Hoved Forhold Kevin James

Kevin James

Kevin James GiftAlder 56 år Zodiac Tyren Forhold 1 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Kevin James og Steffiana De La CruzSteffiana De La Cruz og Kevin James har vært gift i 16 år siden 19. juni 2004. se forholdet

Forhold

Kevin James har ikke hatt noen andre forhold vi kjenner til.

Om

Kevin James er en 56 år gammel amerikansk skuespiller. Født Kevin George Knipfing 26. april 1965 i Mineola, Long Island, New York, USA, han er kjent for The King Of Queens (1998-2007). Stjernetegnet hans er Tyren.



Kevin James har vært i 7 matchups på skjermen, inkludert Erinn Hayes i Kevin kan vente (2016), Fran Drescher i Transylvania hotell (2012), Amber Valletta i Hitch (2005), Jayma Mays inn Paul Blart: Mall Cop (2009)og Maria Bello inn Voksne 2 (2013).

Kevin James er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New York, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Kevin James! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift120 år, 4 måneder--
Total120 år, 4 måneder--

Detaljer

FornavnKevin
MellomnavnGeorge
EtternavnKnipfing
Fullt navn ved fødselenKevin George Knipfing
Alternativt navnKevin James
Alder56 år
Fødselsdag26. april 1965
FødestedMineola, Long Island, New York, USA
Høyde173 cm (5 '8')
ByggeStor
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleWard Melville High School, East Setauket, Long Island, New York, USA (1983)
universitetState Univesity Of New York I Cortland, Cortland, New York, USA (Ikke utdannet)
Yrke TekstSkuespiller, komiker, manusforfatter, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseThe King Of Queens (1998-2007)
Musiksjanger (tekst)Fysisk komedie, surrealistisk humor, observasjonskomedie, musikalsk komedie
År (er) Aktiv1989 – nåtid
BrorGary Valentine (skuespiller / komiker)

Kevin James (født Kevin George Knipfing; 26. april 1965) er en amerikansk skuespiller, komiker, manusforfatter og produsent. Han er mest kjent for sin rolle som Doug Heffernan i CBS-sitcom The King of Queens (1998-2007), for hvilken han ble nominert til en 2006 Primetime Emmy Award for fremragende hovedrolleinnehaver i en komedieserie. Han spilte i en annen CBS-sitcom, Kevin Can Wait (2016–2018) som han ble nominert til en People's Choice Award for 2017.

Mer om Kevin James Mindre om Kevin James

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Steffiana de la cruzGift2001tilstede20 år
Steffiana de la cruz #1

Steffiana de la cruz

2001

Steffiana De La Cruz og Kevin James har biet ...[vis par] #1

Steffiana de la cruz

2001

Steffiana De La Cruz og Kevin James har vært gift i 16 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i 2001 og giftet seg 19. juni 2004.

Forhold 20 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder69%'> Kompatibilitet 47% Barn
4 barn
se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Kevin James56 TyrenSkuespiller
amerikansk
Steffiana de la cruz46 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Sienna marieHunn30. september 200515 år gammel Steffiana de la cruz
Shea JoelleHunn14. juni 200713 år gammel Steffiana de la cruz
Kannon ValentineMann24. april 201110 år gammel Steffiana de la cruz
Sixtinske SabellaHunnJanuar 20156 år gammel Steffiana de la cruz

Fotogalleri

Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Kevin James, Jessica Biel og Adam Sandler under 2007 MTV Movie Awards - Show Everybody Loves Raymond - Kevin James Piksler (2015) Piksler (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Mannskapet2021Kevin GibsonTV-show
Sound Guy blir intim med Kevin James2021Sound GuyKortfilm
All In2021Terry FlattsKortfilm
Becky2020DominickFilm
Hubie Halloween2020Sgt. Steve DowneyFilm
Håper og drømmer2020ReggieTV-show
Naturplaneten2020Sølvbrystet MontleKortfilm
Sound Guy2020Sound GuyTV-show
Leter etter min bestemors fugl2020FuglekikerKortfilm
Jeg savner baseball2020Kortfilm
Mitt levende mareritt2020EiendomsmeglerKortfilm
Du har noe der2020Kortfilm
Hotel Transylvania 3: sommerferie2018Frankenstein (stemme)Film
Sandy Wexler2017Ted RaffertyFilm
Ekte erindringer fra en internasjonal snikmorder2016Mason Carver, Sam LarsonFilm
Kevin kan vente2016Kevin GableTV-show
Liten gutt2015.Dr. FoxFilm
Piksler2015.President Will CooperFilm
Hotell Transylvania 22015.Frankenstein (stemme)Film
Paul Blart: Mall Cop 22015.Paul BlartFilm
Voksne 22013Eric LamonsoffFilm
Liv og Maddie2013Mr. ClodfelterTV-show
Transylvania hotell2012Frankenstein (stemme)Film
Her kommer bommen2012Scott VossFilm
Dyrepasser2011Griffin KeyesFilm
Dilemmaet2011Nick BrannenFilm
Voksne2010Eric LamonsoffFilm
Paul Blart: Mall Cop2009Paul BlartFilm
Du roter ikke med Zohan2008Hacky Sack Turnering Kjendisdommer (ikke kreditert)Film
Jeg uttaler deg nå Chuck & Larry2007Larry ValentineFilm
Elmos jule nedtelling2007JulenissenTV-film
Barnyard2006Otis the Cow (stemme)Film
Grillet2006DaveFilm
Monster hus2006Offiser Landers (stemme)Film
Hitch2005AlbertFilm
50 første datoer2004Fabrikk arbeiderFilm
Pinocchio2002Giant (engelsk versjon, stemme)Film
Becker1998Doug HeffernanTV-show
Krigsrett1998Dallas HamptonTV-show
Kongen av dronningene1998Doug Heffernan, Ed, Jr.TV-show
Arli $$nitten nittiseksKevinTV-show
Cosbynitten nittiseksDoug HeffernanTV-show
Alle elsker Raymondnitten nittiseksDoug Heffernan, Kevin, Kevin DanielsTV-show
Ingen steder rasktnitten nitti femDougTV-film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Erinn Hayes og Kevin JamesErinn Hayes
    • Kevin kan vente
      2016
    [vis matchup]
  • Fran Drescher og Kevin JamesFran Drescher
    • Hotell Transylvania 2
      2015.
    [+1 til]
  • Kevin James og Amber VallettaAmber Valletta
    • Hitch
      2005
    [vis matchup]
  • Kevin James og Jayma MaysJayma Mays
    • Paul Blart: Mall Cop
      2009
    [vis matchup]
  • Kevin James og Maria BelloMaria bello
    • Voksne 2
      2013
    [+1 til]
  • Kevin James og Rosario DawsonRosario Dawson
    • Dyrepasser
      2011
    [vis matchup]
  • Leah Remini og Kevin JamesLeah Remini
    • Kongen av dronningene
      1998
    [vis matchup]

Interessante Artikler