Hoved Forhold Linda Evans

Linda Evans

Linda EvansRangering 2171 253Alder 78 år Zodiac Skorpionen Forhold 10 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Linda Evans muligens singel.

hvem er jesse spencer dating

Forhold

Linda Evans var tidligere gift med Stan Herman(1975 - 1979)og John Derek(1968 - 1975).



Linda Evans har vært i forhold til Yanni(1989 - 1998), Dennis Stein(1985 - 1986)Richard Cohen(1985 - 1988), George Saint Peter(1981 - 1985), Lee Majors(1963 - 1964), Patrick Curtis(1960 - 1962)og Oleg Cassini.

Linda Evans har hatt et møte med Jon Peters.

Om

Linda Evans er en 78 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Linda Evenstad 18. november 1942 i Hartford, Connecticut, USA og utdannet ved Hollywood High School, er hun kjent for Krystle Carrington on Dynasty i en karriere som spenner over 1960-1997 og 1960–1997. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.



Linda Evans har deltatt i 5 matchups på skjermen, inkludert Bo Hopkins i Dynastiet (nitten åtti en), Geoffrey Scott i Dynastiet (nitten åtti en), James Farentino i Dynastiet (nitten åtti en), John Forsythe i Dynastiet (nitten åtti en)og Rock Hudson i Dynastiet (nitten åtti en).

Linda Evans er medlem av følgende lister: Amerikanske TV-skuespillere, People from Los Angeles, California og Actors from Connecticut.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Linda Evans! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto10 år7 år, 6 måneder-
Dating78 år, 6 måneder2 år, 9 måneder1 år
Støte på1---
Total1010 år3 år, 5 måneder1 år

Detaljer

FornavnSøt
EtternavnEvans
PikenavnEvenstad
Fullt navn ved fødselenLinda Evenstad
Alternativt navnLinda Evenstad
Alder78 år
Fødselsdag18. november 1942
FødestedHartford, Connecticut, USA
Høyde5 '7¼' (171 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonPlantinum blondt hår
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
ReligionBaptist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleDavid Glasgow Farragut High School i Chicago, IL, Hollywood High School
universitetHoward University i Washington, DC
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseKrystle Carrington om dynastiet
År (er) Aktiv1960-nåtid, 1960-1997, 1960–1997
Merke påtegning(1989) Utskriftsannonser: Clairol's Ultress hårfarge, (1987) TV-reklame: Forever Krystle & Carrington Fragrance parfyme, (tidlig på 80-tallet) TV-reklame: Crystal Light diett brus, (sent på 80-tallet) TV-reklame: Clairol's Ultress hårfarge
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseC
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)3. 4
Offisielle nettstederwww.lindaevansofficial.com/, www.nndb.com/people/437/000024365/, http://www.lindaevansofficial.com/
VennLana Turner (familievenn) (skuespillerinne)

Linda Evans (født Linda Evenstad; 18. november 1942) er en amerikansk skuespillerinne kjent først og fremst for sine roller på TV. På 1960-tallet spilte hun Audra Barkley, datteren til Victoria Barkley (spilt av Barbara Stanwyck) i den vestlige TV-serien The Big Valley (1965–1969). Hun er mest kjent for å skildre Krystle Carrington i 1980-tallet ABC primetime såpeserie Dynasty, en rolle hun spilte fra 1981 til 1989.

Mer om Linda Evans Mindre om Linda Evans

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
10YanniForholdJuli 198919988 år
9Richard CohenForhold198519883 år
8Dennis SteinForhold198519861 år
7George Saint PeterForholdnitten åtti en19854 år
6Stan HermanGift197419795 år
5John DerekGift1965197510 år
4Lee MajorsForhold196319641 år
3Patrick CurtisForhold196019622 år
toJon PetersStøte på -
1Oleg CassiniForhold -
Yanni #10

Yanni

1989 - 1998

Linda Evans og Yanni separerte seg i 1998 etter ...[vis par] Richard Cohen #9

Richard Cohen

1985 - 1988

Richard Cohen og Linda Evans er skilt ...[vis par] #8

Dennis Stein

1985 - 1986

Dennis Stein og Linda Evans skilte seg i 198 ...[vis par] George Saint Peter #7

George Saint Peter

1981 - 1985

George Santo Pietro og Linda Evans er separert ...[vis par] Stan Herman #6

Stan Herman

1974 - 1979

Stan Herman og Linda Evans ble skilt i ...[vis par] John Derek #5

John Derek

1965 - 1975

Linda Evans og John Derek ble skilt i 1 ...[vis par] Lee Majors #4

Lee Majors

1963 - 1964

Linda Evans og Lee Majors separerte seg i 1964 ...[vis par] Patrick Curtis #3

Patrick Curtis

1960 - 1962

Patrick Curtis og Linda Evans skiltes i 1 ...[vis par] Jon Peters #to

Jon Peters

Linda Evans og Jon Peters er skilt ...[vis par] Oleg Cassini #1

Oleg Cassini

Linda Evans og Oleg Cassini er skilt ...[vis par] #10

Yanni

1989 - 1998

Linda Evans og Yanni daterte fra 1989 til 1998.

Forhold 8 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #9

Richard Cohen

1985 - 1988

Richard Cohen og Linda Evans hadde et forhold fra 1985 til 1988.

