Hoved Forhold Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson DatingRangering 33 -12Alder 31 år Zodiac Væren Forhold 18 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Emma Watson og Leo RobintonLeo Robinton begynte å date Emma Watson oktober 2019. se forholdet

Forhold

Emma Watson har vært i et forhold med Tom Felton(2019), Cole Cook (gründer)(2019), Brendan Wallace(2018-2019), Chord Overstreet(2018-2019), William(2015 - 2017), Roberto Aguire(2015)Prins Harry(2015), Matthew Janney(2014), Will Adamowicz(2011 - 2013), Johnny Simmons(2011), George Craig(2010), Rafael Cebrián(2009 - 2010), Jay Barrymore(2008 - 2009), Francis Boulle(2008), Angus Willoughby(2007 - 2008)og Tom Ducker(2006 - 2007).

john cusack jodi lyn o'keefe

Det ryktes at Emma Watson har koblet seg til Roberto Agnillera(2008).



Om

Emma Watson er en 31 år gammel britisk skuespillerinne. Født Emma Charlotte Duerre Watson 15. april 1990 i Paris, Frankrike og utdannet ved Headington School, Oxford, England og Royal Academy of Dramatic Arts i London. Hun er kjent for Hermione Granger i 'Harry Potter' (2001 - 11). Stjernetegnet hennes er Væren.

Emma Watson har vært i 11 matchups på skjermen, inkludert Eddie Redmayne i Min uke med Marilyn (2011), Dan Stevens i Skjønnheten og udyret (2017), Daniel Brühl i Köln (2015), Douglas Booth i Noah (2014)og Ethan Hawke i Regresjon (2015).

Emma Watson er medlem av følgende lister: Engelske kvinnelige modeller, People from Paris og engelske filmskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Emma Watson! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating172 år, 1 måned10 måneder, 9 dager1 måned, 1 dag
Ryktet1---
Total182 år, 1 måned9 måneder, 22 dager1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnEmma
MellomnavnCharlotte Duerre
EtternavnWatson
PikenavnWatson
Fullt navn ved fødselenEmma Charlotte Duerre Watson
Alternativt navnI
Alder31 år
Fødselsdag15. april 1990
FødestedParis, Frankrike
Høyde5 '5' (165 cm)
Vekt50 kg
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
ReligionAnnen
EtnisitetHvit
NasjonalitetBritisk
Videregående skoleDragon School, Oxford, England, Headington School, Oxford, England, Royal Academy of Dramatic Arts i London.
universitetBrown University for en bachelorgrad i engelsk litteratur (2014)
Yrke TekstSkuespillerinne, modell, produsent
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseHermione Granger i 'Harry Potter' (2001-11)
År (er) Aktiv1999 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Markham, Froggatt & Irwin, William Morris Endeavour, Storm Model Management
Merke påtegning(2009) Print Annonse for Burberry Luxury-butikker, (2001) TV-reklame for Nestle Cheerios frokostblandinger, (2011) TV-reklame for Lancôme 'Trésor Midnight Rose' fransk parfyme (UK), (2011) Utskriftsannonser for Lancôme Paris 'Trésor Midnight Rose parfyme.
Byste (tommer)32
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelse4
Skostørrelse8 (US), 40 (EU), 6.5 (UK), 250 (J)
Offisielle nettstederwww.emmawatsonofficial.com, www.emmawtribute.com, www.emmaempire.net, emma-watson.net, www.twitter.com/emwatson, www.facebook / emmawatson, www.emmawatson.com, facebook.com/emmawatson, www.nndb.com/people/036/000028949/, www.biography.com/people/emma-watson-20660247
FarChris Watson
MorJacqueline Watson
BrorAlex Watson, Toby Watson (stebror)
SøsterLucy Watson (stesøster), Nina Watson (stesøster)
VennDaniel Radcliffe, Bonnie Wright, Rupert Grint, Evanna Lynch, Kaya Scodelario, Tom Felton, Logan Lerman, Ezra Miller
Associated PeopleAlan Rickman
KjæledyrBobler (katt), Domino (katt)
FavorittfolkCarlos Ruiz Zafon (Forfatter)
Favoritt filmerNotting Hill [1999], Grease, Shrek, Shrek 2, Pride and Prejudice, Braveheart, Gladiator, Cars 2
Favoritt TV-showVenner, sladderjente
FavorittbandDe svarte nøklene
FavorittsangerBaby (Justin Bieber)
FavorittbøkerHarry Potter And The Prisoner Of Azkaban (JKRoiwling) [2003], The Remainders of the Day, The Pantom Tollbooth (Norton Juster), Noughts & Crosses (Malorie Blackman), The Islanders (Roland Pertwee)
FavorittmatToast, fransk, italiensk, spansk, sjokolade, stekt fisk
FavorittfargerRosa, blå, grønn
Favoritt tilbehørD&G håndvesker

Emma Charlotte Duerre Watson (født 15. april 1990) er en engelsk skuespillerinne, modell og aktivist. Hun har fått anerkjennelse for sine roller i både storfilmer og uavhengige filmer, så vel som kvinners rettigheter. Watson har blitt rangert blant verdens best betalte skuespillerinner av Forbes og Vanity Fair, og ble kåret til en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden av Time magazine i 2015.

