Hoved Forhold Joe Namath

Joe Namath

Joe NamathRangering 608 331Alder 77 år Zodiac Tvillingene Forhold 8 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Joe Namath muligens singel.

Forhold

Joe Namath var tidligere gift med Deborah Mays(1984 - 1999).



Joe Namath har vært i forhold til Randi Oakes(1970 - 1975), Phyllis Davis(1966 - 1968), Mamie Van Doren(1965 - 1966), Raquel Welch og Christa Helm.

som har bill maher datert

Joe Namath har hatt møter med Janis Joplin og Kim Basinger.

Om

Joe Namath er en 77 år gammel amerikansk fotballspiller. Født Joseph William Namath 31. mai 1943 i Beaver Falls, Pennsylvania, USA, er han kjent for Hall of Fame quarterback for New York Jets. Stjernetegnet hans er Gemini.



Joe Namath har vært i to matchups på skjermen, inkludert Karen Grassle i Kjærlighetsbåten (1977)og Vicki Lawrence i Kjærlighetsbåten (1977).

Joe Namath er medlem av følgende lister: 1943 fødsler, amerikansk fotball quarterbacks og New York Jets-spillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Joe Namath! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



som er colin morgan gift med

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift116 år, 6 måneder--
Dating55 år1 år, 7 måneder1 år
Støte påto---
Total816 år, 6 måneder3 år1 år

Detaljer

FornavnJoe
EtternavnNamath
Fullt navn ved fødselenJoseph William Namath
Alternativt navnBroadway Joe, The Hungarian Howitzer, Joe Willie
Alder77 år
Fødselsdag31. mai 1943
FødestedBeaver Falls, Pennsylvania, USA
Høyde6 '2' (188 cm)
Vekt91 kg (200 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeGrønn
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetUniversity of Alabama
Yrke TekstFotballspiller, skuespiller
YrkeAmerikansk fotball)
Amerikansk fotballposisjonQuarterback
UtkastUtkastet av New York Jets i 1. runde (1. totalt) i 1965 AFL Draft., Utkast av St. Louis Cardinals i 1. runde (12. totalt) i 1965 NFL Draft.
Hall of FameInnført i Hall of Fame i 1985, finalist i 1983, 1984
Krav til berømmelseHall of Fame quarterback for New York Jets

Joseph William Namath (; født 31. mai 1943), med kallenavnet 'Broadway Joe', er en amerikansk tidligere profesjonell fotballspiller som var quarterback i American Football League (AFL) og National Football League (NFL) i løpet av 1960- og 1970-tallet. Han spilte college-fotball for Alabama Crimson Tide under trener Paul 'Bear' Bryant fra 1962 til 1964. Namath var et AFL-ikon og spilte for ligaens New York Jets det meste av sin profesjonelle fotballkarriere. Han avsluttet karrieren med Los Angeles Rams. Han ble valgt til Pro Football Hall of Fame i 1985. Han trakk seg etter å ha spilt 143 kamper over 13 år i AFL og NFL, inkludert sluttspill. Lagene hans hadde en totalrekord på 68 seire, 71 tap og fire uavgjort, 64–64–4 i 132 starter, og 4–7 i lettelse. Han fullførte 1 886 pasninger for 27 663 yards, kastet 173 touchdowns og hadde 220 avlytter, for en karrierepassering på 65,5. Han spilte for tre divisjonsmestere (AFL East Champion Jets 1968 og 1969 og NFC West Champion Rams i 1977), tjente ett ligamesterskap (1968 AFL Championship) og en Super Bowl-seier (Super Bowl III).

Mer om Joe Namath Mindre om Joe Namath

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Deborah MaysGift198328. juni 199916 år
7Randi OakesForhold197019755 år
6Janis JoplinStøte på19691969-
5Phyllis DavisForhold196619682 år
4Mamie Van DorenForhold196519661 år
3Kim BasingerStøte på -
toRaquel WelchForhold -
1Christa HelmForhold -
Deborah Mays #8

