matt DamonTV-show
Alle de vakre hestene2000John Grady ColeFilm
Finne Forrester2000SandersonFilm
The Legend of Bagger Vance2000Rannulph JunuhFilm
Titan A.E.2000Cale (stemme)Film
Dogme1999LokiFilm
Den talentfulle Mr. Ripley1999Tom RipleyFilm
Rundere1998Mike McDermottFilm
Redd menig Ryan1998Privat RyanFilm
Will & Grace1998OwenTV-show
Jager Amy1997Shawn Oran - Executive # 2Film
God viljakt1997VilFilm
Regnmakeren1997Rudy BaylorFilm
Mot under brannnitten nittiseksHilaryFilm
Arthurnitten nittiseksMatt DamonTV-show
Glory Dazenitten nitti femEdgar pudwhackerFilm
The Good Old Boysnitten nitti femBomull CallowayTV-film
Geronimo: En amerikansk legende1993Lt. Britton DavisFilm
Skolebånd1992Charlie DillonFilm
Rising Son1990Charlie RobinsonTV-film
Field of Dreams1989Baseballfan på Fenway Park (ikke kreditert)Film
Mystic Pizza1988SteamerFilm
Den gode moren1988Ekstra (ubekreftet, ikke kreditert)Film
Saturday Night Live1975Kjekk narkoman, ær. Brett M. KavanaughTV-show
Den siste duellenJean de CarrougesFilm
Kill SwitchFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Angelina Jolie og Matt DamonAngelina Jolie
    • Den gode hyrden
      2006
    [vis matchup]
  • Anna Paquin og Matt DamonAnna Paquin
    • Margaret
      2011
    [vis matchup]
  • Charlize Theron og Matt DamonCharlize Theron
    • The Legend of Bagger Vance
      2000
    [vis matchup]
  • Claire Danes og Matt DamonClaire Danes
    • Regnmakeren
      1997
    [vis matchup]
  • Franka Potente og Matt DamonFranka Potente
    • The Bourne Supremacy
      2004
    [+1 til]
  • Matt Damon og Cecile De FranceCecile fra Frankrike
    • Heretter
      2010
    [vis matchup]
  • Matt Damon og Emily BluntEmily Blunt
    • Justervesenet
      2011
    [vis matchup]
  • Matt Damon og Hong ChauHong Chau
    • Nedbemanning
      2017
    [vis matchup]
  • Matt Damon og Kristen WiigKristen Wiig
    • Nedbemanning
      2017
    [vis matchup]
  • Matt Damon og Minnie DriverMinnie Driver
    • God viljakt
      1997
    [vis matchup]
  • Matt Damon og Penelope CruzPenelope Cruz
    • Alle de vakre hestene
      2000
    [vis matchup]
  • Matt Damon og Vera FarmigaVera Farmiga
    • The Departed
      2006
    [vis matchup]
Flere Matt Damon Matchups på skjermen Mindre Matt Damon Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.