Hoved Forhold Kevin Bacon

Kevin Bacon

Kevin Bacon GiftRangering 3558 256Alder 62 år Zodiac Kreft Forhold 2 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Kevin Bacon og Kyra SedgwickKyra Sedgwick og Kevin Bacon har vært gift i 32 år siden 4. september 1988. se forholdet

Forhold

Kevin Bacon har vært i et forhold med Tracy Pollan(1981 - 1986).

Om

Kevin Bacon er en 62 år gammel amerikansk skuespiller. Født Kevin Norwood Bacon 8. juli 1958 i Philadelphia, PA, han er kjent for Footloose. Stjernetegnet hans er Kreft.



Kevin Bacon har vært i 19 matchups på skjermen, inkludert Alison Lohman i Hvor sannheten ligger (2005), Amy Steel i Lede lys (1952), Andrew Levitas i Skjønnhets butikk (2005), Courtney Love i Fanget (2002)og Jennifer Aniston i Perfekt (1997).

Kevin Bacon er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske stemmeskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Kevin Bacon! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift134 år, 3 måneder--
Dating15 år, 4 måneder--
Totalto34 år, 3 måneder19 år, 10 måneder5 år, 4 måneder

Detaljer

FornavnKevin
MellomnavnNorwood
EtternavnBacon
Fullt navn ved fødselenKevin Norwood Bacon
Alder62 år
Fødselsdag8. juli 1958
FødestedPhiladelphia, PA
Høyde179 cm (5 '10½)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
ReligionAteist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleKent-skolen
universitetPennsylvania Governor's School for the Arts
Yrke TekstSkuespiller, regissør, sanger
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseFootloose
År (er) Aktiv1978 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)The Schiff Company, LLC, Celebrity Talent International, Paradigm Talent
Merke påtegning(2001) TV-reklame: www.nycmiracle.com, (2002) TV-reklame: VISA Check Card, (2005) TV-reklame (PSA): The ONE Campaign [www.one.org], TV-reklame: Hanes undertøy (del av sin serie 'Look Who We've Got Our Hanes on Now'), (2006) Utskriftsannonse: Hanes undertøy., (2007) TV-reklame (med Michael Jordan): Hanes undertøy., (2010) TV-reklame: Logitech Revue ( som 'Kevin Bacon's Biggest Fan'), (2013) Serien med TV-reklame for iPhone filmet i Storbritannia og med britiske kulturreferanser, (februar 2014) TV-reklame for Buick LaCrosse Buick President's Day-salg 2014 (voiceover)., (2013 -2014) TV-reklame 'Old Dinosaurs' for den nye 2014 Buick Encore (voiceover).
Offisielle nettstederhttp://www.baconbros.com/, oracleofbacon.org/, twitter.com/kevinbacon, www.facebook.com/KevinBacon, http://baconbros.com/
FarEdmund Norwood Bacon (2. mai 1910 - 14. oktober 2005)
MorRuth Hilda Holmes (1916–1991)
BrorMichael Bacon
KjæledyrPaulie (hund)
Favoritt filmerHun har en baby [1988]

Kevin Norwood Bacon (født 8. juli 1958) er en amerikansk skuespiller. Filmene hans inkluderer musikaldramafilmen Footloose (1984), den kontroversielle historiske konspirasjonsjuridiske thrilleren JFK (1991), det juridiske dramaet A Few Good Men (1992), den historiske docudramaen Apollo 13 (1995) og mysteriedramaet Mystic River (2003). Bacon er også kjent for å gi uttrykk for tittelfiguren i Balto (1995), og tok på seg mørkere roller, som for eksempel en sadistisk vakt i Sleepers (1996), og urolig tidligere barnemishandler i The Woodsman (2004). Han er videre kjent for hitkomediene National Lampoon's Animal House (1978), Diner (1982), Tremors (1990) og Crazy, Stupid, Love (2011). Hans andre kjente filmer er fredag ​​den 13. (1980), Flatliners (1990), The River Wild (1994), Wild Things (1998), Stir of Echoes (1999), Hollow Man (2000), Frost / Nixon (2008 ), X-Men: First Class (2011), Black Mass (2015) og Patriots Day (2016). Han er like produktiv på TV, etter å ha spilt i Fox-dramaserien The Following (2013–2015). For HBO-originalfilmen Taking Chance (2009) vant Bacon en Golden Globe Award og en Screen Actors Guild Award, og mottok også en Primetime Emmy Award-nominasjon. Mer nylig portretterte Bacon tittelpersonen, og var seriens hovedrolle i Amazon Prime web-tv-serien I Love Dick, som han ble nominert til en Golden Globe Award for.

