Hoved Forhold Mark Harmon

Mark Harmon

Mark Harmon GiftRangering 1739 435Alder 69 år Zodiac Jomfruen Forhold 7 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Mark Harmon og Pam DawberPam Dawber og Mark Harmon har vært gift i 34 år siden 21. mars 1987. se forholdet

Forhold

Mark Harmon har vært i forhold til Terri Garber(1985 - 1986), Sheree J. Wilson(1985), Heather Locklear(1984), Cristina Raines(1980 - 1984), Morgan Fairchild(1979)og Karen Carpenter.

Om

Mark Harmon er en 69 år gammel amerikansk skuespiller. Født Thomas Mark Harmon 2. september 1951 i Burbank, California, USA, er han kjent for The Presidio, NCIS i en karriere som strekker seg fra 1970 til nå. Stjernetegnet hans er Jomfruen.



Mark Harmon har vært i 12 matchups på skjermen, inkludert Glynnis O'Connor i Den bevisste fremmede (1986), Jamie Lee Curtis i Freaky fredag (2003), Lisa Hartman i Kjærlighetsbåten (1977), Bess Armstrong i Bli gift (1978)og Jodie Foster i Stjeler hjem (1988).

Mark Harmon er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Mark Harmon! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift135 år, 4 måneder--
Dating64 år8 måneder, 8 dager1 måned, 1 dag
Total735 år, 4 måneder5 år, 7 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

Fornavnmerke
EtternavnHarmon
Fullt navn ved fødselenThomas Mark Harmon
Alder69 år
Fødselsdag2nd September, 1951
FødestedBurbank, California, USA
Høyde183 cm
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeSalt og pepper
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetPierce College, Woodland Hills, Los Angeles, California, USA, B.A. Kommunikasjon, University Of California, Los Angeles, Los Angeles, California (1974)
Yrke TekstSkuespiller, produsent, regissør
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelsePresidio, NCIS
År (er) Aktiv1973 – nåtid, 1970 – nåtid
FarTom Harmon
MorElyse Knox
SøsterKristin Nelson, Kelly Harmon

Thomas Mark Harmon (født 2. september 1951) er en amerikansk TV- og filmskuespiller. Han har dukket opp i et bredt spekter av roller siden tidlig på 1970-tallet. Opprinnelig en college-fotballspiller, førte hans rolle på St. Elswhere til at han ble kåret til 'Sexiest Man Alive' av People i 1986. Etter å ha tilbrakt flertallet av 1990-tallet som karakterskuespiller, spilte han Secret Service spesialagent Simon Donovan i The West. Wing, mottok en 2002 Emmy Award-nominasjon for sin skuespill i en historiebue med fire episoder.

Mer om Mark Harmon Mindre om Mark Harmon

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Pam DawberGiftFebruar 1986tilstede35 år
6Terri GarberForholdDesember 1985Januar 19861 måned
5Sheree J. WilsonForhold19851985-
4Heather LocklearForholdDesember 1984Desember 1984-
3Cristina RainesForhold198019844 år
toMorgan FairchildForhold19791979-
1Karen CarpenterForhold -
Pam Dawber #7

Pam Dawber

1986

Pam Dawber og Mark Harmon har vært gift ...[vis par] Terri Garber #6

Terri Garber

1985 - 1986

Terri Garber og Mark Harmon er skilt ...[vis par] Sheree J. Wilson #5

Sheree J. Wilson

1985

Sheree J. Wilson og Mark Harmon er separate ...[vis par] Heather Locklear #4

Heather Locklear

1984

Mark Harmon og Heather Locklear er separate ...[vis par] Cristina Raines #3

Cristina Raines

1980 - 1984

Cristina Raines og Mark Harmon skiltes i ...[vis par] Morgan Fairchild #to

Morgan Fairchild

1979

Morgan Fairchild og Mark Harmon er separate ...[vis par] Karen Carpenter #1

Karen Carpenter

Karen Carpenter og Mark Harmon er skilt ...[vis par] #7

Pam Dawber

1986

Pam Dawber og Mark Harmon har vært gift i 34 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i februar 1986 og giftet seg 21. mars 1987.

