Hoved Forhold Kimora Lee Simmons

Kimora Lee Simmons

Kimora Lee Simmons GiftRangering 989 47Alder 46 år Zodiac Tyren Forhold 5 totalt Barn
4 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Tim Leissner og Kimora Lee SimmonsTim Leissner og Kimora Lee Simmons har vært gift i 7 år siden des 2013. se forholdet

Forhold

Kimora Lee Simmons var tidligere gift med Russell Simmons(1998 - 2009).

Kimora Lee Simmons har vært i et forhold med Djimon Hounsou(2007 - 2012)og Baby aka Birdman(2004 - 2014).



Kimora Lee Simmons har hatt et møte med Kendu Isaacs(2001).

Om

Kimora Lee Simmons er en 46 år gammel amerikansk motedesigner. Født Kimora Lee Perkins 4. mai 1975 i St. Louis, Missouri, USA, hun er kjent for Fabulosity, Baby Phat. Stjernetegnet hennes er Tyren.

Kimora Lee Simmons er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske forretningsmenn.



Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil av Kimora Lee Simmons! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto16 år, 2 måneder12 år, 3 måneder8 år, 4 måneder
Datingto9 år, 6 måneder7 år, 7 måneder5 år, 9 måneder
Støte på1---
Total516 år, 2 måneder7 år, 11 måneder5 år, 9 måneder

Detaljer

FornavnKimora
Mellomnavnlese
EtternavnSimmons
Fullt navn ved fødselenKimora Lee Perkins
Alternativt navnMs Fabulosity, American Dream, First Lady Of Hip Hop
Alder46 år
Fødselsdag4. mai 1975
FødestedSt. Louis, Missouri, USA
Høyde183 cm
Vekt64 kg (140 kg)
ByggeVellystig
ØyenfargeSvart
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonHøyde, unikt utseende
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
ReligionAnnen
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleLutheran North High School i St. Louis, Missouri.
Yrke TekstModell, motedesigner, entreprenør, reality TV-stjerne
YrkeMotedesigner
Krav til berømmelseFabulosity, Baby Phat
År (er) Aktiv1992 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)McCue, Sussmane & Zapfel (NYC)
Merke påtegningChanel, United Colors of Benetton, Phat Farm, Baby Phat
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseC
Midje (tommer)28
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelse6-8
Skostørrelse9
Offisielle nettstederwww.kimoraleesimmons.com/, www.imdb.com/name/nm0454042/, profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.view, www.babyphat.com/shop.php?1199077655, www.kls. com, www.fashionmodeldirectory.com/models/Kimora_Lee+Simmons/, http://www.kimoraleesimmons.com/, Modelleringsinformasjon, www.biography.com/people/kimora-lee-simmons-504534, www.instagram.com / kimoraleesimmons /? hl = no, www.facebook.com/officialkimoraleesimmons, twitter.com/OfficialKimora, www.linkedin.com/company/kls-design-group, http://www.babyphat.com
FarVernon Whitlock Jr.
MorJoanne Perkins
FamiliemedlemMing Lee (datter) f. 2000, Aoki Lee (datter) f. 2002, Kenzo (sønn) f. 2009
VennTyra Banks
KjæledyrZoe: Black pekinese (1990-2008)
Favoritt filmerSkjønnhets butikk
Favoritt TV-showLivet i Fab Lane
FavorittbandMichael Jackson
FavorittstederNy, Los Angeles, Paris
FavorittmatCheeseburgere og pommes frites, Pizza, rød hummer
FavorittfargerGull, Rosa, Svart, Rød
Favoritt tilbehørHæler, solbriller

Kimora Lee Leissner (tidligere Simmons, født Perkins; født 4. mai 1975) er en gründer, motedesigner, TV-personlighet, forfatter, filantrop og modell.

Mer om Kimora Lee Simmons Mindre om Kimora Lee Simmons

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Tim LeissnerGiftJan 2013tilstede8 år
4Djimon HounsouForholdFebruar 2007Nov 20125 år
3Baby aka BirdmanForholdAugust 2004Februar 20149 år
toFjern IsaacsStøte på20012001-
1Russell SimmonsGiftNov 1992Jan 200916 år
Tim Leissner #5

Tim Leissner

2013

Tim Leissner og Kimora Lee Simmons har vært ...[vis par] Djimon Hounsou #4

Djimon Hounsou

2007 - 2012

Djimon Hounsou og Kimora Lee Simmons separerer ...[vis par] Baby aka Birdman #3

Baby aka Birdman

2004 - 2014

Baby aka Birdman og Kimora Lee Simmons skiller ...[vis par] Fjern Isaacs #to

Fjern Isaacs

2001

Kendu Isaacs og Kimora Lee Simmons var i en ...[vis par] Russell Simmons #1

Russell Simmons

1992 - 2009

Russell Simmons og Kimora Lee Simmons var ...[vis par] #5

Tim Leissner

2013

Tim Leissner og Kimora Lee Simmons har vært gift i 7 år. De datet i 11 måneder etter å ha blitt sammen i januar 2013 og ble gift i desember 2013.



Forhold 8 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Alder72%'> Kompatibilitet 58% Barn 1 barn se forholdet #4

Djimon Hounsou

2007 - 2012

Djimon Hounsou og Kimora Lee Simmons datert fra februar 2007 til november 2012.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% Barn 1 barn se forholdet #3

Baby aka Birdman

2004 - 2014

Baby aka Birdman og Kimora Lee Simmons datert fra august 2004 til februar 2014.

Forhold 9 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder69%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #to

Fjern Isaacs

2001

Kendu Isaacs og Kimora Lee Simmons hadde et møte i 2001.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #1

Russell Simmons

1992 - 2009

Russell Simmons og Kimora Lee Simmons var gift i 10 år. De datet i 6 år etter å ha blitt sammen i november 1992 og giftet seg 20. desember 1998. 10 år senere ble de skilt i januar 2009.

Forhold 16 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 28% Barn 2 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Kimora Lee Simmons46 TyrenMotedesigner
amerikansk
Tim Leissner49 SkorpionenVirksomhet
amerikansk
Djimon Hounsou57 TyrenSkuespiller
Beninese
Baby aka Birdman52 VannmannenRapper
amerikansk
Fjern Isaacs52 LeoMusikkprodusent
amerikansk
Russell Simmons63 VektenVirksomhet
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Ming LeeHunn21. januar 200021 år gammel Russell Simmons
Aoki LeeHunn16. august 200218 år gammel Russell Simmons
Kenzo LeeMann30. mai 200911 år gammel Djimon Hounsou
Wolfe LeeMannApril 20156 år gammel Tim Leissner

Fotogalleri

Kimora Lee Simmons - Sett under Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett på Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett på Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett på Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett under Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett på Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett under Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett på Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett på Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Sett på Thanksgiving-måltider til hjemløse i Los Angeles Kimora Lee Simmons - Besøker et tannlegekontor på Thanksgiving Kimora Lee Simmons - Besøker et tannlegekontor på Thanksgiving

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Midje dypt2006Fekting House LadyFilm
Skjønnhets butikk2005DeniseFilm
Rebound2005Kvinnelig reporter nr. 1Film
The Big Tease1999Dick Miyakes hårmodell (som Kimora Lee)Film
For din kjærlighet1998ShamiraTV-show
One World Music Beat1998Vert (som Kimora Lee)TV-show
For kjærlighet eller penger1993Modell (som Kimora)Film

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...