Mer om Kevin Bacon Mindre om Kevin Bacon

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toKyra SedgwickGiftFebruar 1987tilstede34 år
1Tracy PollanForholdnitten åtti enMai 19865 år
Kyra Sedgwick #to

Kyra Sedgwick

1987

Kyra Sedgwick og Kevin Bacon har giftet seg ...[vis par] Tracy Pollan #1

Tracy Pollan

1981 - 1986

Tracy Pollan og Kevin Bacon skiltes i mai ...[vis par] #to

Kyra Sedgwick

1987

Kyra Sedgwick og Kevin Bacon har vært gift i 32 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i februar 1987 og giftet seg 4. september 1988.

Forhold 34 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 51% Barn 2 barn se forholdet #1

Tracy Pollan

1981 - 1986

Tracy Pollan og Kevin Bacon daterte fra 1981 til mai 1986.



Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Kevin Bacon62 KreftSkuespiller
amerikansk
Kyra Sedgwick55 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Tracy Pollan60 KreftSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Travis SedgwickMann23. juni 198931 år gammel Kyra Sedgwick
Sosie RuthHunn15. mars 199229 år gammel Kyra Sedgwick

Fotogalleri

2021 Golden Globe Awards 2021 Golden Globe Awards 2021 Golden Globe Awards Kate Mara og Kevin Bacon på den 68. årlige Tony Awards - Backstage (2014) Kate Mara og Kevin Bacon på den 68. årlige Tony Awards (2014) Kate Mara og Kevin Bacon på den 68. årlige Tony Awards (2014) Kate Mara og Kevin Bacon på den 68. årlige Tony Awards (2014) Jayne Mansfields bil - Kevin Bacon som Carroll Caldwell Kevin Bacon og Tracy Pollan Kevin Bacon og Tracy Pollan Kevin Bacon og Tracy Pollan Kevin Bacon og Tracy Pollan

