Hoved Forhold Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry DatingRangering 173 -62Alder 54 år Zodiac Leo Forhold 21 totalt Barn 3 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Halle Berry og Van HuntVan Hunt dater Halle Berry se forholdet

Forhold

Halle Berry var tidligere gift med Olivier Martinez(2013 - 2015), Eric Benét(2001 - 2005)og David Justice(1992 - 1997).

Halle Berry har vært i forhold til Alex da Kid(2017), Gabriel Aubry(2005 - 2010), Michael Ealy(2004 - 2005), Shemar Moore(1996 - 1998), Christopher Williams(1991 - 1992)Eddie Murphy(1991 - 1992), John Ronan(1989 - 1991), Kevin Costner(1989), Danny Wood(1989), LaShawn Boyd(1983 - 1984), Brad Pitt, Heavy D og 50 Cent.



Halle Berry har hatt møter med Billy Bob Thornton(2000)og Wesley Snipes(1990).

Det ryktes at Halle Berry har koblet seg til Steve Jones(2003)og Fred Durst(2003).

Om

Halle Berry er en 54 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Maria Halle Berry 14. august 1966 i Cleveland, Ohio, USA, hun er kjent for Boomerang, Monster´s Ball og The X-Men-filmer som Storm. Stjernetegnet hennes er Leo.



Halle Berry har vært i 19 matchups på skjermen, inkludert Billy Bob Thornton i Monsteret sin ball (2001), Damon Wayans i Den siste speideren (1991), Eddie Murphy i Boomerang (1992), Benicio Del Toro i Ting vi mistet i brannen (2007)og Benjamin Bratt inn Catwoman (2004).

som er kent boyd gift med

Halle Berry er medlem av følgende lister: Emmy Award-vinnere, amerikanske filmskuespillere og amerikanske tv-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Halle Berry! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift36 år5 år, 5 måneder-
Dating144 år, 4 måneder11 måneder, 14 dager5 måneder, 2 dager
Støte påto---
Ryktetto1 måned, 1 dag15 dager-
Totaltjueen6 år1 år, 5 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnMaria
MellomnavnFinne
EtternavnBær
Fullt navn ved fødselenMaria Halle Berry
Alternativt navnMaria Halle Berry, Halle Maria Berry, Halle Berry
Alder54 år
Fødselsdag14. august 1966
FødestedCleveland, Ohio, USA
Høyde5 '5½' (166 cm)
Vekt55 kg
ByggeSlank
ØyenfargeSvart
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonKort hår, hofter, kinnben
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBedford High School, Bedford, Ohio, USA (1984)
universitetCuyahoga Community College, Cleveland, Ohio, USA (Ingen grad)
Yrke TekstSkuespillerinne og tidligere motemodell
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseBoomerang, Monster´s Ball og The X-Men-filmene som Storm
År aktiv1989 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Vincent Cirrincione Associates
Merke påtegningTV-reklame: M & Ms candy (1999), TV-reklame: Revlon (2001), TV-reklame: Pepsi-Cola Twist (2001-02), Trykkannonser: Revlon Super Lustrous Lipstick (2000), TV-reklame: Revlon Overtime Lip Color (2003 ), (2008) Utskriftsannonser for Revlons Total Definition Lash Fantasy, (2009) Utskriftsannonser for Revlons Creme Gloss leppestift, (2012) TV-reklame for Deichmann, Tyskland, (2012) Utskriftsannonser for Revlons ColorStay Whipped Creme Makeup, (2013) Utskriftsannonser for Revlons Photoready Kajal Intense Eyeliner & Brightener
Byste (tommer)36
KoppstørrelseDD
Midje (tommer)26
Hofter (tommer)37
Klærstørrelse6
Skostørrelse7
Offisielle nettstederhalle-berry.org/, www.nndb.com/people/487/000023418/
FarJerome Jesse Berry
MorJudith Ann Hawkins
SøsterHeidi Berry-Henderson
VennJennifer Lopez, Ben Affleck, Madonna
KjæledyrPolly (hund), Willy (hund)
FavorittfargerNett

Halle Maria Berry (født Maria Halle Berry; 14. august 1966) er en amerikansk skuespillerinne. Berry vant Oscar-prisen for beste skuespillerinne for sin opptreden i den romantiske dramafilmen Monster's Ball (2001), og ble den eneste kvinnen av afroamerikansk avstamning som har vunnet prisen.