Mer om Emma Watson Mindre om Emma Watson

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
18Leo RobintonForholdOkt 2019tilstede1 år
17Tom FeltonForhold R August 2019 -
16Cole Cook (gründer)Forhold R Mai 2019Juni 20191 måned
femtenBrendan WallaceForholdOkt 2018Mai 20197 måneder
14Akkord OverstreetForholdFeb 2018201910 måneder
1. 3WilliamForholdOktober 2015Nov 20172 år
12Roberto AguireForholdJuni 2015September 20153 måneder
ellevePrins HarryUkjent R Februar 2015Februar 2015-
10Matthew JanneyForholdJan 2014Nov 201410 måneder
9Vil AdamowiczForholdOktober 2011August 20131 år
8Johnny SimmonsForholdJuni 2011Nov 20115 måneder
7George CraigForholdJuni 2010September 20103 måneder
6Rafael CebriánForholdJuli 2009Mai 201010 måneder
5Jay BarrymoreForholdAugust 2008Februar 20097 måneder
4Roberto AgnilleraStøte på R Juli 2008Juli 2008-
3Francis BoulleForholdMai 2008September 20084 måneder
toAngus WilloughbyForhold200720081 år
1Tom DuckerForhold2006Okt 20071 år
Leo Robinton #18

Leo Robinton

2019

Leo Robinton begynte å date Emma Watson den ...[vis par] Tom Felton #17Rykte

Tom Felton

2019

Tom Felton ryktes å være sammen med Emma Watso ...[vis par] Cole Cook (gründer) #16Rykte

Cole Cook (gründer)

2019

Cole Cook (entreprenør) og Emma Watson er ...[vis par] Brendan Wallace #femten

Brendan Wallace

2018 - 2019

Brendan Wallace og Emma Watson er skilt ...[vis par] Akkord Overstreet #14

Akkord Overstreet

2018 - 2019

Chord Overstreet og Emma Watson skilte seg i ...[vis par] William #1. 3

William

2015 - 2017

William og Emma Watson skilte seg i november 2017 ...[vis par] Roberto Aguire #12

Roberto Aguire

2015.

Roberto Aguire og Emma Watson skilte seg i S ...[vis par] Prins Harry #elleveRykte

Prins Harry

2015.

Prins Harry og Emma Watson ble ryktet om å ...[vis par] Matthew Janney #10

Matthew Janney

2014

Matthew Janney og Emma Watson skilte seg i N ...[vis par] Vil Adamowicz #9

Vil Adamowicz

2011 - 2013

Vil Adamowicz og Emma Watson skilles i A ...[vis par] Johnny Simmons #8

Johnny Simmons

2011

Johnny Simmons og Emma Watson skilte seg i N ...[vis par] George Craig #7

George Craig

2010

George Craig og Emma Watson skilte seg i september ...[vis par] Rafael Cebrián #6

Rafael Cebrián

2009 - 2010

Rafael Cebrián og Emma Watson skilte seg i M ...[vis par] Jay Barrymore #5

Jay Barrymore

2008 - 2009

Jay Barrymore og Emma Watson skilte seg i Ma ...[vis par] Roberto Agnillera #4Rykte

Roberto Agnillera

2008

Roberto Agnillera og Emma Watson er separert ...[vis par] Francis Boulle #3

Francis Boulle

2008

Francis Boulle og Emma Watson skilte seg i 2 ...[vis par] Angus Willoughby #to

Angus Willoughby

2007 - 2008

Angus Willoughby og Emma Watson skiltes i ...[vis par] Tom Ducker #1

Tom Ducker

2006 - 2007

Tom Ducker og Emma Watson skilte seg den 29. ...[vis par] #18

Leo Robinton

2019

Leo Robinton og Emma Watson har vært sammen siden oktober 2019.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 58% se forholdet #17

Tom Felton

2019 (Ryktet)

Tom Felton ryktes å ha koblet seg til Emma Watson i august 2019.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #16

Cole Cook (gründer)

2019 (Ryktet)

Det ryktes at Cole Cook (entreprenør) hadde koblet seg til Emma Watson i mai 2019.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 93% se forholdet #femten

Brendan Wallace

2018 - 2019

Brendan Wallace og Emma Watson hadde et forhold fra oktober 2018 til mai 2019.

Forhold 7 måneder MåleResultatKinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #14

Akkord Overstreet

2018 - 2019

Chord Overstreet og Emma Watson datert fra mars 2018 til 2019.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #1. 3

William

2015 - 2017

William og Emma Watson datert fra oktober 2015 til november 2017.

Forhold 2 år MåleResultatKinesisk dyrekrets40%Alder98%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #12

Roberto Aguire

2015.

