Hoved Forhold Hank Williams Jr.

Hank Williams Jr.

Hank Williams Jr. GiftRangering 2860 0Alder 72 år Zodiac Tvillingene Forhold 3 totalt Barn
5 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Hank Williams, Jr. og Mary Jane ThomasMary Jane Thomas og Hank Williams Jr. har vært gift i 30 år siden 1. juli 1990. se forholdet

Forhold

Hank Williams Jr. var tidligere gift med Becky White(1977)og Gwen Yeargain(1971 - 1977).

Om

Hank Williams Jr. er en 72 år gammel amerikansk countrymusiker. Han ble født Randall Hank Williams 26. mai 1949 i Shreveport, Louisiana, USA, og er kjent for Song: 'All My Rowdy Friends Coming Over Tonight i en karriere som spenner over 1957-nåtid og 1964-nåtid. Stjernetegnet hans er Gemini.



Hank Williams Jr. har vært i en kamp på skjermen med Shelley Fabares i En tid til å synge (1968).

Hank Williams Jr. er medlem av følgende lister: Emmy Award-vinnere, Grammy Award-vinnere og amerikanske mannlige sangere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Hank Williams Jr.! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift345 år, 5 måneder28 år, 3 måneder7 år
Total345 år, 5 måneder28 år, 3 måneder7 år

Detaljer

FornavnHank
EtternavnWilliams
Fullt navn ved fødselenRandall Hank Williams
Alternativt navnBocephus, Rocking Randall Hank, Randall Hank Williams, Hank Williams Jr.
Alder72 år
Fødselsdag26. mai 1949
FødestedShreveport, Louisiana, USA
Høyde6 '2' (188 cm)
ByggeGjennomsnitt
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstCountrymusiker
YrkeCountrymusiker
Krav til berømmelseSang: 'All My Rowdy Friends Coming Over Tonight
Musiksjanger (tekst)Country, Outlaw Country, Southern Rock, Country Rock, Blues, Blues Rock, neotradisjonell country, rockabilly, elektrisk blues
MusikksjangerLand
År aktiv1957 – nåtid, 1957-nåtid, 1964 – nåtid
MusikkstilPop / Rock, Southern Rock, Outlaw Country, Urban Cowboy, Traditional Country
Music MoodEarnest, Earthy, Sentimental, Passionate, Gritty, Dramatic, Bravado, Pastoral, Swaggering, Confrontational, Yearning, Nostalgic, Reckless, Street-Smart, Fun, Rambunctious, Irreverent, Amiable / Good-Natured, Reverent, Rebellious, Organic
InstrumentGitar, vokal
Instrument (tekst)Gitar, bassgitar, stående bass, stålgitar, banjo, tastaturer, munnspill, fele, saksofon, Dobro, trommer, piano, vokal
PlateselskapMGM, Warner Bros., Curb, Bocephus, NASH Icon
Tilknyttede handlingerJohnny Cash, Waylon Jennings, Kris Kristofferson, Ray Charles, Willie Nelson, Kid Rock, Alan Jackson, Lynyrd Skynyrd, Charlie Daniels
Offisielle nettstederwww.hankjr.com/, http://www.hankjr.com, http://hankjr.com
FarHiram King Williams (17. september 1923 - 1. januar 1953)
MorAudrey Sheppard Williams (28. februar 1923 - 4. november 1975)
BrorAntha Belle Jett (6. januar 1953)
SøsterLycretia Williams

Randall Hank Williams (født 26. mai 1949), kjent profesjonelt som Hank Williams Jr. eller Bocephus, er en amerikansk sanger-låtskriver og musiker. Hans musikalske stil blir ofte ansett som en blanding av sørlig rock, blues og country. Han er sønn av countrymusikksangeren Hank Williams.

Mer om Hank Williams Jr. Mindre om Hank Williams Jr.

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Mary Jane ThomasGift1989tilstede32 år
toBecky WhiteGift19761976-
1Gwen YeargainGift197019777 år
Mary Jane Thomas #3

Mary Jane Thomas

1989

Mary Jane Thomas og Hank Williams Jr. har ...[vis par] #to

Becky White

1976

Becky White og Hank Williams Jr. ble skilt ...[vis par] #1

Gwen Yeargain

1970 - 1977

Gwen Yeargain og Hank Williams Jr. var divo ...[vis par] #3

Mary Jane Thomas

1989

Mary Jane Thomas og Hank Williams Jr. har vært gift i 30 år. De datet i 1 år etter sammenkomst i 1989 og ble gift 1. juli 1990.

Forhold 32 år Barn 2 barn se forholdet #to

Becky White

1976

Becky White og Hank Williams Jr. var gift i 1 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i 1976 og giftet seg i 1977. 1 år senere ble de skilt i 1983.



Barn 2 barn se forholdet #1

Gwen Yeargain

1970 - 1977

Gwen Yeargain og Hank Williams Jr. var gift i 6 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i 1970 og giftet seg i 1971. 6 år senere ble de skilt i 1977.

Forhold 7 år Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Hank Williams Jr.72 TvillingeneCountrymusiker
amerikansk
Mary Jane Thomas-
Becky White-
Gwen Yeargain-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Shelton HankMann12. desember 197248 år gammel Gwen Yeargain
HilaryHunn197942 år gammel Becky White
HollyHunnnitten åtti en40 år gammel Becky White
Katharine DianeHunn199328 år gammel Mary Jane Thomas
SamuelMann199724 år gammel Mary Jane Thomas

Fotogalleri

Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr. Hank Williams Jr.

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Guns & Ammo TV2003Spesialgjest (ikke kreditert)TV-show
Simpsons1989'Canyonero' sangerTV-show
Roadie1980Hank Williams Jr.Film
Villa1979HankTV-film
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band1978Våre gjester på HeartlandFilm
En tid til å synge1968Grady DoddFilm
Platespilleren1964SangerTV-show
Ed Sullivan Show1948SangerTV-show

Matchups på skjermen

  • Shelley Fabares og Hank Williams, Jr.Shelley Fabares
    • En tid til å synge
      1968
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.