Forhold 3 år se forholdet #8

Dennis Stein

1985 - 1986

Dennis Stein og Linda Evans daterte fra 1985 til 1986.

Forhold 1 år se forholdet #7

George Saint Peter

1981 - 1985

George Santo Pietro og Linda Evans hadde et forhold fra 1981 til 1985.

Forhold 4 år se forholdet #6

Stan Herman

1974 - 1979

Stan Herman og Linda Evans var gift i 3 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1974 og giftet seg 4. juli 1975. Tre år senere ble de skilt i 1979.

Forhold 5 år se forholdet #5

John Derek

1965 - 1975

Linda Evans og John Derek var gift i 7 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i 1965 og giftet seg i 1968. 7 år senere ble de skilt i 1975.

Forhold 10 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 27% se forholdet #4

Lee Majors

1963 - 1964

Linda Evans og Lee Majors daterte fra 1963 til 1964.

norman reedus kjæreste cecilia singley 2016
Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #3

Patrick Curtis

1960 - 1962

Patrick Curtis og Linda Evans daterte fra 1960 til 1962.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Alder84%'> Kompatibilitet 31% se forholdet #to

Jon Peters

Linda Evans hadde et møte med Jon Peters.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Alder52%'> Kompatibilitet 28% se forholdet #1

Oleg Cassini

Linda Evans og Oleg Cassini hadde et forhold.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Alder1%'> Kompatibilitet 30% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Linda Evans78 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Yanni66 SkorpionenKomponist
gresk
Richard Cohen- Virksomhet
Dennis Stein-
George Saint Peter-
Stan Herman- Virksomhet
amerikansk
John Derek71 LeoSkuespiller
amerikansk
Lee Majors82 TyrenSkuespiller
amerikansk
Patrick Curtis81 TvillingeneFilm / TV-produsent
amerikansk
Jon Peters75 TvillingeneFilm / TV-produsent
amerikansk
Oleg Cassini92 VærenMotedesigner
Russisk

Fotogalleri

Lee Majors og Linda Evans Lee Majors og Linda Evans Linda Evans Joe Don Baker og Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans Linda Evans

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Svane sang2020Rita Parker SloanFilm
Stepsister1997Joan Curtis Shaw CanfieldTV-film
Blendenitten nitti femSylvie Norberg KilkullenTV-film
Dynasty: The Reunion1991Krystle CarringtonTV-show
Gambleren vender tilbake: trekningen1991Kate MuldoonTV-film
Hun tar romantikk1990Jane McMillanTV-film
Nord og Sør, bok II1986Rose SinclairTV-show
The Last Frontier1986Kate HannonTV-film
Glitter1984Linda EvansTV-show
Kenny Rogers som The Gambler: The Adventure Continues1983Kate MuldoonTV-film
Bare Essence1982Bobbi RowanTV-film
Dynastietnitten åtti enKrystle Carrington, Rita LesleyTV-show
Høstens fyrnitten åtti enLinda EvansTV-show
Drømmeskipetnitten åtti enTV-show
Tom Horn1980Glendolene KimmelFilm
Avalanche Express1979Elsa LangFilm
Ingen steder å løpe1978Amy KesslerTV-film
Står høyt1978Jill ShastaTV-film
Kjærlighetsbåten1977Barbara Fields, Jessica Halberson, Monica BrandonTV-show
Jeger1976Marty ShawTV-show
Mitchell1975GretaFilm
McCoy1975TV-show
Klansman1974Nancy PoteetFilm
The Rockford Files1974Audrey Wyatt, Claire PrescottTV-show
Nakia1974Samantha LowellTV-show
Harry O1973Marian SawyerTV-show
Kvinnelig artilleri1973Charlotte PaxtonTV-film
Banacek1972Cherry Saint-SaënsTV-show
McMillan & Wife1971Nicole AveryTV-show
McCloud1970Geri MarchTV-show
Barnslige ting1969Pat JenningsFilm
Mannix1967Lorna WilderTV-show
Beach Blanket Bingo1965SukkerrørFilm
Disse Calloways1965Bridie MellottFilm
The Big Valley1965Audra BarkleyTV-show
Twilight of Honor1963Alice ClintonFilm
Min favoritt marsmann1963Sally FarrowTV-show
Løytnanten1963I HilandTV-show
Den ellevte timen1962Joan ClaytonTV-show
Knapper og hennes Beaus1962KnapperTV-film
Dr. Kildare1961Student sykepleier nr. 1TV-show
Outlaws1960Wilma NeelyTV-show
De urørlige1959Gert LittlesmithTV-show
Ungkar far1957Liz McGavinTV-show
Vogntog1957Martha TempleTV-show
Eventyrene til Ozzie & Harriet1952Linda, Sally, ShirleyTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Bo Hopkins
    • Dynastiet
      nitten åtti en
    [vis matchup]
  • Linda Evans og Geoffrey ScottGeoffrey Scott
    • Dynastiet
      nitten åtti en
    [vis matchup]
  • James Farentino
    • Dynastiet
      nitten åtti en
    [vis matchup]
  • John Forsythe
    • Dynastiet
      nitten åtti en
    [vis matchup]
  • Linda Evans og Rock HudsonRock Hudson
    • Dynastiet
      nitten åtti en
    [vis matchup]

Interessante Artikler