Hoved Forhold Hannah Hart

Hannah Hart

Hannah Hart EngasjertAlder 34 år Zodiac Skorpionen Forhold 2 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Hannah Hart og Ella MielniczenkoElla Mielniczenko og Hannah Hart forlovet seg 27. juli 2018. se forholdet

Forhold

Hannah Hart har vært i et forhold med Ingrid Nilsen(2015 - 2016).

Om

Hannah Hart er en 34 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Hannah Maud Hart 2. november 1986 i San Francisco Bay Area, California, USA, hun er kjent for My Drunk Kitchen. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.



Hannah Hart er medlem av følgende lister: LHBT-personer fra USA, University of California, Berkeley-alumner og fødsler fra 1986.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Hannah Hart! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert14 år, 6 måneder--
Dating14 måneder, 2 dager--
Totalto4 år, 6 måneder2 år, 5 måneder4 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnHannah
MellomnavnMaud
EtternavnHjerte
Fullt navn ved fødselenHannah Maud Hart
Alternativt navnMyHarto, Harto, Hannah Maud Hart, Hannah Hart
Alder34 år
Fødselsdag2nd November, 1986
FødestedSan Francisco Bay Area, California, USA
Høyde5 '4' (163 cm)
Vekt115 kg (52 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeFarget blond
Karakteristisk funksjonKort hår
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetLesbisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
universitetUniversity of California, Berkeley- ble uteksaminert i mai 2009 med to grader; en i engelsk litteratur og en på japansk
Yrke TekstSkuespillerinne, Youtuber
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseMitt fulle kjøkken
Musiksjanger (tekst)Komedie
År aktiv2011 – nåtid
Tilknyttede handlingerGrace Helbig, Mamrie Hart, Ingrid Nilsen, 100, 000 subscribers, 2011, 1, 000, 2014
Talent Agency (f.eks. Modellering)ExploreTalent.com
Offisielle nettstederwww.hartoandco.com/, twitter.com/harto, www.youtube.com/user/myharto, www.tumblr.com/tagged/hannah-hart, http://www.hannahhart.com
VennMamrie Hart, Grace Helbig, Shane Dawson, Lilly Singh, Colleen Ballinger

Hannah Maud Hart (født 2. november 1986) er en amerikansk internettpersonlighet, komiker, forfatter og skuespillerinne. Hun er kjent for å ha hovedrollen i My Drunk Kitchen, en ukentlig serie på YouTube der hun lager noe mens det er beruset. Hun driver også en annen kanal der hun snakker om livet generelt og gir sine meninger om ulike temaer. Hun var med og produserte og spilte hovedrollen i den uavhengige komediefilmen Camp Takota, utgitt i 2014. Hun skrev en parodi-kokebok som var en New York Times bestselger i fem uker i august – september 2014. Hun er 2017-mottaker av Alex Awards.



Mer om Hannah Hart Mindre om Hannah Hart

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toElla MielniczenkoForholdNov 2016tilstede4 år
1Ingrid NilsenForholdSeptember 2015Jan 20164 måneder
Ella Mielniczenko #to

Ella Mielniczenko

2016

Ella Mielniczenko og Hannah Hart forlovet seg ...[vis par] Ingrid Nilsen #1

Ingrid Nilsen

2015 - 2016

Ingrid Nilsen and Hannah Hart separated in Ja...[vis par] #to

Ella Mielniczenko

2016

Ella Mielniczenko og Hannah Hart har vært forlovet i 2 år. De begynte å date i nov 2016 og var etter 1 år forlovet 27. juli 2018.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 72% se forholdet #1

Ingrid Nilsen

2015 - 2016

Ingrid Nilsen og Hannah Hart daterte fra september 2015 til januar 2016.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder84%'> Kompatibilitet 36% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Hannah Hart3. 4 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Ella Mielniczenko30 VektenProdusent
amerikansk
Ingrid Nilsen32 VannmannenMakeup Artist
amerikansk

Fotogalleri

Hannah Hart Hannah Hart Hannah Hart Matreya Fedor som Bernice i Electra Woman and Dyna Girl (2016) Matreya Fedor som Bernice i Electra Woman and Dyna Girl (2016) Matreya Fedor som Bernice i Electra Woman and Dyna Girl (2016) Matreya Fedor som Bernice i Electra Woman and Dyna Girl (2016) Matreya Fedor som Bernice i Electra Woman and Dyna Girl (2016) Matreya Fedor som Bernice Electra Woman og Dyna Girl (2016) Matreya Fedor som Bernice Electra Woman og Dyna Girl (2016) Matreya Fedor som Bernice Electra Woman og Dyna Girl (2016) Matreya Fedor som Bernice Electra Woman og Dyna Girl (2016)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Lyser ut med David Spade2019SelvpanelistTV-show
Behandle deg selv2019SelvTV-show
Jeg Hart Food2017Selv - VertinneTV-show
Electra Woman og Dyna Girl2016Dyna GirlTV-show
Clevver nå2016Seg selvTV-show
Skitne 302016CharlieFilm
Harry2016Seg selvTV-show
Kjendiser Reagerer2016Seg selvTV-show
Hollywood Today Live2015Seg selvTV-show
The Grace Helbig Show2015Selv - VertTV-show
Valerie's Home Cooking2015SelvgjestTV-show
Camp Takota2014Allison HenryFilm
Drama King2014Seg selvTV-show
I seng med Joan2013SelvgjestTV-show
TakePart Live2013Herself - Guest 1 episode, 2014TV-show
@midnatt2013Seg selvTV-show
Takei's Take2013Seg selvTV-show
Ok! TV2013SelvTV-show
Spør en Badass med Elizabeth Banks2013Seg selvTV-show
Ro's Life2013SelvTV-show
Bordplate2012Selv - GjestTV-show
The Flog2012Selv - GjestTV-show
Min musikk2012Hipster Techno (3 episoder, 2012-2013)TV-show
Larry King nå2012SelvgjestTV-show
Flipsiden2012TV-show
YouTubers Reagerer2012Seg selvTV-show
De mest populære jentene i skolen2012Mrs. MatthewsTV-show
The Chew2011Herself - My Drunk KitchenTV-show
Nerdy Nummies2011SelvTV-show
Mitt fulle kjøkken2011Herself (28 episoder, 2011-2012)TV-show
Cupcake Wars2009SelvdeltakerTV-show
Dr. Oz Show2009SelvTV-show
Red Carpet Report2009SelvTV-show
Vlogbrothers2007Seg selvTV-show
Food Network Star2005Selv - GjestedommerTV-show
Laget i Hollywood2005SelvTV-show
Ellen DeGeneres Show2003SelvTV-show
Siste samtale med Carson Daly2002SelvTV-show
The Daily Shownitten nittiseksSelvTV-show
Bor sammen med Kelly og Ryan1988SelvTV-show
God morgen Amerika1975SelvgjestTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler