Hoved Forhold Jenny McCarthy

Jenny McCarthy

Jenny McCarthy GiftRangering 573 105Alder 48 år Zodiac Skorpionen Forhold 9 totalt Barn 1 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Donnie Wahlberg og Jenny McCarthyJenny McCarthy og Donnie Wahlberg har vært gift i 6 år siden 31. august 2014. se forholdet

Forhold

Jenny McCarthy var tidligere gift med John Asher(1999 - 2005).

Jenny McCarthy har vært i et forhold med Brian Urlacher(2012), Paul Krepelka(2010 - 2011), Jason Toohey(2010), Jim Carrey(2005 - 2010)og Ray Manzella(1994 - 1998).



Jenny McCarthy har hatt et møte med Ivan Sergei(1996 - 1997).

Det ryktes at Jenny McCarthy har koblet seg til Chris Hardwick(nitten nitti fem).

Om

Jenny McCarthy er en 48 år gammel amerikansk skuespillerinne. Hun ble født Jennifer Ann McCarthy 1. november 1972 i Evergreen Park, Illinois, USA og utdannet ved Brother Rice High School og St. Laurence High School. Hun er kjent for Playboy of the Month 1993, Singled Out. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.



Jenny McCarthy har deltatt i 4 matchups på skjermen, inkludert Charlie Sheen i To og en halv mann (2003), Dean McDermott i Santa Baby 2 (2009), Ivan Sergei inn Santa Baby (2006)og Larry the Cable Guy i Hvitløs beskyttelse (2008).

Jenny McCarthy er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og fødsler fra 1972.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Jenny McCarthy! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto8 år, 1 måned7 år, 10 måneder7 år, 7 måneder
Dating54 år, 10 måneder2 år2 måneder, 2 dager
Støte på11 år--
Ryktet1---
Total98 år, 1 måned2 år, 11 måneder2 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnJennifer
MellomnavnAnn
EtternavnWahlberg
PikenavnMcCarthy
Fullt navn ved fødselenJennifer Ann McCarthy
Alternativt navnFrøken oktober 1993, Jennifer Ann Wahlberg, Jenny McCarthy, Jenny Wahhlberg, Jenny McCarthy Wahlberg
Alder48 år
Fødselsdag1. november 1972
FødestedEvergreen Park, Illinois, USA
Høyde5 '7' (170 cm)
Vekt124 kg (56 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonCurvaceous, livlig figur, Platinablondt hår, glitrende blå øyne, Lisp, andpusten stemme
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
Religionbuddhist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleMor McAuley Liberal High School, Chicago, Illinois (1990), Brother Rice High School, St. Laurence High School
universitetSouthern Illinois University, Carbondale, Illinois
Yrke TekstSkuespillerinne, modell, TV-programleder, forfatter, aktivist, manusforfatter
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseMånedens Playmate Playmate 1993, Singled Out
År (er) Aktiv1993 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Levity Entertainment Group, Celebrity Talent International
Merke påtegningTV-reklame for The Bozo Show (1993), Print Ads for Candies-sko (1997), TV-reklame for Weight Watchers (2007)
Byste (tommer)38
KoppstørrelseD
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)35
Klærstørrelse4
Skostørrelse8 (US), 40 (EU), 6.5 (UK), 250 (J)
Offisielle nettstedertwitter.com/JennyMcCarthy, www.jennymccarthy.com/, www.facebook.com/JennyMcCarthyOfficial, instagram.com/jennyannmccarthy, www.nndb.com/people/502/000023433/, www.biography.com/people/jenny- mccarthy-20872229, www.youtube.com/user/JennyMcCarthyTV, plus.google.com/+JennyMcCarthyOfficial
FarDan McCarthy
MorLinda McCarthy
SøsterAmy McCarthy Hinote, Joanne McCarthy, Lynette McCarthy
FamiliemedlemMelissa McCarthy (fetter) (skuespillerinne)
VennMetalgudinne aka Trisha Sarantakos (modell), Criss Angel (ble venner gjennom Criss's kone Trisha Sarantakos)
FavorittmatGiordano's Pizza

Jennifer McCarthy Wahlberg (født Jennifer Ann McCarthy; født 1. november 1972) er en amerikansk skuespillerinne, modell, TV-programleder, satellittradiosending, forfatter og antivaksinaktivist. Hun startet sin karriere i 1993 som en nakenmodell for Playboy magazine og ble senere kåret til deres Playmate of the Year. McCarthy hadde da en TV- og filmskuespillerkarriere, og startet som en programleder i MTV-showet Singled Out, deretter noen eponymous sitcoms, samt filmer som BASEketball, Diamonds, Scream 3 og Santa Baby. Hun er tidligere medvert i ABC-talkshowet The View. Hun er for øyeblikket dommer på Fox musikalske konkurranseshow The Masked Singer.

