Hoved Forhold Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence GiftRangering 133 1Alder 30 år Zodiac Leo Forhold 6 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Cooke Maroney og Jennifer LawrenceCooke Maroney og Jennifer Lawrence har vært gift i 1 år siden 19. oktober 2019. se forholdet

Forhold

Jennifer Lawrence har vært i et forhold med Darren Aronofsky(2016 - 2017), Chris Martin(2014 - 2015), Nicholas Hoult(2010 - 2014)og Harvey Weinstein(2010).

Det ryktes at Jennifer Lawrence har koblet seg til Rob Kardashian(2018).



Om

Jennifer Lawrence er en 30 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Jennifer Shrader Lawrence 15. august 1990 i Louisville, Kentucky, USA, hun er kjent for Winter's Bone, X-Men: First Class, The Hunger Games, Silver Linings Playbook .. Stjernetegnet hennes er Leo.

Jennifer Lawrence har vært i 15 matchups på skjermen, inkludert Chris Pratt i Passasjerer (2016), Jack Huston i American Hustle (2013), Anton Yelchin inn Beveren (2011), Bradley Cooper i Glede (2015)og Christian Bale i American Hustle (2013).

Jennifer Lawrence er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Folk fra Louisville, Kentucky og amerikanske TV-skuespillere.



hvem er priscilla presley dating

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Jennifer Lawrence! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift11 år, 7 måneder--
Dating43 år, 7 måneder1 år, 5 måneder1 år
Ryktet1---
Total63 år, 7 måneder1 år, 2 måneder1 år

Detaljer

FornavnJennifer
MellomnavnShrader
EtternavnLawrence
Fullt navn ved fødselenJennifer Shrader Lawrence
Alternativt navnJen, J-Law
Alder30 år
Fødselsdag15. august 1990
FødestedLouisville, Kentucky, USA
Høyde175 cm (5 '9')
Vekt63 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
Karakteristisk funksjonLav IQ
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionAgnostiker
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleKammerer ungdomsskole
Yrke TekstSkuespillerinne, filmprodusent
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseWinter's Bone, X-Men: First Class, The Hunger Games, Silver Linings Playbook.
År aktiv2006 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Creative Artists Agency
Merke påtegningDior
Byste (tommer)35
KoppstørrelseC
Midje (tommer)26
Hofter (tommer)36
Klærstørrelse6
Skostørrelse40
Offisielle nettstederwww.imdb.com/name/nm2225369/?ref_=sr_1, jenniferslawrence.com/, www.facebook.com/JenniferLawrence, twitter.com/Jenniflawrence_, www.tumblr.com/tagged/jennifer-lawrence, www.nndb. com / personer / 597/000272778 /
FarGary Lawrence (entreprenør)
MorKaren Koch Lawrence (leirsjef)
BrorBen (eldre), Blaine (eldre)
FamiliemedlemMeredith (svigerinne)
VennElizabeth Banks, Zoe Kravitz, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Nicholas Hoult, Adele, Emma Stone, Bradley Cooper, Taylor Swift, Lenny Kravitz
KjæledyrChaz Bono (katt), Shadow (katt)
FavorittfolkJeff Bridges, Meryl Streep, Gary Oldman, Bill Murray
Favoritt filmerBreakfast At Tiffany's [1961], We Need To Talk About Kevin [2011], The Big Lebowski [1998], Midnight in Paris [2011], The Hunger Games
Favoritt TV-serierBones [2005], The Real Housewives of Beverly Hills, Gossip Girl, The Simpsons, Family Guy
FavorittbandJake Bugg, Beatles, Queen
FavorittsangerOveralt (Michelle Branch), I Will Be (Avril Lavigne), I Wanna Love You Forever (Jessica Simpson), Another One Bites the Dust
FavorittbøkerAnna Karenina, Raise High the Roof Beam, Carpenters, The Other Boleyn Girl, We Need to Talk About Kevin, Harry Potter, The Rum Diary
FavorittstederLos Angeles, London, New York
FavorittmatPasta, Pizza
FavorittfargerSvart, rød, blå, gull
Favoritt tilbehørSolbriller, luer

Jennifer Shrader Lawrence (født 15. august 1990) er en amerikansk skuespillerinne. Filmene hun har spilt i har tjent over 6 milliarder dollar over hele verden, og hun var den best betalte skuespillerinnen i verden i 2015 og 2016. Lawrence dukket opp i Time100 mest innflytelsesrike mennesker på verdenslisten i 2013 og på Forbes Celebrity 100-listen i 2014 og 2016.

Mer om Jennifer Lawrence Mindre om Jennifer Lawrence

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Cooke MaroneyGiftOkt 2019tilstede1 år
5Rob KardashianStøte på R 20182018-
4Darren AronofskyForholdSep 2016Okt 20171 år
3Chris MartinForholdJuni 2014Juni 20151 år
toNicholas HoultForholdDesember 2010Juli 20143 år
1Harvey WeinsteinUkjent R 20102010-
Cooke Maroney #6

Cooke Maroney

2019

Cooke Maroney og Jennifer Lawrence har vært ...[vis par] Rob Kardashian #5Rykte

Rob Kardashian

2018

Jennifer Lawrence og Rob Kardashian er sepa ...[vis par] Darren Aronofsky #4

Darren Aronofsky

2016 - 2017

Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky separa ...[vis par] Chris Martin #3

Chris Martin

2014 - 2015

Jennifer Lawrence og Chris Martin skilte seg ...[vis par] Nicholas Hoult #to

Nicholas Hoult

2010 - 2014

Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult skiller ...[vis par] Harvey Weinstein #1Rykte

