Hoved Forhold Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga DatingRangering 101 103Alder 35 år Zodiac Væren Forhold 11 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Lady Gaga og Michael PolanskyMichael Polansky dater Lady Gaga se forholdet

Forhold

Lady Gaga har vært forlovet med Christian Carino(2018-2019), Taylor Kinney(2015 - 2016)og Lüc Carl(2010 - 2011).

Lady Gaga har vært i forhold til Dan Horton(2019), Matthew 'Dada' Williams(2009 - 2010), Speedy Gonzales(2009), Robert Fusari(2008 - 2009)og Amber Rose.



Det ryktes at Lady Gaga har koblet seg til Angelina Jolie(2010)og Tara Savelo(2009).

hvem er tom felton dating

Om

Lady Gaga er en 35 år gammel amerikansk sanger. Født Stefani Joanne Angelina Germanotta 28. mars 1986 i New York City, New York, USA, hun er kjent for Just Dance, Poker Face, Bad Romance i en karriere som spenner over 2005 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Væren.

Lady Gaga har deltatt i 7 matchups på skjermen, inkludert Bradley Cooper i En stjerne er født (2018), Evan Peters i American Horror Story (2011), Alexander Skarsgård i Paparazzi (2009), Angela Bassett i American Horror Story (2011)og Cheyenne Jackson i American Horror Story (2011).



Lady Gaga er medlem av følgende lister: Amerikanske contraltos, amerikanske dansemusikere og amerikanske popsangere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Lady Gaga! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert36 år, 4 måneder4 år, 5 måneder-
Dating61 år, 3 måneder5 måneder, 12 dager3 måneder, 2 dager
Ryktetto---
Totalelleve6 år, 4 måneder1 år, 5 måneder3 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnStefani
MellomnavnJoanne Angelina
EtternavnGermanotta
Fullt navn ved fødselenStefani Joanne Angelina Germanotta
Alternativt navnMother Monster, GodGa, Lady Gaga, Stefani Joanne Angelina Germanotta, Stefani Germanotta, Stefani Angelina Germanotta
Alder35 år
Fødselsdag28. mars 1986
FødestedNew York City, New York, USA
Høyde5 '1' (155 cm)
Vekt50 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeGrønn
HårfargeFarget blond
Karakteristisk funksjonUnike antrekk
StjernetegnVæren
SeksualitetBiseksuell
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleConvent of the Sacred Heart, New York City (2003)
universitetTisch School of the Arts, New York University (droppet 2003)
Yrke TekstSanger, låtskriver, skuespillerinne, plateprodusent
YrkeSanger
Krav til berømmelseJust Dance, Poker Face, Bad Romance
Musiksjanger (tekst)Electropop, Synthpop, Pop, Dance, Electronic, Dance-Pop
MusikksjangerPop
Musiksjanger AltPop / Rock
År aktiv2001 – nåtid, 2005 – nåtid
MusikkdataR&B
MusikkstilPop, Dance-Pop, Urban
Music MoodGatemart, trippy, hedonistisk, forseggjort, sexy, ambisiøs, seksuell, fest / festlig, stilig, morsom, selvsikker
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, keyboard, piano
PlateselskapDef Jam, Cherrytree, KonLive, Streamline, Interscope
Tilknyttede handlingerTony Bennett, Stefani Germanotta Band, Lady Starlight, Bradley Cooper
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour, Live Nation Entertainment, Inc., Richard De La Font, Creative Artists Agency (LA)
Merke påtegningTV-reklame for Google Chrome (2011), Print-annonser for MAC Cosmetics 'Viva Glam-kampanje som gir overskudd fra salg av leppestift og lipgloss til mennesker som er rammet av HIV / Aids (2011), Print-annonse' Purses 'for Versace (mars-april 2014 )
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)26
Hofter (tommer)37
Skostørrelse7
Offisielle nettstederladygaga.com, myspace.com/ladygaga, facebook.com/ladygaga, twitter.com/ladygaga, youtube.com/ladygaga, http://www.ladygaga.com, instagram.com/ladygaga, www.nndb.com/ personer / 339/000206718 /, www.biography.com/people/lady-gaga-481598, http://ladygaga.com, https://ladygaga.com/, www.caa.com/entertainmenttalent/touring/artist/ Lady Gaga
FarJoseph Germanotta
MorCynthia Germanotta
SøsterNatali Germanotta
Associated PeopleAkon, R. Kelly, Taylor Kinney
FavorittbandIron Maiden, Black Sabbeth, Grateful Dead, The Beatles
FavorittstederHollywood, New York
FavorittfargerSvart, lilla, turkis
Favoritt tilbehørTung sminke, Skyhøye hæler, Undertøy, rare ting

