Hoved Forhold Joey Graceffa

Joey Graceffa

Joey GraceffaAlder 30 år Zodiac Tyren Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Joey Graceffa muligens singel.

Forhold

Joey Graceffa har vært i et forhold med Daniel Christopher Preda(2014-2020).



Om

Joey Graceffa er en 29 år gammel amerikansk skuespiller. Født Joseph Michael Graceffa 16. mai 1991 i Boston, Massachusetts, USA, han er kjent for Youtube, The Amazing Race i en karriere som spenner over 2007 – nåtid og 2007– nåtid. Stjernetegnet hans er Tyren.

Joey Graceffa har vært i en kamp på skjermen med Shane Dawson i Shane Dawson TV (2008).

Joey Graceffa er medlem av følgende lister: Internet memes, People from Los Angeles, California og amerikanske mannlige sangere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Joey Graceffa! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating16 år--
Total16 år--

Detaljer

FornavnJoey
MellomnavnMichael
EtternavnGraceffa
Fullt navn ved fødselenJoseph Michael Graceffa
Alternativt navnBestefar Joey, Joey
Alder30 år
Fødselsdag16. mai 1991
FødestedBoston, Massachusetts, USA
Høyde5 '11' (180 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeANNEN
StjernetegnTyren
SeksualitetHomofile
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespiller, YouTuber, modell
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseYoutube, The Amazing Race
Musiksjanger (tekst)Vlogging, spill, hvordan, gjør det selv
År aktiv2009-nåtid, 2007 – nåtid, 2007– nåtid
Tilknyttede handlingerShane Dawson, Miranda Sings Tyler Oakley, Daniel Preda, Miranda Sings, Tyler Oakley, Connor Franta, Gabbie Hanna, Trisha Paytas, Dan Howell, Rosanna Pansino, James Charles, Brent Rivera, The Psychic Twins, Manny MUA, Colleen Ballinger, Simply Nailogical , JoJo Siwa, MatPat, iHasCupquake, iJustine, Preston Arsement, 100 000 abonnenter, 2012, 1, 000, 2013
Offisielle nettstederitunes.apple.com/us/album/panems-best-ep/id512267756, joeygraceffa.tumblr.com/, plus.google.com/u/0/116860700502859673199/posts, twitter.com/joeyGraceffa, www.facebook.com / JoeyGraceffaFANS, www.youtube.com/user/JoeyGraceffa, www.youtube.com/user/JoeyGraceffaGames, www.youtube.com/user/WinterSpringPro, http://joeygraceffa.com/
SøsterNicole Graceffa
VennAnthony Padilla, Bart Baker, Kalel Cullen, Lisa Schwartz, Sawyer Hartman, Shane Dawson, Shanna Malcolm, Tyler Oakley, Meghan Camarena, Whitney Milam, Brittany Joyal, Catherine Valdes, Connor Franta, Alfie Deyes, Zoe Sugg, Ingrid Nilsen, Louis Cole , Marcus Butler, Laci Green, Colleen Ballinger, Lilly Singh
KjæledyrWolf (Dog), Storm (Dog)
FavorittbøkerDødslekene
FavorittmatAnanas, Nutella
FavorittfargerGrønn

Joseph Michael Graceffa (; født 16. mai 1991) er en amerikansk YouTuber, vlogger, skuespiller, forfatter, produsent og sanger. Han driver tre aktive YouTube-kanaler, alle oppkalt etter ham. Hovedkanalen hans er viet til vlogging, mens den andre inneholder videospillinnhold. Og den tredje ble laget nylig for daglige vlogger. Kanalene hans har til sammen mer enn 2,6 milliarder visninger. Han var en deltaker på 22. og 24. sesong av The Amazing Race, og har dukket opp i en håndfull kortfilmer, i tillegg til å lage og være vertskap for Escape the Night, en uskrivet, uøvd nettserie, distribuert av YouTube via sin betalte abonnementstjeneste. YouTube Premium. Han vises i alle fire sesonger med flere andre YouTubere, inkludert Liza Koshy, Shane Dawson, Colleen Ballinger og Rosanna Pansino.

Mer om Joey Graceffa Mindre om Joey Graceffa

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Daniel Christopher PredaForholdJuli 2014Jul 20206 år
Daniel Christopher Preda #1

Daniel Christopher Preda

2014 - 2020

Daniel Christopher Preda og Joey Graceffa ar ...[vis par] #1

Daniel Christopher Preda

2014 - 2020

Daniel Christopher Preda og Joey Graceffa datert fra 17. juli 2014 til juli 2020.



Forhold 6 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 64% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Joey Graceffa30 TyrenSkuespiller
amerikansk
Daniel Christopher Preda28 SkyttenModell
amerikansk

Fotogalleri

Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa Joey Graceffa

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Christy's Kitchen Throwback2019SelvTV-show
Rommet mellom oss2017.Videregående studentFilm
Jeg og bestemoren min2017.Teen Boy 1 episode, 2017TV-show
Style Code Live2016Selv 1 episode, 2016TV-show
Haters Back Off!2016Joey GraceffaTV-show
Unnslippe natten2016SavantenTV-show
Det blir verre2016Kortfilm
Hollywood Today Live2015.Selv - Forfatter, Edens barnTV-show
Bob Thunder: Internet Assassin2015.Joey GraceffaFilm
Fight of the Living Dead2015.TV-show
Stor på røret2015.Han selvTV-show
Den fjerde døren2015.RaefTV-show
Fantastisk TV2013TV-show
Ro's Life2013SelvTV-show
Min musikk2012Vampire Temp (6 episoder, 2013-2014)TV-show
YouTubers Reagerer2012Han selvTV-show
Nerdy Nummies2011SelvTV-show
BlackBoxTV2010Aaron (4 episoder, 2012-2014)TV-show
Red Carpet Report2009SelvTV-show
Det fantastiske løpet2001SelvdeltakerTV-show
Bor sammen med Kelly og Ryan1988SelvTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Shane Dawson og Joey GraceffaShane Dawson
    • Shane Dawson TV
      2008
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.