Harvey Weinstein

2010

Jennifer Lawrence og Harvey Weinstein ble r ...[vis par] #6

Cooke Maroney

2019

Cooke Maroney og Jennifer Lawrence har vært gift i 1 år. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i oktober 2019. Etter 8 måneders forlovelse giftet de seg 19. oktober 2019.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #5

Rob Kardashian

2018 (Ryktet)

Det ryktes at Jennifer Lawrence har koblet seg til Rob Kardashian i 2018.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #4

Darren Aronofsky

2016 - 2017

Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky datert fra september 2016 til oktober 2017.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #3

Chris Martin

2014 - 2015

Jennifer Lawrence og Chris Martin daterte fra juni 2014 til juni 2015.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #to

Nicholas Hoult

2010 - 2014

Jennifer Lawrence og Nicholas Hoult daterte fra desember 2010 til juli 2014.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

Harvey Weinstein

2010 (Ryktet)

Det ryktes at Jennifer Lawrence har koblet seg til Harvey Weinstein i 2010.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jennifer Lawrence30 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Cooke Maroney36 KreftKunst direktør
amerikansk
Rob Kardashian3. 4 fiskReality TV
amerikansk
Darren Aronofsky52 VannmannenFilmregissør
amerikansk
Chris Martin44 fiskSanger
Britisk
Nicholas Hoult31 SkyttenSkuespiller
Britisk
Harvey Weinstein69 fiskForbryter
amerikansk

Fotogalleri

Jennifer Lawrence - Ut med ektemannen Cooke Maroney i Manhattans Hudson River Park Jennifer Lawrence - Ut med ektemannen Cooke Maroney i Manhattans Hudson River Park Jennifer Lawrence - Ut med ektemannen Cooke Maroney i Manhattans Hudson River Park Jennifer Lawrence - Ut med ektemannen Cooke Maroney i Manhattans Hudson River Park Jennifer Lawrence - Ut med ektemannen Cooke Maroney i Manhattans Hudson River Park Jennifer Lawrence - Ut med ektemannen Cooke Maroney i Manhattans Hudson River Park Jennifer Lawrence - Ut med ektemannen Cooke Maroney i Manhattans Hudson River Park Jennifer Lawrence - Ut med ektemannen Cooke Maroney i Manhattans Hudson River Park Jennifer Lawrence - Sett etter en lunsjdate i New York Jennifer Lawrence - Sett etter en lunsjdate i New York Jennifer Lawrence - Sett etter en lunsjdate i New York Jennifer Lawrence - Sett etter en lunsjdate i New York

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Uten tittel Lila Neugebauer-prosjekt2020Film
Mob Girl2020Arlyne BrickmanFilm
Ikke se opp2020Kate DibiaskyFilm
X-Men: Dark Phoenix2019Mystique, RavenFilm
Rødspurv2018Dominika EgorovaFilm
Mor!2017MorFilm
Passasjerer2016Aurora LaneFilm
X-Men: Apocalypse2016Mystique, RavenFilm
The Hunger Games: Mockingjay - Del 22015Katniss everdeenFilm
Glede2015GledeFilm
Serena2014Serena PembertonFilm
X-Men: Days of Future Past2014Mystique, RavenFilm
The Hunger Games: Mockingjay - Del 12014Katniss everdeenFilm
Djevelen vet du2013Unge ZoeFilm
American Hustle2013Rosalyn RosenfeldFilm
The Hunger Games: Catching Fire2013Katniss everdeenFilm
Silver Linings Playbook2012TiffanyFilm
Huset på enden av gata2012ElissaFilm
Dødslekene2012Katniss everdeenFilm
X-Men: Første klasse2011Mystique, RavenFilm
Beveren2011NorahFilm
Som gale2011SamFilm
Winter's Bone2010ReeFilm
Hage fest2008TiffFilm
The Burning Plain2008MarianaFilm
Pokerhuset2008AgnesFilm
Ikke nok en videregående utstilling2007Frantic Girl (ikke kreditert)TV-film
Bill Engvall Show2007Lauren PearsonTV-show
Firma By2006CaitlinTV-show
Medium2005Claire Chase, Young AllisonTV-show
Cold Case2003Abby Bradford - 2007TV-show
Munk2002MaskottTV-show
Dårlig blodElizabeth HolmesFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Chris Pratt og Jennifer LawrenceChris Pratt
    • Passasjerer
      2016
    [vis matchup]
  • Jack Huston og Jennifer LawrenceJack Huston
    • American Hustle
      2013
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og Anton YelchinAnton Yelchin
    • Beveren
      2011
    [+1 til]
  • Jennifer Lawrence og Bradley CooperBradley cooper
    • Serena
      2014
    [+2 til]
  • Jennifer Lawrence og Christian BaleChristian Bale
    • American Hustle
      2013
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og Edgar RamirezEdgar ramirez
    • Glede
      2015
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og Javier BardemJavier Bardem
    • Mor!
      2017
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og JD PardoJD Pardo
    • The Burning Plain
      2008
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og Joel EdgertonJoel Edgerton
    • Rødspurv
      2018
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og Kristof KonradKristof Konrad
    • Rødspurv
      2018
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og Max ThieriotMax Thieriot
    • Huset på enden av gata
      2012
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og Nicholas HoultNicholas Hoult
    • X-Men: Første klasse
      2011
    [vis matchup]
  • Josh Hutcherson og Jennifer LawrenceJosh Hutcherson
    • The Hunger Games: Mockingjay - Del 2
      2015
    [+3 til]
  • Liam Hemsworth og Jennifer LawrenceLiam Hemsworth
    • The Hunger Games: Catching Fire
      2013
    [+1 til]
  • Michael Fassbender og Jennifer LawrenceMichael Fassbender
    • X-Men: Første klasse
      2011
    [vis matchup]
Flere Jennifer Lawrence Matchups på skjermen Mindre Jennifer Lawrence Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.