Roberto Aguire og Emma Watson datert fra juni til september 2015.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #elleve

Prins Harry

2015 (Ryktet)

Prins Harry ryktes å ha koblet seg til Emma Watson i februar 2015.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #10

Matthew Janney

2014

Matthew Janney og Emma Watson datert fra januar til november 2014.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #9

Vil Adamowicz

2011 - 2013

Vil Adamowicz og Emma Watson dateres fra oktober 2011 til august 2013.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #8

Johnny Simmons

2011

Johnny Simmons og Emma Watson datert fra juni til november 2011.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 77% se forholdet #7

George Craig

2010

George Craig og Emma Watson daterte fra juni til september 2010.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #6

Rafael Cebrián

2009 - 2010

Rafael Cebrián og Emma Watson datert fra juli 2009 til mai 2010.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #5

Jay Barrymore

2008 - 2009

Jay Barrymore og Emma Watson datert fra august 2008 til mars 2009.

Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #4

Roberto Agnillera

2008 (rykter)

Det ryktes at Roberto Agnillera hadde koblet seg til Emma Watson i juli 2008.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #3

Francis Boulle

2008

Francis Boulle og Emma Watson datert fra 2008 til september 2008.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Alder84%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #to

Angus Willoughby

2007 - 2008

Angus Willoughby og Emma Watson datert fra 2007 til 2008.

Forhold 1 år se forholdet #1

Tom Ducker

2006 - 2007

Tom Ducker og Emma Watson datert fra september 2006 til oktober 2007.

Forhold 1 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Emma Watson31 VærenSkuespillerinne
Britisk
Leo Robinton31 SkorpionenVirksomhet
amerikansk
Tom Felton33 JomfruenSkuespiller
Britisk
Cole Cook (gründer)30 VærenVirksomhet
amerikansk
Brendan Wallace38 Virksomhet
amerikansk
Akkord Overstreet32 VannmannenSkuespiller
amerikansk
William31 Virksomhet
amerikansk
Roberto Aguire32 LeoSkuespiller
Meksikansk
Prins Harry36 JomfruenRoyalty
Britisk
Matthew Janney28 SkorpionenStudent
amerikansk
Vil Adamowicz31 SteinbukkenStudent
amerikansk
Johnny Simmons3. 4 SkyttenSkuespiller
amerikansk
George Craig30 KreftModell
Britisk
Rafael CebriánN VektenTrommeslager
Spansk
Jay Barrymore37 fiskSkuespiller
Britisk
Roberto Agnillera38 KreftSkuespiller
Italiensk
Francis Boulle32 VektenReality TV
Britisk
Angus Willoughby- Skuespiller
Australsk
Tom Ducker- Rugby Union
Engelsk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles Emma Watson - med beau Leo Robinton i Los Angeles

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Små kvinner2019Meg marsFilm
Skjønnheten og udyret2017VakkerFilm
Sirkelen2017Det erFilm
Regresjon2015.Angela GrayFilm
Köln2015.LenaFilm
Noah2014IlaFilm
Dette er slutten2013Emma WatsonFilm
The Bling Ring2013NickiFilm
Fordelene ved å være en veggblomst2012SamFilm
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 22011Hermine GrangFilm
Min uke med Marilyn2011LucyFilm
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 12010Hermine GrangFilm
Harry Potter og Halvblodsprinsen2009Hermine GrangFilm
Fortellingen om Despereaux2008Princess Pea (stemme)Film
Harry Potter og Føniksordenen2007Hermine GrangFilm
Ballett sko2007Pauline FossilTV-film
Barnefesten på slottet2006Emma WatsonTV-show
Harry Potter og ildbegeret2005Hermine GrangFilm
Harry Potter og fangen fra Azkaban2004Hermine GrangFilm
Harry Potter og hemmelighetskammeret2002Hermine GrangFilm
Harry Potter og de vises stein2001Hermine GrangFilm
Vicar of Dibley1994Pastor IrisTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Eddie Redmayne og Emma WatsonEddie Redmayne
    • Min uke med Marilyn
      2011
    [vis matchup]
  • Emma Watson og Dan StevensDan Stevens
    • Skjønnheten og udyret
      2017
    [vis matchup]
  • Emma Watson og Daniel BrühlDaniel Brühl
    • Köln
      2015.
    [vis matchup]
  • Emma Watson og Douglas BoothDouglas Booth
    • Noah
      2014
    [vis matchup]
  • Emma Watson og Ethan HawkeEthan Hawke
    • Regresjon
      2015.
    [vis matchup]
  • Emma Watson og Freddie StromaFreddie Stroma
    • Harry Potter og Halvblodsprinsen
      2009
    [vis matchup]
  • Emma Watson og James NortonJames Norton
    • Små kvinner
      2019
    [vis matchup]
  • Emma Watson og Logan LermanLogan Lerman
    • Fordelene ved å være en veggblomst
      2012
    [vis matchup]
  • Emma Watson og Stanislav IanevskiStanislav Yanevski
    • Harry Potter og ildbegeret
      2005
    [vis matchup]
  • Reece Thompson og Emma WatsonReece Thompson
    • Fordelene ved å være en veggblomst
      2012
    [vis matchup]
  • Rupert Grint og Emma WatsonRupert Grint
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
      2010
    [+2 til]
Flere Emma Watson Matchups på skjermen Mindre Emma Watson Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.