Hoved Forhold Katie Holmes

Katie Holmes

Katie Holmes EnkeltRangering 288 -98Alder 42 år Zodiac Skytten Forhold 6 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Katie Holmes er for tiden singel.

Forhold

Katie Holmes var tidligere gift med Tom Cruise(2006 - 2012).



Katie Holmes har vært forlovet med Chris Klein(2003 - 2005).

hvem er nia lang dating

Katie Holmes har vært i et forhold med Emilio Vitolo(2020 - 2021), Jamie Foxx(2014-2019)og Joshua Jackson(1998 - 1999).

Det ryktes at Katie Holmes har koblet seg til Peter Cincotti(2013).



Om

Katie Holmes er en 42 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Kate Noelle Holmes 18. desember 1978 i Toledo, Ohio, USA, hun er kjent for Dawsons Creek i en karriere som spenner over 1997 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Skytten.

hvem er matt leblanc dating

Katie Holmes har vært i 18 matchups på skjermen, inkludert Adam Sandler i Jack og Jill (2011), Christian Bale i Batman begynner (2005), Greg Kinnear i Gaven (2000), James Marsden i Forstyrrende atferd (1998)og Josh Duhamel i Romantikerne (2010).

Katie Holmes er medlem av følgende lister: Amerikanske scientologer, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Katie Holmes! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift17 år, 3 måneder--
Engasjert15 år, 2 måneder--
Dating34 år, 11 måneder2 år, 4 måneder1 år
Ryktet1---
Total67 år, 3 måneder3 år, 3 måneder1 år

Detaljer

FornavnKate
MellomnavnNoelle
EtternavnHolmes
Fullt navn ved fødselenKate Noelle Holmes
Alternativt navnKatie Holmes, Kate Noelle Holmes
Alder42 år
Fødselsdag18. desember 1978
FødestedToledo, Ohio, USA
Høyde176 cm (5 '9¼)
Vekt57 kg (125 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNotre Dame Academy, Toledo, Ohio, USA (1997)
universitetColumbia University (droppet ut)
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseDawsons Creek
År (er) Aktiv1997 - nåtid, 1997 – nåtid
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)33
Skostørrelse11 (US), 44 (EU), 9.5 (UK), 280 (J)
Offisielle nettstederkatieholmes.com/, katie-holmes.org/, twitter.com/holmeskatie
FarMartin Joseph Holmes Sr.
MorKathleen Stothers
BrorMartin Joseph Holmes Jr.
SøsterTamera Holmes, Holly Ann Holmes, Nancy Kay Holmes
FamiliemedlemSuri Cruise (datter)
VennVictoria Beckham, Penelope Cruz
Associated PeopleSuri Cruise
KjæledyrLaLa (hund)
FavorittfolkDwayne Johnson, Kelly Rutherford, Tiffani Thiessen, Alicia Silverstone
Favoritt filmerJack og Jill
Favoritt TV-showGreys anatomi

Kate Noelle Holmes (født 18. desember 1978) er en amerikansk skuespillerinne. Hun oppnådde først berømmelse som Joey Potter i TV-serien Dawson's Creek (1998–2003).

Mer om Katie Holmes Mindre om Katie Holmes

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Emilio VitoloForhold2020Apr 20211 år
5Jamie FoxxForholdAugust 2014Juli 20194 år
4Peter CincottiStøte på R 20132013-
3Tom cruiseGiftApril 20059th Jul 20127 år
toChris KleinForholdJanuar 2000Februar 20055 år
1Joshua JacksonForhold199819991 år
Emilio Vitolo #6

