Hoved Forhold Frankie Valli

Frankie Valli

Frankie Valli EnkeltAlder 87 år Zodiac Tyren Forhold 4 totalt Barn
6 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Frankie Valli er for tiden singel.

Forhold

Frankie Valli var tidligere gift med Randy Clohessy(1984 - 2004), Maryann Hannigan(1974 - 1979)og Mary Mandel(1953 - 1971).



Frankie Valli har vært i et forhold med April Kirkwood.

Om

Frankie Valli er en 87 år gammel amerikansk sanger. Født Francis Stephen Castelluccio 3. mai 1934 i Newark, New Jersey, USA, er han kjent for forsanger av Frankie Valli og de fire årstider. i en karriere som strekker seg fra 1953 – nåtid. Stjernetegnet hans er Tyren.

Frankie Valli er medlem av følgende lister: Amerikanske popsangere, Amerikanske rockesangere og Warner Records-artister.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Frankie Valli! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift321 år15 år, 4 måneder6 år
Dating1---
Total421 år11 år, 6 måneder6 år

Detaljer

FornavnFrankie
MellomnavnStephen
EtternavnDaler
Fullt navn ved fødselenFrancis Stephen Castelluccio
Alternativt navnFrankie Valley
Alder87 år
Fødselsdag3. mai 1934
FødestedNewark, New Jersey, USA
Høyde5 '5' (165 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeGrå
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstPopulær sanger, mest kjent som frontfigur for de fire årstidene som begynte i 1960.
YrkeSanger
Krav til berømmelseSanger av Frankie Valli og de fire årstidene.
Musiksjanger (tekst)Rock and roll, tradisjonell pop, rock, pop
År aktiv1951 – nåtid, 1953 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapPhilips, Motown, Private Stock, Warner Bros., MCA, UMG
Tilknyttede handlingerThe Four Seasons, Også kjent som, The 4 Seasons, The 4 Seasons med 'lyden' av Frankie Valli, The Wonder Who ?, The Four Lovers
Offisielle nettstederhttp://www.frankievallifourseasons.com/ https://www.wikidata.org/wiki/Q465632#P856
FarAnthony Castelluccio (var barberer.)
MorMary Rinaldi (var hjemmemann.)

Frankie Valli (født Francesco Stephen Castelluccio; 3. mai 1934) er en amerikansk sanger og skuespiller, kjent som frontfiguren for The Four Seasons fra 1960. Han er kjent for sin uvanlig kraftige tenor / hovedrolle. Valli scoret 29 topp 40 treff med The Four Seasons, en topp 40-hit under The Four Seasons alias The Wonder Who?, Og ni topp 40 treff som soloartist. Som medlem av The Four Seasons inkluderte Vallis nummer treff 'Sherry' (1962), 'Big Girls Don't Cry' (1962), 'Walk Like a Man' (1963), 'Rag Doll' (1964) og 'desember 1963 (Oh, What a Night)' (1975). Vallis innspilling av sangen 'Can't Take My Eyes Off You' nådde nummer to i 1967. Som soloartist fikk Valli nummer én hit med sangene 'My Eyes Adored You' (1974) og 'Grease' (1978) ).

Mer om Frankie Valli Mindre om Frankie Valli

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
4Randy ClohessyGift1983200421 år
3Maryann HanniganGift197319796 år
toMary MandelGift1952197119 år
1April KirkwoodForhold -
#4

Randy Clohessy

1983 - 2004

Randy Clohessy og Frankie Valli skilte seg i ...[vis par] #3

Maryann Hannigan

1973 - 1979

Maryann Hannigan og Frankie Valli var skilt ...[vis par] Mary Mandel #to

Mary Mandel

1952 - 1971

Mary Mandel og Frankie Valli ble skilt i ...[vis par] April Kirkwood #1

April Kirkwood

April Kirkwood og Frankie Valli er separate ...[vis par] #4

Randy Clohessy

1983 - 2004

Randy Clohessy og Frankie Valli giftet seg fra 7. juli 1984 til 2004 (19 år).



Forhold 21 år Barn 3 barn se forholdet #3

Maryann Hannigan

1973 - 1979

Maryann Hannigan og Frankie Valli var gift i 4 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i 1973 og giftet seg i juni 1974. Fire år senere ble de skilt i 1979.

Forhold 6 år se forholdet #to

Mary Mandel

1952 - 1971

Mary Mandel og Frankie Valli var gift i 18 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1952 og giftet seg i 1953. 18 år senere ble de skilt i 1971.

Forhold 19 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Alder98%'> Kompatibilitet 35% Barn 3 barn se forholdet #1

April Kirkwood

April Kirkwood og Frankie Valli hadde et forhold.

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Frankie Valli87 TyrenSanger
amerikansk
Randy Clohessy-
Maryann Hannigan-
Mary Mandel73 KreftEktefelle
amerikansk
April Kirkwood- Radiopersonlighet
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
FrancisMann Randy Clohessy
EmilioMann Randy Clohessy
BrandoMann Randy Clohessy
AntoniaHunn Mary Mandel
CeliaHunn Mary Mandel
FrancineHunn196061 år gammel Mary Mandel

Fotogalleri

Thor: Ragnarok (2017) Thor: Ragnarok (2017) Jersey Boys Original 2005 Broadway Cast. Bob Gaudio Jersey Boys Original 2005 Broadway Cast. Bob Gaudio Jersey Boys Original 2005 Broadway Cast. Bob Gaudio Jersey Boys Original 2005 Broadway Cast. Bob Gaudio Jersey Boys Original 2005 Broadway Cast. Bob Gaudio Jersey Boys Original 2005 Broadway Cast. Bob Gaudio Jersey Boys Original 2005 Broadway Cast. Bob Gaudio Jersey Boys Original 2005 Broadway Cast. Bob Gaudio Frankie Valli Frankie Valli

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Og slik går det2014KlubbeierFilm
Hawaii Five-02010Leonard CassanoTV-show
Kontantavtale2004HarryKortfilm
Sopranene1999Rusty MillioTV-show
Vitne til mobben1998Frank LoCascioTV-film
Motsatt hjørner1997SaltFilm
Evighet1992Guido, skattebetalerFilm
Moderne kjærlighet1990Mr. HoskinsFilm
Skittentøy1987'Macho' Marty BenedictineFilm
Fullt hus1987Frankie ValliTV-show
Banke1986Frankie ValliTV-show
Miami Vice1984Frank DossTV-show
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band1978Våre gjester på HeartlandFilm
Badeball1965The Four Seasons (ikke kreditert)Film
The Red Skelton Hour1951Four Seasons MemberTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...