Hoved Forhold Jaden smith

Jaden smith

Jaden smithRangering 171 -24Alder 22 år Zodiac Kreft Forhold 8 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Jaden Smith muligens singel.

bilde av skuespilleren Robert Benevides

Forhold

Jaden Smith har vært i et forhold med Odessa Adlon(2017-2018), Sarah Snyder(2015 - 2016), Amandla Stenberg(2014 - 2015), Kylie Jenner(2013 - 2014), Sofia Richie(2012-2020), Stella Hudgens(2011 - 2012), Madison Pettis(2010 - 2011)og Tyler Skaperen.



Om

Jaden Smith er en 22 år gammel amerikansk pårørende. Født Jaden Christopher Syre Smith 8. juli 1998 i Los Angeles, California, USA, han er kjent for Dre Parker i Karate Kid (2010) og er sønn av skuespilleren Will Smith. Stjernetegnet hans er Kreft.

Jaden Smith har deltatt i to matchups på skjermen, inkludert Cara Delevingne i Livet om et år (2020)og Wenwen Han i Karate barnet (2010).

Jaden Smith er medlem av følgende lister: Amerikanske barneskuespillere, Folk fra Los Angeles, California og amerikanske skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Jaden Smith! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating88 år, 6 måneder1 år, 10 måneder1 år
Total88 år, 6 måneder1 år, 10 måneder1 år

Detaljer

FornavnHage
EtternavnSmith
Fullt navn ved fødselenJaden Christopher Syre Smith
Alternativt navnJ Diggy
Alder22 år
Fødselsdag8. juli 1998
FødestedLos Angeles, California, USA
Høyde5 '7' (170 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnKreft
SeksualitetBESTRIDT
Religionromersk-katolske
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleHjemmeskolert
Yrke TekstRapper, skuespiller, danser
YrkeSlektning
Krav til berømmelseDre Parker iThe Karate Kid (2010) og er sønn av skuespilleren Will Smith
Musiksjanger (tekst)Hiphop, alternativ hiphop, trap, emo rap
År (er) Aktiv2002 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapColumbia Records, Columbia, Roc Nation, MSFTSMusic
Tilknyttede handlingerWillow Smith, Justin Bieber, Childish Gambino, August Alsina, Willow, Tyler, the Creator, ASAP Rocky, Kid Cudi, Raury
Skostørrelse8.5
Offisielle nettstedertwitter.com/officialjaden, youtube.com/officialjaden, www.jadensmith.com, http://erysiscoming.com/
FarWill Smith
MorJada Pinkett-Smith
BrorTrey Smith (stebror)
SøsterWillow Smith
VennMoises Arias, Justin Bieber, Mateo Arias, Madison Pettis, Stella Hudgens
Associated PeopleJackie Chan, Justin Bieber

Jaden Christopher Syre Smith (født 8. juli 1998) noen ganger kjent med bare mononymet Jaden er en amerikansk skuespiller, rapper, sanger og låtskriver. Smiths første rolle var sammen med faren Will Smith i 2006-filmen The Pursuit of Happyness og ville igjen dukke opp med faren i 2013-filmen After Earth. Han spilte også i remake-filmene The Day the Earth Stood Still (2008) og The Karate Kid (2010).

Mer om Jaden Smith Mindre om Jaden Smith

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Odessa AdlonForhold201720181 år
7Sarah SnyderForholdAug 2015Sep 20161 år
6Amandla StenbergForhold20142015.1 år
5Kylie JennerForholdFebruar 2013Februar 20141 år
4Sofia RichieForholdApr 2012Okt 20208 år
3Stella HudgensForholdJuli 2011Aug 20121 år
toMadison PettisForholdMai 2010August 20111 år
1Tyler skaperenForhold R -
Odessa Adlon #8

