Hoved Forhold LL Cool J

LL Cool J

LL Cool J GiftRangering 980 -119Alder 53 år Zodiac Steinbukken Forhold 6 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

LL Cool J og Simone JohnsonSimone Smith og LL Cool J har vært gift i 25 år siden 7. august 1995. se forholdet

Forhold

LL Cool J har vært i et forhold med Kidada Jones(1992 - 1994)og Jennifer Lopez.

Det ryktes at LL Cool J har koblet seg til Karrine Steffans(2007), Pilar Sanders(nitten nittiseks)og Gabrielle Union.



Om

LL Cool J er en 53 år gammel amerikansk rapper. Født James Todd Smith 14. januar 1968 i Bay Shore, Long Island, New York, USA, han er kjent for Ladies Love Cool James .. Stjernetegnet hans er Stenbukken.

LL Cool J har vært i to matchups på skjermen, inkludert Debbie Allen i I huset (nitten nitti fem)og Gabrielle Union i Frels oss fra Eva (2003).

LL Cool J er medlem av følgende lister: Grammy Award-vinnere, Kennedy Center honorees og amerikanske sceneskuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til LL Cool J! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift133 år, 4 måneder--
Datingto2 år1 år-
Ryktet3---
Total633 år, 4 måneder5 år, 10 måneder2 år

Detaljer

FornavnLl
MellomnavnKul
EtternavnJ
Fullt navn ved fødselenJames Todd Smith
Alternativt navnOnkel L, Fremtiden for Funk, G.O.A.T. (Great Of All Time) ,, Nickelhead, Jack the Ripper, L.L. Cool J, Ladies Love Cool James, Luv, Cool J, Ll, The G.O.A.T., Mr. Smith, Uncle LL, James Todd Smith
Alder53 år
Fødselsdag14. januar 1968
FødestedBay Shore, Long Island, New York, USA
Høyde6 '2' (188 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSnart
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstRapper, musiker, plateprodusent, skuespiller, forfatter, gründer
YrkeRapper
Krav til berømmelseLadies Love Cool James.
Musiksjanger (tekst)Hip Hop, Rap Rock, Pop Rap, R&B
MusikksjangerHip Hop, Rap
OpprinnelseBay Shore, New York, USA
År aktiv1984 – nåtid
MusikkstilEast Coast Rap, Pop-Rap, Golden Age
Music MoodTillitsfull, Rousing, Energisk, Swaggering, Fiendtlig, Boisterous, Konfrontasjonell, truende, intens, Bravado, sint, flyktig, aggressiv, akerbisk, vittig, brash, street-smart, frihjuling, avslappet, kynisk / sarkastisk, visceral, produsent
InstrumentVokal, låtskriver
Instrument (tekst)Vokal, platespillere, trommemaskin
Plateselskap429 Records, Def Jam, Violator, 429, Bad Boy, S-Bro
Tilknyttede handlingerJennifer Lopez, 50 Cent, Method Man, Canibus, Redman, Boyz II Men, Amerie, Kool Moe Dee, Total, Dr. Dre, Dmx
Offisielle nettstederhttp://llcoolj.com/
FarJames Smith
MorOndrea Smith

James Todd Smith (født 14. januar 1968), bedre kjent med scenenavnet LL Cool J (forkortelse for Ladies Love Cool James), er en amerikansk rapper, plateprodusent, skuespiller, forfatter og gründer fra Queens, New York. Med gjennombruddssuksessen til hitsingelen 'I Need a Beat' og radio-LP, ble LL Cool J en tidlig hiphop-handling for å oppnå mainstream-suksess sammen med Kurtis Blow og Run-DMC.

Mer om LL Cool J Mindre om LL Cool J

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Karrine SteffansStøte på R 20072007-
5Pilar SandersStøte på R nitten nittiseksnitten nittiseks-
4Kidada JonesForhold199219942 år
3Simone SmithGift1988tilstede33 år
toJennifer LopezUkjent R -
1Gabrielle UnionStøte på R -
Karrine Steffans #6Rykte

Karrine Steffans

2007

Karrine Steffans og LL Cool J er atskilt ...[vis par] Pilar Sanders #5Rykte

Pilar Sanders

nitten nittiseks

Pilar Sanders og LL Cool J er atskilt ...[vis par] Kidada Jones #4

Kidada Jones

1992 - 1994

LL Cool J og Kidada Jones er skilt ...[vis par] Simone Smith #3

Simone Smith

1988

Simone Smith og LL Cool J har vært gift ...[vis par] Jennifer Lopez #toRykte

Jennifer Lopez

LL Cool J og Jennifer Lopez var i et forhold ...[vis par] Gabrielle Union #1Rykte

Gabrielle Union

Gabrielle Union og LL Cool J var i et forhold ...[vis par] #6

Karrine Steffans

2007 (Ryktet)

Det ryktes at Karrine Steffans hadde koblet seg til LL Cool J i 2007.



MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #5

Pilar Sanders

1996 (Ryktet)

Det ryktes at Pilar Sanders hadde koblet seg til LL Cool J i 1996.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #4

Kidada Jones

1992 - 1994

LL Cool J og Kidada Jones hadde et forhold fra 1992 til 1994.

er logan paul dating peyton liste
Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #3

Simone Smith

1988

Simone Smith og LL Cool J har vært gift i 25 år. De datet i 7 år etter å ha blitt sammen i 1988 og giftet seg 7. august 1995.

Forhold 33 år MåleResultatKinesisk dyrekrets80%Alder98%'> Kompatibilitet Fire fem% Barn
4 barn
se forholdet #to

Jennifer Lopez

(Rykte)

LL Cool J og Jennifer Lopez hadde et forhold.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #1

Gabrielle Union

(Rykte)

Gabrielle Union hadde et møte med LL Cool J.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 76% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
LL Cool J53 SteinbukkenRapper
amerikansk
Karrine Steffans42 JomfruenForfatter
amerikansk
Pilar Sanders47 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Kidada Jones47 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Simone Smith53 Ektefelle
amerikansk
Jennifer Lopez51 LeoSanger
amerikansk
Gabrielle Union48 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
NajeeMann18. september 198931 år gammel Simone Smith
ItaliaHunn3. januar 199130 år gammel Simone Smith
SamariaHunn15. september 199525 år gammel Simone Smith
Nina SimoneHunn200120 år gammel Simone Smith

Fotogalleri

LL Cool J og Kidada Jones LL Cool J og Kidada Jones LL Cool J og Kidada Jones LL Cool J og Kidada Jones LL Cool J og Kidada Jones LL Cool J og Kidada Jones LL Cool J og Kidada Jones LL Cool J og Kidada Jones Lip Sync Battle - LL Cool J Lip Sync Battle - LL Cool J Lip Sync Battle - LL Cool J Lip Sync Battle - LL Cool J

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Grudge Match2013Frankie BriteFilm
Hawaii Five-02010Sam HannaTV-show
NCIS: Los Angeles2009Sam HannaTV-show
Avtalen2008Bobby MasonFilm
Mannen2007Manny BaxterTV-film
Siste ferie2006Sean MatthewsFilm
30 Rock2006LatterligTV-show
Edison2005SkjøteFilm
Sakte brenning2005Luther Pinks (som James Todd Smith)Film
Amerikansk far!2005Sam HannaTV-show
Mindhunters2004Gabe Jensen (som James Todd Smith aka LL Cool J)Film
House M.D.2004ClarenceTV-show
Frels oss fra Eva2003Raymond 'Ray' Adams (som James Todd Smith aka LL Cool J)Film
S.W.A.T.2003Deacon 'Deke' Kaye (som James Todd Smith aka LL Cool J)Film
NCIS2003Sam HannaTV-show
Rollerball2002Marcus RidleyFilm
Kingdom Come2001Ray Bud SlocumbFilm
Charlie's Angels2000Herr JonesFilm
Hvilken som helst søndag1999Julian WashingtonFilm
Dyp blå sjø1999PredikantFilm
For dypt i det1999Dwayne Gittens, GudFilm
Tok igjen1998RogerFilm
Halloween H20: 20 år senere1998RonnyFilm
Woo1998DarrylFilm
B * A * P * S1997LL Cool JFilm
Ta på1997LL Cool JFilm
Oz1997Jiggy WalkerTV-show
Retten til å forbli stillenitten nittiseksCharles Red TaylorTV-film
Usynkronisertnitten nitti femJason St. JulianFilm
I husetnitten nitti femMarion Hill, SelvTV-show
Leker1992Kaptein Patrick ZevoFilm
Eventyrene til Pete & Pete1992Mr. ThroneberryTV-show
Den harde veien1991BillyFilm
Villkatter1986Rapper (som L.L. Cool J)Film
Video One1984Intervju, seg selv (1987)TV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Debbie Allen
    • I huset
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Gabrielle Union og LL Cool JGabrielle Union
    • Frels oss fra Eva
      2003
    [vis matchup]

Interessante Artikler