Hoved Forhold Jamie Foxx

Jamie Foxx

Jamie FoxxRangering 279 -64Alder 53 år Zodiac Skytten Forhold 23 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Jamie Foxx muligens singel.

Forhold

Jamie Foxx har vært i et forhold med Natalie Friedman(2019), Sela Vave(2019), Katie Holmes(2014-2019), Stacey Dash(2010), Sky Nellor(2009), Stacy Keibler(2008), Eva Marcille(2006), Meagan Good(2006), Christina Milian(2005), Leila Arcieri(2004 - 2005), Adriane Kelly(2000), Vivica A. Fox(1997), Connie Kline(1993), Kristin Grannis og Olivia Munn.



Jamie Foxx har hatt møter med Cristy Rice(2013), Dominique Simone(2010), Nikki Giavasis(2009), Dollicia Bryan(2009), Ashley Scott(2008), Fantasia Barrino(2006), Iliana Fischer(2002 - 2004)og Debbie Allen.

Om

Jamie Foxx er en 53 år gammel amerikansk skuespiller. Født Eric Marlon Bishop 13. desember 1967 i Terrell, Texas, USA, han er kjent for Booty Call, The Jamie Foxx Show i en karriere som strekker seg fra 1985 til nå. Stjernetegnet hans er Skytten.

Jamie Foxx har vært i åtte matchups på skjermen, inkludert Beyoncé i Drømmejenter (2006), Gabrielle Union i Bryter alle reglene (2004), Garcelle Beauvais i Jamie Foxx Show (nitten nittiseks), Kerry Washington i Stråle (2004)og Lela Rochon i Hvilken som helst søndag (1999).



Jamie Foxx er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Beste musikalske eller komiske skuespillere Golden Globe (film) -vinnere og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Jamie Foxx! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingfemten4 år, 11 måneder7 måneder, 6 dager3 måneder
Støte på812 år, 4 måneder4 år, 2 måneder-
Total2. 312 år, 4 måneder1 år, 10 måneder3 måneder

Detaljer

FornavnJamie
MellomnavnMarlon
EtternavnFoxx
Fullt navn ved fødselenEric Marlon Bishop
Alder53 år
Fødselsdag13. desember 1967
FødestedTerrell, Texas, USA
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
ReligionBaptist
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleTerrell High School, Terrell, Texas, USA
universitetAlliant International University (1986–1988)
Yrke TekstSkuespiller, musiker, sanger, låtskriver, produsent, komiker
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseBooty Call, Jamie Foxx Show
Musiksjanger (tekst)R&B, Soul, Hip Hop, Musical Comedy, Observational Comedy, Surreal Humor, Blue Comedy, Sketch Comedy, Satire, Comedy, Pop
MusikksjangerR & B / Soul
År (er) Aktiv1989 – nåtid, 1985 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, keyboard, piano
Plateselskap20th Century Fox, J, RCA
Tilknyttede handlingerKanye West, The-Dream, Ludacris, T.I., Timbaland, 2 Chainz, ‹Malen Infobox komikertildeling vurderes for sammenslåing. ›, Chris Brown, John Legend, Jennifer Hudson, Devan Hurd, Twista, Tank, Justin Timberlake, Keith Murray, T-Pain
Talent Agency (f.eks. Modellering)Gersh Agency, Inc.
Merke påtegning2000: TV-reklame for Coors Light beer.
Offisielle nettstederwww.jamiefoxx.com/, twitter.com/iamjamiefoxx, http://www.jamiefoxxmusic.com
FarShaheed Abdulah
MorLouise Annette Dixon
SøsterDeidra Dixon, Diondra Dixon
FamiliemedlemCorinne Bishop (Datter)

Eric Marlon Bishop (født 13. desember 1967), bedre kjent under sitt navn Jamie Foxx, er en amerikansk skuespiller, sanger, komiker og produsent. Foxx ble viden kjent for sin skildring av Ray Charles i den biografiske filmen Ray fra 2004, som han vant Oscar-prisen, BAFTA, Screen Actors Guild Award, Critics 'Choice Movie Award og Golden Globe Award for beste skuespiller. Samme år ble han nominert til Oscar for beste kvinnelige birolle for sin rolle i kriminalfilmen Collateral. Siden våren 2017 har Foxx fungert som programleder og utøvende produsent av Fox-showet Beat Shazam.