Odessa Adlon

2017 - 2018

Odessa Adlon og Jaden Smith skiltes i 201 ...[vis par] Sarah Snyder #7

Sarah Snyder

2015 - 2016

Sarah Snyder og Jaden Smith skilte seg i september ...[vis par] Amandla Stenberg #6

Amandla Stenberg

2014 - 2015

Amandla Stenberg og Jaden Smith skilles i ...[vis par] Kylie Jenner #5

Kylie Jenner

2013 - 2014

Kylie Jenner og Jaden Smith skilles i mars ...[vis par] Sofia Richie #4

Sofia Richie

2012 - 2020

Sofia Richie og Jaden Smith skilte seg i oktober ...[vis par] Stella Hudgens #3

Stella Hudgens

2011 - 2012

Jaden Smith og Stella Hudgens skilles i M ...[vis par] Madison Pettis #to

Madison Pettis

2010 - 2011

Jaden Smith og Madison Pettis skilles i A ...[vis par] Tyler skaperen #1Rykte

Tyler skaperen

Det var rykter om Tyler the Creator og Jaden Smith ...[vis par] #8

Odessa Adlon

2017 - 2018

Odessa Adlon og Jaden Smith daterte fra 2017 til 2018.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #7

Sarah Snyder

2015 - 2016

Sarah Snyder og Jaden Smith daterte fra august 2015 til september 2016.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #6

Amandla Stenberg

2014 - 2015

Amandla Stenberg og Jaden Smith datert fra 2014 til 2015.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #5

Kylie Jenner

2013 - 2014

Kylie Jenner og Jaden Smith daterte fra mars 2013 til mars 2014.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder98%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #4

Sofia Richie

2012 - 2020

Sofia Richie og Jaden Smith daterte fra april 2012 til oktober 2020.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #3

Stella Hudgens

2011 - 2012

Jaden Smith og Stella Hudgens datert fra juli 2011 til august 2012.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #to

Madison Pettis

2010 - 2011

Jaden Smith og Madison Pettis daterte fra mai 2010 til august 2011.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #1

Tyler skaperen

(Rykte)

Det ryktes at Tyler the Creator har koblet seg til Jaden Smith.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde19%Alder1%'> Kompatibilitet 40% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Jaden smith22 KreftSlektning
amerikansk
Odessa Adlontjueen TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Sarah Snyder25 LeoModell
amerikansk
Amandla Stenberg22 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Kylie Jenner2. 3 LeoReality TV
amerikansk
Sofia Richie22 JomfruenModell
amerikansk
Stella Hudgens25 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Madison Pettis22 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Tyler skaperen30 fiskRapper
amerikansk

Fotogalleri

Jaden Smith og Sofia Richie Jaden Smith og Sofia Richie Jaden Smith og Sofia Richie Myremyren - Jaden Smith Jaden Smith og Amandla Stenberg Jaden Smith og Amandla Stenberg Jaden Smith og Amandla Stenberg Jaden Smith og Amandla Stenberg Tyler the Creator og Jaden Smith Focus (2015) Focus (2015) Paper Towns (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Livet om et år2020DarynFilm
Impractical Jokers: The Movie2020Jaden smithFilm
Skate Kitchen2018DevonFilm
Neo Yokio2017Kaz Kaan, Kaz KahnTV-show
The Get Down2016Marcus 'Dizzee' KiplingTV-show
Kid Cudi - Surfin2016Kortfilm
Untitled Riddle / Salahuddin Project2014CurtisTV-film
Etter jorden2013Kitai RaigeFilm
Karate barnet2010Dre ParkerFilm
Dagen jorden sto stille2008Jacob BensonFilm
Jakten på lykke2006Christopher (som Jaden Christopher Syre Smith)Film
Suite-livet til Zack og Cody2005TravisTV-show
Alle oss2003ReggieTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Cara Delevingne og Jaden SmithCara delevingne
    • Livet om et år
      2020
    [vis matchup]
  • Jaden Smith og Wenwen HanWenwen Han
    • Karate barnet
      2010
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.