Hoved Forhold Lou Diamond Phillips

Lou Diamond Phillips

Lou Diamond Phillips GiftAlder 59 år Zodiac Vannmannen Forhold 6 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Lou Diamond Phillips og Yvonne BoismierYvonne Boismier Phillips og Lou Diamond Phillips har vært gift i 13 år siden 16. august 2007. se forholdet

Forhold

Lou Diamond Phillips var tidligere gift med Kelly Phillips(1994 - 2007)og Julie Cypher(1986 - 1990).

Lou Diamond Phillips har vært i et forhold med Jennifer Tilly(1990 - 1994).



Lou Diamond Phillips har hatt et møte med Ginger Lynn(1990).

Det er ryktet at Lou Diamond Phillips har koblet seg til Jerri Manthey(1992).

Om

Lou Diamond Phillips er en 59 år gammel amerikansk skuespiller. Født Lou Diamond Upchurch 17. februar 1962 i U.S. Naval Base Subic Bay, Olongapo, Zambales, Filippinene, han er kjent for La Bamba. Stjernetegnet hans er Vannmannen.



Lou Diamond Phillips har deltatt i 5 matchups på skjermen, inkludert Danielle von Zerneck i La Bamba (1987), Mia Kirshner i Wolf Lake (2001), Priscilla Presley i Tales from the Crypt (1989), Mykelti Williamson i Den første makten (1990)og Sondra Spriggs i Den første makten (1990).

Lou Diamond Phillips er medlem av følgende lister: 1962 fødsler, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Lou Diamond Phillips! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift317 år, 4 måneder12 år, 1 måned4 år, 7 måneder
Dating13 år, 2 måneder--
Støte på1---
Ryktet1---
Total617 år, 4 måneder6 år, 7 måneder3 år, 2 måneder

Detaljer

FornavnLou
MellomnavnDiamant
EtternavnPhillips
Fullt navn ved fødselenLou Diamond Upchurch
Alternativt navnLouis Diamond Phillips, Lou Diamond Phillips
Alder59 år
Fødselsdag17. februar 1962
FødestedOSS. Naval Base Subic Bay, Olongapo, Zambales, Filippinene
Høyde6 '1' (185 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonCherokee-avstamning, eksotisk skjønnhet
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleFlour Bluff High School, Corpus Christi, Texas, USA
universitetUniversity of Texas i Arlington, Arlington, Texas, USA
Yrke TekstSkuespiller, filmregissør, tv-regissør, forretningsinvestor med Tribeca Grill
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseLa Bamba
År (er) Aktiv1984 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Thruline Entertainment, Inc.
Merke påtegning(2004) TV-reklame (PSA): California PTA
Offisielle nettstedertwitter.com/#!/LouDPhillips, www.loudiamondphillips.co.uk/, www.imbd.com/name/nm/0001617/, www.ibdb.com/person.php?id=56121, www.worldpokerout.com /Shared/Players/Bios/L/Lou_Phillips.aspx, pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=34178
FarGerald Upchurch (offiser i US Navy)
MorLucita Aranas
FamiliemedlemGrace Moorea Phillips (datter), Isabella Patricia Phillips (datter), Indigo Sanara Phillips (datter)
Associated PeopleEmilio Estevez, Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Mark Wahlberg, Esai Morales
FavorittfolkClint Eastwood, Brandon Lee, Donald Sutherland

Louis Diamond Phillips (né Upchurch; født 17. februar 1962) er en filippinsk-amerikansk skuespiller og filmregissør. Gjennombruddet hans kom da han spilte rollen som Ritchie Valens i den biografiske dramafilmen La Bamba (1987). For Oscar-nominerte Stand and Deliver (1988) ble Phillips nominert til en Golden Globe Award og vant en Independent Spirit Award.

Mer om Lou Diamond Phillips Mindre om Lou Diamond Phillips

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Yvonne Boismier PhillipsGift2004tilstede17 år
5Kelly PhillipsGift1993Juli 200714 år
4Jerri MantheyStøte på R 19921992-
3Jennifer TillyForholdNov 1990Januar 19943 år
toIngefær LynnStøte på19901990-
1Julie CypherGift1986August 19904 år
Yvonne Boismier Phillips #6

Yvonne Boismier Phillips

2004

Yvonne Boismier Phillips og Lou Diamond Phil ...[vis par] Kelly Phillips #5

Kelly Phillips

1993 - 2007

Kelly Phillips og Lou Diamond Phillips var ...[vis par] Jerri Manthey #4Rykte

Jerri Manthey

1992

Jerri Manthey og Lou Diamond Phillips ser ...[vis par] Jennifer Tilly #3

Jennifer Tilly

1990 - 1994

Lou Diamond Phillips og Jennifer Tilly er ...[vis par] Ingefær Lynn #to

Ingefær Lynn

1990

Lou Diamond Phillips og Ginger Lynn er separate ...[vis par] Julie Cypher #1

Julie Cypher

1986 - 1990

Julie Cypher og Lou Diamond Phillips var di ...[vis par] #6

Yvonne Boismier Phillips

2004

Yvonne Boismier Phillips og Lou Diamond Phillips har vært gift i 13 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 2004. Etter ett års forlovelse giftet de seg 16. august 2007.

