Hoved Forhold Erika Peters

Erika Peters

Erika PetersAlder 86 år Forhold 3 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Erika Peters muligens singel.






Forhold

Erika Peters var tidligere gift med Sy Devore(1964 - 1966).



Erika Peters har vært i et forhold med Cy Howard(1961).






Erika Peters har hatt et møte med Robert Brunson(1968).



Om

Erika Peters har vært i en matchup med Michael Landon på skjermen Bonanza (1959).

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Erika Peters! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift12 år, 3 måneder--
Dating12 måneder, 29 dager--
Støte på152 år, 4 måneder--
Total352 år, 4 måneder18 år, 3 måneder2 måneder, 29 dager

Detaljer

FornavnErika
EtternavnPeters
Fullt navn ved fødselenMaria Erika Knab
Fødselsdag30. november 1934
FødestedTyskland
ByggeSlank
ØyenfargeHazel
HårfargeBlond
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitettysk
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseMonstrosity (1964) .... Nina Rhodes
Mer om Erika Peters Mindre om Erika Peters

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Robert BrunsonStøte påNov 1968Nov 1968-
toOg DevoreGiftApril 1964Juli 19662 år
1Cy HowardForholdFeb 1961Mai 19612 måneder
Robert Brunson #3

Robert Brunson

1968

Robert Brunson og Erika Peters er skilt ...[vis par] Og Devore #to

Og Devore

1964 - 1966

...[vis par] Cy Howard #1

Cy Howard

1961

Erika Peters og Cy Howard er skilt ...[vis par] #3

Robert Brunson

1968

Robert Brunson og Erika Peters hadde et møte i november 1968.

se forholdet #to

Og Devore

1964 - 1966

Forhold 2 år se forholdet #1

Cy Howard

1961

Erika Peters og Cy Howard hadde et forhold fra februar 1961 til mai 1961.

Forhold 3 måneder MåleResultatKinesisk dyrekrets80%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Erika Peters86 Skuespillerinne
tysk
Robert Brunson- Virksomhet
amerikansk
Og Devore-
Cy Howard77 VektenForfatter

Fotogalleri

Erika Peters Erika Peters Erika Peters

Filmografi

FilmÅrKarakterType
House of the Damned1963Loy SchillerFilm
Monstrosity1963NinaFilm
Burkes lov1963Søt ung tingTV-show
Kraft Suspense Theatre1963JuvelTV-show
Det brede land1962Ilona LukinsTV-show
G.E. ekte1962Anna, Erika RilkeTV-show
Mr. Sardonicus1961Elenka ToleslawskiFilm
G.I. Blues1960TrudyFilm
Engel1960ErikaTV-show
Outlaws1960Hulda ChristiansonTV-show
Thriller1960Marie BlanchardTV-show
Saken om den farlige Robin1960TV-show
Heroes Die Young1960NitzaFilm
Eventyr i paradis1959Josette, YvetteTV-show
Bonanza1959Eloise VillonTV-show
DuPont Show med June Allyson1959AnnaTV-show
De urørlige1959Hedda MesslingerTV-show
Markham1959MarieTV-show
77 Sunset Strip1958EllersTV-show
Sukkerfot1957Inga Berntstrom, Olga SvensonTV-show
En kvinne er ikke nok1955Frisør (som Erika Knab)Film
Sandmannen1955Film
Death Valley Days1952Julia FarrarTV-show
Dette er livet1952FlyvertinneTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Erika Peters og Michael LandonMichael Landon
    • Bonanza
      1959
    [vis matchup]





Interessante Artikler

Redaksjonens

Vaniljeis
Vaniljeis
28. mai 2021 ... Vanilla Ice nyheter, sladder, bilder av Vanilla Ice, biografi, Vanilla Ice kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vaniljeis forholdsliste. Vanilla Ice dating historie, 2021, 2020, liste over Vanilla Ice relasjoner.
MER morsomme tull å prøve vennene dine
MER morsomme tull å prøve vennene dine
Er du en skamløs skøyer som alltid er på utkikk etter morsomme sprell for venner? Eller kanskje du er lei av å være noens ubarmhjertige offer ...
Louie Anderson
Louie Anderson
28. mai 2021 ... Louie Anderson nyheter, sladder, bilder av Louie Anderson, biografi, Louie Anderson kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Louie Anderson forholdsliste. Louie Anderson dating historie, 2021, 2020, liste over Louie Anderson forhold.
Kjønn Bender Films !! (De gode)
Kjønn Bender Films !! (De gode)
Filmer der hovedpersonen kler seg ut som det motsatte kjønn av mange grunner.
Saftig Lopez
Saftig Lopez
28. mai 2021 ... Luscious Lopez nyheter, sladder, bilder av Luscious Lopez, biografi, Luscious Lopez kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Luscious Lopez forholdsliste. Luscious Lopez dating historie, 2021, 2020, liste over Luscious Lopez forhold.
50 frisyrer disse menneskene vil angre for alltid
50 frisyrer disse menneskene vil angre for alltid
Hvis de beste komedieshowene på Netflix ikke gjør det for deg, kan disse bildene få deg til å le. Hvem har ikke hatt et forferdelig hårklipp som prøver å kopiere denne ...
Monica Antonópulos
Monica Antonópulos
28. mai 2021 ... Mónica Antonópulos nyheter, sladder, bilder av Mónica Antonópulos, biografi, Mónica Antonópulos kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mónica Antonópulos forholdsliste. Mónica Antonópulos dating historie, 2021, 2020, liste over Mónica Antonópulos forhold.