Hoved Forhold Kevin Hart

Kevin Hart

Kevin Hart GiftRangering 2201 640Alder 41 år Zodiac Kreft Forhold 4 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Kevin Hart og Eniko ParrishEniko Parrish og Kevin Hart har vært gift i 4 år siden 13. august 2016. se forholdet

Forhold

Kevin Hart var tidligere gift med Torrei Hart(2003 - 2011).

Kevin Hart har hatt et møte med Nastassia Smith.



Det ryktes at Kevin Hart har koblet seg til Simply Jess.

Om

Kevin Hart er en 41 år gammel amerikansk skuespiller. Født Kevin Darnell Hart 6. juli 1979 i Nord-Philadelphia, Philadelphia, Pennsylvania, USA, er han kjent for Paper Soldiers (2002)., Jumanji Welcome to the Jungle (2017) i en karriere som spenner over 1999 – nåtid og 2001 - Nåværende og 2001 – nåtid og 2001-nå. Stjernetegnet hans er Kreft.

Kevin Hart er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-produsenter og amerikanske stand-up komikere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Kevin Hart! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto11 år, 9 måneder11 år, 1 måned10 år, 5 måneder
Støte på1---
Ryktet1---
Total411 år, 9 måneder5 år, 6 måneder10 år, 5 måneder

Detaljer

FornavnKevin
MellomnavnDarnell
EtternavnHjerte
Fullt navn ved fødselenKevin Darnell Hart
Alternativt navnLil Kev, kjøleskap, Franklin 'Mouse' Finbar
Alder41 år
Fødselsdag6. juli 1979
FødestedNord-Philadelphia, Philadelphia, Pennsylvania, USA
Høyde5 '4' (163 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonKortvokst
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleGeorge Washington videregående skole, Philadelphia, Pennsylvania, USA
Yrke TekstKomiker, skuespiller, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelsePaper Soldiers (2002)., Jumanji Welcome to the Jungle (2017)
Musiksjanger (tekst)Observasjonell komedie, Black Humor, Surreal Humor, Satire, Self-Deprecation, Black Comedy, Insult Comedy, sarkasm
År (er) Aktiv2000 – nåtid, 1999 – Nåværende, 2001 - Nåværende, 2001 – nåtid, 2001-nåtid
Offisielle nettstederhttp://www.kevinhartnation.com/, http://kevinhartnation.com

Kevin Darnell Hart (født 6. juli 1979) er en amerikansk stand-up komiker, skuespiller og produsent. Hart ble født og oppvokst i Philadelphia, Pennsylvania, og begynte sin karriere med å vinne flere amatørkomediekonkurranser på klubber i hele New England, som kulminerte med sin første virkelige pause i 2001 da han ble kastet av Judd Apatow for en gjengangerende rolle i TV-serien Undeclared. Serien varte bare en sesong, men han fikk snart andre roller i filmer som Paper Soldiers (2002), Scary Movie 3 (2003), Soul Plane (2004), In the Mix (2005) og Little Fockers (2010).

Mer om Kevin Hart Mindre om Kevin Hart

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
4Nastassia SmithStøte påJanuar 2012Juni 20125 måneder
3Eniko ParrishGiftAugust 2009tilstede11 år
toTorrei HartGiftJuni 2001Nov 201110 år
1Bare JessStøte på R -
Nastassia Smith #4

Nastassia Smith

Nastassia Smith og Kevin Hart er skilt fra hverandre ...[vis par] Eniko Parrish #3

Eniko Parrish

2009

Eniko Parrish og Kevin Hart har vært gift ...[vis par] Torrei Hart #to

Torrei Hart

2001 - 2011

Torrei Hart og Kevin Hart ble skilt i N ...[vis par] Bare Jess #1Rykte

Bare Jess

Bare Jess og Kevin Hart er skilt fra hverandre ...[vis par] #4

Nastassia Smith

Nastassia Smith og Kevin Hart hadde et møte i januar 2012.



MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #3

Eniko Parrish

2009

Eniko Parrish og Kevin Hart har vært gift i 4 år. De datet i 5 år etter å ha blitt sammen i august 2009. Etter ett års forlovelse giftet de seg 13. august 2016.

Forhold 11 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets60%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 57% Barn 2 barn se forholdet #to

Torrei Hart

2001 - 2011

Torrei Hart og Kevin Hart var gift i 8 år. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i juni 2001. Etter et års forlovelse giftet de seg 22. mai 2003. 8 år senere skilte de seg i februar 2010 og skilte seg i november 2011.