Forhold 17 år MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% Barn 1 barn se forholdet #5

Kelly Phillips

1993 - 2007

Kelly Phillips og Lou Diamond Phillips var gift i 13 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1993 og giftet seg 24. april 1994. 13 år senere ble de skilt 30. juli 2007.

Forhold 14 år MåleResultatKinesisk dyrekrets40%Alder72%'> Kompatibilitet 28% Barn 3 barn se forholdet #4

Jerri Manthey

1992 (Ryktet)

Det ryktes at Jerri Manthey hadde koblet seg til Lou Diamond Phillips i 1992.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #3

Jennifer Tilly

1990 - 1994

Lou Diamond Phillips og Jennifer Tilly daterte fra 1992 til januar 1994.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #to

Ingefær Lynn

1990

Lou Diamond Phillips og Ginger Lynn fikk et møte i 1990.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

Julie Cypher

1986 - 1990

Julie Cypher og Lou Diamond Phillips er skilt etter et ekteskap på 3 år.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder84%'> Kompatibilitet 56% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Lou Diamond Phillips59 VannmannenSkuespiller
amerikansk
Yvonne Boismier Phillips- Makeup Artist
tysk
Kelly Phillips53 Makeup Artist
amerikansk
Jerri Mantheyfemti JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Jennifer Tilly62 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Ingefær Lynn58 SkyttenPornostjerne
amerikansk
Julie Cypher56 Jomfruenregissør
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Grace MooreaHunn5. oktober 199723 år gammel Kelly Phillips
Isabella PatriciaHunn5. oktober 199723 år gammel Kelly Phillips
Lily JordanHunn26. september 199921 år gammel Kelly Phillips
Indigo SanaraHunn9. oktober 200713 år gammel Yvonne Boismier Phillips

