Hoved Forhold Marie Osmond

Marie Osmond

Marie Osmond GiftAlder 61 år Zodiac Vekten Forhold 5 totalt Barn
8 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Marie Osmond og Steve CraigSteve Craig og Marie Osmond har vært gift i 38 år siden 26. juni 1982. se forholdet

Forhold

Marie Osmond var tidligere gift med Brian Blosil(1986 - 2007).

Marie Osmond har vært i forhold til John Schneider(1981 - 1982), Andy Gibb(1979 - 1980)og Dirk Benedict(1978 - 1979).



Om

Marie Osmond er en 61 år gammel amerikansk entertainer. Født Olive Marie Osmond 13. oktober 1959 i Ogden, Utah, hun er kjent for Donny og Marie Show. Stjernetegnet hennes er Vekten.

Marie Osmond har deltatt i 4 matchups på skjermen, inkludert Jonathan Roberts i Danser med stjernene (2005), Bruce Boxleitner i Jeg giftet meg med Wyatt Earp (1983), John James i Kjærlighetsbåten (1977)og Joseph Bottoms i Side ved side: Den sanne historien om Osmond-familien (1982).

Marie Osmond er medlem av følgende lister: Amerikanske kvinnelige sangere, amerikanske popsangere og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Marie Osmond! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto40 år, 3 måneder31 år, 3 måneder22 år, 3 måneder
Dating31 år1 år-
Total540 år, 3 måneder13 år, 1 måned1 år

Detaljer

FornavnOliven
MellomnavnMarie
EtternavnCraig
PikenavnOsmond
Fullt navn ved fødselenOlive Marie Osmond
Alternativt navnMarie Osmond
Alder61 år
Fødselsdag13. oktober 1959
FødestedOgden, Utah
Høyde5 '5' (165 cm)
Vekt54 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
ReligionMormon
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSanger, skuespillerinne, dukkedesigner
YrkeUnderholder
Krav til berømmelseDonny og Marie Show
Musiksjanger (tekst)Country, Pop
MusikksjangerLand
År (er) Aktiv1973 – nåtid
MusikkstilPop / Rock, Soft Rock, AM Pop, Country-Pop
Music MoodBekymringsløs, lunefull, alvorlig, elskverdig / god-natur, munter, vårlig, leken, sukkerholdig, uskyldig, avslappet / mild, mild, søt, sentimental, romantisk
PlateselskapMGM, Curb, Columbia
Byste (tommer)39
KoppstørrelseC
Midje (tommer)27
Hofter (tommer)37
Klærstørrelse6
Skostørrelse6
Offisielle nettstederhttp://www.marieosmond.com, www.bodymeasurements.org/marie-osmond/, http://marieosmond.com
FarGeorge Osmond
MorOlive Osmond
BrorVirl Osmond, Tom Osmond, Alan Osmond, Wayne Osmond, Merril Osmond, Jay Osmond, Donny Osmond, Jimmy Osmond

Olive Marie Osmond (født 13. oktober 1959) er en amerikansk sanger, skuespillerinne, forfatter, filantrop, talkshowvert og et medlem av showfamilien Osmonds. Selv om hun aldri var en del av familiens sanggruppe, fikk hun suksess som solo countrymusikkartist på 1970- og 1980-tallet. Hennes mest kjente sang er en nyinnspilling av countrypop-balladen 'Paper Roses'. Fra 1976 til 1979 var hun og sangerbroren Donny Osmond vert for TV-showet Donny & Marie. 9. september 2019 hadde Osmond premiere som en ny vert for The Talk.

Mer om Marie Osmond Mindre om Marie Osmond

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Brian BlosilGiftJul 1985Okt 200722 år
4John SchneiderForholdnitten åtti en19821 år
3Steve CraigGiftnitten åtti entilstede40 år
toAndy GibbForhold197919801 år
1Dirk BenedictForhold197819791 år
Brian Blosil #5

Brian Blosil

1985 - 2007

Marie Osmond og Brian Blosil ble skilt i ...[vis par] John Schneider #4

John Schneider

1981 - 1982

Marie Osmond og John Schneider skiltes i ...[vis par] Steve Craig #3

Steve Craig

nitten åtti en

Steve Craig og Marie Osmond har vært gift ...[vis par] Andy Gibb #to

Andy Gibb

1979 - 1980

Marie Osmond og Andy Gibb er atskilt ...[vis par] Dirk Benedict #1

Dirk Benedict

1978 - 1979

Dirk Benedict og Marie Osmond skilte seg i 1 ...[vis par] #5

Brian Blosil

1985 - 2007

Marie Osmond og Brian Blosil var gift i 20 år. De datet i 9 måneder etter å ha blitt sammen i juli 1985 og giftet seg 28. oktober 1986. 20 år senere ble de skilt i 2007.



