Hoved Forhold George Lopez

George Lopez

George Lopez EnkeltRangering 6083 -843Alder 60 år Zodiac Tyren Forhold 1 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

George Lopez er for tiden singel.

Forhold

George Lopez var tidligere gift med Ann Serrano Lopez(1993 - 2010).



Om

George Lopez er en 60 år gammel amerikansk skuespiller. Født George Edward Lopez 23. april 1961 i Mission Hills, Los Angeles, California, USA, han er kjent for George Lopez In The George Lopez Show (2002-2007) .. Stjernetegnet hans er Tyren.

George Lopez har deltatt i tre matchups på skjermen, inkludert Drew Barrymore i Beverly Hills Chihuahua (2008), Constance Marie i George Lopez (2002)og Odette Annable i Beverly Hills Chihuahua 2 (2011).

George Lopez er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske tv-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til George Lopez! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift117 år, 8 måneder--
Total117 år, 8 måneder--

Detaljer

FornavnGeorge
MellomnavnEdward
EtternavnLopez
Fullt navn ved fødselenGeorge Edward Lopez
Alder60 år
Fødselsdag23. april 1961
FødestedMission Hills, Los Angeles, California, USA
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSan Fernando High School, San Fernando, California, USA (1979)
Yrke TekstKomiker, skuespiller og talkshowvert.
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseGeorge Lopez In The George Lopez Show (2002-2007).
Musiksjanger (tekst)Observasjonell komedie, Satire, Blue Comedy, svart komedie, fornærmende komedie, fysisk komedie
År (er) Aktiv1983 – nåtid
Offisielle nettstederhttp://www.georgelopez.com/, https://georgelopez.com/

George Edward Lopez (født 23. april 1961) er en amerikansk komiker og skuespiller. Han er kjent for å ha hovedrollen i sin egenproduserte ABC-sitcom. Hans stand-up komedie undersøker rase og etniske forhold, inkludert meksikansk amerikansk kultur. Lopez har mottatt flere utmerkelser for sitt arbeid og bidrag til det latinske samfunnet, inkludert Imagen Vision Award 2003, 2003 Latino Spirit Award for Excellence in Television og National Hispanic Media Coalition Impact Award. Han ble også kåret til en av 'The Top 25 Hispanics in America' av tidsskriftet Time i 2005.

Mer om George Lopez Mindre om George Lopez

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Ann Serrano LopezGift1993September 201017 år
Ann Serrano Lopez #1

Ann Serrano Lopez

1993 - 2010

George Lopez og Ann Serrano Lopez var skilt ...[vis par] #1

Ann Serrano Lopez

1993 - 2010

George Lopez og Ann Serrano Lopez var gift i 16 år. De datet i 8 måneder etter å ha blitt sammen i 1993 og giftet seg 18. september 1993. 16 år senere ble de skilt i 2011.



Forhold 17 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 73% Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
George Lopez60 TyrenSkuespiller
amerikansk
Ann Serrano Lopez60 SkyttenFilm / TV-produsent
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
MayaHunn Ann Serrano Lopez

Fotogalleri

Multi-prisvinnende komiker og stor filantrop George Lopez! Beverly Hills Chihuahua 2 Den mange talentfulle og veldig morsomme George Lopez støtter East LA Classic Theatre Company Tekst Bereketli Metin Bereketli og George Lopez Reservedeler (2015) Reservedeler (2015) Reservedeler (2015) Reservedeler (2015) Reservedeler (2015) Reservedeler (2015) Reservedeler (2015)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Redd Ralph2021Ralph (stemme)Kortfilm
Skatteoppkreveren2020Onkel LouisFilm
Ingenmannsland2020RamirezFilm
Cats & Dogs 3: Paws Unite2020Pablo the Cockatoo (stemme)Film
harley Quinn2019George LopezTV-show
Casagrandes2019Ernesto Estrella, Ernesto Estrella Doll, Ernesto Estrella ScaleTV-show
River Runs Red2018JavierFilm
Chicano2018Manuel Gomez plassholderbildeFilm
Nabolaget2018VictorTV-show
Gå med urt2018UrtFilm
Gnome alene2017Zook (stemme)Film
Komedien Kom deg ned2017George LopezTV-show
Bilhunder2016KristenFilm
Møt de svarte2016PresidentenFilm
Lopez2016George LopezTV-show
5. kvartal2016George LopezTV-show
The Garbage Can Man Show2016Beach ManTV-show
Reservedeler2015.Fredi CameronFilm
Ekte Rob2015.George LopezTV-show
Meksikanske Donald Trump2015.Donaldo trumpezKortfilm
Meksikanske Donald Trump er vert for meksikansk Saturday Night Live2015.Kortfilm
Skoledans2014OscarFilm
Rio 22014Rafael (stemme)Film
Saint George2014GeorgeTV-show
Rømme fra planeten jorden2013Thurman (stemme)Film
April-apokalypsen2013Dr. LyleFilm
Smurfene 22013Grouchy Smurf (stemme)Film
Ekte ektemenn i Hollywood2013Crystal SalasTV-show
Selvdeporteringsstasjon med Mary Steenburgen og George Lopez2012Kortfilm
Smurfene2011Grouchy (stemme)Film
Elv2011Rafael (stemme)Film
Smurfene: En julekarol2011Grouchy (stemme)Kortfilm
Sacks West2011GeorgeKortfilm
Starz on the Set: A Look Behind the Smurfs 3D2011GrouchyTV-show
Valentinsdag2010AlphonsoFilm
Marmaduke2010Carlos (stemme)Film
Nabospionen2010GlasurFilm
Rist det opp2010George MartinezTV-show
Mr. Troop Mom2009Eddie serranoTV-film
Beverly Hills Chihuahua2008Papi (stemme)Film
Henry Poole er her2008Far SalazarFilm
Swing Vote2008John SweeneyFilm
Lomax: The Hound of Music2008Rafael KoopaTV-show
Balls of Fury2007RodriguezFilm
Tortilla Heaven2007EverardoFilm
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D2005Ice Guardian, Mr. Electric, ToborFilm
Freddie2005George LopezTV-show
Reno 911!2003Major HernandezTV-show
Outta Time2002FelixFilm
Ekte kvinner har kurver2002Mr. GuzmanFilm
Fidel2002Chucho OsorioTV-film
George Lopez2002George LopezTV-show
Frank McKlusky, C.I.2002detektivFilm
Brød og roser2000PerezFilm
Begrens din entusiasme2000George LopezTV-show
Brødrene Garcia2000Mr. FenderTV-show
The Wonderful World of Disneynitten nitti femHenry ramiroTV-show
Fatal Instinct1993MordetterforskerFilm
Ski Patrol1990Eddie MartinezFilm
Fraksjonen til en hitmanSam CFilm
EtterpåFilm
EndeligDiegoKortfilm
Det var en gang i AztlanFilm
HvalpratGeorge EspinosaFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Drew Barrymore og George LopezDrew Barrymore
    • Beverly Hills Chihuahua
      2008
    [vis matchup]
  • George Lopez og Constance MarieConstance Marie
    • George Lopez
      2002
    [vis matchup]
  • George Lopez og Odette YustmanOdette Annable
    • Beverly Hills Chihuahua 2
      2011
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.