Hoved Forhold Lauren London

Lauren London

Lauren London EnkeltRangering 691 123Alder 36 år Zodiac Skytten Forhold 5 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Lauren London er for tiden singel.

Forhold

Lauren London har vært forlovet med Lil 'Wayne(2007 - 2009).



Lauren London har vært i forhold til Nipsey Hussle(2013-2019), Trey Songz(2009 - 2013), Carmelo Anthony(2006 - 2007)og Neef Buck(2002 - 2005).

Om

Lauren London er en 36 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Lauren Nicole London 5. desember 1984 i Los Angeles, California, USA og utdannet ved Palisades High School, er hun kjent for ATL & HBO-serien Entourage i en karriere som spenner over 2002-nåtid. Stjernetegnet hennes er Skytten.

Lauren London har vært i en matchup med T.I. i ATL (2006).



Lauren London er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske tv-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Lauren London! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert110 år, 6 måneder--
Dating45 år, 4 måneder3 år, 7 måneder1 år, 3 måneder
Total510 år, 6 måneder4 år, 12 måneder1 år, 3 måneder

Detaljer

FornavnLauren
MellomnavnNicole
EtternavnLondon
Fullt navn ved fødselenLauren Nicole London
Alternativt navnL-Boogie, New New, Ll, Laurey
Alder36 år
Fødselsdag5. desember 1984
FødestedLos Angeles, California, USA
Høyde5 '2 5' (158 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonØyne, dimples
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleHjemmeskole, Palisades High School
Yrke TekstSkuespillerinne, modell, TV-personlighet
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseATL & HBO-serien Entourage
År aktiv2003 – nåtid, 2002 – nåtid
Merke påtegningSean John kvinnesamling.
Offisielle nettstederhttps://twitter.com/MsLaurenLondon, http://twitter.com/MsLaurenLondon
FarGary Paul London
MorTerri Lynn Conner
FamiliemedlemKameron Carter (are)
VennAkira Torrii, Cassie Ventura, Khloe Kardashian, Nivea B. Nash, Kim Kardashian, Kyla Pratt, Christina Milian, Brandy, Kourtney Kardashian, Khadijah Haqq, Malika Haqq, Rob Kardashian, Chris Brown, Rihanna
Associated PeopleLil Wayne, Trey Songz

Lauren Nicole London (født 5. desember 1984) er en amerikansk skuespillerinne, modell og TV-personlighet. Fra begynnelsen av sin karriere innen musikkvideoer og senere overgang til film- og tv-skuespill, tjente London anerkjennelse og ble berømmelse for sin opptreden som Erin 'New New' Garnett i 2006-utviklingsfilmen ATL. Hun dukket opp i den amerikanske julefilmen This Christmas i 2007, i tillegg til TV-showene 90210 og Entourage, og som Kiera Whitaker i BET-komedie-dramaet The Game. London ble også en talsperson for Sean Combs Sean John-samlingen i 2007.



Mer om Lauren London Mindre om Lauren London

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Nipsey HussleForholdDesember 201331. mars 20195 år
4Trey SongzForholdMai 2009Nov 20134 år
3Carmelo AnthonyForholdJuni 2006September 20071 år
toFetterbukkForholdFebruar 200220053 år
1Lil 'WayneForholdJuli 1998Jan 200910 år
Nipsey Hussle #5

Nipsey Hussle

2013 - 2019

Nipsey Hussle og Lauren London var sammen med ...[vis par] Trey Songz #4

Trey Songz

2009 - 2013

Trey Songz og Lauren London skilte seg i november ...[vis par] Carmelo Anthony #3

Carmelo Anthony

2006 - 2007

Lauren London og Carmelo Anthony separerte i ...[vis par] Fetterbukk #to

Fetterbukk

2002 - 2005

Neef Buck og Lauren London skiltes i juli ...[vis par] Lil #1

Lil 'Wayne

1998 - 2009

Lauren London og Lil 'Wayne skilte seg i oktober ...[vis par] #5

Nipsey Hussle

2013 - 2019

Nipsey Hussle og Lauren London var i et forhold i 1 år før Nipsey Hussle døde i alderen 33.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 92% Barn 1 barn se forholdet #4

Trey Songz

2009 - 2013

Trey Songz og Lauren London datert fra mai 2009 til november 2013.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 77% se forholdet #3

Carmelo Anthony

2006 - 2007

Lauren London og Carmelo Anthony daterte fra juni 2006 til september 2007.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 77% se forholdet #to

Fetterbukk

2002 - 2005

Neef Buck og Lauren London datert fra mars 2002 til juli 2005.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 83% se forholdet #1

Lil 'Wayne

1998 - 2009

Lauren London og Lil 'Wayne var forlovet i november 2007, men separerte seg senere i januar 2009 etter 1 år. De hadde 1 barn.

Forhold 10 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 80% Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Lauren London36 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Nipsey Hussle33 LeoRapper
amerikansk
Trey Songz36 SkyttenSanger
amerikansk
Carmelo Anthony36 TvillingeneBasketball
amerikansk
Fetterbukk38 VærenRapper
amerikansk
Lil 'Wayne38 VektenRapper
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Kamryn Samuel AriMann9. september 200911 år gammel Lil 'Wayne
KryssMann31. august 20164 år gammel Nipsey Hussle

Fotogalleri

Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood Lauren London - Ut i Vest-Hollywood The Perfect Match (2016) The Perfect Match (2016)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Tom Clancy er uten anger2021Pam KellyFilm
Spill Folk spiller2019Vanessa KingTV-show
Alltid & 4Ever2018TammyFilm
Julestjerner til jul2018Patty MasonTV-film
Opprører2017KimTV-show
Den perfekte match2016IngefærFilm
Bagasjekrav2013ShereeFilm
Single damer2011ShelleyTV-show
Reed Between the Lines2011JentreyTV-show
Tyler Perrys Madeas store lykkelige familie2011ReneeFilm
Jeg elsker deg, Beth Cooper2009CammyFilm
Neste dag Air2009EføyFilm
Blokhedz Mission G Animated Web Series2009Essence (ubekreftet)Kortfilm
902102008Christina WorthyTV-show
Denne julen2007Melanie 'Mel' WhitfieldFilm
ATL2006Nytt NyttFilm
Spillet2006Keira WhitakerTV-show
Alle hater Chris2005MonayTV-show
Entourage2004KellyTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • T.I.
    • ATL
      2006
    [vis matchup]

Interessante Artikler