Hoved Forhold Spill

Spill

SpillRangering 339 -29Alder 41 år Zodiac Skytten Forhold 29 totalt Barn 3 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Game muligens singel.

Forhold

Spillet har blitt forlovet med Valeisha Butterfield(2006)og Tiffany Webb(2011 - 2012).



Spillet har vært i forhold til Dailyn Donyelle(2016 - 2017), Erica Mena Samuels(2016), Briona Mae(2015 - 2016), India Marie(2015), Rebecca Silvera(2015), India Westbrook(2014 - 2017), Leaux Lolo Steez(2013), Draya Michele(2012 - 2013), Gloria Govan(2011), Maliah Michel(2005 - 2006), Mya(2005)og Aleska Jordan(2001 - 2004).

Game har hatt møter med Apryl Jones(2016), Priscilla Rainey(2015), Blac Chyna(2014), LisaRaye McCoy, Khloé Kardashian(2013 - 2014), Før Santana(2012), Woman Foster (modell)(2012 - 2013), Joie Chavis, Stacey Dash, Faith Barbee Jackson(2009), Keyshia Cole(2008)og Kim Kardashian West(2006).

Det ryktes at spillet har koblet seg til Kreesha Turner(2016), Tila Tequila(2010)og Charli Baltimore.



Om

Game er en 41 år gammel amerikansk rapper. Født Jayceon Terrell Taylor 29. november 1979 i Compton, California, USA, er han kjent for å bli satt ut av G-Unit i en karriere som strekker seg fra 2002 til i dag. Stjernetegnet hans er Skytten.

gjorde Ross Lynch og Laura Marano date

Game er medlem av følgende lister: Skuespillere fra California, Geffen Records artister og amerikanske musikkindustriledere.

Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil av Game! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjertto8 år, 1 måned4 år, 2 måneder-
Dating123 år, 1 måned10 måneder, 4 dager2 måneder, 2 dager
Støte på121 år1 måned, 23 dager1 måned
Ryktet3---
Total298 år, 1 måned8 måneder, 12 dager1 måned

Detaljer

FornavnJayceon
MellomnavnTerrell
Etternavnskredder
Fullt navn ved fødselenJayceon Terrell Taylor
Alternativt navnCharles Louboutin, Chuck Taylor, Hurricane Game, The Game, Game, Jayceon Terrell Taylor
Alder41 år
Fødselsdag29. november 1979
FødestedCompton, California, USA
Høyde6 '4' (193 cm)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeSvart
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleCompton High School, Compton, California, USA (1999)
universitetWashington State University (stipend tapt ved bruk av narkotika)
Yrke TekstRapper, låtskriver, plateprodusent, skuespiller
YrkeRapper
Krav til berømmelseFjernet medlem av G-Unit
Musiksjanger (tekst)Hiphop, gangsta rap, West Coast hiphop, hardcore hiphop
MusikksjangerHip Hop
År aktiv2002 - nåtid, 2002 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapBlood Money Entertainment (nåværende), Cash Money, Aftermath, DGC, Geffen, G-Unit, Interscope (former), Blood Money, Aftermath, DGC, Geffen, G-Unit, Interscope, The Black Wall Street, Get Low, E1 ( nåværende), Get Low (tidligere), The Black Wall Street (nedlagt), Prolific, E1
Tilknyttede handlingerG-Unit, 50 Cent, Tyga, Chris Brown, Dr. Dre, Fabolous, Kanye West, Kendrick Lamar, Lil Wayne, Nas, Snoop Dogg, Tha Dogg Pound, Ice Cube, Wc, Jeremih, Pharrell, will.i.am , JT the Bigga Figga, Stat Quo, Travis Barker
Offisielle nettstederhttp://comptongame.com

Jayceon Terrell Taylor (født 29. november 1979), bedre kjent med scenenavnet Game (eller bare Game), er en amerikansk rapper og skuespiller. Han er mest kjent som rapper i vestkysten av hiphop-scenen og for å være en av Dr. Dres signaturer under Aftermath.