Mer om Jamie Foxx Mindre om Jamie Foxx

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
2. 3Natalie FriedmanForholdOkt 2019 -
22Sela VaveForhold R August 2019August 2019-
tjueenKatie HolmesForholdAugust 2014Juli 20194 år
tjueCristy RiceStøte påJuni 2013Juni 2013-
19Stacey DashForhold20102010-
18Dominique simoneStøte på20102010-
17Nikki GiavasisStøte på20092009-
16Dollicia BryanStøte på20092009-
femtenSky NellorForhold20092009-
14Ashley ScottStøte påSeptember 2008September 2008-
1. 3Stacy KeiblerUkjent R 20082008-
12Fantasia BarrinoStøte påJuni 2006Juni 2006-
elleveEva MarcilleForhold2006Juni 20063 måneder
10Meagan GoodForholdJanuar 2006April 20063 måneder
9Christina MilianForholdAug 200520054 måneder
8Leila ArcieriForholdJuni 200420051 år
7Iliana FischerStøte på200220042 år
6Adriane KellyForhold20002000-
5Vivica A. FoxForhold19971997-
4Connie KlineForholdJanuar 1993Juni 19935 måneder
3Olivia MunnUkjent R -
toDebbie AllenStøte på -
1Kristin GrannisUkjent -
Natalie Friedman #2. 3

Natalie Friedman

2019

Natalie Friedman dater med Jamie Foxx ...[vis par] Sela Vave #22Rykte

Sela Vave

2019

Sela Vave og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Katie Holmes #tjueen

Katie Holmes

2014 - 2019

Jamie Foxx og Katie Holmes skilte seg i juli ...[vis par] Cristy Rice #tjue

Cristy Rice

2013

Cristy Rice og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Stacey Dash #19

Stacey Dash

2010

Stacey Dash og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Dominique simone #18

Dominique simone

2010

Dominique Simone og Jamie Foxx var i en rel ...[vis par] Nikki Giavasis #17

Nikki Giavasis

2009

Nikki Giavasis og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Dollicia Bryan #16

Dollicia Bryan

2009

Dollicia Bryan og Jamie Foxx var i en relatert ...[vis par] Sky Nellor #femten

Sky Nellor

2009

Sky Nellor og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Ashley Scott #14

Ashley Scott

2008

Jamie Foxx og Ashley Scott separerte seg i 2008 ...[vis par] Stacy Keibler #1. 3Rykte

Stacy Keibler

2008

Stacy Keibler og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Fantasia Barrino #12

Fantasia Barrino

2006

Fantasia Barrino og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Eva Marcille #elleve

Eva Marcille

2006

Eva Marcille og Jamie Foxx skilte seg i juni ...[vis par] Meagan Good #10

Meagan Good

2006

Meagan Good og Jamie Foxx skilte seg i 2. apr ...[vis par] Christina Milian #9

Christina Milian

2005

Jamie Foxx og Christina Milian skilles fra hverandre i ...[vis par] Leila Arcieri #8

Leila Arcieri

2004 - 2005

Leila Arcieri og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Iliana Fischer #7

Iliana Fischer

2002 - 2004

Iliana Fischer og Jamie Foxx var i en relatert ...[vis par] Adriane Kelly #6

Adriane Kelly

2000

Adriane Kelly og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Vivica A. Fox #5

Vivica A. Fox

1997

Vivica A. Fox og Jamie Foxx er skilt ...[vis par] Connie Kline #4

Connie Kline

1993

Connie Kline og Jamie Foxx skilles i juni ...[vis par] Olivia Munn #3Rykte

Olivia Munn

Det ble ryktes at Olivia Munn og Jamie Foxx ...[vis par] Debbie Allen #to

Debbie Allen

Debbie Allen og Jamie Foxx var i en relasjon ...[vis par] #1

Kristin Grannis

Kristin Grannis og Jamie Foxx var i rela ...[vis par] #2. 3

Natalie Friedman

2019

Natalie Friedman og Jamie Foxx har vært sammen siden oktober 2019.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #22

Sela Vave

2019 (Ryktet)

Det ryktes at Sela Vave hadde koblet seg til Jamie Foxx i august 2019.

MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Alder1%'> Kompatibilitet 1% se forholdet #tjueen

Katie Holmes

2014 - 2019

Jamie Foxx og Katie Holmes daterte fra august 2014 til juli 2019.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 75% se forholdet #tjue

Cristy Rice

2013

Cristy Rice og Jamie Foxx hadde et møte i juni 2013.

hvem er 50 cent dating
se forholdet #19

Stacey Dash

2010

Stacey Dash og Jamie Foxx hadde et forhold fra 2010 til 2010.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #18

Dominique simone

2010

Dominique Simone og Jamie Foxx hadde et møte i 2010.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 82% se forholdet #17

Nikki Giavasis

2009

Nikki Giavasis og Jamie Foxx hadde et møte i 2009.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 26% se forholdet #16

Dollicia Bryan

2009

Dollicia Bryan og Jamie Foxx hadde et møte i 2009.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #femten

Sky Nellor

2009

Sky Nellor og Jamie Foxx daterte i 2009.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 82% se forholdet #14

Ashley Scott

2008

Jamie Foxx og Ashley Scott hadde et møte i september 2008.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #1. 3

Stacy Keibler

2008 (rykter)

Det ryktes at Stacy Keibler hadde koblet seg til Jamie Foxx i 2008.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #12

Fantasia Barrino

2006

Fantasia Barrino og Jamie Foxx hadde et møte i juni 2006.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #elleve

Eva Marcille

2006

Eva Marcille og Jamie Foxx daterte fra mars til juni 2006.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 42% se forholdet #10

Meagan Good

2006

Meagan Good og Jamie Foxx daterte fra januar til april 2006.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #9

Christina Milian

2005

Jamie Foxx og Christina Milian daterte fra august til desember 2005.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #8

Leila Arcieri

2004 - 2005

Leila Arcieri og Jamie Foxx hadde et forhold fra juni 2004 til juli 2005.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #7

Iliana Fischer

2002 - 2004

Iliana Fischer og Jamie Foxx hadde et møte i 2002.

Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #6

Adriane Kelly

2000

Adriane Kelly og Jamie Foxx daterte i 2000.

se forholdet #5

Vivica A. Fox

1997

Vivica A. Fox og Jamie Foxx daterte i 1997.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #4

Connie Kline

1993

Connie Kline og Jamie Foxx daterte fra januar til juni 1993.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 51% Barn 1 barn se forholdet #3

Olivia Munn

(Rykte)

Det ryktes at Olivia Munn har koblet seg til Jamie Foxx.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #to

Debbie Allen

Debbie Allen hadde et møte med Jamie Foxx.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #1

Kristin Grannis

Kristin Grannis og Jamie Foxx hadde et forhold.

Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jamie Foxx53 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Natalie Friedman30 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Sela Vave2. 3 Sanger
Katie Holmes42 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Cristy Rice- Reality TV
amerikansk
Stacey Dash54 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Dominique simone49 TvillingenePornostjerne
amerikansk
Nikki Giavasis44 fiskModell (voksen / glamour)
amerikansk
Dollicia Bryan37 VannmannenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Sky Nellor49 TvillingeneModell
Australsk
Ashley Scott43 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Stacy Keibler41 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Fantasia Barrino36 KreftSanger
amerikansk
Eva Marcille36 SkorpionenModell
amerikansk
Meagan Good39 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Christina Milian39 VektenSanger
amerikansk
Leila Arcieri47 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Iliana Fischer42 SteinbukkenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Adriane Kelly- Forfatter
amerikansk
Vivica A. Fox56 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Connie KlineFire fem Væren
Olivia Munn40 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Debbie Allen71 SteinbukkenFilm / TV-produsent
amerikansk
Kristin Grannis-
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
CorrineHunn15. februar 199427 år gammel Connie Kline
AnnaliserHunn3. oktober 200812 år gammel Kristin Grannis