Forhold 10 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 88% Barn 2 barn se forholdet #1

Bare Jess

(Rykte)

Bare det ryktes at Jess skal ha koblet seg til Kevin Hart.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Kevin Hart41 KreftSkuespiller
amerikansk
Nastassia Smith33 SkorpionenReality TV
amerikansk
Eniko Parrish36 LeoAnnen
amerikansk
Torrei Hart43 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Bare Jess36 VærenModell (voksen / glamour)
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Heaven LeighHunn22. mars 200516 år gammel Torrei Hart
HendrixMann8th November, 200713 år gammel Torrei Hart
Kenzo KashMann21. november 20173 år gammel Eniko Parrish
Kaori MaiHunn29. september 20207 måneder gammel Eniko Parrish

Fotogalleri

The Secret Life of Pets 2 - Kevin Hart The Secret Life of Pets 2 - Kevin Hart Kevin Hart Kevin Hart Kevin Hart Untitled Jumanji: Welcome to the Jungle Sequel (2019) Michael G. Rubin The Upside (2017) The Upside (2017) The Upside (2017) The Upside (2017) The Upside (2017)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Faderskap2021MattFilm
The Hart2020Kevin HartTV-show
Mannen fra Toronto2020Film
Kjæledyrets hemmelige liv 22019Snøball (stemme)Film
Jumanji: Det neste nivået2019MusFilm
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw2019Air Marshall Dinkley (ikke kreditert)Film
Kveldsskole2018BamseFilm
Night School: Dream Team2018KevinKortfilm
Oppsiden2017Dell ScottFilm
Jumanji: Velkommen til jungelen2017KjøleskapFilm
Captain Underpants: The First Epic Movie2017George (stemme)Film
Sentral etterretning2016Calvin JoynerFilm
Kjør langs 22016Ben BarberFilm
Det hemmelige livet til kjæledyr2016Snøball (stemme)Film
H & M's the Road Trip2016KevinKortfilm
Kevin Hart Feat. Trey Songz: Push It On Me2016Sjokolade DroppaKortfilm
Dead Granny (feat. Kevin Hart & Ice Cube)2016Kevin HartKortfilm
Bryllupsringen2015.Bic, Jimmy CallahanFilm
Bli hard2015.DarnellFilm
Bli med2014Ben BarberFilm
Når det gjelder i går kveld2014BernieFilm
Skoledans2014Film
Tenk som en mann også2014CedricFilm
Topp fem2014CharlesFilm
Dette er slutten2013Kevin HartFilm
Grudge Match2013Dante Slate, Jr.Film
Andre generasjons Wayans2013Kevin HartTV-show
Femårsengasjementet2012DougFilm
Tenk som en mann2012CedricFilm
Slutt strategi2012Mannequin Head ManFilm
9mm2012Bret Walker (ryktet)Film
Kevin Hart: Agent H2012Agent HKortfilm
Uptown Saturday Night2011Film
35 og Ticking2011CleavonFilm
Gi slipp2011KrisFilm
Workaholics2011KevinTV-show
Untitled Burr and Hart Project2011KevinTV-film
Lite til felles2011Ty BurlesonTV-film
Kevin Hart: Agent H (eksplosiv)2011Agent HKortfilm
Kevin Hart-Rocket Sko2011Agent HKortfilm
Little Fockers2010Sykepleier LouisFilm
Noe som en bedrift2010JoJoFilm
Untitled Monopol Project2010Film
Død ved en begravelse2010BrianFilm
Conan2010Del en lyftbil med Ice Cube og ConanTV-show
Ikke lett ødelagt2009TreFilm
Fest ned2009Dro GrizzleTV-show
Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire2009ZezelryckTV-show
Moderne familie2009AndreTV-show
Cubed2009SikkerhetsvaktTV-show
Drillbit Taylor2008PantebutikkansattFilm
Ekstrem film2008BarryFilm
Fool's Gold2008Bigg BunnyFilm
Møt Dave2008Nr. 17Film
Superheltfilm2008TreyFilm
Episk film2007Silas (ikke kreditert)Film
Helgen2007TusenvisTV-film
Skummel film 42006CJFilm
The Last Stand2006F Stopp, G SpotFilm
Hjelp meg å hjelpe deg2006KevinTV-show
I miksen2005KonvoluttFilm
Den 40 år gamle jomfruen2005Smart Tech-kundeFilm
Frisør2005James RickyTV-show
Jake pågår2005Nugget DawsonTV-show
Love, Inc.2005JamesTV-show
Dante2005TV-film
Og så kom Polly2004VicFilm
Soul Plane2004NashawnFilm
Det store huset2004Kevin HartTV-show
Et dynastis død2003Cop 1, Dance Coach, P-DiddyFilm
Skummel film 32003CJFilm
Alle oss2003GregTV-show
Papirsoldater2002ShawnFilm
Klasse '062002TonyTV-film
Nord-Hollywood2001Kevin HeartTV-film
Sort deklarert2001LukeTV-show
Ta deg sammenTV-film
Kjør langs 3Ben BarberFilm
The Great OutdoorsFilm
Min egen verste fiendeFilm
Coach ExperienceTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...