Mer om Halle Berry Mindre om Halle Berry

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
tjueenFra HuntForholdAugust 2020tilstede10 måneder
tjueAlex da KidForholdMai 2017Desember 20177 måneder
19Olivier MartinezGiftAugust 2010Oktober 20155 år
18Gabriel AubryForhold2005Apr 20104 år
17Michael EalyForholdJuli 2004Okt 20051 år
16Steve JonesStøte på R 20032003-
femtenFred DurstStøte på R Oktober 200320031 måned
14Billy Bob ThorntonStøte på20002000-
1. 3Eric BenetGift1999Januar 20056 år
12Shemar MooreForholdJuni 1996Februar 19981 år
elleveDavid JusticeGiftApril 199224. juni 19975 år
10Christopher WilliamsForholdNov 1991April 19925 måneder
9Eddie MurphyForholdAugust 1991Februar 19927 måneder
8Wesley SnipesStøte på19901990-
7John RonanForholdMars 1989Oktober 19912 år
6Danny WoodForhold19891989-
5Kevin CostnerForhold R 19891989-
4LaShawn BoydForhold198319841 år
3Brad PittUkjent -
toTung DForhold -
150 centUkjent -
Fra Hunt #tjueen

Fra Hunt

2020

Van Hunt dater Halle Berry ...[vis par] Alex da Kid #tjue

Alex da Kid

2017

Alex da Kid og Halle Berry skilte seg i desember ...[vis par] Olivier Martinez #19

Olivier Martinez

2010 - 2015

Olivier Martinez og Halle Berry skiltes i ...[vis par] Gabriel Aubry #18

Gabriel Aubry

2005 - 2010

Gabriel Aubry og Halle Berry skilte seg i Ap ...[vis par] Michael Ealy #17

Michael Ealy

2004 - 2005

Michael Ealy og Halle Berry skiltes i oktober ...[vis par] Steve Jones #16Rykte

Steve Jones

2003

Steve Jones og Halle Berry er skilt fra hverandre ...[vis par] Fred Durst #femtenRykte

Fred Durst

2003

Det ble ryktet at Halle Berry og Fred Durst ...[vis par] Billy Bob Thornton #14

Billy Bob Thornton

2000

Halle Berry og Billy Bob Thornton er forskjellige ...[vis par] Eric Benet #1. 3

Eric Benet

1999 - 2005

Halle Berry og Eric Benét ble skilt den 3. ...[vis par] Shemar Moore #12

Shemar Moore

1996 - 1998

Shemar Moore og Halle Berry er skilt ...[vis par] David Justice #elleve

David Justice

1992 - 1997

Halle Berry og David Justice ble skilt fra ...[vis par] Christopher Williams #10

Christopher Williams

1991 - 1992

Halle Berry og Christopher Williams skiller ...[vis par] Eddie Murphy #9

Eddie Murphy

1991 - 1992

Halle Berry og Eddie Murphy skilte seg i 199 ...[vis par] Wesley Snipes #8

Wesley Snipes

1990

Wesley Snipes og Halle Berry er atskilt ...[vis par] John Ronan #7

John Ronan

1989 - 1991

John Ronan og Halle Berry skiltes i oktober 1 ...[vis par] Danny Wood #6

Danny Wood

1989

Danny Wood og Halle Berry er skilt ...[vis par] Kevin Costner #5Rykte

Kevin Costner

1989

Kevin Costner og Halle Berry er skilt ...[vis par] #4

LaShawn Boyd

1983 - 1984

LaShawn Boyd og Halle Berry er skilt ...[vis par] Brad Pitt #3

Brad Pitt

Halle Berry og Brad Pitt var i et forhold ...[vis par] Tung D #to

Tung D

Heavy D og Halle Berry er atskilt ...[vis par] 50 cent #1

50 cent

50 Cent og Halle Berry var i et forhold ...[vis par] #tjueen

Fra Hunt

2020

Van Hunt og Halle Berry har vært sammen siden august 2020.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Alder1%'> Kompatibilitet tjue% se forholdet #tjue

