Hoved Dating Leigh-Allyn Baker

Leigh-Allyn Baker

Leigh-Allyn BakerAlder 49 år Zodiac Væren

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Leigh-Allyn Baker muligens singel.

Forhold

Vi har ingen oversikt over tidligere forhold for Leigh-Allyn Baker.



Om

Leigh-Allyn Baker er en 49 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Leigh Allyn Baker 3. april 1972 i Murray, Kentucky, USA, er hun kjent for Amy Holliday i 'Good Luck Charlie' i en karriere som strekker seg fra 1994 til nå. Stjernetegnet hennes er Væren.

Leigh-Allyn Baker har vært i en matchup på skjermen med Eric Allan Kramer i Lykke til Charlie (2010).

Leigh-Allyn Baker er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske stemmeskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Leigh-Allyn Baker! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Detaljer

FornavnLeigh
MellomnavnAllyn
EtternavnBaker
Fullt navn ved fødselenLeigh Allyn Baker
Alternativt navnLeigh Allyn-Baker, Leigh-Allyn Baker
Alder49 år
Fødselsdag3. april 1972
FødestedMurray, Kentucky, USA
Høyde5 '1' (155 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseAmy Holliday i 'Good Luck Charlie'
År aktiv1990 – nåtid, 1994 – nåtid

Leigh-Allyn Baker (født 13. mars 1972) er en amerikansk skuespillerinne og stemmekunstner. Hun hadde gjentatte roller på Charmed og som Ellen i Will & Grace, og en hovedrolle som matriarken Amy Duncan i Disney Channel-sitcom Good Luck Charlie. Hun sørget også for stemmen til Abby i den dataanimerte Nickelodeon-serien Back at the Barnyard.

Mer om Leigh-Allyn Baker Mindre om Leigh-Allyn Baker

Fotogalleri

Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Eric McCormack Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Debra Messing Will & Grace - Debra Messing Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Debra Messing Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Leigh-Allyn Baker Will & Grace - Eric McCormack

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Christmas in the Pines2021Amy ColtFilm
Malibu redning2019Dylans morTV-show
Sveipet2018Leah SingerFilm
Misfits2017Roxy GainesFilm
Mickey Mouse Mixed-Up Adventures2017Fiona Featherstone, Lisa, fru McBillyTV-show
Små villmenn2016Tante JackieFilm
Ønsker jul2016Elizabeth MacLarenFilm
Romkamerater2016Fru CampbellTV-show
Star vs the Evces of Evil2015Ekstra stemmer, enhjørningTV-show
Ekte Rob2015Fru BettyTV-show
Dårlig hårdag2015LizTV-film
7D2014Dronning herlig, Snazzy ShazamTV-show
Hund med en blogg2012Cherry PickfordTV-show
Jake and the Never Land Pirates2011Mermaid # 1, Mermaid # 2, Queen CoralieTV-show
Lykke til Charlie, det er jul!2011Amy DuncanTV-film
Jessie2011Amy DuncanTV-show
Lykke til Charlie2010Amy Duncan, Jamie BlankenhooperTV-show
Madagaskars pingviner2008Bella Bon Vel, kvinneTV-show
12 Miles of Bad Road2007Marilyn HartsongTV-show
Tilbake på Barnyard2007Abby, Abby kua, sau nr. 1TV-show
I nødstilfelle2007MaureenTV-show
Hannah Montana2006MickeyTV-show
Nok om meg2005Mona (som Leigh Allyn Baker)TV-film
Amerikansk far!2005MargieTV-show
Mitt navn er jarl2005Nicole MosesTV-show
Triple Play2004Maggie Fuller (som Leigh Allyn Baker)TV-show
Boston Legal2004Frannie HuberTV-show
House M.D.2004ClaireTV-show
The Crux2004Woman Hanging from the Rope (som Leigh Allyn Baker)Kortfilm
Frossen innvirkning2003Sykepleier Debbie (som Leigh Allyn Baker)TV-film
Las Vegas2003CharleneTV-show
Very Mean Men2000Mary MulroneyFilm
Geena Davis Show2000Frøken SusieTV-show
Ja kjære2000StaceyTV-show
En våken forsyn1999Connie (som Leigh Allyn Baker)Film
Familie Jus1999Laurie CarrigaloTV-show
Sjarmert1998Hannah WebsterTV-show
Showet fra 70-tallet1998Offiser DebbieTV-show
Kongen av dronningene1998JessicaTV-show
Will & Grace1998ImotTV-show
Bryst menn1997Implantatfjerningspasient (som Leigh Allyn Baker)TV-film
Svingblad1997Lauranne (som Leigh Allyn Baker)Kortfilm
Avfyrt1997JanetTV-show
Indre skygge1997Gaika (som Leigh Allyn Baker)Film
Tidlig utgavenitten nittiseksKate O'RourkeTV-show
Den utrolige Hulkennitten nittiseksMaureen, TaylorTV-show
The Last Frontiernitten nittiseksGlede GarfieldTV-show
Nesten perfektnitten nitti femGinaTV-show
Krympte hoder1994MitziFilm
Spider-Man: The Animated Series1994Alisa Silver, Alisa SilvermaneTV-show
Ta 2 for troVanessa ReynoldsFilm
FamilieleirGrace AckermanFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Eric Allan Kramer og Leigh-Allyn BakerEric Allan Kramer
    • Lykke til Charlie
      2010
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...