Hoved Forhold Keshia Knight Pulliam

Keshia Knight Pulliam

Keshia Knight Pulliam EngasjertRangering 3454 518Alder 42 år Zodiac Væren Forhold 7 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Keshia Knight Pulliam og Brad JamesBrad James og Keshia Knight Pulliam forlovet seg 15. desember 2020. se forholdet

Forhold

Keshia Knight Pulliam var tidligere gift med Ed Hartwell(2016).

hvor gammel er jackie lang

Keshia Knight Pulliam har vært i forhold til Tigger(2012 - 2015), Quentin Richardson(2005 - 2006)og David Webber(2005 - 2007).



Keshia Knight Pulliam har hatt et møte med Tyrese Gibson(nitten nitti fem).

Det ryktes at Keshia Knight Pulliam har koblet seg til Chingy.

Om

Keshia Knight Pulliam er en 42 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Keisha Knight Pulliam 9. april 1979 i Newark, New Jersey, USA, hun er kjent for The Cosby Show, Tyler Perrys House of Payne. Stjernetegnet hennes er Væren.



Keshia Knight Pulliam har vært i 4 matchups på skjermen, inkludert Derek Luke i Madea går i fengsel (2009), Deon Richmond i Cosby Show (1984), Merlin Santana i Cosby Show (1984)og Lance Gross i House of Payne (2006).

Keshia Knight Pulliam er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New Jersey, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.

Anthony Michael Hall Trisha Paytas

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Keshia Knight Pulliam! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift11 år--
Engasjert11 år, 10 måneder--
Dating33 år, 1 måned1 år, 9 måneder3 måneder, 2 dager
Støte på12 måneder, 1 dag--
Ryktet1---
Total73 år, 1 måned1 år, 2 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnKeshia
MellomnavnRidder
EtternavnPulliam
Fullt navn ved fødselenKeisha Knight Pulliam
Alder42 år
Fødselsdag9. april 1979
FødestedNewark, New Jersey, USA
Høyde5 '1' (155 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonPent ansikt
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleFoxcroft School
universitetSpelman College, BS sosiologi, Spelman College (2001)
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseThe Cosby Show, Tyler Perrys House of Payne
År (er) Aktiv1982 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Envision Business Management Group
Offisielle nettstederhttp://www.KeshiaKnightPulliam.me, twitter.com/peachespulliam, www.biography.com/people/keshia-knight-pulliam-17183836, instagram.com/keshiaknightpulliam/?hl=no, www.facebook.com/TheRealKeshiaKnightPulliam /, http://KeshiaKnightPulliam.me
FarJames Pulliam
MorDenise Pulliam

Keshia Knight Pulliam (født 9. april 1979) er en amerikansk skuespillerinne. Hun er kjent for barndomsrollen som Rudy Huxtable, den yngste datteren til Cliff og Clair Huxtable fra 5 til 13 år, i NBC-sitcom The Cosby Show (1984–1992) og som voksen som Miranda Lucas-Payne på TBS komedie-drama Tyler Perrys House of Payne (2007 – nåtid).

Mer om Keshia Knight Pulliam Mindre om Keshia Knight Pulliam

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Brad JamesForholdJuli 2019tilstede1 år
6Ed HartwellGiftJul 201525. juli 20161 år
5TiggerForholdMai 2012Juni 20153 år
4Quentin RichardsonForholdOkt 200520063 måneder
3David webberUkjent200520072 år
toTyrese GibsonStøte påSeptember 1995Nov 19952 måneder
1ChingyStøte på R -
Brad James #7

Brad James

2019

Brad James og Keshia Knight Pulliam ble engasjert ...[vis par] Ed Hartwell #6

Ed Hartwell

2015 - 2016

Ed Hartwell og Keshia Knight Pulliam separerer ...[vis par] Tigger #5

Tigger

2012 - 2015

Tigger og Keshia Knight Pulliam skilte seg i ...[vis par] Quentin Richardson #4

Quentin Richardson

2005 - 2006

Quentin Richardson og Keshia Knight Pulliam ...[vis par] #3

David webber

2005 - 2007

David Webber og Keshia Knight Pulliam var ...[vis par] Tyrese Gibson #to

Tyrese Gibson

nitten nitti fem

Keshia Knight Pulliam og Tyrese Gibson separerer ...[vis par] Chingy #1Rykte

Chingy

Keshia Knight Pulliam og Chingy er separate ...[vis par] #7

Brad James

2019

Brad James og Keshia Knight Pulliam har vært forlovet i 3 måneder siden de forlovet seg 15. desember 2020.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #6

Ed Hartwell

2015 - 2016

Ed Hartwell og Keshia Knight Pulliam var gift i 6 måneder. De datet i 5 måneder etter å ha blitt sammen i juli 2015. Etter en dags forlovelse giftet de seg 1. januar 2016. 6 måneder senere skilte de seg 25. juli 2016.