Mer om Jenny McCarthy Mindre om Jenny McCarthy

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
9Donnie WahlbergGiftApr 2013tilstede8 år
8Brian UrlacherForholdApr 2012Aug 20124 måneder
7Paul KrepelkaForholdDesember 2010Februar 20112 måneder
6Jason TooheyForholdAugust 2010Desember 20104 måneder
5jim CarreyForhold2005Apr 20104 år
4John AsherGift1998Aug 20057 år
3Ivan SergeiStøte pånitten nittiseks19971 år
toChris HardwickStøte på R nitten nitti femnitten nitti fem-
1Ray ManzellaForhold1994November 19984 år
Donnie Wahlberg #9

Donnie Wahlberg

2013

Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg har vært ...[vis par] Brian Urlacher #8

Brian Urlacher

2012

Brian Urlacher og Jenny McCarthy separerte i ...[vis par] Paul Krepelka #7

Paul Krepelka

2010 - 2011

Paul Krepelka og Jenny McCarthy skilte seg i ...[vis par] Jason Toohey #6

Jason Toohey

2010

Jason Toohey og Jenny McCarthy skilte seg i ...[vis par] jim Carrey #5

jim Carrey

2005 - 2010

Jim Carrey og Jenny McCarthy skilte seg i Ap ...[vis par] John Asher #4

John Asher

1998 - 2005

John Asher og Jenny McCarthy ble skilt i ...[vis par] Ivan Sergei #3

Ivan Sergei

1996 - 1997

Ivan Sergei og Jenny McCarthy er skilt ...[vis par] Chris Hardwick #toRykte

Chris Hardwick

nitten nitti fem

Chris Hardwick og Jenny McCarthy er separert ...[vis par] Ray Manzella #1

Ray Manzella

1994 - 1998

Ray Manzella og Jenny McCarthy skilte seg i ...[vis par] #9

Donnie Wahlberg

2013

Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg har vært gift i 6 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i april 2013. Etter 4 måneders forlovelse giftet de seg 31. august 2014.

Forhold 8 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #8

Brian Urlacher

2012

Brian Urlacher og Jenny McCarthy daterte fra april til august 2012.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #7

Paul Krepelka

2010 - 2011

Paul Krepelka og Jenny McCarthy daterte fra desember 2010 til februar 2011.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Alder72%'> Kompatibilitet 58% se forholdet #6

Jason Toohey

2010

Jason Toohey og Jenny McCarthy daterte fra august til desember 2010.

Forhold 4 måneder se forholdet #5

jim Carrey

2005 - 2010

Jim Carrey og Jenny McCarthy daterte fra desember 2005 til april 2010.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #4

John Asher

1998 - 2005

John Asher og Jenny McCarthy var gift i 5 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1998. Etter 8 måneders forlovelse giftet de seg 11. september 1999. 5 år senere skilte de seg i august 2005 og ble skilt i januar 2006.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 78% Barn 1 barn se forholdet #3

Ivan Sergei

1996 - 1997

Ivan Sergei og Jenny McCarthy hadde et møte i 1996.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 78% se forholdet #to

Chris Hardwick

1995 (Ryktet)

Det ryktes at Chris Hardwick har koblet seg til Jenny McCarthy i 1995.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

Ray Manzella

1994 - 1998

Ray Manzella og Jenny McCarthy daterte fra 1994 til november 1998.

