Hoved Forhold Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme EnkeltRangering 1867 -101Alder 60 år Zodiac Vekten Forhold 13 totalt Barn 3 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Jean-Claude Van Damme er for tiden singel.

Forhold

Jean-Claude Van Damme var tidligere gift med Darcy LaPier(1994 - 1997), Gladys Portugues(1987 - 2015), Cynthia Derdian(1985 - 1986)og Maria Rodriguez(1980 - 1984).



anna akana og ray william johnson forhold

Jean-Claude Van Damme har vært i et forhold med Alena Kaverina(2009 - 2016), Savanna Samson(1998), Kylie minogue(1994)og Luciana Gimenez.

Jean-Claude Van Damme har hatt møte med Lynne Langdon(1997), Prinsesse Stéphanie av Monaco(nitten nittiseks)og Tatum O'Neal(1994 - 1995).

Det ryktes at Jean-Claude Van Damme har koblet seg til Jewel Kilcher og Tori Spelling.



Om

Jean-Claude Van Damme er en 60 år gammel belgisk skuespiller. Født Jean-Claude Camille Francois Van Varenburg den 18. oktober 1960 i Sint-Agatha-Berchem, Brussel, Belgia, han er kjent for Timecop i en karriere som spenner over 1976–1982 (kampsport) og 1984 – nåværende (skuespill) og 1979 –Present (skuespill) Stjernetegnet hans er Vekten.

Jean-Claude Van Damme har vært i 7 matchups på skjermen, inkludert Cynthia Gibb i Dødsdom (1990), Leah Ayres i Blod sport (1988), Mia Sara i Timecop (1994), Natacha Lindinger i Dobbelt lag (1997)og Natasha Henstridge i Maksimal risiko (nitten nittiseks).

Jean-Claude Van Damme er medlem av følgende lister: 1960 fødsler, Personer med bipolar lidelse og belgiske utflyttede i USA.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Jean-Claude Van Damme! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift429 år, 2 måneder10 år, 9 måneder-
Dating47 år1 år, 9 måneder3 måneder, 2 dager
Støte på33 måneder, 2 dager1 måned, 11 dager1 måned, 1 dag
Ryktetto---
Total1. 329 år, 2 måneder3 år, 10 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnJean Claude
MellomnavnCamille Francois Van
EtternavnVan Damme
Fullt navn ved fødselenJean-Claude Camille Francois Van Varenburg
Alternativt navnMusklene fra Brussel, JCVD
Alder60 år
Fødselsdag18. oktober 1960
FødestedSint-Agatha-Berchem, Brussel, Belgia
Høyde177 cm (5 '9¾)
Vekt82 kg (180 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
NasjonalitetBelgisk
Yrke TekstSkuespiller, kampsport, manusforfatter, filmprodusent, regissør
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseTimecop
År (er) Aktiv1976–1982 (kampsport) 1984 – nåtid (skuespill), 1976–1982 (kampsport), 1984 – nåtid (skuespill), 1979 – nåtid (skuespill)
Talent Agency (f.eks. Modellering)Gersh Agency, Inc.
Merke påtegningUtskriftsannonse for Gap (1998), Vises i TV-reklame for Virgin Mobile 'No Limit-telefoner, Frankrike (2007)., Vises i TV-reklame for' World of Warcraft 'i 2007., Vises i TV-reklame for Coors Light øl (2011)
Offisielle nettstederwww.jcvd-online.com/, www.facebook.com/JCVDonline, twitter.com/JCVDonline, www.nndb.com/people/807/000025732/, instagram.com/jcvd, http://jcvdworld.com
FarEugène Van Varenberg
MorEliana Van Varenberg
SøsterVeronique Van Varenberg
FamiliemedlemKristopher Van Varenberg (sønn), Bianca Bree (datter), Nicholas Van Varenberg (sønn)

Jean-Claude Camille François Van Varenberg (født 18. oktober 1960), kjent profesjonelt som Jean-Claude Van Damme og JCVD, er en belgisk skuespiller, filmskaper, kampkoreograf og pensjonert kampsport som er mest kjent for sine kampsportfilmer.