Stefani Joanne Angelina Germanotta (født 28. mars 1986), kjent som Lady Gaga, er en amerikansk sanger, låtskriver og skuespillerinne. Hun er kjent for sine imageoppfinnelser og musikalske allsidighet. Gaga begynte å opptre som tenåring, sang på åpne mikrofonkvelder og opptrådte i skolespill. Hun studerte ved Collaborative Arts Project 21, gjennom New York Universitys Tisch School of the Arts, før hun droppet for å forfølge en karriere innen musikk. Etter at Def Jam Recordings kansellerte kontrakten, jobbet hun som låtskriver for Sony / ATV Music Publishing, hvor hun signerte en felles avtale med Interscope Records og Akons label, KonLive Distribution, i 2007. Gaga steg frem i året med debutstudioet sitt. albumet, The Fame, og singlene 'Just Dance' og 'Poker Face' med topplisten. Albumet ble senere utgitt på nytt for å inkludere EP-en, The Fame Monster (2009), som ga suksess-singlene 'Bad Romance', 'Telephone' og 'Alejandro'.



Mer om Lady Gaga Mindre om Lady Gaga

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveMichael PolanskyForholdFeb 2020tilstede1 år
10Dan HortonForholdMai 2019Okt 20195 måneder
9Christian CarinoForholdFebruar 2017Februar 20192 år
8Taylor KinneyForholdJuli 201120165 år
7Angelina JolieStøte på R 20102010-
6Matthew 'Dada' WilliamsForholdSeptember 2009Januar 20104 måneder
5Rask GonzalesForholdFebruar 2009August 20095 måneder
4Tara saveloStøte på R 20092009-
3Robert FusariForholdNov 2008Februar 20093 måneder
toLüc CarlForhold2005Mai 20116 år
1Amber RoseUkjent -
Michael Polansky #elleve

Michael Polansky

2020

Michael Polansky dater Lady Gaga ...[vis par] Dan Horton #10

Dan Horton

2019

Dan Horton og Lady Gaga er skilt ...[vis par] Christian Carino #9

Christian Carino

2017 - 2019

Christian Carino og Lady Gaga skilte seg i F ...[vis par] Taylor Kinney #8

Taylor Kinney

2011 - 2016

Lady Gaga og Taylor Kinney skilte seg i juli ...[vis par] Angelina Jolie #7Rykte

Angelina Jolie

2010

Lady Gaga og Angelina Jolie er skilt fra hverandre ...[vis par] Matteus #6

Matthew 'Dada' Williams

2009 - 2010

Matthew 'Dada' Williams og Lady Gaga separerer ...[vis par] Rask Gonzales #5

Rask Gonzales

2009

Lady Gaga og Speedy Gonzales skilte seg i Au ...[vis par] Tara savelo #4Rykte

Tara savelo

2009

Tara Savelo og Lady Gaga er skilt fra hverandre ...[vis par] Robert Fusari #3

Robert Fusari

2008 - 2009

Robert Fusari og Lady Gaga skiltes i februar ...[vis par] Lüc Carl #to

Lüc Carl

2005 - 2011

Lüc Carl og Lady Gaga skiltes i mai 2011 ...[vis par] Amber Rose #1

Amber Rose

Lady Gaga og Amber Rose var i et forhold ...[vis par] #elleve

Michael Polansky

2020

Michael Polansky og Lady Gaga har vært sammen siden februar 2020.

Forhold 1 år MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #10

Dan Horton

2019

Dan Horton og Lady Gaga datert fra mai til oktober 2019.

Forhold 5 måneder se forholdet #9

Christian Carino

2017 - 2019

Christian Carino og Lady Gaga var forlovet i 4 måneder. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i februar 2017. De var forlovet i oktober 2018, men ble skilt senere i februar 2019.

