Hoved Forhold Jordan Peele

Jordan Peele

Jordan Peele GiftAlder 42 år Zodiac fisk Forhold 1 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Chelsea Peretti og Jordan PeeleChelsea Peretti og Jordan Peele har vært gift i 5 år siden 26. april 2016. se forholdet

Forhold

Jordan Peele har ikke hatt noen andre forhold som vi vet om.






Om

Jordan Peele er en 42 år gammel amerikansk skuespiller. Født Jordan Haworth Peele 21. februar 1979 i New York City, New York, USA, han er kjent for Key og Peele. Stjernetegnet hans er Fiskene.



Jordan Peele har vært i en matchup med Tiffany Haddish i skjermen Keanu (2016).






Jordan Peele er medlem av følgende lister: Peabody Award-vinnere, Skuespillere fra New York og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Jordan Peele! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift18 år--
Total18 år--

Detaljer

FornavnJordan
MellomnavnHaworth
EtternavnPeele
Fullt navn ved fødselenJordan Haworth Peele
Alder42 år
Fødselsdag21. februar 1979
FødestedNew York City, New York, USA
Høyde175 cm (5 '9')
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespiller, komiker, skribent, produsent, regissør
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseKey og Peele
År (er) Aktiv2002 – nåtid

Jordan Haworth Peele (født 21. februar 1979) er en amerikansk skuespiller, komiker og filmskaper. Han er mest kjent for sitt TV- og filmarbeid innen komedie- og skrekksjangrene.



Mer om Jordan Peele Mindre om Jordan Peele

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Chelsea PerettiGiftFebruar 2013tilstede8 år
Chelsea Peretti #1

Chelsea Peretti

2013

Chelsea Peretti og Jordan Peele har vært ...[vis par] #1

Chelsea Peretti

2013

Chelsea Peretti og Jordan Peele har vært gift i 5 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i mars 2013. Etter 5 måneders forlovelse giftet de seg 26. april 2016.

Forhold 8 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jordan Peele42 fiskSkuespiller
amerikansk
Chelsea Peretti43 fiskKomiker
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Beaumont GinoMann1. juli 20173 år gammel Chelsea Peretti

Fotogalleri

Oscar-utdelingen - Jordan Peele Toy Story 4 (2019) Toy Story 4 (2019) Kom deg ut (2017) Kom deg ut (2017) Kom deg ut (2017) Kom deg ut (2017) Kom deg ut (2017) Kom deg ut (2017) Kom deg ut (2017) Keanu (2016) Keanu (2016)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Pixar Popcorn2021kaninTV-show
Toy Story 42019Kanin (stemme)Film
Skumringssonen2019Jordan Peele, fortellerenTV-show
Abruptio2019Danny (stemme)Film
Den skjelvende sannheten2018TV-show
Captain Underpants: The First Epic Movie2017Melvin (stemme)Film
Kom deg ut2017Dying Deer, UNCF PSA Narrator (stemme, ikke kreditert)Film
Stor munn2017Cyrus Foreman, med Ludacris, Ghost of Duke EllingtonTV-show
Keanu2016Oil Dresden, Rell WilliamsFilm
Storker2016Beta Wolf (stemme)Film
Wet Hot American Summer: First Day of Camp2015.DomeneTV-show
Livet i stykker2015.TsjadTV-show
Ithamar har ingenting å si2015.Studio ExecutiveTV-show
Muppets.2015.Jordan PeeleTV-show
SuperMansion2015.BugulaTV-show
TripTank2014Battleman X, FrankTV-show
Fargo2014FBI-agent BudgeTV-show
Kroll Show2013Ref Rondy, Ulike tegnTV-show
Rick og Morty2013Andre fjerdedimensjonale vesenTV-show
Beruset historie2013Percy julianTV-show
Sidekick2013Sidevogn WillyKortfilm
Vandrelyst2012Rodney WilsonFilm
Komedie Bang! Bang!2012Tan FuTV-show
Key og Peele2012Selv, forskjellige, forskjellige karaktererTV-show
Mindy-prosjektet2012NickTV-show
Cop Axis2012Super AxeTV-show
Kjærlighet biter2011EllerTV-show
Bob's Burgers2011Bandmedlem nr. 1, Fanny, selgerTV-show
Workaholics2011merkeTV-show
Little Fockers2010EMTFilm
3B2010RaneKortfilm
Obama reagerer på helsevesenet2010Barack ObamaKortfilm
Moderne familie2009DerrickTV-show
Stasjonen2009JoeTV-film
Sjokolade nyheter2008Kelvin MelvinTV-show
Barnesykehus2008Dr. BrianTV-show
Obama2008Barack ObamaFilm
Boner Boyz!2008D-Rock PeppersKortfilm
UCB Comedy Originals2008Film
Twisted Fortune2007G-pengerFilm
Amerikansk far!2005Street thugTV-show
Robotkylling2005Blade, Gwaihir, John CutterTV-show
SuperNyheter!2005TV-show
Reno 911!2003Tre-kort Monte GuyTV-show
The Daily Shownitten nittiseksBarack ObamaTV-show
MADtvnitten nitti femDiverseTV-show
Wendell og WildFilm
Episke Rap Battles of HistoryDr. Martin Luther King Jr., Muhammad AliFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Tiffany Haddish og Jordan PeeleTiffany Haddish
    • Keanu
      2016
    [vis matchup]





Interessante Artikler

Redaksjonens

Vaniljeis
Vaniljeis
28. mai 2021 ... Vanilla Ice nyheter, sladder, bilder av Vanilla Ice, biografi, Vanilla Ice kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vaniljeis forholdsliste. Vanilla Ice dating historie, 2021, 2020, liste over Vanilla Ice relasjoner.
MER morsomme tull å prøve vennene dine
MER morsomme tull å prøve vennene dine
Er du en skamløs skøyer som alltid er på utkikk etter morsomme sprell for venner? Eller kanskje du er lei av å være noens ubarmhjertige offer ...
Louie Anderson
Louie Anderson
28. mai 2021 ... Louie Anderson nyheter, sladder, bilder av Louie Anderson, biografi, Louie Anderson kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Louie Anderson forholdsliste. Louie Anderson dating historie, 2021, 2020, liste over Louie Anderson forhold.
Kjønn Bender Films !! (De gode)
Kjønn Bender Films !! (De gode)
Filmer der hovedpersonen kler seg ut som det motsatte kjønn av mange grunner.
Saftig Lopez
Saftig Lopez
28. mai 2021 ... Luscious Lopez nyheter, sladder, bilder av Luscious Lopez, biografi, Luscious Lopez kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Luscious Lopez forholdsliste. Luscious Lopez dating historie, 2021, 2020, liste over Luscious Lopez forhold.
50 frisyrer disse menneskene vil angre for alltid
50 frisyrer disse menneskene vil angre for alltid
Hvis de beste komedieshowene på Netflix ikke gjør det for deg, kan disse bildene få deg til å le. Hvem har ikke hatt et forferdelig hårklipp som prøver å kopiere denne ...
Monica Antonópulos
Monica Antonópulos
28. mai 2021 ... Mónica Antonópulos nyheter, sladder, bilder av Mónica Antonópulos, biografi, Mónica Antonópulos kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mónica Antonópulos forholdsliste. Mónica Antonópulos dating historie, 2021, 2020, liste over Mónica Antonópulos forhold.