Mer om Jean-Claude Van Damme Mindre om Jean-Claude Van Damme

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1. 3Alena KaverinaForhold R 200920167 år
12Savanna SamsonForhold19981998-
elleveLynne LangdonStøte påMai 1997August 19973 måneder
10Prinsesse Stephanie av MonacoStøte påJuli 1996Juli 1996-
9Tatum O'NealStøte på1994Januar 19951 måned
8Kylie minogueForholdMai 1994August 19943 måneder
7Darcy LaPierGift1992Nov 19975 år
6Gladys portugisiskGift19867. mars 201529 år
5Cynthia derdianGift198419862 år
4Maria rodriguezGift197819846 år
3Luciana GimenezUkjent -
toJewel KilcherStøte på R -
1Tori SpellingStøte på R -
Alena Kaverina #1. 3Rykte

Alena Kaverina

2009 - 2016

Alena Kaverina og Jean-Claude Van Damme var ...[vis par] Savanna Samson #12

Savanna Samson

1998

Savanna Samson og Jean-Claude Van Damme er ...[vis par] Lynne Langdon #elleve

Lynne Langdon

1997

Lynne Langdon og Jean-Claude Van Damme skiller ...[vis par] Prinsesse Stephanie av Monaco #10

Prinsesse Stephanie av Monaco

nitten nittiseks

Prinsesse Stéphanie av Monaco og Jean-Claude ...[vis par] Tatum O #9

Tatum O'Neal

1994 - 1995

Tatum O'Neal og Jean-Claude Van Damme er se ...[vis par] Kylie minogue #8

Kylie minogue

1994

Kylie Minogue og Jean-Claude Van Damme skiller ...[vis par] Darcy LaPier #7

Darcy LaPier

1992 - 1997

Jean-Claude Van Damme og Darcy LaPier ble d ...[vis par] Gladys portugisisk #6

Gladys portugisisk

1986 - 2015

Jean-Claude Van Damme og Gladys Portugues se ...[vis par] #5

Cynthia derdian

1984 - 1986

Jean-Claude Van Damme og Cynthia Derdian igjen ...[vis par] Maria rodriguez #4

Maria rodriguez

1978 - 1984

Maria Rodriguez og Jean-Claude Van Damme var ...[vis par] Luciana Gimenez #3

Luciana Gimenez

Luciana Gimenez og Jean-Claude Van Damme var ...[vis par] Jewel Kilcher #toRykte

Jewel Kilcher

Jewel Kilcher og Jean-Claude Van Damme var ...[vis par] Tori Spelling #1Rykte

Tori Spelling

Tori Spelling og Jean-Claude Van Damme er ...[vis par] #1. 3

Alena Kaverina

2009 - 2016 (Ryktet)

Det ryktes at Alena Kaverina hadde koblet seg til Jean-Claude Van Damme i 2009.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Alder1%'> Kompatibilitet femten% se forholdet #12

Savanna Samson

1998

Savanna Samson og Jean-Claude Van Damme daterte i 1998.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #elleve

Lynne Langdon

1997

Lynne Langdon og Jean-Claude Van Damme fikk et møte i mai 1997.

Forhold 3 måneder MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% se forholdet #10

Prinsesse Stephanie av Monaco

nitten nittiseks

Prinsesse Stéphanie av Monaco og Jean-Claude Van Damme fikk et møte i juli 1996.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #9

Tatum O'Neal

1994 - 1995

Tatum O'Neal og Jean-Claude Van Damme hadde et møte i desember 1994.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #8

Kylie minogue

1994

Kylie Minogue og Jean-Claude Van Damme daterte fra mai til august 1994.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #7

Darcy LaPier

1992 - 1997

Jean-Claude Van Damme og Darcy LaPier var gift i 3 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 1992 og giftet seg 3. februar 1994. Tre år senere ble de skilt i november 1997.