Alex da Kid

2017

Alex da Kid og Halle Berry datert fra mai til desember 2017.

scoey mitchell og claire mitchell
Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Alder1%'> Kompatibilitet tjue% se forholdet #19

Olivier Martinez

2010 - 2015

Olivier Martinez og Halle Berry var gift i to år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i august 2010. Etter et års forlovelse giftet de seg 13. juli 2013. To år senere skilte de seg i oktober 2015.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 54% Barn 1 barn se forholdet #18

Gabriel Aubry

2005 - 2010

Gabriel Aubry og Halle Berry datert fra desember 2005 til april 2010.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 39% Barn 1 barn se forholdet #17

Michael Ealy

2004 - 2005

Michael Ealy og Halle Berry daterte fra juli 2004 til oktober 2005.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 19% se forholdet #16

Steve Jones

2003 (Ryktet)

Det ryktes at Steve Jones hadde koblet seg til Halle Berry i november 2003.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #femten

Fred Durst

2003 (Ryktet)

Det ryktes at Halle Berry hadde koblet seg til Fred Durst i oktober 2003.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder33%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #14

Billy Bob Thornton

2000

Halle Berry og Billy Bob Thornton fikk et møte i 2000.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #1. 3

Eric Benet

1999 - 2005

Halle Berry og Eric Benét var gift i 3 år. De datet i 7 måneder etter å ha blitt sammen i 1999. Etter ett års forlovelse giftet de seg den 24. januar 2001. 3 år senere skilte de seg i september 2003 og ble skilt 3. januar 2005.

Forhold 6 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% Barn 1 barn se forholdet #12

Shemar Moore

1996 - 1998

Shemar Moore og Halle Berry daterte fra 1997 til februar 1998.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #elleve

David Justice

1992 - 1997

Halle Berry og David Justice var gift i 4 år. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i april 1992 og giftet seg 31. desember 1992. Fire år senere ble de skilt 24. juni 1997.

hvem gjør trey songz date
Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #10

Christopher Williams

1991 - 1992

Halle Berry og Christopher Williams daterte fra november 1991 til april 1992.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #9

Eddie Murphy

1991 - 1992

Halle Berry og Eddie Murphy daterte fra august 1991 til mars 1992.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #8

Wesley Snipes

1990

Wesley Snipes og Halle Berry hadde et møte i 1990.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #7

John Ronan

1989 - 1991

John Ronan og Halle Berry daterte fra mars 1989 til oktober 1991.

Forhold 2 år MåleResultatKinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 42% se forholdet #6

Danny Wood

1989

Danny Wood og Halle Berry daterte i 1989.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 32% se forholdet #5

Kevin Costner

1989 (Ryktet)

Det ryktes at Kevin Costner hadde koblet seg til Halle Berry i 1989.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #4

LaShawn Boyd

1983 - 1984

LaShawn Boyd og Halle Berry hadde et forhold fra 1983 til 1984.

som er doug davidson gift med
Forhold 1 år se forholdet #3

Brad Pitt

Halle Berry og Brad Pitt hadde et forhold.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #to

Tung D

Heavy D og Halle Berry hadde et forhold.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

50 cent

50 Cent og Halle Berry hadde et forhold.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Halle Berry54 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Fra Hunt43 fiskForfatter
amerikansk
Alex da Kid38 JomfruenMusikkprodusent
Britisk
Olivier Martinez55 SteinbukkenSkuespiller
fransk
Gabriel AubryFire fem JomfruenModell
Kanadisk
Michael Ealy47 LeoSkuespiller
amerikansk
Steve Jones44 fiskTalk show-vert
walisisk
Fred Durstfemti LeoMusiker
amerikansk
Billy Bob Thornton65 LeoSkuespiller
amerikansk
Eric Benet54 VektenSanger
amerikansk
Shemar Moore51 VærenSkuespiller
amerikansk
David Justice55 VærenBaseball
amerikansk
Christopher Williams53 LeoSkuespiller
amerikansk
Eddie Murphy60 VærenKomiker
amerikansk
Wesley Snipes58 LeoSkuespiller
amerikansk
John Ronan62 Annen
amerikansk
Danny Wood52 TyrenMusiker
amerikansk
Kevin Costner66 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
LaShawn Boyd-
Brad Pitt57 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Tung D44 TvillingeneRapper
amerikansk
50 centFire fem KreftRapper
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
India Eric Benet
Nahla ArielaHunn16. mars 200813 år gammel Gabriel Aubry
Maceo-RobertMann5. oktober 20137 år gammel Olivier Martinez