Mer om Game Mindre om spill

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
29Apryl JonesStøte påNov 2016Nov 2016-
28Dailyn DonyelleForholdSep 2016Apr 20177 måneder
27Kreesha TurnerStøte på R Aug 2016Aug 2016-
26Erica Mena SamuelsForholdJan 2016Apr 20163 måneder
25Briona MaeForholdSeptember 2015Februar 20165 måneder
24India MarieForholdJul 2015September 20152 måneder
2. 3Rebecca SilveraForholdFebruar 2015Oktober 20158 måneder
22Priscilla RaineyStøte på2015.2015.-
tjueenBlac ChynaStøte påSep 2014Oktober 20141 måned
tjueIndia WestbrookForholdAugust 2014Sep 20173 år
19LisaRaye McCoyStøte påFebruar 2014August 20146 måneder
18Khloé KardashianStøte påOkt 2013Februar 20144 måneder
17Leaux Lolo SteezForholdJan 2013Sep 20138 måneder
16Draya MicheleForholdNov 2012Feb 20134 måneder
femtenFør SantanaStøte påFebruar 2012Apr 20122 måneder
14Zena Foster (modell)Støte på201220131 år
1. 3Gloria GovanForholdJuni 2011Desember 20116 måneder
12Joie ChavisStøte påFebruar 2010Februar 2010-
elleveTila TequilaStøte på R 20102010-
10Stacey DashStøte påJuni 2009August 20145 år
9Faith Barbee JacksonStøte på20092009-
8Keyshia ColeStøte påMai 2008Juli 20082 måneder
7Kim KardashianStøte på20062006-
6Valeisha ButterfieldForhold2006Juni 20063 måneder
5Maliah MichelForholdNov 200520064 måneder
4Charlie BaltimoreStøte på R 200520065 måneder
3MyaForholdJanuar 2005April 20053 måneder
toTiffany WebbForholdJuni 2004Jul 20128 år
1Aleska JordanForholdMai 2001Februar 20042 år
Apryl Jones #29

Apryl Jones

2016

Apryl Jones og Game er skilt fra hverandre ...[vis par] Dailyn Donyelle #28

Dailyn Donyelle

2016 - 2017

Dailyn Donyelle og Game ble skilt i april 201 ...[vis par] Kreesha Turner #27Rykte

Kreesha Turner

2016

Kreesha Turner og Game er atskilt ...[vis par] Erica Mena Samuels #26

Erica Mena Samuels

2016

Erica Mena Samuels og Game separert i april ...[vis par] Briona Mae #25

Briona Mae

2015 - 2016

Briona Mae og Game ble skilt i februar 2016 bak ...[vis par] India Marie #24

India Marie

2015.

Indya Marie og Game ble skilt i september 2015 av ...[vis par] Rebecca Silvera #2. 3

Rebecca Silvera

2015.

Rebecca Silvera og Game ble skilt i oktober 201 ...[vis par] Priscilla Rainey #22

Priscilla Rainey

2015.

Priscilla Rainey og Game er atskilt ...[vis par] Blac Chyna #tjueen

Blac Chyna

2014

Blac Chyna og Game ble skilt i 2014 etter å ha ...[vis par] India Westbrook #tjue

India Westbrook

2014 - 2017

India Westbrook og Game ble skilt i september 201 ...[vis par] LisaRaye McCoy #19

LisaRaye McCoy

LisaRaye McCoy og Game er skilt fra hverandre ...[vis par] Khloé Kardashian #18

Khloé Kardashian

2013 - 2014

Khloé Kardashian og Game ble skilt i februar 20 ...[vis par] Leaux Lolo Steez #17

Leaux Lolo Steez

2013

Leaux Lolo Steez og Game ble skilt i 20. september ...[vis par] Draya Michele #16

Draya Michele

2012 - 2013

Draya Michele og Game ble skilt i mars 2013 ...[vis par] Før Santana #femten

Før Santana

2012

Cyn Santana og Game ble skilt i 2012 etter ...[vis par] Zena Foster (modell) #14

Zena Foster (modell)