Forhold 5 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Alder72%'> Kompatibilitet 33% Barn 1 barn se forholdet #6

Gladys portugisisk

1986 - 2015

Jean-Claude Van Damme og Gladys Portugues ble gift fra 3. januar 1987 til 7. mars 2015 (28 år).

Forhold 29 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 72% Barn 2 barn se forholdet #5

Cynthia derdian

1984 - 1986

Jean-Claude Van Damme og Cynthia Derdian var gift i 4 måneder. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i 1984 og giftet seg 24. august 1985. Fire måneder senere ble de skilt i 1986.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Alder98%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #4

Maria rodriguez

1978 - 1984

Maria Rodriguez og Jean-Claude Van Damme var gift i 3 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 1978 og giftet seg 25. august 1980. Tre år senere ble de skilt i 1984.

Forhold 6 år se forholdet #3

Luciana Gimenez

Luciana Gimenez og Jean-Claude Van Damme hadde et forhold.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder69%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #to

Jewel Kilcher

(Rykte)

Det ryktes at Jewel Kilcher har koblet seg til Jean-Claude Van Damme.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #1

Tori Spelling

(Rykte)

Det ryktes at Tori Spelling har koblet seg til Jean-Claude Van Damme.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 60% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jean-Claude Van Damme60 VektenSkuespiller
Belgisk
Alena Kaverina35 TyrenAnnen
Ukrainsk
Savanna Samson53 VektenPornostjerne
amerikansk
Lynne Langdon-
amerikansk
Prinsesse Stephanie av Monaco56 VannmannenRoyalty
Monacan
Tatum O'Neal57 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Kylie minogue53 TvillingeneSanger
Australsk
Darcy LaPier55 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Gladys portugisisk63 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Cynthia derdian60 JomfruenEktefelle
amerikansk
Maria rodriguez-
Luciana Gimenez51 SkorpionenTV-personlighet
Brasiliansk
Jewel Kilcher47 TvillingeneSanger
amerikansk
Tori Spelling48 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
KristopherMann20. mai 198734 år gammel Gladys portugisisk
BiancaHunn16. oktober 199030 år gammel Gladys portugisisk
NicholasMann10. oktober 199525 år gammel Darcy LaPier

Fotogalleri

Plutselig død 1992 MTV Video Music Awards - Halle Berry og Jean Claude Van Damme Jean-Claude Van Damme - Ekran Magazine Pictorial [Polen] (6. juli 1989) Jean-Claude Van Damme - Rovesnik Magazine Pictorial [Russland] (mars 1994) Jean-Claude Van Damme - Rovesnik Magazine Pictorial [Russland] (april 1996) Jean-Claude Van Damme Jean-Claude Van Damme Yancy Butler som Natasha Binder i Hard Target Yancy Butler som Natasha Binder i Hard Target Jean-Claude Van Damme Darcy LaPier Darcy LaPier