Paulina Goto og Juan Pablo Gil
Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 73% Barn 1 barn se forholdet #5

Tigger

2012 - 2015

Tigger og Keshia Knight Pulliam datert fra mai 2012 til juni 2015.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #4

Quentin Richardson

2005 - 2006

Quentin Richardson og Keshia Knight Pulliam datert fra oktober 2005 til 2006.

som er kjæresten til rosanna pansino 2018
Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 92% se forholdet #3

David webber

2005 - 2007

David Webber og Keshia Knight Pulliam hadde et forhold fra 2005 til 2007.

Forhold 2 år se forholdet #to

Tyrese Gibson

nitten nitti fem

Keshia Knight Pulliam og Tyrese Gibson hadde et møte i september 1995.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #1

Chingy

(Rykte)

Det ryktes at Keshia Knight Pulliam har koblet seg til Chingy.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 82% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Keshia Knight Pulliam42 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Brad James39 KreftSkuespiller
amerikansk
Ed Hartwell43 TvillingeneAmerikansk fotball)
amerikansk
Tigger48 SteinbukkenRapper
amerikansk
Quentin Richardson41 VærenBasketball
amerikansk
David webber- Skuespiller
Tyrese Gibson42 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Chingy41 fiskMusiker
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Hun nådeHunn23. januar 20174 år gammel Ed Hartwell

Fotogalleri

Hva skjedde med? - Keshia Knight Pulliam Keshia Knight Pulliam, Big Tigger Keshia Knight Pulliam, Big Tigger Keshia Knight Pulliam, Big Tigger Keshia Pulliam - Eksklusiv kveld med cocktailer og privat shopping til fordel for Ludacris Foundation i Ralph Lauren Atlanta Store 21. april 2010 i Atlanta, Georgia Keshia Pulliam - Eksklusiv kveld med cocktailer og privat shopping til fordel for Ludacris Foundation i Ralph Lauren Atlanta Store 21. april 2010 i Atlanta, Georgia Keshia Pulliam - Eksklusiv kveld med cocktailer og privat shopping til fordel for Ludacris Foundation i Ralph Lauren Atlanta Store 21. april 2010 i Atlanta, Georgia Keshia Pulliam - Eksklusiv kveld med cocktailer og privat shopping til fordel for Ludacris Foundation i Ralph Lauren Atlanta Store 21. april 2010 i Atlanta, Georgia Keshia Pulliam - Eksklusiv kveld med cocktailer og privat shopping til fordel for Ludacris Foundation i Ralph Lauren Atlanta Store 21. april 2010 i Atlanta, Georgia Keshia Pulliam - Eksklusiv kveld med cocktailer og privat shopping til fordel for Ludacris Foundation i Ralph Lauren Atlanta Store 21. april 2010 i Atlanta, Georgia Keshia Pulliam - QVC Red Carpet Style Event på Four Seasons Hotel 5. mars 2010 i Beverly Hills, California Keshia Pulliam - QVC Red Carpet Style Event på Four Seasons Hotel 5. mars 2010 i Beverly Hills, California

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Forløst2021AngelaFilm
Fristet av fare2020Angela BrooksTV-film
Juletanten2020RebeccaTV-film
Min brors vokter2019TiffanyFilm
Pride & Prejudice: Atlanta2019CarolineTV-film
Radiojul2019KaraTV-film
Venterommet2019Dr. BennettFilm
BET Her presenterer: Venterommet2019Dr. BennettTV-show
3 års plan2018Tracey Tarpley-Spatafora, MFTTV-show
Jingle Belle2018MarkedTV-film
Vilje til å elske2015.Rachel ParisTV-film
Kjærlighetsbrevet2013ParkerTV-film
Mr. Box Office2012Vanessa OwensTV-show
Gutter med barn2012BridgetTV-show
Madea går i fengsel2009Candace WashingtonFilm
Cuttin Da Mustard2008WendyFilm
Dødstallene2008MirieFilm
House of Payne2006Jazmine Payne, Miranda Lucas, Miranda PayneTV-show
Psykisk2006StranjayTV-show
Skjønnhets butikk2005DarnelleFilm
Evangeliet2005Maya WalkerFilm
Christmas at Water's Edge2004Leila TurnerTV-film
Hva med vennene dine: Weekendferie2002tinningTV-film
Cosbynitten nittiseksGitaristTV-show
Polly: Comin 'Home!1990PollyTV-film
Earth Day Special1990Rudy HuxtableTV-show
En Connecticut Yankee i King Arthur's Court1989KarenTV-film
The Little Match Girl1987MollyTV-film
En annen verden1987Rudy HuxtableTV-show
Den siste dragen1985Sophia (som Keshia Knight)Film
Tilbake til neste lørdag1985Rudy HuxtableTV-film
Cosby Show1984Rudy HuxtableTV-show
The Magical World of Disney1954PollyTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Derek Luke
    • Madea går i fengsel
      2009
    [vis matchup]
  • Keisha Knight-Pulliam og Deon RichmondDeon Richmond
    • Cosby Show
      1984
    [vis matchup]
  • Merlin Santana
    • Cosby Show
      1984
    [vis matchup]
  • Lance Gross
    • House of Payne
      2006
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.