Fotogalleri

Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020) Soul (2020)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Spider-Man: No Way Home2021Electro, Max DillonFilm
Far slutter å pinliggjøre meg!2021Brian DixonTV-show
Prosjektkraft2020KunstFilm
Sjel2020Joe (stemme)Film
Gyte2019Al Simmons, SpawnFilm
All-Star Weekend2019Cleveland A. Smith, Malik, XavierFilm
Bare nåde2019Walter McMillianFilm
Live foran et studiopublikum: Norman Lears 'All in the Family' og 'The Jeffersons'2019GeorgeTV-show
Robin Hood2018John, YahyaFilm
Baby Driver2017FlaggermusFilm
Søvnløs2017VincentFilm
Hvit berømt2017Jamie FoxxTV-show
Neo Yokio2017Simon Hammerstein, Watch ManTV-show
The Amazing Spider-Man 22014Electro, Max DillonFilm
Annie2014Will StacksFilm
Rio 22014Nico (stemme)Film
En million måter å dø i Vesten2014Django (ikke kreditert)Film
Horrible Bosses 22014Dean 'MF' JonesFilm
White House Down2013President SawyerFilm
Django Unchained2012DjangoFilm
Forferdelige sjefer2011Dean 'MF' JonesFilm
Elv2011Nico (stemme)Film
Hjernestormen2011Jamie FoxxKortfilm
Valentinsdag2010Kelvin MooreFilm
Tidsfrist2010DarrylFilm
Jeg er fortsatt her2010Jamie FoxxFilm
Solisten2009Nathaniel AyersFilm
Lovlydig borger2009Nick RiceFilm
Kongeriket2007Ronald FleuryFilm
Drømmejenter2006Curtis Taylor Jr.Film
Miami Vice2006Ricardo TubbsTV-show
Jarhead2005Staff Sgt. SykesFilm
Skjult2005Løytnant Henry PurcellFilm
Bryter alle reglene2004Quincy WatsonFilm
Sikkerheter2004MaksFilm
Stråle2004Ray CharlesFilm
Redemption: The Stan Tookie Williams Story2004Stan 'Tookie' WilliamsTV-film
Skygge2003JenningsFilm
Chappelle's Show2003Svarte Tony BlairTV-show
Men2001Drew 'Bundini' BrownFilm
Dato fra helvete2001Kortfilm
Agn2000Alvin SandersFilm
Hvilken som helst søndag1999Willie BeamenFilm
Forsinket1999MichaelFilm
Spillerklubben1998BlåFilm
Booty Call1997BunzFilm
The Great White Hypenitten nittiseksHassan El Ruk'nFilm
Sannheten om katter og hundernitten nittiseksEdFilm
C-Bear og Jamalnitten nittiseksTV-show
Moeshanitten nittiseksWoodyTV-show
Jamie Foxx Shownitten nittiseksJamie KingTV-show
Leker1992BakerFilm
Hang sammen med Mr. Cooper1992Trener ArmstrongTV-show
Roc1991Crazy George, GeorgeTV-show
I levende farge1990DiverseTV-show
Comedy on the Edge1990TV-show
The Wild BunchFilm
Groove TailsBiggzFilm
Signal HillFilm
BegravelsenWillie E. GaryFilm
De klonet TyroneGlatt CharlesFilm
DagskiftFilm
TysonMike TysonFilm
Gud er en kuleFerjemannenFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Beyonce Knowles og Jamie FoxxBeyoncé
    • Drømmejenter
      2006
    [vis matchup]
  • Gabrielle Union og Jamie FoxxGabrielle Union
    • Bryter alle reglene
      2004
    [vis matchup]
  • Jamie Foxx og Garcelle NilonGarcelle Beauvais
    • Jamie Foxx Show
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Jamie Foxx og Kerry WashingtonKerry Washington
    • Django Unchained
      2012
    [+1 til]
  • Jamie Foxx og Lela RochonLela Rochon
    • Hvilken som helst søndag
      1999
    [vis matchup]
  • Jamie Foxx og Naomie HarrisNaomie Harris
    • Miami Vice
      2006
    [vis matchup]
  • Jennifer Hudson og Jamie FoxxJennifer Hudson
    • Drømmejenter
      2006
    [vis matchup]
  • Vivica Fox og Jamie FoxxVivica A. Fox
    • Booty Call
      1997
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...