Hoved Forhold Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr. GiftRangering 1698 151Alder 45 år Zodiac fisk Forhold 2 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Freddie Prinze, Jr. og Sarah Michelle GellarSarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jr. har vært gift i 18 år siden 1. september 2002. se forholdet

Forhold

Freddie Prinze Jr. har vært i et forhold med Kimberly McCullough(1996 - 1999).

har renee jones barn

Om

Freddie Prinze Jr. er en 45 år gammel amerikansk skuespiller. Født Frederick James Prinze Jr. 8. mars 1976 i Los Angeles, California, USA, han er kjent for She's All That, I Know What You Did Last Summer, I Still Know What You Did Last Summer, Summer Catch, Scooby-Doo , Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed. Stjernetegnet hans er Fiskene.



Freddie Prinze Jr. har vært i 10 matchups på skjermen, inkludert Julia Stiles i Opp til deg (2000), Sarah Michelle Gellar i Scooby-Doo (2002), Jennifer Love Hewitt i Jeg vet hva du gjorde sist sommer (1997), Jessica Biel i Sommerfangst (2001)og Jodi Lyn O'Keefe i Hun er alt det (1999).

Freddie Prinze Jr. er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Skuespillere fra California og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Freddie Prinze Jr.! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift121 år, 4 måneder--
Dating13 år, 5 måneder--
Totalto21 år, 4 måneder12 år, 4 måneder3 år, 5 måneder

Detaljer

FornavnFreddie
MellomnavnJames
EtternavnPrinze
Fullt navn ved fødselenFrederick James Prinze Jr.
Alternativt navnFreddy Prinze Jr., Freddie James Prinze Jr., Frederick James Prinze Jr.
Alder45 år
Fødselsdag8. mars 1976
FødestedLos Angeles, California, USA
Høyde6 '1' (185 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleLa Cueva videregående skole, Albuquerque, NM (1994)
Yrke TekstSkuespiller, skribent, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseHun er alt det, jeg vet hva du gjorde i fjor sommer, jeg vet fortsatt hva du gjorde i fjor sommer, sommerfangst, Scooby-Doo, Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed
År (er) Aktiv1995 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Internasjonal kreativ ledelse
Offisielle nettstederwww.freddieprinzejr.com, www.ilovefreddie.com
FarFreddie Prinze
MorKatherine Elaine Cochrane-Prinze
FamiliemedlemCharlotte Grace Prinze (datter), Rocky James Prinze (sønn)

Frederick James Prinze Jr. (født 8. mars 1976) er en amerikansk skuespiller, stemmeskuespiller, forfatter og produsent. Han har spilt i filmer som I Know What You Did Last Summer (1997), dens oppfølger I Still Know What You Did Last Summer (1998), She's All That (1999), Summer Catch (2001), Scooby-Doo (2002) ), og dens oppfølger Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed (2004). Prinze har også hatt tilbakevendende og hovedrolle i TV-serier, inkludert Friends (2002), Boston Legal (2004), Freddie (2005–06) og 24 (2010), og uttrykt Kanan Jarrus i Disney XD-serien Star Wars Rebels.

Mer om Freddie Prinze Jr. Mindre om Freddie Prinze Jr.

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toSarah Michelle GellarGiftJanuar 2000tilstede21 år
1Kimberly McCulloughForholdMai 1996Oktober 19993 år
Sarah Michelle Gellar #to

Sarah Michelle Gellar

2000

Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jr. ...[vis par] Kimberly McCullough #1

Kimberly McCullough

1996 - 1999

Kimberly McCullough og Freddie Prinze Jr. se ...[vis par] #to

Sarah Michelle Gellar

2000

Sarah Michelle Gellar og Freddie Prinze Jr. har vært gift i 18 år. De datet i 1 år etter sammenkomst i januar 2000. Etter ett års forlovelse giftet de seg 1. september 2002.

Forhold 21 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 83% Barn 2 barn se forholdet #1

Kimberly McCullough

1996 - 1999

Kimberly McCullough og Freddie Prinze Jr. datert fra 1996 til oktober 1999.



Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 54% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Freddie Prinze Jr.Fire fem fiskSkuespiller
amerikansk
Sarah Michelle Gellar44 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Kimberly McCullough43 fiskSkuespillerinne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Charlotte GraceHunn19. september 200911 år gammel Sarah Michelle Gellar
Rocky JamesMann25. september 20128 år gammel Sarah Michelle Gellar

Fotogalleri

2000 MTV Movie Awards - Freddie Prinze Jr og Sarah Michelle Gellar 2000 MTV Movie Awards - Freddie Prinze Jr og Sarah Michelle Gellar Rachael Leigh Cook som Laney Boggs i She's All That Freddie Prinze Jr. - Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed Den ene med den mannlige barnepiken Den ene med den mannlige barnepiken Dr. Ross Geller Gutter og jenter (2000) Gutter og jenter (2000) Rocky James Freddie Prinze, Jr. og Sarah Michelle Gellar She's All That (1999)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Punky Brewster2021TravisTV-show
GEGG WARS: Galaxy of Crime2020Orak AdalaniTV-show
Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker2019Kanan Jarrus (stemme)Film
Killer Skin2019Masked KillerKortfilm
Grenseby2016TV-show
Star Wars Rebels2014Kanan Jarrus, Phoenix Five 'Duke', Stormtrooper # 2TV-show
Hekser fra East End2013Leo WingateTV-show
Happy Valley2012NoahTV-film
Ingen heltemenn2009Bradley, UltimatumTV-film
Delgo2008Delgo (stemme)Film
Jack and Jill vs. the World2008JackFilm
Brooklyn regler2007Michael TurnerFilm
New York City Serenade2007OwenFilm
Atlanta2007EricTV-film
Aldri lykkelig etter2006Rick (stemme)Film
Shark Bait2006Pi (stemme)Film
Psykisk2006Dennis GogolackTV-show
Bein2005Danny BeckTV-show
Freddie2005Freddie morenoTV-show
Robotkylling2005Far, Fred Jones, Handy MannyTV-show
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed2004FredFilm
Boston Legal2004Donny CraneTV-show
Kim Possible: A Sitch in Time2003Future Jim, Future Tim (stemme)TV-film
Scooby-Doo2002FredFilm
George Lopez2002Freddie morenoTV-show
Hodestups2001Jim WinstonFilm
Sommerfangst2001Ryan DunneFilm
242001Cole OrtizTV-show
Gutter og jenter2000Ryan WalkerFilm
Opp til deg2000Al ConnellyFilm
Hun er alt det1999Zack SilerFilm
Wing Commander1999Løytnant Christopher BlairFilm
Jeg vet fortsatt hva du gjorde i fjor sommer1998Ray BronsonFilm
Vig1998TonyTV-film
Jeg vet hva du gjorde sist sommer1997Ray BronsonFilm
Stjernekaster1997BradFilm
The House of Yes1997AnthonyFilm
Detention: The Siege at Johnson High1997Aaron SullivanTV-film
Til Gillian på 37-årsdagennitten nittiseksJoey BostFilm
Venner1994SandTV-show
Frasier1993MikeTV-show
Familiesaker1989TøffingTV-show
ABC etterskole spesialtilbud1972JeffTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Freddie Prinze JR og Julia StilesJulia Stiles
    • Opp til deg
      2000
    [vis matchup]
  • Freddie Prinze, Jr. og Sarah Michelle GellarSarah Michelle Gellar
    • Scooby-Doo
      2002
    [+2 til]
  • Jennifer Hewitt og Freddie Prinze JRJennifer Love Hewitt
    • Jeg vet hva du gjorde sist sommer
      1997
    [+1 til]
  • Jessica Biel og Freddie Prinze JRJessica Biel
    • Sommerfangst
      2001
    [vis matchup]
  • Jodi O.Jodi Lyn O'Keefe
    • Hun er alt det
      1999
    [vis matchup]
  • Jentene Amick og Freddie Prinze Jr.Jente amick
    • Hekser fra East End
      2013
    [vis matchup]
  • Monica Potter
    • Hodestups
      2001
    [vis matchup]
  • Rachael Cook og Freddie Prinze JRRachael Leigh Cook
    • Hun er alt det
      1999
    [vis matchup]
  • Selma Blair og Freddie Prinze, Jr.Selma Blair
    • Opp til deg
      2000
    [vis matchup]
  • Tamara braun
    • Freddie
      2005
    [vis matchup]
Flere Freddie Prinze Jr. Matchups på skjermen Mindre Freddie Prinze Jr. Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.