2012 - 2013

Zena Foster (modell) og Game separert i 201 ...[vis par] Gloria Govan #1. 3

Gloria Govan

2011

Gloria Govan og Game ble skilt i desember 2011 og ...[vis par] Joie Chavis #12

Joie Chavis

Joie Chavis og Game er skilt ...[vis par] Tila Tequila #elleveRykte

Tila Tequila

2010

Tila Tequila og Game er atskilt ...[vis par] Stacey Dash #10

Stacey Dash

Game og Stacey Dash er skilt fra hverandre ...[vis par] Faith Barbee Jackson #9

Faith Barbee Jackson

2009

Faith Barbee Jackson og Game er atskilt ...[vis par] Keyshia Cole #8

Keyshia Cole

2008

Keyshia Cole and Game ble skilt i november 2005 og ...[vis par] Kim Kardashian #7

Kim Kardashian

2006

Kim Kardashian West og Game separert på 30t ...[vis par] Valeisha Butterfield #6

Valeisha Butterfield

2006

Valeisha Butterfield og Game separert i Ju ...[vis par] Maliah Michel #5

Maliah Michel

2005 - 2006

Maliah Michel og Game ble skilt i mars 2006 ...[vis par] Charlie Baltimore #4Rykte

Charlie Baltimore

Charli Baltimore og Game er skilt fra hverandre ...[vis par] Mya #3

Mya

2005

Mya og Game ble skilt i april 2005 etter dat ...[vis par] Tiffany Webb #to

Tiffany Webb

2004 - 2012

Tiffany Webb og Game ble skilt i juli 2012 og ...[vis par] Aleska Jordan #1

Aleska Jordan

2001 - 2004

Aleska Jordan og Game ble skilt i 2004 etter ...[vis par] #29

Apryl Jones

2016

Apryl Jones og Game hadde et møte i november 2016.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #28

Dailyn Donyelle

2016 - 2017

Dailyn Donyelle and Game datert fra september 2016 til april 2017.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 29% se forholdet #27

Kreesha Turner

2016 (Ryktet)

Det ryktes at Kreesha Turner har koblet seg til Game i august 2016.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #26

Erica Mena Samuels

2016

Erica Mena Samuels and Game datert fra januar til april 2016.

paris hilton og 50 cent
Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #25

Briona Mae

2015 - 2016

Briona Mae and Game datert fra september 2015 til februar 2016.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #24

India Marie

2015.

Indya Marie and Game datert fra juli til september 2015.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #2. 3

Rebecca Silvera

2015.

Rebecca Silvera og Game datert fra februar til oktober 2015.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Alder69%'> Kompatibilitet 42% se forholdet #22

Priscilla Rainey

2015.

Priscilla Rainey og Game hadde et møte i 2015.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #tjueen

Blac Chyna

2014

Blac Chyna og Game hadde et møte i september 2014.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #tjue

India Westbrook

2014 - 2017

India Westbrook and Game datert fra august 2014 til september 2017.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets60%Høyde91%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #19

LisaRaye McCoy

LisaRaye McCoy og Game hadde et møte i februar 2014.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #18

Khloé Kardashian

2013 - 2014

Khloé Kardashian og Game hadde et møte i oktober 2013.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #17

Leaux Lolo Steez

2013

Leaux Lolo Steez og Game datert fra januar til september 2013.

Forhold 8 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #16

Draya Michele

2012 - 2013

Draya Michele and Game datert fra november 2012 til mars 2013.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #femten

Før Santana

2012

Cyn Santana og Game hadde et møte i februar 2012.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 79% se forholdet #14

Zena Foster (modell)

2012 - 2013

Zena Foster (modell) og Game hadde et møte i 2012.

alyssa logan og tarek moussaen
Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets60%Høyde91%Alder72%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #1. 3

Gloria Govan

2011

Gloria Govan and Game datert fra juni til desember 2011.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #12

Joie Chavis

Joie Chavis og Game hadde et møte i februar 2010.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #elleve

Tila Tequila

2010 (Ryktet)

Det ryktes at Tila Tequila har koblet seg til Game i 2010.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #10

Stacey Dash

Game og Stacey Dash hadde et møte i juni 2009.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #9

