Hoved Forhold Larry the Cable Guy

Larry the Cable Guy

Larry the Cable Guy GiftAlder 58 år Zodiac Vannmannen Forhold 1 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Larry The Cable Guy og Cara WhitneyCara Whitney og Larry the Cable Guy har vært gift i 16 år siden 2005. se forholdet

Forhold

Larry the Cable Guy har ikke hatt andre forhold som vi kjenner til.

Om

Larry the Cable Guy er en 58 år gammel amerikansk komiker. Født Daniel Lawrence Whitney 17. februar 1963 i Pawnee City, Nebraska, USA. Han er kjent for Blue Collar i en karriere som strekker seg fra 1989 til nå. Stjernetegnet hans er Vannmannen.



Larry the Cable Guy har vært i 4 matchups på skjermen, inkludert Christina Moore i Delta Farce (2007), Marisol Nichols i Delta Farce (2007), Jenny McCarthy i Hvitløs beskyttelse (2008)og Megyn Price i Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006).

Larry the Cable Guy er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Warner Records-artister og amerikanske stemmeskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Larry the Cable Guy! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift118 år, 2 måneder--
Total118 år, 2 måneder--

Detaljer

FornavnLarry
MellomnavnLawrence
EtternavnWhitney
Fullt navn ved fødselenDaniel Lawrence Whitney
Alternativt navnDan Whitney, Daniel Lawrence Whitney, Daniel Whitney
Alder58 år
Fødselsdag17. februar 1963
FødestedPawnee City, Nebraska, USA
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeStor
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetBaptist University of America, Decatur, Georgia, USA (droppet ut etter tre semestre)
Yrke TekstStående komiker, skuespiller, stemmeskuespiller og tidligere radiopersonlighet.
YrkeKomiker
Krav til berømmelseBlå krage
Musiksjanger (tekst)Karakterkomedie, Redneck-komedie, Countrykomedie, Observasjonell komedie, Satire, blå komedie, fornærmende komedie, politisk satire
År aktiv1991 – nåtid, 1989 – nåtid
Offisielle nettstederhttp://www.larrythecableguy.com/, http://larrythecableguy.com, https://larrythecableguy.com/

Daniel Lawrence Whitney (født 17. februar 1963), kjent profesjonelt under sitt navn Larry the Cable Guy, er en amerikansk stand-up komiker, skuespiller, produsent, sanger og radiopersonlighet, med en karriere som strekker seg over 30 år.

Mer om Larry the Cable Guy Mindre om Larry the Cable Guy

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Cara WhitneyGift2003tilstede18 år
Cara Whitney #1

Cara Whitney

2003

Cara Whitney og Larry the Cable Guy har bi ...[vis par] #1

Cara Whitney

2003

Cara Whitney og Larry the Cable Guy har vært gift i 16 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 2003 og ble gift i 2005.

Forhold 18 år Barn 2 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Larry the Cable Guy58 VannmannenKomiker
amerikansk
Cara Whitney-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
WyattMannAugust, 200614 år gammel Cara Whitney
ReaganHunn29. oktober 200713 år gammel Cara Whitney

Fotogalleri

Cars 3 (2017) Cars 3 (2017) Hvitløs beskyttelse Studio Stills bilder av Cars: Larry the Cable Guy (til venstre), John Lasseter (til høyre) Til høyre: Larry (Larry the Cable Guy) i Larry The Cable Guy: Health Inspector 2006 Larry The Cable Guy: Health Inspector Wallpaper Delta Farce Bakgrunn Delta Farce Bakgrunn Delta Farce Bakgrunn Delta Farce Teaser-plakat WITLESS BESKYTTELSE Bakgrunn WITLESS BESKYTTELSE Bakgrunn

Filmografi

FilmÅrKarakterType
The Funny Cartoons Show2021TV-show
The Mangina Dialogues (Podcast)2019TV-show
Biler 32017Mater (stemme)Film
Hodejegere2013LarryTV-show
Tyler Perrys A Madea Christmas2013BuddyFilm
Fortellinger fra Radiator Springs2013MaterTV-show
Biler 22011Mater (stemme)Film
Larry the Cable Guy's Hula-Palooza Christmas Luau2009TV-film
Big Dog Daddy2009Jeg RoyKortfilm
Pixar Short Films2009Mater (stemme)TV-film
Hvitløs beskyttelse2008Nestleder Larry StalderFilm
Mater's Tall Tales2008MaterTV-show
Delta Farce2007LarryFilm
Larry the Cable Guy's Christmas Spectacular2007TV-film
Biler2006Mater (stemme)Film
Larry the Cable Guy: Health Inspector2006LarryFilm
Blå krage-TV2004Ulike, forskjellige karaktererTV-show
Untitled Cars TV ShowMaterFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Christina Moore og Larry the Cable GuyChristina Moore
    • Delta Farce
      2007
    [vis matchup]
  • Larry Guy og Marisol NicholsMarisol Nichols
    • Delta Farce
      2007
    [vis matchup]
  • Larry The Cable Guy og Jenny McCarthyJenny McCarthy
    • Hvitløs beskyttelse
      2008
    [vis matchup]
  • Megyn Price
    • Larry the Cable Guy: Health Inspector
      2006
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...