Emilio Vitolo

2020 - 2021

Emilio Vitolo og Katie Holmes er skilt ...[vis par] Jamie Foxx #5

Jamie Foxx

2014 - 2019

Jamie Foxx og Katie Holmes skilte seg i juli ...[vis par] Peter Cincotti #4Rykte

Peter Cincotti

2013

Peter Cincotti og Katie Holmes er skilt ...[vis par] Tom cruise #3

Tom cruise

2005 - 2012

Katie Holmes og Tom Cruise ble skilt den ...[vis par] Chris Klein #to

Chris Klein

2000 - 2005

Chris Klein og Katie Holmes separerte i mars ...[vis par] Joshua Jackson #1

Joshua Jackson

1998 - 1999

Joshua Jackson og Katie Holmes skilte seg i ...[vis par] #6

Emilio Vitolo

2020 - 2021

Emilio Vitolo og Katie Holmes hadde et forhold fra 2020 til april 2021.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #5

Jamie Foxx

2014 - 2019

Jamie Foxx og Katie Holmes daterte fra august 2014 til juli 2019.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 75% se forholdet #4

Peter Cincotti

2013 (Ryktet)

Det ryktes at Peter Cincotti hadde koblet seg til Katie Holmes i 2013.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Alder33%'> Kompatibilitet 33% se forholdet #3

Tom cruise

2005 - 2012

Katie Holmes og Tom Cruise var gift i 5 år. De datet i to måneder etter å ha blitt sammen i april 2005. Etter ett års forlovelse giftet de seg 18. november 2006. 5 år senere ble de skilt 9. juli 2012.

som har tony romo datert
Forhold 7 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 43% Barn 1 barn se forholdet #to

Chris Klein

2000 - 2005

Chris Klein og Katie Holmes var forlovet i 1 år. De daterte i tre år etter å ha blitt sammen i januar 2000. De var forlovet i desember 2003, men ble deretter skilt i mars 2005.

Forhold 5 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

Joshua Jackson

1998 - 1999

Joshua Jackson og Katie Holmes daterte fra 1998 til 1999.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 64% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Katie Holmes42 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Emilio Vitolo33 LeoSkuespiller
Italiensk
Jamie Foxx53 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Peter Cincotti37 Kreft
amerikansk
Tom cruise58 KreftSkuespiller
amerikansk
Chris Klein42 fiskSkuespiller
amerikansk
Joshua Jackson42 TvillingeneSkuespiller
Kanadisk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
DødeHunn18. april 200615 år gammel Tom cruise

Fotogalleri

Katie Holmes - Ses i en rutete kjole og støvler i New York Katie Holmes - Ses i en rutete kjole og støvler i New York Katie Holmes - Ses i en rutete kjole og støvler i New York Katie Holmes - Ses i en rutete kjole og støvler i New York Katie Holmes - Ses i en rutete kjole og støvler i New York Katie Holmes - Mini-skjørt i denim ute i New York Katie Holmes - Mini-skjørt i denim ute i New York Katie Holmes - Mini-skjørt i denim ute i New York Katie Holmes - Mini-skjørt i denim ute i New York Katie Holmes - Mini-skjørt i denim ute i New York Katie Holmes - Steg ut for en tur i New York Katie Holmes - Steg ut for en tur i New York