Forhold 22 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 67% Barn
7 barn
se forholdet #4

John Schneider

1981 - 1982

Marie Osmond og John Schneider datert fra 1981 til 1982.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 97% se forholdet #3

Steve Craig

nitten åtti en

Steve Craig og Marie Osmond har vært gift i 38 år. De datet i 27 år etter å ha blitt sammen i 1981 og giftet seg 26. juni 1982.

Forhold 40 år MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet 25% Barn 1 barn se forholdet #to

Andy Gibb

1979 - 1980

Marie Osmond og Andy Gibb daterte i 1980.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #1

Dirk Benedict

1978 - 1979

Dirk Benedict og Marie Osmond datert fra 1978 til 1979.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Marie Osmond61 VektenUnderholder
amerikansk
Brian Blosil68 SkyttenEktefelle
amerikansk
John Schneider61 VærenSkuespiller
amerikansk
Steve Craig62 Produksjonsdesigner
amerikansk
Andy Gibb30 fiskMusiker
Britisk
Dirk Benedict76 fiskSkuespiller
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Stephen JamesMann20. april 198338 år gammel Steve Craig
Jessica MarieHunn17. desember 198733 år gammel Brian Blosil
Rachael LaurenHunn19. august 198931 år gammel Brian Blosil
Michael ThomasMann4. mai 199130 år gammel Brian Blosil
Brandon WarrenMannNovember 199624 år gammel Brian Blosil
Brianna patriciaHunn19. november 199723 år gammel Brian Blosil
Matthew RichardMann6. juli 199921 år gammel Brian Blosil
Abigail michelleHunn5. september 200218 år gammel Brian Blosil

Fotogalleri

Brady Bunch Variety Hour - Florence Henderson Brady Bunch Variety Hour - Maureen McCormick Kjærlighetsbåten Marie - Marie Osmond Marie Osmond - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Marie Osmond - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Marie Osmond - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Marie Osmond - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Marie Osmond - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Marie Osmond Marie Osmond Marie Osmond

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Juleutgaven2020MelanieTV-film
Veien hjem til jul2019CassieTV-film
Filmstjerner1999Marie OsmondTV-show
Nesten perfektnitten nitti femMarie OsmondTV-show
Kanskje denne gangennitten nitti femJulia WallaceTV-show
Diagnosemord1993Marie OsmondTV-show
Rose Petal Place: Ekte venner1985Rose Petal (stemme)TV-film
Velveteen Rabbit1984Nursery Magic Fairy (stemme), Velveteen RabbitTV-film
Rose Petal Place1984Rose Petal (stemme)TV-film
Jeg giftet meg med Wyatt Earp1983Josephine 'Josie' MarcusTV-film
Hane1982Søster Mae DavisTV-film
Side ved side: Den sanne historien om Osmond-familien1982Olive OsmondTV-film
Marie1979Marie OwensTV-film
Gå kokosnøtter1978MarieFilm
Kjærlighetens gave1978Beth AthertonTV-film
Kjærlighetsbåten1977Maria RosselliTV-show
Brady Bunch Variety Hour1976MarieTV-show
Flodhesten Hugo1975VokalistFilm
Mer enn jeg ønsket megMargaretFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Jonathan Roberts og Marie OsmondJonathan Roberts
    • Danser med stjernene
      2005
    [vis matchup]
  • Marie Osmond og Bruce BoxleitnerBruce Boxleitner
    • Jeg giftet meg med Wyatt Earp
      1983
    [vis matchup]
  • Marie Osmond og John JamesJohn James
    • Kjærlighetsbåten
      1977
    [vis matchup]
  • Joseph Bottoms
    • Side ved side: Den sanne historien om Osmond-familien
      1982
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...