Hoved Dating Ju-hwan Lim

Ju-hwan Lim

Ju-hwan LimAlder 39 år Zodiac Tyren

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Ju-hwan Lim muligens singel.

Forhold

Vi har ingen oversikt over tidligere forhold for Ju-hwan Lim.



Om

Ju-hwan Lim er en 38 år gammel sørkoreansk skuespiller. Født Lim Ju-hwan 18. mai 1982 i Sør-Korea, han er kjent for Tamra, øya. Stjernetegnet hans er Tyren.

Ju-hwan Lim er medlem av følgende lister: 1982 fødsler, Folk fra Seoul og sørkoreanske filmskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Ju-hwan Lim! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Detaljer

Fornavni
MellomnavnJa
EtternavnHwan
Fullt navn ved fødselenLim Ju-hwan
Alternativt navnLim Ju-hwan, Lim Joo Hwan
Alder39 år
Fødselsdag18. mai 1982
FødestedSør-Korea
Høyde6 '1' (185 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
Etnisitetasiatisk
NasjonalitetSør Korea
Yrke TekstModell, skuespiller
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseTamra, øya
År (er) Aktiv2004 – nåtid

Lim Ju-hwan (koreansk: 임주환; født 18. mai 1982) er en sørkoreansk skuespiller. Han er mest kjent for sine ledende roller i TV-dramaene Tamra, the Island (2009), Ugly Alert (2013), Uncontrollably Fond (2016) og The Bride of Habaek (2017).

Mer om Ju-hwan Lim Mindre om Ju-hwan Lim

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Deo Geim: 0shireul Hyanghayeo2020Goo Do KyungTV-show
du2019FukudaTV-show
Widaehan Show2019Kang Joon-hoTV-show
Saranghagi Ttaemoone2017Chan-youngFilm
Habaekui Shinboo2017Hoo-ye 16 episoder, 2017TV-show
Hambur Aeteuthage2016Choi Ji TaeTV-show
Shine or Go Crazy2015.Wang Wook (som Joo-hwan Im)TV-show
Oh My Ghost!2015.Choi Sung-JaeTV-show
Ki-sool-ja-deul2014Ji Sil-JangFilm
Løpende mann2010SelvTV-show
Boys Over Flowers2009So Il Hyun (2 episoder, 2009)TV-show
Ssang-hwa-jeom2008Han-baekFilm
Baekmanjangja-ui cheot-bikube2006Seung-joonFilm
Vis mer Vis mindre

Diskusjoner

Redaksjonens

Jack Cassidy
Jack Cassidy
28. mai 2021 ... Jack Cassidy nyheter, sladder, bilder av Jack Cassidy, biografi, Jack Cassidy kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Cassidy forholdsliste. Jack Cassidy dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Cassidy forhold.
De beste indianerbåndene / artistene
De beste indianerbåndene / artistene
Liste over indianerkunstnere med bilder som er rangert best til dårligst etter stemmer. Listen over gode indianerbånd har et filter som lar deg søke etter ...
Kate Nhung
Kate Nhung
28. mai 2021 ... Kate Nhung nyheter, sladder, bilder av Kate Nhung, biografi, Kate Nhung kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Kate Nhung forholdsliste. Kate Nhung dating historie, 2021, 2020, liste over Kate Nhung forhold.
De beste Ben Harper-albumene gjennom tidene
De beste Ben Harper-albumene gjennom tidene
Fra Welcome to the Cruel World to No Mercy in This Land, er denne listen over de beste Ben Harper-albumene ordnet av rockelskere som deg.
Natasha Oakley
Natasha Oakley
28. mai 2021 ... Natasha Oakley nyheter, sladder, bilder av Natasha Oakley, biografi, Natasha Oakley kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Natasha Oakley forholdsliste. Natasha Oakley dating historie, 2021, 2020, liste over Natasha Oakley forhold.
Maurice Tillet
Maurice Tillet
28. mai 2021 ... Maurice Tillet nyheter, sladder, bilder av Maurice Tillet, biografi, Maurice Tillet kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maurice Tillet forholdsliste. Maurice Tillet dating historie, 2021, 2020, liste over Maurice Tillet forhold.
Full liste over fortell meg at du elsker meg - episoder
Full liste over fortell meg at du elsker meg - episoder
Nedenfor er en full liste over Tell Me You Love Me-episodene som spenner over hele TV-programmet. Bilder fra de enkelte Tell Me You Love Me-episodene er oppført ...