Forhold 4 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jenny McCarthy48 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Donnie Wahlberg51 LeoSanger
amerikansk
Brian Urlacher43 TvillingeneAmerikansk fotball)
amerikansk
Paul Krepelka53 SteinbukkenMiddel
Jason Toohey- Kroppsbygger
amerikansk
jim Carrey59 SteinbukkenSkuespiller
Kanadisk
John Asherfemti SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Ivan Sergeifemti TyrenSkuespiller
amerikansk
Chris Hardwick49 SkyttenKomiker
amerikansk
Ray Manzella- Film / TV-produsent
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Evan JosephMann18. mai 200219 år gammel John Asher

Fotogalleri

Jenny McCarthy deltar på MTV Movie Awards 1997 Jenny McCarthy deltar på MTV Movie Awards 1997 Jenny McCarthy deltar på MTV Movie Awards 1997 Jenny McCarthy deltar på MTV Movie Awards 1997 Jenny McCarthy deltar på MTV Movie Awards 1997 Jenny McCarthy deltar på MTV Movie Awards 1997 Jenny McCarthy - Fox TCA Winter Press Tour All-Star Party i Pasadena Jenny McCarthy - Fox TCA Winter Press Tour All-Star Party i Pasadena Jenny McCarthy - Fox TCA Winter Press Tour All-Star Party i Pasadena Jenny McCarthy - Fox TCA Winter Press Tour All-Star Party i Pasadena Jenny McCarthy - Fox TCA Winter Press Tour All-Star Party i Pasadena Jenny McCarthy - Fox TCA Winter Press Tour All-Star Party i Pasadena

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Retur av Mac2017JennyTV-show
Internasjonale spøkelsesetterforskere2013Jenny McCarthyTV-show
Sammy's Adventures: The Secret Passage2010Shelly (stemme)Film
Santa Baby 22009Mary ClassTV-film
Wieners2008Fru IsaacFilm
Hvitløs beskyttelse2008ConnieFilm
Chuck2007Sylvia ArculinTV-show
I moderskapet2007KellyTV-show
John Tucker må dø2006LoriFilm
Santa Baby2006Mary ClassTV-film
Uten tittel Patricia Heaton Project2006HilaryTV-film
Skitten kjærlighet2005Rebecca SommersFilm
Mitt navn er jarl2005WendyTV-show
Stablet2005EvaTV-show
The Bad Girl's Guide2005JJTV-show
Tripping the Rift2004SeksTV-show
Skummel film 32003KateFilm
Uten tittel Jenny McCarthy Project2003PortiaTV-film
Alt om Andersons2003LaurenTV-show
Håp tro2003Radnors badTV-show
To og en halv mann2003CourtneyTV-show
Wanda at Large2003LederTV-show
Wild Card2003Candy LaRueTV-show
Den perfekte deg2002WhitneyFilm
Fastlane2002Gretchen BixTV-show
Mindre enn perfekt2002DaniTV-show
Hva jeg liker ved deg2002MichelleTV-show
Hva er nytt, Scooby-Doo?2002MarcyTV-show
Takk himmelen2001JuliaFilm
Skal til California2001Amber BeamisTV-show
En mot en2001Holly SpearsTV-show
Kjære Vicarro2001Kjære VicarroTV-film
Skrik 32000Sarah DarlingFilm
Python2000Francesca GaribaldiTV-film
Levende jenter2000RebeccaTV-film
Diamanter1999SukkerFilm
BASEketball1998Yvette DenslowFilm
Sjarmert1998Mitzy StillmanTV-show
Jenny1997Jenny McMillanTV-show
Bare skyte meg!1997Brandi, CovergirlTV-show
De dummenitten nittiseksGlamorøs skuespillerinneFilm
Ting å gjøre i Denver når du er dødnitten nitti femBlond sykepleierFilm
Mr. Show med Bob og Davidnitten nitti femRhondaTV-show
Drew Carey Shownitten nitti femJenny McCarthy, Marlo Kelly, VariousTV-show
Oppussing1991AlexTV-show
Silk Stalkings1991Helt positiv rush-modellTV-show
Vinger1990DaniTV-show
Baywatch1989April MorellaTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Charlie Sheen og Jenny McCarthyCharlie Sheen
    • To og en halv mann
      2003
    [vis matchup]
  • Dean McDermott og Jenny McCarthyDean McDermott
    • Santa Baby 2
      2009
    [vis matchup]
  • Jenny McCarthy og Ivan SergeiIvan Sergei
    • Santa Baby
      2006
    [vis matchup]
  • Larry The Cable Guy og Jenny McCarthyLarry the Cable Guy
    • Hvitløs beskyttelse
      2008
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...