Hoved Forhold Master P

Master P

Master PRangering 4303 -409Alder 54 år Zodiac Tyren Forhold 2 totalt Barn
7 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Master P muligens singel.

Forhold

Master P var tidligere gift med Sonya Miller(1991 - 2014).



Master P har hatt et møte med Karrine Steffans(2005).

Om

Master P er en 54 år gammel amerikansk rapper. Han ble født Percy Robert Miller 29. april 1967 i New Orleans, Louisiana, USA, og er kjent for administrerende direktør i No Limit Records i en karriere som spenner over 1989 - nåtid. Stjernetegnet hans er Tyren.

Master P har vært i en matchup på skjermen med Ashly DelGrosso i Danser med stjernene (2005).



Master P er medlem av følgende lister: Amerikanske TV-skuespillere, amerikanske stemmeskuespillere og fødsler fra 1967.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Master P! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift127 år--
Støte på1---
Totalto27 år13 år, 6 måneder-

Detaljer

FornavnHerre
EtternavnP
Fullt navn ved fødselenPercy Robert Miller
Alternativt navnPercy Miller, P. Miller, Ice Cream Man
Alder54 år
Fødselsdag29. april 1967
FødestedNew Orleans, Louisiana, USA
Høyde6 '3' (191 cm)
ByggeStor
ØyenfargeSvart
HårfargeSvart
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleWarren Easton videregående skole
universitetUniversity of Houston, Merritt College
Yrke TekstRapper, skuespiller, skribent
YrkeRapper
Krav til berømmelseAdministrerende direktør i No Limit Records
Musiksjanger (tekst)Hip hop, Hip hop, Southern Hip Hop
MusikksjangerPop, Rap
År (er) Aktiv1990 – nåtid, 1989 – nåtid
MusikkstilGangsta Rap, Southern Rap, Hardcore Rap
Music MoodThuggish, Brash, Sleazy, Rebellious, Party / Celebratory, Druggy, Aggressive, Street-Smart, Rowdy, Rousing, Confrontational, Menacing, Harsh, Sparse, Ambitious, Bravado, Bitter, Confident, Swaggering, Hostile, Producer
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapNo Limit Forever, No Limit, Priority, In-A-Minute, Solar, EMI, The New No Limit, Universal, Guttar Music, E1 Music, No Limit Forever (nåværende), No Limit, In-A-Minute, SOLAR, Prioritet, EMI, The New No Limit, Universal, Guttar Music, E1 Music (former), Take A Stand, E1, Guttar, In A Minute
Tilknyttede handlingerSnoop Dogg, Mystikal, Silkk the Shocker, C-Murder, Montell Jordan, E-40, Scarface (rapper), Romeo Miller, 504 Boyz, Rick Ross, Alley Boy, Tru, Bone Thugs N Harmony, Jermaine Dupri, LL Cool J , Scarface, Mia X, Mo B. Dick, Ugk, Mack 10, Maserati Rome, Bone Thugs-n-Harmony, Lil Jon, Gucci Mane, Kirko Bangz, Fat Trel, Drumma Boy, Solange, Sons of Funk, Young Vee, DMX, Big Daddy Kane, Beats by the Pound, Fiend, Soulja Slim
Talent Agency (f.eks. Modellering)Southfield Village Entertainment
Offisielle nettstedernolimitforeverrecords.com/, myspace.com/masterp, twitter.com/MasterPMiller, www.youtube.com/user/nolimitforeverteam, http://nolimitforeverrecords.com/
FamiliemedlemPercy Miller (sønn), Vercy Miller, Tytyana Miller (datter), Intyliana Miller, Hercy Miller, Itali Miller, Mercy Miller, Cymphonique Miller (datter), Veno Miller, Jamel Cook

Percy Robert Miller, også kjent under sitt navn Master P, er en amerikansk rapper, skuespiller, plateprodusent, gründer og tidligere basketballspiller. Han er grunnleggeren av plateselskapet No Limit Records, som ble lansert som New No Limit Records gjennom Universal Records og Koch Records, deretter igjen som Guttar Music Entertainment, og for tiden No Limit Forever Records. Han er grunnlegger og administrerende direktør for P. Miller Enterprises og Better Black Television, som var et kortvarig online TV-nettverk.



Mer om Master P Mindre om Master P

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toKarrine SteffansStøte på20052005-
1Sonya MillerGift1987201427 år
Karrine Steffans #to

Karrine Steffans

2005

Karrine Steffans og Master P er atskilt ...[vis par] Sonya Miller #1

Sonya Miller

1987 - 2014

Sonya Miller og Master P ble skilt i 20 ...[vis par] #to

Karrine Steffans

2005

Karrine Steffans og Master P hadde et møte i 2005.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 74% se forholdet #1

Sonya Miller

1987 - 2014

Sonya Miller og Master P er skilt etter et ekteskap på 23 år. De hadde 7 barn.

Forhold 27 år MåleResultatKinesisk dyrekrets80%Alder98%'> Kompatibilitet Fire fem% Barn
7 barn
se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Master P54 TyrenRapper
amerikansk
Karrine Steffans42 JomfruenForfatter
amerikansk
Sonya Miller53 Film / TV-produsent
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Romeo MillerMann19. august 198931 år gammel Sonya Miller
VenoMann26. juli 199129 år gammel Sonya Miller
TytyanaHunn15. juni 199228 år gammel Sonya Miller
IntylyanaHunn25. juni 199327 år gammel Sonya Miller
CymphonicHunn1. august 199624 år gammel Sonya Miller
ItaliaHunn1. januar 199922 år gammel Sonya Miller
NådeMann4. juni 200317 år gammel Sonya Miller

Fotogalleri

Cymphonique Miller Master P Master P Master P Master P Master P Master P Master P Master P Master P Master P Master P

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Aldri og igjen2021Boss ManFilm
Short Track Saturday Night2021Rex AllenFilm
Vil hjemmefra2020TV-show
I Got the Hook Up 22019SvartFilm
Aldri hørt2018JasonFilm
Drap på Hasselhoff2017Del toroFilm
Sydens konge2017Film
Destruksjon Los Angeles2017Jay JonesTV-film
Knock Knock Killers2011Pimp PFilm
Ned og avstand2010Trener DallasFilm
Grisefolket2009Film
Fotballmamma2008Wally (som P. Miller, aka Master P)Film
Giftig2008EngelFilm
The Mail Man2008RaneFilm
Paroled2007Big AlFilm
Onkel P2007Percy Miller (som Percy Miller)Film
Robotkylling2005Nick's FriendTV-show
CSI: NY2004Kevin VickTV-show
Hollywood-drap2003Julius ArmsFilm
Romeo!2003Percy MillerTV-show
Mørke blå2002GalningFilm
Udiskutert2002Gat Boyz Rapper 1Film
Popcorn reker2001cripKortfilm
Borte på seksti sekunder2000Johnnie B. (ikke kreditert)Film
Nedstengning2000Rydde oppFilm
Ta ned2000BradFilm
Mørk engel2000DuvalierTV-show
Tullete1999Quentin 'Fifty Dollah' WaiseFilm
Ingen i morgen1999MakerFilm
I Got the Hook Up1998SvartFilm
Spillerklubben1998FyrFilm
Oz1997Curtis BennettTV-show
Malcolm og Eddienitten nittiseksMister OTV-show
Moeshanitten nittiseksTålmodighetTV-show
Sent show med David Letterman1993TV-show
Angola 1, 2 og 3Robert KingFilm
JuledansenBror MooreFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Ashly DelGrosso og Master PAshly DelGrosso
    • Danser med stjernene
      2005
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.