Faith Barbee Jackson

2009

Faith Barbee Jackson og Game hadde et møte i 2009.

se forholdet #8

Keyshia Cole

2008

Keyshia Cole and Game fikk et møte i mai 2008.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 74% se forholdet #7

Kim Kardashian

2006

Kim Kardashian West og Game fikk et møte i august 2006.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 92% se forholdet #6

Valeisha Butterfield

2006

Valeisha Butterfield og Game var forlovet i 2 måneder. De daterte i 21 dager etter å ha blitt sammen i mars 2006. De var forlovet den 22. mars 2006, men separerte seg senere i juni 2006.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder98%'> Kompatibilitet 75% se forholdet #5

Maliah Michel

2005 - 2006

Maliah Michel and Game datert fra november 2005 til mars 2006.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 86% se forholdet #4

Charlie Baltimore

(Rykte)

Det ryktes at Charli Baltimore hadde koblet seg til Game i september 2005.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Alder33%'> Kompatibilitet 38% se forholdet #3

Mya

2005

Mya and Game datert fra januar til april 2005.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 92% se forholdet #to

Tiffany Webb

2004 - 2012

Tiffany Webb og Game var forlovet i 8 måneder. De datet i 7 år etter å ha blitt sammen i juni 2004. De var forlovet 12. oktober 2011, men ble skilt senere i juli 2012.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Alder33%'> Kompatibilitet 53% Barn 2 barn se forholdet #1

Aleska Jordan

2001 - 2004

Aleska Jordan og Game datert fra 2001 til februar 2004.

Forhold 2 år Barn 1 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Spill41 SkyttenRapper
amerikansk
Apryl Jones3. 4 SkyttenReality TV
amerikansk
Dailyn Donyelle24 VannmannenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Kreesha Turner35 TvillingeneSanger
Kanadisk
Erica Mena Samuels33 SkorpionenTV-personlighet
amerikansk
Briona Mae28 SkorpionenModell (voksen / glamour)
amerikansk
India Marie27 SkyttenModell
amerikansk
Rebecca Silvera3. 4 JomfruenTV-personlighet
Jamaicansk
Priscilla Rainey33 VektenTV-personlighet
amerikansk
Blac Chyna33 TyrenPersonlighet
amerikansk
India Westbrook25 VannmannenModell (voksen / glamour)
amerikansk
LisaRaye McCoy53 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Khloé Kardashian36 KreftReality TV
amerikansk
Leaux Lolo Steez31 TvillingeneAnnen
amerikansk
Draya Michele36 VannmannenReality TV
amerikansk
Før Santana28 VektenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Zena Foster (modell)36 VektenModell
amerikansk
Gloria Govan36 fiskReality TV
amerikansk
Joie Chavis32 VektenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Tila Tequila39 SkorpionenTV-personlighet
amerikansk
Stacey Dash54 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Faith Barbee Jackson- Sanger
Jamaicansk
Keyshia Cole39 VektenSanger
amerikansk
Kim Kardashian40 VektenReality TV
amerikansk
Valeisha Butterfield43 VannmannenSosialitet
amerikansk
Maliah Michel37 SkyttenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Charlie Baltimore46 LeoRapper
amerikansk
Mya41 VektenSanger
amerikansk
Tiffany WebbFire fem LeoLærer
amerikansk
Aleska Jordan-
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Harlem CaronMann200318 år gammel Aleska Jordan
King JusticeMann25. april 200714 år gammel Tiffany Webb
Cali DreamHunn21. august 201010 år gammel Tiffany Webb

Fotogalleri

Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Game og Khloé Kardashian Kim Kardashian og Game Kim Kardashian og Game

Filmografi

FilmÅrKarakterType
All-Star Weekend2019GarverFilm
Raydemption Visual Album2018SpillKortfilm
Husarrest2012DeAndre (som spillet)Film
Street Kings2008Grill (som spillet)Film
Turnering av drømmer2007Troy (som spillet)Film
Midje dypt2006Kjøtt (som spillet)Film
The Late Late Show med Craig Ferguson2005Musikalsk gjestTV-show

Interessante Artikler