Forhold 35 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 49% Barn 2 barn se forholdet #6

Terri Garber

1985 - 1986

Terri Garber og Mark Harmon daterte fra 1986 til januar 1986.



Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #5

Sheree J. Wilson

1985

Sheree J. Wilson og Mark Harmon daterte i 1985.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #4

Heather Locklear

1984

Mark Harmon og Heather Locklear daterte i desember 1984.

er natasha lyonne i et forhold
MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #3

Cristina Raines

1980 - 1984

Cristina Raines og Mark Harmon daterte fra 1980 til 1984.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #to

Morgan Fairchild

1979

Morgan Fairchild og Mark Harmon daterte i 1979.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #1

Karen Carpenter

Karen Carpenter og Mark Harmon hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Mark Harmon69 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Pam Dawber69 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Terri Garber60 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Sheree J. Wilson62 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Heather Locklear59 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Cristina Raines69 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Morgan Fairchild71 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Karen Carpenter32 fiskSanger
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Sean ThomasMann26. april 198833 år gammel Pam Dawber
Du kristenMann25. juni 199228 år gammel Pam Dawber

Fotogalleri

Den bevisste fremmede Den bevisste fremmede Den bevisste fremmede Den bevisste fremmede Den bevisste fremmede Heather Locklear og Mark Harmon Heather Locklear og Mark Harmon Mark Harmon - Cine Tele Revue Magazine Pictorial [Frankrike] (12. juli 1990) Christina Cox som Georgia Wooten i NCIS Christina Cox som Georgia Wooten i NCIS Deborah Kara Unger Mark Harmon