Fotogalleri

Halle Berry - Sett etter et forretningsmøte på The London Hotel i West Hollywood Halle Berry - Sett etter et forretningsmøte på The London Hotel i West Hollywood Halle Berry - Sett etter et forretningsmøte på The London Hotel i West Hollywood Halle Berry - Sett etter et forretningsmøte på The London Hotel i West Hollywood Halle Berry - Sett etter et forretningsmøte på The London Hotel i West Hollywood Halle Berry - Sett etter et forretningsmøte på The London Hotel i West Hollywood Halle Berry - Med Van Hunt på avreise fra Orlando Halle Berry - Med Van Hunt på avreise fra Orlando Halle Berry - Med Van Hunt på avreise fra Orlando Halle Berry - Med Van Hunt på avreise fra Orlando Halle Berry - Med Van Hunt på avreise fra Orlando Halle Berry - Med Van Hunt på avreise fra Orlando

Filmografi

FilmÅrKarakterType
John Wick: Kapittel 3 - Parabellum2019SofiaFilm
Konger2018Millie DunbarFilm
Kidnappe2017Karla DysonFilm
Kingsman: The Golden Circle2017IngefærFilm
Kevin Hart: Hva nå?2016Halle BerryFilm
X-Men: Days of Future Past2014StormFilm
Eksisterende2014Humanich Molly, Molly WoodsTV-show
Film 432013Emily (segment 'Truth or Dare')Film
Samtalen2013Jordan TurnerFilm
Dark Tide2012Kate MathiesonFilm
Cloud Atlas2012Jocasta Ayrs, Luisa Rey, Native WomanFilm
nyttårsaften2011Sykepleier Aimee (segment 'Hospital Story')Film
Frankie og Alice2010FrankieFilm
Perfekt fremmed2007Rowena PriceFilm
Ting vi mistet i brannen2007Audrey BurkeFilm
X-Men: The Last Stand2006Ororo Munroe, StormFilm
Roboter2005Cappy (stemme)Film
Øynene deres så på Gud2005Janie StarksTV-film
Catwoman2004Catwoman, Patience PhillipsFilm
Gothika2003Miranda gråFilm
X-Men 22003Ororo Munroe, StormFilm
Dø en annen dag2002Jinx JohnsonFilm
Monsteret sin ball2001Leticia MusgroveFilm
Sverdfisk2001IngefærFilm
Bernie Mac Show2001Halle BerryTV-show
X menn2000Ororo Munroe, StormFilm
Vi presenterer Dorothy Dandridge1999Dorothy DandridgeTV-film
Bulworth1998NinaFilm
Velkommen til Hollywood1998Halle BerryFilm
Hvorfor blir dårer forelsket1998Zola TaylorFilm
Bryllupet1998Shelby ColesTV-film
B * A * P * S1997menFilm
Utøvende beslutningnitten nittiseksJeansFilm
Race the Sunnitten nittiseksSandra BeecherFilm
Den rike manns konenitten nittiseksJosie PowerFilm
Mister Jesajanitten nitti femKhaila RichardsFilm
Salomo og Sabanitten nitti femNikhaule, dronning ShebaTV-film
The Flintstones1994Frøken StoneFilm
Far Hood1993Kathleen MercerFilm
Programmet1993Høst HaleyFilm
Dronning1993DronningTV-show
Frasier1993BetsyTV-show
Boomerang1992AngelaFilm
Jungel feber1991De levdeFilm
Strengt Business1991NatalieFilm
Den siste speideren1991CoryFilm
De kom fra verdensrommet1990ReneTV-show
Levende Dukker1989Emily FranklinTV-show
Simpsons1989Halle BerryTV-show
En annen verden1987JaclynTV-show
Amen1986ClaireTV-show
Knots Landing1979Debbie PorterTV-show
MånefallFilm
ForslåttJackie JusticeFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Billy Thornton og Halle BerryBilly Bob Thornton
    • Monsteret sin ball
      2001
    [vis matchup]
  • Damon Wayans og Halle BerryDamon Wayans
    • Den siste speideren
      1991
    [vis matchup]
  • Eddie Murphy og Halle BerryEddie Murphy
    • Boomerang
      1992
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Benicio Del ToroBenicio, oksen
    • Ting vi mistet i brannen
      2007
    [vis matchup]
  • Halle Berry and Benjamin BrattBenjamin Bratt
    • Catwoman
      2004
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Bruce WillisBruce Willis
    • Perfekt fremmed
      2007
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Christopher McDonaldChristopher McDonald
    • Den rike manns kone
