Hoved Forhold Glen Campbell

Glen Campbell

Glen Campbell 1936 - 2017Alder 81 ved død Zodiac Tyren Forhold 5 totalt Barn
4 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Hvil i fred.

Forhold

Glen Campbell var tidligere gift med Kim Woolen(1982 - 2017), Sarah Davis (II)(1976 - 1980), Billie jean Nunley(1959 - 1976)og Diane Kirk(1952 - 1959).



Glen Campbell var i et forhold med Tanya Tucker(1979 - 1981).

Om

Amerikanske sanger Glen Campbell ble født Glen Travis Campbell 22. april 1936 i Billstown, Arkansas, USA og døde 8. august 2017 Nashville, Tennessee, USA i en alder av 81. Han er mest husket for The Glen Campbell Goodtime Hour. Stjernetegnet hans er Tyren.

Glen Campbell er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske popsangere og amerikanske rocksangere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Glen Campbell! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating11 år, 7 måneder--
Gift436 år, 7 måneder17 år, 1 måned5 år, 11 måneder
Total536 år, 7 måneder14 år1 år, 7 måneder

Detaljer

FornavnGlen
MellomnavnTravis
EtternavnCampbell
Fullt navn ved fødselenGlen Travis Campbell
Alternativt navnRhinestone Cowboy, Glen Travis Campbell, Glen Campbell
Alder81 (alder ved død) år
Fødselsdag22. april 1936
FødestedBillstown, Arkansas, USA
Døde8th August, 2017
DødsstedNashville, Tennessee, USA
DødsårsakAlzheimers sykdom
BegravetCampbell's Cemetery, Billstown, Pike County, Arkansas, USA
Høyde183 cm
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeGrå
HårfargeBlond
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstMusiker, sanger, låtskriver, TV-programleder, skuespiller
YrkeSanger
Krav til berømmelseGlen Campbell Goodtime Hour
Musiksjanger (tekst)Country, Folk Rock, Folk, Gospel, Pop, Rock, Western, Popmusikk, Enkel lytting, soft rock
MusikksjangerLand
År (er) Aktiv1958–2012, 1958–2013
MusikkstilPop / Rock, Country-Pop, Soft Rock, Nashville Sound / Countrypolitan, Urban Cowboy, AM Pop
Music MoodSofistikert, glatt, dramatisk, beroligende, alvorlig, teatralsk, raffinert / manert, sentimental, lengsel, drømmende, melankolsk, intim, elskverdig / godmodig, avslappet / mild, høstlig, gripende, rolig / fredelig, mild, søt, Bittersøt, lidenskapelig
InstrumentGitar, vokal, Banjo
Instrument (tekst)Vokal, sekkepipe, banjo, bass, gitar
PlateselskapCapitol, Atlantic, Liberty, New Haven, Surfdog Records, MCA
Tilknyttede handlingerThe Champs, The Beach Boys, Bobbie Gentry, Anne Murray, Jimmy Webb, John Hartford, Jerry Reed, Kingston Trio, Tanya Tucker
Offisielle nettstederhttp://www.glencampbellmusic.com, http://www.glencampbell.com

Glen Travis Campbell (22. april 1936 - 8. august 2017) var en amerikansk sanger, gitarist, låtskriver, TV-programleder og skuespiller. Han var mest kjent for en serie hitlåter på 1960- og 1970-tallet, og for å være vert for The Glen Campbell Goodtime Hour på CBS-tv fra 1969 til 1972. Han ga ut 64 album i en karriere som strakte seg over fem tiår, og solgte over 45 millioner plater over hele verden. , inkludert tolv gullalbum, fire platinaalbum og ett dobbeltplatinumalbum.

Mer om Glen Campbell Mindre om Glen Campbell

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Kim WoolenGiftnitten åtti en8. august 201736 år
4Tanya TuckerForholdDesember 1979Juli 19811 år
3Sarah Davis (II)Gift197523. desember 19805 år
toBillie jean NunleyGift1958197618 år
1Diane KirkGift195119598 år
Kim Woolen #5

Kim Woolen

1981 - 2017

Kim Woolen og Glen Campbell ble gift for ...[vis par] Tanya Tucker #4

Tanya Tucker

1979 - 1981

Glen Campbell og Tanya Tucker skilte seg i 1 ...[vis par] Sarah Davis (II) #3

Sarah Davis (II)

1975 - 1980

Sarah Davis (II) og Glen Campbell var skilt ...[vis par] Billie jean Nunley #to

Billie jean Nunley

1958 - 1976

Billie jean Nunley og Glen Campbell delte ...[vis par] #1

Diane Kirk

1951 - 1959

Diane Kirk og Glen Campbell ble skilt i ...[vis par] #5

Kim Woolen

1981 - 2017

Kim Woolen og Glen Campbell var gift i 34 år før Glen Campbell døde, etterlot seg sin partner og 3 barn.



Forhold 36 år Barn 3 barn se forholdet #4

Tanya Tucker

1979 - 1981

Glen Campbell og Tanya Tucker datert fra 1979 til juli 1981.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #3

Sarah Davis (II)

1975 - 1980

Sarah Davis (II) og Glen Campbell var gift i 4 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i 1975 og giftet seg i 1976. Fire år senere ble de skilt i 1980.

Forhold 5 år Barn 1 barn se forholdet #to

Billie jean Nunley

1958 - 1976

Billie jean Nunley og Glen Campbell var gift i 16 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1958 og giftet seg 20. september 1959. 16 år senere ble de skilt i 1976.

Forhold 18 år se forholdet #1

Diane Kirk

1951 - 1959

Diane Kirk og Glen Campbell var gift i 7 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i 1951 og giftet seg i 1952. 7 år senere ble de skilt i 1959.

Forhold 8 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Glen Campbell81 TyrenSanger
amerikansk
Kim Woolen-
Tanya Tucker62 VektenSanger
Kanadisk
Sarah Davis (II)-
Billie jean Nunley-
Diane Kirk-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
DillonMann198041 år gammel Sarah Davis (II)
CalMann198338 år gammel Kim Woolen
ShannonHunn198536 år gammel Kim Woolen
AshleyHunn198833 år gammel Kim Woolen

Fotogalleri

Glen Campbell - jul Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell Glen Campbell

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Spillere1997Jesse DaltonTV-show
Rock-A-Doodle1991Chanticleer, The King (stemme)Film
Stig opp hele veien1986Kaptein HazeltojnFilm
Hvilken vei du kan1980Glen CampbellFilm
Jul i Disneyland1976Disneyland besøkende, bestefar JonesTV-film
Merkelig hjemkomst1974Bill HalseyTV-film
Norwood1970Norwood PrattFilm
Tim Conway Comedy Hour1970Glen CampbellTV-show
True Grit1969'Biffen'Film
De kule1967PatrickFilm
Baby the Rain Must Fall1965Bandmedlem (ikke kreditert)Film
F.B.I.1965Larry DanaTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.