Filmografi

FilmÅrKarakterType
NCIS: New Orleans2014Leroy Jethro GibbsTV-show
Bytte2011Visesjef Lucas DavenportTV-film
Værpike2009Gå videreFilm
Jager frihet2004President James FosterFilm
Freaky fredag2003RyanFilm
NCIS2003Flashback Annies far, Leroy Jethro Gibbs, NCIS spesialagent Leroy Jethro GibbsTV-show
Lokale gutter2002Jim WesleyFilm
Og la henne aldri gå2001Thomas CapanoTV-film
Crossfire Trail2001Bruce BarkowTV-film
Legenden om Tarzan2001Bob MarkhamTV-show
Amati-jentene2000LawrenceFilm
For alltid2000Charles LattimerTV-film
Jeg husker april1999John CooperFilm
Familiemann1999Leroy Jethro GibbsTV-show
Vestfløyen1999Agent Simon DonovanTV-show
Frykt og avsky i Las Vegas1998Magazine ReporterFilm
Fra jorden til månen1998Wally SchirraTV-show
Ulykker1997Tommy NanceFilm
Den første som går1997Jeremy HamptonFilm
Eventyr fra boken om dydernitten nittiseksUlyssesTV-show
Fremmedenitten nittiseksmerkeTV-show
Magi i vannetnitten nitti femJack BlackFilm
Det siste måltidnitten nitti femDominant hannFilm
Originale syndernitten nitti femJohnathan FrayneTV-film
Charlie Gracenitten nitti femCharlie GraceTV-show
Jegnitten nitti femLeroy Jethro GibbsTV-show
Natural Born Killers1994Mickey Knox i Wayne Gales rekonstruksjon (ikke kreditert)Film
Wyatt Earp1994Sheriff Johnny BehanFilm
Chicago Hope1994Dr. Jack McNeilTV-show
Harts of the West1993Rodeo ClownTV-show
Cold Heaven1991Alex DavenportFilm
Dillinger1991John DillingerTV-film
Fjerde historie1991David ShepardTV-film
Long Road Home1991Ertie RobertsonTV-film
Shadow of a Doubt1991CharlesTV-film
Rimelig tvil1991Det. Dicky CobbTV-show
Til det var deg1990Frank FlynnFilm
Verdt å vinne1989Taylor WorthFilm
Sweet Bird of Youth1989Chance WayneTV-film
Stjeler hjem1988Billy WyattFilm
Presidio1988Jay AustinFilm
Sommerskole1987Freddy ShoopFilm
Etter løftet1987Elmer JacksonTV-film
La oss få Harry1986Harry Burck Jr.Film
Prinsen av Bel Air1986Robin PrinceTV-film
Den bevisste fremmede1986ted BundyTV-show
Måneskinn1985Sam CrawfordTV-show
Tuareg: The Desert Warrior1984Gacel SayahFilm
Intim smerte1983TommyTV-film
St. Andre steder1982Dr. Robert CaldwellTV-show
Goliat venternitten åtti enPeter CabotTV-show
Drømmehandlerne1980Johnny EdgeTV-show
Flamingo Road1980Fielding CarlyleTV-show
Utover Poseidon-eventyret1979Larry SimpsonFilm
240-Robert1979Nestleder Dwayne 'Thib' ThibideauxTV-show
Du spiser rytter1978Billy Joe MeynertFilm
Hundreårsdag1978Kaptein John McIntoshTV-show
Bli gift1978Howie LesserTV-film
Lille Mo1978Norman BrinkerTV-film
Sam1978Offiser Mike BreenTV-show
Eleanor og Franklin: The White House Years1977Robert DunlapTV-film
The Hardy Boys / Nancy Drew Mysteries1977Chip GarveyTV-show
Kjærlighetsbåten1977Doug Bradbury, Rick TuckerTV-show
Alt er rettferdig1976TV-show
Delvecchio1976Ronnie StrikerTV-show
Laverne og Shirley1976VictorTV-show
Sonic Boom1974StudentkontrollerKortfilm
Politi kvinne1974Paul Donin, StanskiTV-show
Ozzies jenter1973Mark JohnsonTV-show
Politihistorie1973Offiser HazeltonTV-show
Nødsituasjon!1972Ofcr. Dave GordonTV-show
Adam-121968Offiser Gus CorbinTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Glynnis OGlynnis O'Connor
    • Den bevisste fremmede
      1986
    [vis matchup]
  • Jamie Curtis og Mark HarmonJamie Lee Curtis
    • Freaky fredag
      2003
    [vis matchup]
  • Lisa Hartman og Mark HarmonLisa Hartman
    • Kjærlighetsbåten
      1977
    [vis matchup]
  • Mark Harmon og Bess ArmstrongBess Armstrong
    • Bli gift
      1978
    [vis matchup]
  • Mark Harmon og Jodie FosterJodie foster
    • Stjeler hjem
      1988
    [vis matchup]
  • Mark Harmon og Kirstie AlleyKirstie Alley
    • Prinsen av Bel Air
      1986
    [+1 til]
  • Mark Harmon og Lauren HollyLauren Holly
    • NCIS
      2003
    [vis matchup]
  • Mark Harmon og Lesley Ann WarrenLesley Ann Warren
    • Verdt å vinne
      1989
    [vis matchup]
  • Mark Harmon og Madeleine StoweMadeleine Stowe
    • Verdt å vinne
      1989
    [vis matchup]
  • Mark Harmon og Maria HolvoeMaria holvoe
    • Verdt å vinne
      1989
    [vis matchup]
  • Mark Harmon og Marlee MatlinMarlee Matlin
    • Rimelig tvil
      1991
    [vis matchup]
  • Meg Ryan og Mark HarmonMeg Ryan
    • Presidio
      1988
    [vis matchup]
Flere Mark Harmon Matchups på skjermen Mindre Mark Harmon Matchups på skjermen

Interessante Artikler