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Cuba Gooding Jr.Cuba Gooding Jr.
    • Mister Jesaja
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Halle Berry og David DuchovnyDavid duchovny
    • Ting vi mistet i brannen
      2007
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Hugh JackmanHugh Jackman
    • Sverdfisk
      2001
    [vis matchup]
  • Halle Berry og John TravoltaJohn Travolta
    • Sverdfisk
      2001
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Joseph C. PhillipsJoseph C. Phillips
    • Strengt Business
      1991
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Larenz TateLarenz Tate
    • Hvorfor blir dårer forelsket
      1998
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Michael EalyMichael Ealy
    • Øynene deres så på Gud
      2005
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Olivier MartinezOlivier Martinez
    • Dark Tide
      2012
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Pierce BrosnanPierce Brosnan
    • Dø en annen dag
      2002
    [vis matchup]
  • Lonette McKee og Halle BerryLonette McKee
    • Dronning
      1993
    [vis matchup]
  • Samuel L. Jackson og Halle BerrySamuel L. Jackson
    • Jungel feber
      1991
    [vis matchup]
  • Warren Beatty og Halle BerryWarren Beatty
    • Bulworth
      1998
    [vis matchup]
Flere Halle Berry Matchups på skjermen Mindre Halle Berry Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Nicola Farron
Nicola Farron
28. mai 2021 ... Nicola Farron nyheter, sladder, bilder av Nicola Farron, biografi, Nicola Farron kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nicola Farron forholdsliste. Nicola Farron dating historie, 2021, 2020, liste over Nicola Farron forhold.
Jasper Gahunia
Jasper Gahunia
28. mai 2021 ... Jasper Gahunia nyheter, sladder, bilder av Jasper Gahunia, biografi, Jasper Gahunia kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jasper Gahunia forholdsliste. Jasper Gahunia dating historie, 2021, 2020, liste over Jasper Gahunia forhold.
Najila Trindade Mendes
Najila Trindade Mendes
28. mai 2021 ... Najila Trindade Mendes nyheter, sladder, bilder av Najila Trindade Mendes, biografi, Najila Trindade Mendes kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Najila Trindade Mendes forholdsliste. Najila Trindade Mendes dating historie, 2021, 2020, liste over Najila Trindade Mendes forhold.
Heather Christensen
Heather Christensen
28. mai 2021 ... Heather Christensen nyheter, sladder, bilder av Heather Christensen, biografi, Heather Christensen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Christensen forholdsliste. Heather Christensen dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Christensen forhold.
Endgame - Bronx lotta finale
Endgame - Bronx lotta finale
28. mai 2021 ... Endgame - Bronx lotta finale nyheter, sladder, bilder av Endgame - Bronx lotta finale, biografi, Endgame - Bronx lotta finale partnerliste 2016. Forholdshistorie. Endgame - Bronx lotta finale forholdet liste. Endgame - Bronx lotta finale dating historie, 2021, 2020, liste over Endgame - Bronx lotta finale forhold.
Alicja Bobrowska
Alicja Bobrowska
28. mai 2021 ... Alicja Bobrowska nyheter, sladder, bilder av Alicja Bobrowska, biografi, Alicja Bobrowska kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Alicja Bobrowska forholdsliste. Alicja Bobrowska dating historie, 2021, 2020, liste over Alicja Bobrowska forhold.
Omar Doom
Omar Doom
28. mai 2021 ... Omar Doom nyheter, sladder, bilder av Omar Doom, biografi, Omar Doom kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Omar Doom forholdsliste. Omar Doom dating historie, 2021, 2020, liste over Omar Doom relasjoner.