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Du burde ha reist2020Stetler, TheoFilm
Nordstjernen2020Dr. Owen BroderickKortfilm
City on a Hill2019Jackie RohrTV-show
EE 5G. Strøm selv når det er travelt2019Kortfilm
Duck: A Film av Kevin Bacon2018Kevin BaconKortfilm
Historien om en jente2017MichaelTV-film
Apotekstårn2017Ditmer ClerksTV-film
SMILF2017Kevin BaconTV-show
Mørket2016Peter TaylorFilm
Patriots Day2016Spesialagent Richard DesLauriersFilm
Jeg elsker Dick2016DickTV-show
Britney Spears Catches Kevin Bacon Dancing: Apple Music UK Commercial2016Kevin BaconKortfilm
Svart messe2015.FBI-agent Charles McGuireFilm
Politibil2015.Lensmann KretzerFilm
Tøff dag2014Kortfilm
R.I.P.D.2013HayesFilm
Følgende2013Ryan HardyTV-show
Jayne Mansfields bil2012Carroll CaldwellFilm
82012Charles CooperTV-film
X-Men: Første klasse2011Sebastian ShawFilm
Gal dum kjærlighet2011David LindhagenFilm
Elephant White2011JimmyFilm
Super2010JacquesFilm
Min eneste2009Dan DevereauxFilm
Tar sjansen2009LtCol Mike StroblTV-film
Kjede seg i hjel2009Kevin BaconTV-show
Utover alle grenser2009Robert Sherrod - Time Magazine Correspondent (stemme)Kortfilm
Disse Vagabond skoene2009Kortfilm
Frost / Nixon2008Jack BrennanFilm
Dødsdom2007Nick HumeFilm
Rails & Ties2007Tom StarkFilm
Luften jeg puster2007KjærlighetFilm
Redder Angelo2007BrentKortfilm
Skjønnhets butikk2005JorgeFilm
Loverboy2005MartyFilm
Hvor sannheten ligger2005LannyFilm
Robotkylling2005Pringle, Ren McCormackTV-show
The Woodsman2004WalterFilm
Cavedweller2004Randall PritchardFilm
I Cut2003John Graham (ikke kreditert)Film
mystisk elv2003Sean DevineFilm
Fanget2002HickeyFilm
Novocaine2001Lance Phelps (ikke kreditert)Film
Hul mann2000Sebastian CaineFilm
My Dog Skip2000Jack MorrisFilm
Gud, djevelen og Bob2000Kevin BaconTV-show
Stir of Echoes1999TomFilm
Graver til Kina1998Ricky SchrothFilm
Ville ting1998Ray DuquetteFilm
Will & Grace1998Kevin BaconTV-show
Perfekt1997SamFilm
Forteller løgner i Amerika1997Billy MagicFilm
Sleepersnitten nittiseksNokesFilm
Apollo 13nitten nitti femJack SwigertFilm
Hvitnitten nitti femBalto (stemme)Film
Mord i det førstenitten nitti femHenri YoungFilm
Luften der oppe1994Jimmy DolanFilm
The River Wild1994WadeFilm
Frasier1993VicTV-show
Noen få gode menn1992Kaptein Jack RossFilm
Mad About You1992Kevin BaconTV-show
Han sa, hun sa1991Dan HansonFilm
JFK1991Willie O'KeefeFilm
Pyrater1991AriFilm
Queens Logic1991DennisFilm
Flatliners1990David labraccioFilm
Skjelv1990Valentine McKeeFilm
Det store bildet1989Nick ChapmanFilm
Strafferett1988Martin ThielFilm
Hun har en baby1988Jake BriggsFilm
Slutten1987EverettFilm
Fly, tog og biler1987Taxi RacerFilm
White Water Summer1987VicFilm
kvikksølv1986Jack CaseyFilm
Footloose1984RenFilm
Mister Roberts1984Ens. Frank PowderTV-film
Enorme endringer i siste liten1983DennisFilm
Demon Murder Case1983Kenny MillerTV-film
Spisested1982Timothy Fenwick Jr.Film
Forty Deuce1982RickyFilm
Bare når jeg lernitten åtti enDonFilm
fredag ​​den 131980JackFilm
Helten i det store19802. tenåringFilm
Begynne på nytt1979Ektemann - ungt parFilm
Gaven1979BamseTV-film
Animal House1978ChipspråkFilm
Lede lys1952T.J. Werner, Tim Werner, Tom WernerTV-show
Søk etter i morgen1951Todd Adamson (1979)TV-show
SkjelvValentine McKeeTV-film
En veiFred Snr.Film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Alison Lohman og Kevin BaconAlison Lohman
    • Hvor sannheten ligger
      2005
    [vis matchup]
  • Amy Steel
    • Lede lys
      1952
    [vis matchup]
  • Andrew Levitas
    • Skjønnhets butikk
      2005
    [vis matchup]
  • Courtney Love og Kevin BaconCourtney Love
    • Fanget
      2002
    [vis matchup]
  • Jennifer Aniston og Kevin BaconJennifer Aniston
    • Perfekt
      1997
    [vis matchup]
  • Julia Roberts og Kevin BaconJulia Roberts
    • Flatliners
      1990
    [vis matchup]
  • Julianne Moore og Kevin BaconJulianne Moore
    • Gal dum kjærlighet
      2011
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Elizabeth McGovernElizabeth McGovern
    • Hun har en baby
      1988
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Elizabeth PerkinsElizabeth Perkins
    • Han sa, hun sa
      1991
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Jami GertzJami Gertz
    • kvikksølv
      1986
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Kathryn ErbeKathryn Erbe
    • Stir of Echoes
      1999
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Kyra SedgwickKyra Sedgwick
    • Pyratene
      1991
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Lori SingerLori Singer
    • Footloose
      1984
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Natalie ZeaNatalie Zea
    • Følgende
      2013
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Sharon StoneSharon Stone
    • Han sa, hun sa
      1991
    [vis matchup]
  • Kevin Bacon og Sprague GraydenSprague Grayden
    • Følgende
      2013
    [vis matchup]
  • Lisa Peluso
    • Søk etter i morgen
      1951
    [vis matchup]
  • Marisa Tomei og Kevin BaconMarisa tomei
    • Loverboy
      2005
    [vis matchup]
  • Wilmer Valderrama og Kevin BaconWilmer Valderrama
    • Skjønnhets butikk
      2005
    [vis matchup]
Flere Kevin Bacon Matchups på skjermen Mindre Kevin Bacon Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.