Hoved Forhold Johnny Orlando

Johnny Orlando

Johnny Orlando EnkeltRangering 5701 -693Alder 18 år Zodiac Vannmannen Forhold 2 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Johnny Orlando er for tiden singel.

Benjamin Bratt og Sandra Bullock

Forhold

Johnny Orlando har vært i forhold til Mackenzie Ziegler(2016)og Nadia Turner(2016).



Om

Johnny Orlando er en 18 år gammel kanadisk sanger. Født John Vincent Orlando 24. januar 2003 i Mississauga, Ontario, Canada, han er kjent for Let Go. Stjernetegnet hans er Vannmannen.

Johnny Orlando er medlem av følgende lister: Kanadiske popsangere, Kanadiske mannlige sangere og kanadiske musikerstubber.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Johnny Orlando! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingto5 år, 4 måneder5 år, 4 måneder-
Totalto5 år, 4 måneder5 år, 4 måneder-

Detaljer

FornavnJohnny
MellomnavnVincent
EtternavnOrlando
Fullt navn ved fødselenJohn Vincent Orlando
Alternativt navnJohnny Orlando, Johnny, John Vincent Orlando
Alder18 år
Fødselsdag24. januar 2003
FødestedMississauga, Ontario, Canada
Høyde5 '1' (155 cm)
Vekt50 kg
ByggeSlank
ØyenfargeGrønn
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonLiten kroppsramme, grønne øyne
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
NasjonalitetKanadisk
Yrke TekstSanger • låtskriver • skuespiller • YouTuber
YrkeSanger
Krav til berømmelseGi slipp
Musiksjanger (tekst)Pop
År (er) Aktiv2011 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano, tuba
PlateselskapUniversal Music Canada, Island, The MiX, Orlando Management Group, Watts Music
Tilknyttede handlingerMackenzie Ziegler, Hayden Summerall
Talent Agency (f.eks. Modellering)Collab Agency
Offisielle nettstederwww.facebook.com/TheJohnnyOrlando/, www.instagram.com/johnnyorlando/, www.johnnyorlandomusic.com/, twitter.com/johnnyorlando, www.discogs.com/artist/Johnny+Orlando, www.youtube.com/user / JohnnyOsings, johnnyorlandomusic.com, http://johnnyorlandomusic.com
KjæledyrBentley (hund)
Favoritt filmerForrest Gump, Jack Reacher
Favoritt TV-showThe Walking Dead, Stranger Things
FavorittsangerFavorite Girl av Justin Bieber
FavorittmatBiff
Favoritt tilbehørHatter

John Vincent 'Johnny' Orlando (født 24. januar 2003) er en kanadisk singer-songwriter og skuespiller. Han har to eldre søstre samt en yngre søster. Johnny var opprinnelig interessert i ishockey og håpet på å være en ishockeyspiller, men tok musikk etter at han og hans eldre søster, Darian, filmet et cover av Justin Biebers 'Mistletoe' og lastet den opp på YouTube med sin far Dales tillatelse. Han mottok en Juno Award-nominasjon for Årets gjennombruddskunstner ved Juno Awards i 2019 og også for Teen Choice Awards. Han vant beste kanadiske lov for MTV EMA-prisene 3. november 2019. Orlando fikk først oppmerksomhet på sosiale medier ved å legge ut cover av popsanger av artister som Austin Mahone og Justin Bieber på sin YouTube-kanal.

Mer om Johnny Orlando Mindre om Johnny Orlando

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toMackenzie ZieglerUkjent R 20162016-
1Nadia turnerUkjent20162016-
Mackenzie Ziegler #toRykte

Mackenzie Ziegler

2016

Mackenzie Ziegler og Johnny Orlando var rom ...[vis par] Nadia turner #1

Nadia turner

2016

Nadia Turner og Johnny Orlando var i en rel ...[vis par] #to

Mackenzie Ziegler

2016 (Ryktet)

Det ryktes at Mackenzie Ziegler har koblet seg til Johnny Orlando i 2016.

som er Laz alonso gift med
MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde19%Alder98%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #1

Nadia turner

2016

Nadia Turner og Johnny Orlando hadde et forhold fra 2016 til 2016.



MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 74% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Johnny Orlando18 VannmannenSanger
Kanadisk
Mackenzie Ziegler16 TvillingeneDanser
amerikansk
Nadia turner17 VærenDanser
amerikansk

Filmografi

FilmÅrKarakterType
#KidsTogether: Nickelodeon Town Hall2020SelvTV-show
Gruppechat med Jayden og Brent2020SelvTV-show
Tik Tok2020Johnny OrlandoTV-show
Nickelodeon er ufiltrert2020SelvTV-show
Vikaren2019Selvgjest kjendisTV-show
Teen Choice Awards 20192019SelvutøvendeTV-show
Total formørkelse2018SamTV-show
Baby Doll Records2018TV-show
Bunyan og Babe2017Travis Barclay (stemme)Film
Bizaardvark2016SelvTV-show
Wishenpoof2014OliverTV-show
Marilyn Denis Show2011SelvmusikkgjestTV-show
Underholdning i kveld Canada2005Han selvTV-show
Avstand1999Minicab Driver 1 episode, 2001TV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.