Hoved Forhold James Lafferty

James Lafferty

James Lafferty EngasjertRangering 978 -316Alder 35 år Zodiac Leo Forhold 5 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Alexandra Park og James LaffertyAlexandra Park og James Lafferty forlovet seg 6. september 2020. se forholdet

Forhold

James Lafferty har vært i forhold til Eve Hewson(2010 - 2015), Shantel VanSanten(2009 - 2010), Sophia Bush(2008 - 2009)og Rachael Wilson(2005 - 2006).

Om

James Lafferty er en 35 år gammel amerikansk skuespiller. Født James Martin Lafferty 25. juli 1985 i Hemet, CA, er han kjent for Nathan on One Tree Hill. Stjernetegnet hans er Leo.



James Lafferty har vært i tre matchups på skjermen, inkludert Bethany Joy Lenz i One Tree Hill (2003), Hilarie Burton i One Tree Hill (2003)og Sophia Bush i One Tree Hill (2003).

James Lafferty er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske tv-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til James Lafferty! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert13 år, 4 måneder--
Dating44 år, 7 måneder2 år11 måneder, 4 dager
Total54 år, 7 måneder2 år, 3 måneder11 måneder, 4 dager

Detaljer

FornavnJames
MellomnavnMartin
EtternavnLafferty
Fullt navn ved fødselenJames Martin Lafferty
Alternativt navnJamie, J, baby James
Alder35 år
Fødselsdag25. juli 1985
FødestedHemet, CA
Høyde6 '2' (188 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjon15 fot hoppskudd i mellomklassen
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleHemet videregående skole, Hemet, CA
universitetCalifornia State University, Long Beach
Yrke TekstSkuespiller, regissør, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseNathan på One Tree Hill
År (er) Aktiv1997 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Zero Gravity Management
Offisielle nettstederothfans.com, j-lafferty.com, james-lafferty.com, jlaweb.net, twitter.com/ThisIsLafferty
FarJeff Lafferty
MorAngie Lafferty
BrorStuart Lafferty (Stuart er James lillebror som faktisk dukket opp i en episode i One Tree Hill sesong 2. Hans karakter var Jarret Green)
VennChad Michael Murray, Sophia Bush, Lee Norris, Tyler Hilton, Bethany Joy Lenz
KjæledyrHusky / gjeterblanding (Hund - Nino)
FavorittfolkMichael Jordan (hans idol)
Favoritt filmerFight Club [1999], Vakre jenter [1996]
Favoritt TV-showSouth Park, The Sopranos, The Daily Show
FavorittbandEminem, Gemini, Steve Miller Band, Geto Boys og Kanye West
FavorittbøkerBrave New World (Aldous Huxley) [2004], Anthem

James Martin Lafferty (født 25. juli 1985) er en amerikansk skuespiller, regissør og produsent. Han er mest kjent for sin portrettering av Nathan Scott i The WB / CW teen drama-tv-serien One Tree Hill fra 2003 til 2012.

Mer om James Lafferty Mindre om James Lafferty

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Alexandra ParkForhold2018tilstede3 år
4Eve HewsonForholdDesember 2010Jul 20154 år
3Shantel VanSantenForholdJuni 2009Mai 201011 måneder
toSophia BushForholdApril 2008April 20091 år
1Rachael WilsonForhold R Januar 200520061 år
Alexandra Park #5

Alexandra Park

2018

Alexandra Park og James Lafferty forlovet seg ...[vis par] Eve Hewson #4

Eve Hewson

2010 - 2015

Eve Hewson og James Lafferty skiltes i 20 ...[vis par] Shantel VanSanten #3

Shantel VanSanten

2009 - 2010

Shantel VanSanten og James Lafferty skiller ...[vis par] Sophia Bush #to

Sophia Bush

2008 - 2009

James Lafferty og Sophia Bush skiltes i A ...[vis par] Rachael Wilson #1Rykte

Rachael Wilson

2005 - 2006

Rachael Wilson og James Lafferty var rykter ...[vis par] #5

Alexandra Park

2018

Alexandra Park og James Lafferty har vært forlovet i 6 måneder siden de ble forlovet 6. september 2020.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #4

Eve Hewson

2010 - 2015

Eve Hewson og James Lafferty daterte fra 2010 til juli 2015.



Forhold 4 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #3

Shantel VanSanten

2009 - 2010

Shantel VanSanten og James Lafferty datert fra juni 2009 til mai 2010.

Forhold 11 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #to

Sophia Bush

2008 - 2009

James Lafferty og Sophia Bush daterte fra mai 2008 til april 2009.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #1

Rachael Wilson

2005 - 2006 (Ryktet)

Det ryktes at Rachael Wilson hadde koblet seg til James Lafferty i januar 2005.

Forhold 1 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
James Lafferty35 LeoSkuespiller
amerikansk
Alexandra Park32 TyrenSkuespillerinne
Australsk
Eve Hewson29 KreftSkuespillerinne
irsk
Shantel VanSanten35 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Sophia Bush38 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Rachael Wilson- Personlighet
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Jamie Lucas ScottMann Bethany Joy Lenz

Fotogalleri

Titler: One Tree Hill, Crash Into You People: James Lafferty, Sarah Edwards Karakterer: Nathan Scott, Theresa James Lafferty og Eve Hewson James Lafferty og Eve Hewson James Lafferty og Eve Hewson James Lafferty og Eve Hewson James Lafferty og Eve Hewson James Lafferty og Shantel VanSanten James Lafferty og Shantel VanSanten James Lafferty og Shantel VanSanten James Lafferty og Shantel VanSanten James Lafferty og Shantel VanSanten James Lafferty og Shantel VanSanten

Filmografi

FilmÅrKarakterType
De riktige tingene2020Scott CarpenterTV-show
Alle gjør det bra2018Jeremy DavisTV-show
The Haunting of Hill House2018RyanTV-show
Small Town Crime2017Tony lamaFilm
Underjordisk2016Den amerikanske marskalk Kyle RisdinTV-show
Waffle Street2015.James AdamsFilm
Krise2014Mr. NashTV-show
Lost on Purpose2013FeberFilm
øye2013Michael DumontFilm
The Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy2011Eigson HowardFilm
S. Darko2009Iraq JackFilm
Boys on the Run2003Joe FergusonFilm
One Tree Hill2003Nathan Lee, Nathan ScottTV-show
Prep2002JacksonTV-film
Første mandag2002AndrewTV-show
Boston Public2000Michael ScottTV-show
Emeril2000James LagasseTV-show
Bli ekte1999BillyTV-show
Av og til1999DeretterTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Bethany Galeotti og James LaffertyBethany Joy Lenz
    • One Tree Hill
      2003
    [vis matchup]
  • James Lafferty og Hilarie BurtonHilarie Burton
    • One Tree Hill
      2003
    [vis matchup]
  • James Lafferty og Sophia BushSophia Bush
    • One Tree Hill
      2003
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.