Forhold 2 år MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 22% se forholdet #8

Taylor Kinney

2011 - 2016

Lady Gaga og Taylor Kinney var forlovet i 1 år. De daterte i 3 år etter å ha blitt sammen i juli 2011. De var forlovet 14. februar 2015, men ble skilt senere i juli 2016.

Forhold 5 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #7

Angelina Jolie

2010 (Ryktet)

Det ryktes at Lady Gaga hadde koblet seg til Angelina Jolie i 2010.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #6

Matthew 'Dada' Williams

2009 - 2010

Matthew 'Dada' Williams og Lady Gaga datert fra september 2009 til januar 2010.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #5

Rask Gonzales

2009

Lady Gaga og Speedy Gonzales datert fra mars til august 2009.

Forhold 5 måneder se forholdet #4

Tara savelo

2009 (Ryktet)

Det ryktes at Tara Savelo har koblet seg til Lady Gaga i 2009.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekretstjue%Alder52%'> Kompatibilitet 18% se forholdet #3

Robert Fusari

2008 - 2009

Robert Fusari og Lady Gaga datert fra november 2008 til februar 2009.

Forhold 3 måneder se forholdet #to

Lüc Carl

2005 - 2011

Lüc Carl og Lady Gaga var forlovet i 7 måneder. De datet i 5 år etter å ha blitt sammen i 2005. De var forlovet i oktober 2010, men ble skilt senere i mai 2011.

Forhold 6 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 60% se forholdet #1

Amber Rose

Lady Gaga og Amber Rose hadde et forhold.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 89% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Lady Gaga35 VærenSanger
amerikansk
Michael Polansky43 Virksomhet
amerikansk
Dan Horton-
Christian Carino52 Middel
amerikansk
Taylor Kinney39 KreftSkuespiller
amerikansk
Angelina JolieFire fem TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Matthew 'Dada' Williams35 Vektenkunstner
amerikansk
Rask Gonzales-
Tara savelo37 SteinbukkenMakeup Artist
amerikansk
Robert Fusari- Musikkprodusent
amerikansk
Lüc Carl40 SkyttenVirksomhet
amerikansk
Amber Rose37 VektenPersonlighet
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Lady Gaga - avbildet på The Abbey Food and Bar i West Hollywood Lady Gaga - avbildet på The Abbey Food and Bar i West Hollywood Lady Gaga - avbildet på The Abbey Food and Bar i West Hollywood Lady Gaga - avbildet på The Abbey Food and Bar i West Hollywood Lady Gaga - avbildet på The Abbey Food and Bar i West Hollywood Lady Gaga - Steppet ut i Los Angeles Lady Gaga - Steppet ut i Los Angeles Lady Gaga - Steppet ut i Los Angeles Lady Gaga - Steppet ut i Los Angeles Lady Gaga - Steppet ut i Los Angeles Lady Gaga - Steppet ut i Los Angeles Lady Gaga - Steppet ut i Los Angeles

Filmografi

FilmÅrKarakterType
En stjerne er født2018AlliertFilm
Sin City: A Dame to Kill For2014BerthaFilm
Muppets Most Wanted2014Lady GagaFilm
Machete dreper2013KameleonFilm
Menn i svart 32012Alien on TV Monitors (ikke kreditert)Film
American Horror Story2011Shadow, The CountessTV-show
Sopranene1999Jente ved svømmebasseng nr. 2TV-show
Simpsons1989Lady GagaTV-show
Untitled Gucci ProjectPatrizia ReggianiFilm
KuletogFilm

Matchups på skjermen

  • Bradley Cooper og Lady GagaBradley cooper
    • En stjerne er født
      2018
    [vis matchup]
  • Evan Peters og Lady GagaEvan Peters
    • American Horror Story
      2011
    [vis matchup]
  • Lady Gaga og Alexander SkarsgårdAlexander Skarsgard
    • Paparazzi
      2009
    [vis matchup]
  • Lady Gaga og Angela BassettAngela Bassett
    • American Horror Story
      2011
    [vis matchup]
  • Lady Gaga og Cheyenne JacksonCheyenne Jackson
    • American Horror Story
      2011
    [vis matchup]
  • Lady Gaga og Finn WittrockFinn Wittrock
    • American Horror Story
      2011
    [vis matchup]
  • Lady Gaga og Matt BomerMatt Bomer
    • American Horror Story
      2011
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.