Fotogalleri

The Twilight Zone - Lou Diamond Phillips Courage Under Fire - Lou Diamond Phillips Denne Broadway Revivel Of THE KING AND I 1996 spilte Lou Diamond Phillips og Donna Murphy. Camelot 2007 National Tour med Lou Diamond Phillips i hovedrollen Longmire - Lou Diamond Phillips The 33 (2015) The 33 (2015) The 33 (2015) The 33 (2015) The 33 (2015) The 33 (2015) The 33 (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Uheldig2020Dr. CruzFilm
Fortapte sønn2019Gil ArroyoTV-show
Urban Country2018Warden ToneFilm
Stor drep2018Johnny KaneFilm
Oppdrag2017GusFilm
Det siste toget2017ArtilleristFilm
Treningsdag2017Thurman BallesterosTV-show
Samtaler i L.A.2017MartinTV-show
Hevn kråkene2017CasperFilm
Skapt lik2017Monsignor RenzulliFilm
Cop and a Half: New Recruit2017Detektiv SimmonsTV-film
The Night Stalker2016Richard RamirezTV-film
Tao of Surfing2016MickFilm
Løvenes garde2016SurakTV-show
Goliat2016Oscar SuarezTV-show
Elena av Avalor2016Victor, Victor DelgadoTV-show
Seriøs2016TV-show
The Ranch2016ClintTV-show
Historikkrysset2016Taino ChiefTV-show
332015.Don LuchoFilm
Himmel2015.Duane - lastebilsjåførFilm
Pariah2015.WadeTV-film
Blindspot2015.Saul GuerreroTV-show
Sequoia2014ColinFilm
Du er den verste2014Lou Diamond PhillipsTV-show
NCIS: New Orleans2014Visesjef Cedric GossettTV-show
Brooklyn Nine-Nine2013Jeff romeroTV-show
Ironside2013Stuart WhiteTV-show
Sanitarium2013James Silo (segment 'Up to the Last Man')Film
Visdommen til å kjenne forskjellen2013CarlosFilm
Nok en periode2013LagundoTV-show
Langmyr2012Henry stående bjørnTV-show
Filly Brown2012Jose TonorioFilm
Aquabats! Super Show!2012Solens åndTV-show
Lucy in the Sky with Diamond2012LDPKortfilm
Metal Tornado2011Michael EdwardsTV-film
Lykkelig skilt2011DavidTV-show
Kriminell atferd2011Løytnant Henry EnriquezTV-film
The Invited2010GarrettFilm
Blått blod2010Louis DelgadoTV-show
Åpenhet2010DavidFilm
Hawaii Five-02010Wes LincolnTV-show
Beistet2009CaponeTV-show
Kjærlighet tar vingen2009Ray RussellTV-film
Southland2009Offiser Danny FergusonTV-show
Cougar Town2009Lou Diamond PhillipsTV-show
Stargate Universe2009Oberst David TelfordTV-show
Angel and the Bad Man2009Quirt EvansTV-film
Carny2009AtlasTV-film
Dødstallene2008Major PadialFilm
Che: Del to2008Mario MonkFilm
Glem aldri2008Frank HillFilm
Lone Rider2008Bobby HattawayTV-film
Veddemålet2007Henry (som Lou Diamond)Kortfilm
Bakgårder og kuler2007TV-film
Avslutningspunkt2007Dr. Daniel WinterTV-film
Chuck2007GaezTV-show
Cortez2006Manny DeSilvaFilm
Fingeravtrykk2006DougFilm
Slående rekkevidde2006Eugene 'Vash' VasherFilm
Aquaman2006Tom CurryTV-film
Psykisk2006Spesialagent Lars EwingTV-show
Sjansens lover2006TV-show
Alien Express2005Vic HoldenTV-film
Borte men ikke glemt2005Alan PageTV-film
Mord i Presidio2005CWO James ChandlerTV-film
Sci Fi Inside: 'The Triangle'2005Meeno PalomaTV-film
Trekanten2005Meeno PalomaTV-show
Amerikansk far!2005RustenTV-show
Criminal Minds2005Lensmann Clifford MasonTV-show
Numb3rs2005Agent Ian EdgertonTV-show
The Trail to Hope Rose2004Keenan DeerfieldTV-film
Jack & Bobby2004Juan Roberto AlbaTV-show
Hollywood-drap2003WandaFilm
Rødt vann2003John SandersTV-film
Behandleren2003Andy TorresTV-show
Lone Hero2002BartFilm
Ondsinnet2002Jack LucasFilm
Stark Raving Mad2002GregoryFilm
George Lopez2002George LopezTV-show
Skumringssonen2002Ritchie AlmaresTV-show
Absolon2001Agent WaltersFilm
Knight Club2001Dirk GueronFilm
Rute 6662001Jack the rockFilm
Hangman2001Krim Nick RoosTV-film
242001Mark DeSalvoTV-show
Nattvisjoner2001Tom falls (segment 'Dead Air ')TV-show
Wolf Lake2001John Kanin, Noah CassidyTV-show
En bedre måte å dø på2000William DexterFilm
Å plukke stykkene2000Offiser AlfonsoFilm
Supernova2000Yerzy PenalosaFilm
Resurrection Blvd.2000Harry TranTV-show
Flaggermus1999Sheriff Emmett KimseyFilm
Brokedown Palace1999Roy KnoxFilm
I en klasse for seg selv1999Ricardo 'Rich' DonatoTV-film
Familiemann1999StammelederTV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999Victor Paul GypsyTV-show
Nok en dag i paradis1998Juveler (ikke kreditert)Film
The Big Hit1998CiscoFilm
Motstanderne1998TV-film
Mot under brannnitten nittiseksMonfriezFilm
Undertownitten nittiseksJack KetchumTV-film
Eventyr fra boken om dydernitten nittiseksMartinTV-show
Spin Citynitten nittiseksNateTV-show
Happily Ever After: Eventyr for hvert barnnitten nitti femPelsTV-show
De ytre grensenenitten nitti femKaptein Cotter McCoyTV-show
The Wharf Ratnitten nitti femPetey MartinTV-film
Boulevard1994HassanFilm
Farlig berøring1994Mick BurroughsFilm
Sioux City1994Jesse Rainfeather GoldmanFilm
Teresas tatovering1994WheelerFilm
Overstyring1994CalTV-film
Ekstrem rettferdighet1993Jeff PowersFilm
Vind i ledningen1993TV-film
Det utallige vesten1993FortellerTV-show
Shadow of the Wolf1992AgagukFilm
Ambisjon1991Mitchell OsgoodFilm
Harley1991HarleyFilm
Den mørke vinden1991Offiser Jim CheeFilm
General Motors Playwrights Theatre1991SammenstøtTV-show
A Show of Force1990Jesus FuentesFilm
Demon Wind1990Demon (som Louis Gem Phips)Film
Den første makten1990Russell LoganFilm
Young Guns II1990Chavez og ChavezFilm
Krevende måne1990BobKortfilm
Uorganisert kriminalitet1989Ray ForgyFilm
Renegades1989Hank StormFilm
Tales from the Crypt1989JerryTV-show
Dakota1988John DakotaFilm
Stå og lever1988EngelFilm
Unge våpen1988Chavez og ChavezFilm
La Bamba1987Ritchie ValensFilm
De tre konger1987stikkordTV-film
Overtredelser1986The Drifters (som Lou Diamond)Film
Grensesnitt1985Punk 1Film
Tidsinnstilt bombe1984Terrorist (ikke kreditert)TV-film
Miami Vice1984Krim Bobby DiazTV-show
Dallas1978Fortau ThugTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Lou Diamond Phillips og Danielle von ZerneckDanielle von Zerneck
    • La Bamba
      1987
    [vis matchup]
  • Mia Kirshner
    • Wolf Lake
      2001
    [vis matchup]
  • Priscilla Presley
    • Tales from the Crypt
      1989
    [vis matchup]
  • Mykelti Williamson
    • Den første makten
      1990
    [vis matchup]
  • Sondra Spriggs
    • Den første makten
      1990
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...