Deborah Mays

1983 - 1999

Deborah Mays og Joe Namath ble skilt den ...[vis par] Randi Oakes #7

Randi Oakes

1970 - 1975

Randi Oakes og Joe Namath skilte seg i 1975 ...[vis par] Janis Joplin #6

Janis Joplin

Joe Namath og Janis Joplin er skilt ...[vis par] Phyllis Davis #5

Phyllis Davis

1966 - 1968

Phyllis Davis og Joe Namath skilte seg i 196 ...[vis par] Mamie Van Doren #4

Mamie Van Doren

1965 - 1966

Joe Namath og Mamie Van Doren er skilt ...[vis par] Kim Basinger #3

Kim Basinger

Joe Namath og Kim Basinger er atskilt ...[vis par] Raquel Welch #to

Raquel Welch

Joe Namath og Raquel Welch er skilt ...[vis par] Christa Helm #1

Christa Helm

Christa Helm og Joe Namath er skilt ...[vis par] #8

Deborah Mays

1983 - 1999

Deborah Mays og Joe Namath var gift i 14 år. De datet i ti måneder etter å ha blitt sammen i 1983 og giftet seg 7. november 1984. 14 år senere ble de skilt 28. juni 1999.

Forhold 16 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 24% Barn 2 barn se forholdet #7

Randi Oakes

1970 - 1975

Randi Oakes og Joe Namath daterte fra 1970 til 1975.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #6

Janis Joplin

Joe Namath og Janis Joplin hadde et møte i 1969.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #5

Phyllis Davis

1966 - 1968

Phyllis Davis og Joe Namath daterte fra 1966 til 1968.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #4

Mamie Van Doren

1965 - 1966

Joe Namath og Mamie Van Doren hadde et forhold fra 1965 til 1966.

Jamie Dornan og Amelia Warner forholdet
Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #3

Kim Basinger

Joe Namath hadde et møte med Kim Basinger.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #to

Raquel Welch

Joe Namath og Raquel Welch hadde et forhold.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 42% se forholdet #1

Christa Helm

Christa Helm og Joe Namath hadde et forhold.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Joe Namath77 TvillingeneAmerikansk fotball)
amerikansk
Deborah Mays59 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Randi Oakes69 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Janis Joplin27 SteinbukkenSanger
amerikansk
Phyllis Davis73 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Mamie Van Doren90 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Kim Basinger67 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Raquel Welch80 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Christa Helm27 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Jessica GraceHunn198635 år gammel Deborah Mays
Olivia RoseHunn199130 år gammel Deborah Mays

Fotogalleri

Kjærlighetsbåten NFL på NBC - Joe Namath Joe Namath The Brady Bunch Joe Namath Joe Namath Joe Namath Joe Namath Joe Namath Jason Newsted deltar på Palm Beach Modern + Contemporary VIP Opening Preview presentert av Art Miami 11. januar 2018 i West Palm Beach, Florida Jason Newsted deltar på Palm Beach Modern + Contemporary VIP Opening Preview presentert av Art Miami 11. januar 2018 i West Palm Beach, Florida Jason Newsted deltar på Palm Beach Modern + Contemporary VIP Opening Preview presentert av Art Miami 11. januar 2018 i West Palm Beach, Florida

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Bryllupsringen2015.FotballlegendeFilm
Thursday Night Football Presents2015.TV-show
Underdogs2013Joe NamathFilm
Vel mottatt en kunstners død2012Film
Går under1990Kaptein Joe NamathFilm
Simpsons1989Joe NamathTV-show
Gift med barn1987Joe NamathTV-show
ALF1986Joe NamathTV-show
Chattanooga Choo Choo1984Newt NewtonFilm
A-laget1983T.J. BryantTV-show
Ekteskapet er i live og vel1980Brian FishTV-film
Avalanche Express1979LeroyFilm
The Waverly Wonders1978Joe CaseyTV-show
Fantasy Island1977Leire GarrettTV-show
Kjærlighetsbåten1977Rod Baylor, Ted HarperTV-show
The Last Rebel1971'Kaptein' HollisFilm
C.C. og selskap1970C.C. RyderFilm
Norwood1970Joe William ReeseFilm
The Brady Bunch1969Joe NamathTV-show
Her er Lucy1968Joe NamathTV-show
Laugh-In1967GjesteartistTV-show
ABC scene 671966QuarterbackTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Karen Grassle
    • Kjærlighetsbåten
      1977
    [vis matchup]
  • Vicki Lawrence
    • Kjærlighetsbåten
      1977
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.