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Minions: The Rise of Gru2022Jean Clawed (stemme)Film
Vi dør unge2019DanielFilm
Kickboxer: gjengjeldelse2018DurandFilm
Svart vann2018WheelerFilm
Bouncer2018LukeFilm
Drep alle2017PhillipFilm
Kung Fu Panda 32016Master Croc (stemme)Film
Kickboxer: Hevn2016Mester DurandFilm
Jean-Claude Van Johnson2016Filip, JCVDTV-show
Pund of Flesh2015.Diakon LyleFilm
Jian Bing Man2015.Jean-Claude Van DammeFilm
Dimitri Vegas & Like Mike vs. Ummet Ozcan: The Hum2015.Kortfilm
Swelter2014StillmanFilm
Velkommen til jungelen2013StormFilm
Fiender nærmere2013XanderFilm
Universal Soldier: Day of Reckoning2012Luc DeverauxFilm
Rzhevskiy protiv Napoleona2012Jean-Claude Van DammeFilm
The Expendables 22012FrekkFilm
Dragon Eyes2012TianoFilm
U.F.O.2012GeorgeFilm
6 kuler2012Samson GalliaFilm
Kung Fu Panda 22011Master Croc (stemme)Film
Attentatspill2011Vincent BrasilFilm
Arabisk over byen2011OberstenFilm
Soldater2010FrenchyFilm
Universal Soldier: Regeneration2009Luc DeverauxFilm
JCVD2008JCVDFilm
Til døden2007Anthony StoweFilm
Eksamen2006CharlesFilm
Robotkylling2005Grev Dracula, Jean-Claude Van Damme, Rhett ButlerTV-show
The Secret Adventures of Gustave Klopp2004Jean-Claude Van Damme fantaserte av LennyFilm
Wake of Death2004Ben ArcherFilm
I helvete2003Kyle LeBlancFilm
Las Vegas2003Jean-Claude Van DammeTV-show
Avsporet2002Jacques KristoffFilm
Replikant2001Edward Garrotte, replikantFilm
Rekkefølgen2001Rudy cafmeyerFilm
Desert Heat1999Eddie LomaxFilm
Universal Soldier: The Return1999LukeFilm
Slå av1998Marcus RayFilm
Legionær1998Alain LefevreFilm
Dobbelt lag1997Jack QuinnFilm
Maksimal risikonitten nittiseksAlain Moreau, Mikhail SuverovFilm
Oppdragetnitten nittiseksChristopher DuboisFilm
Plutselig dødnitten nitti femDarren McCordFilm
Street Fighter1994Oberst GuileFilm
Timecop1994WalkerFilm
Venner1994Jean-Claude Van DammeTV-show
Vanskelig mål1993Chance BoudreauxFilm
Last Action Hero1993Jean-Claude Van DammeFilm
Ingen steder å løpe1993Sam GillenFilm
Universal Soldier1992GR44, Luc DeverauxFilm
Dobbelt innvirkning1991Alex, Chad WagnerFilm
Dødsdom1990Louis BurkeFilm
Løve hjerte1990LyonFilm
Cyborg1989Gibson RickenbackerFilm
Kickboxer1989Kurt SloaneFilm
Svart ørn1988AndrewFilm
Blod sport1988Frank Dux (som Jean Claude Van Damme)Film
Ingen tilbaketrekning, ingen overgivelse1986Ivan Kraschinsky den russiskeFilm
Bryter1984Tilskuer i første dansesekvens (ikke kreditert)Film
Mangler i aksjon1984Soldat (ikke kreditert)Film
Monaco for alltid1984Gay Karate Man (som Jean-Claude Vandam)Film
Kvinne mellom ulv og hund1979Man in Garden (ikke kreditert), Movie GoerFilm
Den siste leiesoldatenFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Jean-Claude Van Damme og Cynthia GibbCynthia Gibb
    • Dødsdom
      1990
    [vis matchup]
  • Jean-Claude Van Damme og Leah AyresLeah Ayres
    • Blod sport
      1988
    [vis matchup]
  • Jean-Claude Van Damme og Mia SaraMin Sara
    • Timecop
      1994
    [vis matchup]
  • Jean-Claude Van Damme og Natacha LindingerNatacha lindinger
    • Dobbelt lag
      1997
    [vis matchup]
  • Jean-Claude Van Damme og Natasha HenstridgeNatasha Henstridge
    • Maksimal risiko
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Jean-Claude Van Damme og Rosanna ArquetteRosanna Arquette
    • Ingen steder å løpe
      1993
    [vis matchup]
  • Jean-Claude Van Damme og Yancy ButlerYancy Butler
    • Vanskelig mål
      1993
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...