Hoved Forhold Jake T. Austin

Jake T. Austin

Jake T. AustinRangering 1522 -225Alder 26 år Zodiac Skytten Forhold 3 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Jake T. Austin muligens singel.

Forhold

Jake T. Austin har vært i forhold til Danielle Caesar(2016), Bianca A. Santos(2013 - 2014)og Bella Thorne(2010).



hvem er jussie smollett dating

Om

Jake T. Austin er en 26 år gammel amerikansk skuespiller. Født Jake Austin Szymanski 3. desember 1994 i New York City, New York, USA, han er kjent for Wizards Of Waverly Place. Stjernetegnet hans er Skytten.

Jake T. Austin har vært i 5 matchups på skjermen, inkludert Abigail Breslin i nyttårsaften (2011), AnnaSophia Robb i Hud (2013), Bella Thorne inn Trollmenn fra Waverly Place (2007), Bianca A. Santos i The Fosters (2013)og Jenna Johnson i Danser med stjernene (2005).

Jake T. Austin er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske barneskuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Jake T. Austin! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating35 år, 4 måneder2 år, 1 måned5 måneder, 1 dag
Total35 år, 4 måneder2 år, 1 måned5 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnJake
MellomnavnToranzo
EtternavnAustin
Fullt navn ved fødselenJake Austin Szymanski
Alternativt navnJake T. Austin, Jakey
Alder26 år
Fødselsdag3. desember 1994
FødestedNew York City, New York, USA
Høyde173 cm (5 '8')
Vekt65 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleFelix Festa ungdomsskole
Yrke TekstSkuespiller, stemmeskuespiller
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseWizards Of Waverly Place
År aktiv2003 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Young Entertainment Fyrstendømmet
Merke påtegningDiet Coke Commercial (2013), Staples Commercial (2013)
Offisielle nettstederwww.jaketaustin.com, www.twitter.com/jaketaustin, http://www.jaketaustin.com, www.nndb.com/people/425/000159945/
FarJoe Szymanski
MorGiny Rodriquez Toranzo
SøsterAva Austin
VennCecilia Sendah (hang ut før), Gregg Sulkin, David Henrie, Selena Gomez, Jennifer Stone, Christian Fortune, Moises Arias, Jansen Panettiere
KjæledyrBogey (hund), Beju (hund)
FavorittfolkChristian Bale, Robert Downey Jr., Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Clifton Collins Jr.
FavorittmatPasta, Sushi
FavorittfargerNett

Jake Austin Szymanski (født 3. desember 1994), kjent som Jake T. Austin, er en amerikansk skuespiller. Begynnende i karrieren som barneskuespiller i en alder av syv år, er Austin en fem ganger nominert Young Artist Award, to ganger Teen Choice Award-nominerte og Nickelodeon Kids 'Choice Awards-nominerte. Best kjent for sin rolle som Max Russo i Disney Channel-serien Wizards of Waverly Place, og som stemmen til Diego i Nickelodeon-animasjonsserien Go, Diego, Go !. Austin var også den originale skuespilleren som portretterte Jesus Foster i ABC Family-familien / tenåringsdramaserien The Fosters. Hans spillefilmkreditter inkluderer medvirkende roller i Hotel for Dogs, nyttårsaften, Rio og The Emoji Movie. Filmen Adverse hadde premiere ved åpningen av Fantasporto-festivalen i februar 2020, og i juni 2020 signerte Austin den kommende TV-serien 'The Rise'.

Mer om Jake T. Austin Mindre om Jake T. Austin

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Danielle CaesarForholdJan 2016 -
toBianca A. SantosForholdJuni 201320147 måneder
1Bella ThorneForholdJanuar 2010Juni 20105 måneder
Danielle Caesar #3

Danielle Caesar

2016

Danielle Caesar begynte å date Jake T. Austin ...[vis par] Bianca A. Santos #to

Bianca A. Santos

2013 - 2014

Bianca A. Santos og Jake T. Austin skilte seg ...[vis par] Bella Thorne #1

Bella Thorne

2010

Bella Thorne og Jake T. Austin skiltes i ...[vis par] #3

Danielle Caesar

2016

Danielle Caesar og Jake T. Austin har vært sammen siden januar 2016.



peyton meyer og rogneblanchard
Forhold 5 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #to

Bianca A. Santos

2013 - 2014

Bianca A. Santos og Jake T. Austin datert fra juni 2013 til 2014.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #1

Bella Thorne

2010

Bella Thorne og Jake T. Austin daterte fra januar til juni 2010.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde37%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jake T. Austin26 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Danielle Caesar28 fiskAnnen
amerikansk
Bianca A. Santos30 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Bella Thorne2. 3 VektenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

The Emoji Movie (2017) The Emoji Movie (2017) The Emoji Movie (2017) The Emoji Movie (2017) The Emoji Movie (2017) The Emoji Movie (2017) The Emoji Movie (2017) Jake T Austin- Univisions 'Premios Juventud' 2017- Show Jake T. Austin Jake T. Austin - Variety's Power of Youth 2013 (27. juli) Jake T. Austin - Variety's Power of Youth 2013 (27. juli) Jake T. Austin - Variety's Power of Youth 2013 (27. juli)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
The Rise2021Angel RamirezFilm
Uheldig2020LarsFilm
Dalen2017ChrisFilm
Emoji-filmen2017Alex (stemme)Film
Justice League Action2016Blue BeetleTV-show
Tom Sawyer & Huckleberry Finn2014Huckleberry FinnFilm
Rio 22014Fernando (stemme)Film
Grantham & Rose2014Grantham PortnoyFilm
Hud2013Khumba (stemme)Film
The Fosters2013Jesus Adams FosterTV-show
The Wizards Return: Alex vs. Alex2013Max RussoTV-film
Elv2011Fernando (stemme)Film
nyttårsaften2011Seth (segment 'Mor & datter')Film
Hotell for hunder2009BruceFilm
Det perfekte spillet2009Angel MaciasFilm
Drop Dead Diva2009Samuel FormanTV-show
Wizards of Waverly Place: The Movie2009Max RussoTV-film
Suite Life on Deck2008Max RussoTV-show
Diego's Moonlight Rescue2008CastTV-show
Johnny Kapahala: Tilbake om bord2007ChrisTV-film
Happy Monster Band2007BluseTV-show
Trollmenn fra Waverly Place2007Max RussoTV-show
Alles helte2006Yankee Irving (stemme)Film
The Maur Bully2006Nicky (stemme)Film
A.K.A.2006CJTV-film
Gå, Diego! Gå!2005DiegoTV-show
Dora utforskeren2000DiegoTV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999Rob FisherTV-show
Sent show med David Letterman1993Kid 1698TV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Abigail Breslin og Jake T. AustinAbigail Breslin
    • nyttårsaften
      2011
    [vis matchup]
  • AnnaSophia Robb og Jake T. AustinAnnaSophia Robb
    • Hud
      2013
    [vis matchup]
  • Bella Thorne og Jake T. AustinBella Thorne
    • Trollmenn fra Waverly Place
      2007
    [vis matchup]
  • Jake T. Austin og Bianca A. SantosBianca A. Santos
    • The Fosters
      2013
    [vis matchup]
  • Jenna Johnson og Jake T. AustinJenna Johnson
    • Danser med stjernene
      2005
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...