Filmografi

FilmÅrKarakterType
The Secret: Dare to Dream2020Miranda WellsFilm
Brahms: The Boy II2020LizaFilm
Hale2019Helen MorrisonFilm
Ocean's Eight2018Katie Holmes (ikke kreditert)Film
Boy Boy Girl Girl2018Kortfilm
The Kennedys After Camelot2017Jackie Kennedy, Jacqueline KennedyTV-show
En hendelse av monumentale proporsjoner2017Paramedic # 1Film
Logan heldig2017Bobbie Jo ChapmanFilm
Kjære diktator2017Darlene MillsFilm
Alt vi hadde2016Rita CarmichaelFilm
Kvinne i gull2015.Pam SchoenbergFilm
Berørt med ild2015.CarlaFilm
Giveren2014MorFilm
Dager og netter2014AlexFilm
Miss Meadows2014Miss MeadowsFilm
Uten tittel Richard LaGravenese Project2014Ann WalkerTV-film
Underdogs2013Eldre Laura (amerikansk versjon, stemme)Film
Ray Donovan2013Paige FinneyTV-show
Jack og Jill2011ErinFilm
Kennedys2011Jackie KennedyTV-show
Ingenes sønn2011Kerry WhiteFilm
Den ekstra mannen2010Mary PowellFilm
Romantikerne2010Laura RosenFilm
Ikke vær redd for mørket2010KimFilm
Galne penger2008Jackie TrumanFilm
Eli Stone2008Grace FullerTV-show
Batman begynner2005Rachel DawesFilm
Takk for at du røyker2005Heather HollowayFilm
Hvordan jeg møtte din mor2005NaomiTV-show
Robotkylling2005Anna Mary Jones, Dee DeeTV-show
Første datter2004Samantha MackenzieFilm
Deler av april2003April BurnsFilm
Sangdetektivet2003Sykepleier MillsFilm
Forlate2002Katie BurkeFilm
Telefonkiosk2002Pamela McFaddenFilm
Gaven2000Jessica KingFilm
Wonder Boys2000Hannah GreenFilm
1999Claire MontgomeryFilm
Muppets from Space1999Joey Potter (ikke kreditert)TV-show
Undervisning fru Tingle1999Leigh Ann WatsonFilm
Forstyrrende atferd1998Rachel WagnerFilm
Dawson's Creek1998Joey PotterTV-show
Isstormen1997Libbets CaseyFilm
E! Bak scenen1985TV-show
Uten tittel FBI / Fox ProjectHazel OtisTV-film
Uten tittel Ilene Chaiken / Melissa Scrivner-Love / Fox ProjectFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Adam Sandler og Katie HolmesAdam Sandler
    • Jack og Jill
      2011
    [vis matchup]
  • Christian Bale og Katie HolmesChristian Bale
    • Batman begynner
      2005
    [vis matchup]
  • Greg Kinnear og Katie HolmesGreg Kinnear
    • Gaven
      2000
    [+1 til]
  • James Marsden og Katie HolmesJames Marsden
    • Forstyrrende atferd
      1998
    [vis matchup]
  • Josh Duhamel og Katie HolmesJosh Duhamel
    • Romantikerne
      2010
    [vis matchup]
  • Joshua Jackson og Katie HolmesJoshua Jackson
    • Dawson's Creek
      1998
    [vis matchup]
  • Katie Holmes og Aaron EckhartAaron Eckhart
    • Takk for at du røyker
      2005
    [vis matchup]
  • Katie Holmes og Barry WatsonBarry Watson
    • Undervisning fru Tingle
      1999
    [vis matchup]
  • Katie Holmes og Charlie HunnamCharlie Hunnam
    • Forlate
      2002
    [vis matchup]
  • Katie Holmes og Colin FarrellColin Farrell
    • Telefonkiosk
      2002
    [vis matchup]
  • Katie Holmes og James Van Der BeekJames Van Der Beek
    • Dawson's Creek
      1998
    [vis matchup]
  • Katie Holmes og Josh RadnorJosh Radnor
    • Hvordan jeg møtte din mor
      2005
    [vis matchup]
  • Katie Holmes og Oliver HudsonOliver Hudson
    • Dawson's Creek
      1998
    [vis matchup]
  • Katie Holmes og Timothy OlyphantTimothy Olyphant

    • 1999
    [vis matchup]
  • Keanu Reeves og Katie HolmesKeanu Reeves
    • Gaven
      2000
    [vis matchup]
  • Kerr Smith og Katie HolmesKerr Smith
    • Dawson's Creek
      1998
    [vis matchup]
  • Marc Blucas og Katie HolmesMarc Blucas
    • Første datter
      2004
    [vis matchup]
  • Tobey Maguire og Katie HolmesTobey Maguire
    • Isstormen
      1997
    [vis matchup]
Flere Katie Holmes Matchups på skjermen Mindre Katie Holmes Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...