Hoved Forhold Emilio estevez

Emilio estevez

Emilio estevezRangering 1258 27Alder 59 år Zodiac Tyren Forhold 14 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Emilio Estevez muligens singel.

Forhold

Emilio Estevez var tidligere gift med Paula Abdul(1992 - 1994).



jean luc bilodeau og emmalyn estrada

Emilio Estevez har vært forlovet med Sonja Magdevski(2006 - 2015)og Demi Moore(1986 - 1987).

Emilio Estevez har vært i forhold til Julie Briggs(1996 - 1997), Leslie Macdonald(1990 - 1991), Daphne Zuniga(1988), Marla Hanson(1987 - 1989), Susanna Hoffs(1987), Carey Salley(1983 - 1986), Mimi Rogers(1981 - 1982)og Danielle Delaney.

Emilio Estevez har hatt møter med Alisha Klass og Samantha Phillips.



Emilio Estevez ryktes å ha koblet seg til Diane Lane(1982 - 1983).

Om

Emilio Estevez er en 58 år gammel amerikansk skuespiller. Født 12. mai 1962 i Staten Island, New York City, New York, USA, er han kjent for The Outsiders (1983), St. Elmo's Fire (1985) i en karriere som spenner over 1973 – nåtid. Stjernetegnet hans er Tyren.

Emilio Estevez har vært i 6 matchups på skjermen, inkludert Ally Sheedy i Frokostklubben (1985), Demi Moore i Visdom (1986), Andie MacDowell i St. Elmo's Fire (1985), Maria Ellingsen in D2: The Mighty Ducks (1994)og Olivia Barash i Repo Man (1984).



Emilio Estevez er medlem av følgende lister: 1962 fødsler, skuespillere fra New York og amerikanske filmskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Emilio Estevez! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift12 år, 5 måneder--
Engasjertto10 år, 2 måneder5 år, 10 måneder1 år, 6 måneder
Dating83 år, 5 måneder1 år3 måneder, 1 dag
Støte påto---
Ryktet11 år, 2 måneder--
Total1410 år, 2 måneder1 år, 8 måneder3 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnEmilio
EtternavnEstevez
Fullt navn ved fødselenEmilio estevez
Alternativt navnMilo
Alder59 år
Fødselsdag12. mai 1962
FødestedStaten Island, New York City, New York, USA
Høyde175 cm (5 '9')
Vekt73 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleSanta Monica videregående skole, Santa Monica, California, USA
Yrke TekstSkuespiller, regissør, manusforfatter, produsent, forfatter, stemmeskuespiller
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseThe Outsiders (1983), St. Elmo's Fire (1985)
År (er) Aktiv1979 – nåtid, 1973 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Alchemy Entertainment
Merke påtegningDumetz House
Klærstørrelse8
Skostørrelse10
Offisielle nettstederwww.imbd.com/name/nm0000389/, casadumetzwines.com/, www.nndb.com/people/878/000025803/, twitter.com/EMILIOTHEWAY
FarMartin Sheen (skuespiller) (Ramon Antonio Gerard Estevez)
MorJanet Elizabeth Templeton (kunstner)
BrorRamon Estevez (skuespiller), Charlie Sheen (skuespiller)
SøsterRenee Estevez (skuespillerinne), Natasha Prasaud Estevez
FamiliemedlemTaylor Lori Estevez (sønn), Paloma Rae Estevez (datter), Cassandra Jade Estevez (niese), Sam J Sheen (niese), Lola Rose Sheen (niese), Bob Sheen (nevø), Max Sheen (nevø)
VennJudd Nelson, Molly Ringwald, Paula Abdul, Ally Sheedy, Anthony Michael Hall, Sean Penn (skuespiller), Chris Penn (skuespiller), Chad Lowe (skuespiller), Rob Lowe (skuespiller), Jon Bon Jovi (musiker)
KjæledyrHester, hunder
FavorittstederNew York, Los Angeles, Malibu, Miami, San Francisco, Las Vegas, Madrid, Dublin, London
FavorittfargerSvart, hvit, grå, brun, grønn, blå, rød

Emilio Estévez (; født 12. mai 1962) er en amerikansk skuespiller, filmregissør, manusforfatter og produsent.

Mer om Emilio Estevez Mindre om Emilio Estevez

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
14Sonja MagdevskiForhold2005Februar 201510 år
1. 3Julie BriggsForholdnitten nittiseks19971 år
12Paula Abdul |GiftDesember 1991Mai 19942 år
elleveLeslie MacdonaldForholdJuli 1990September 19911 år
10Daphne ZunigaForhold19881988-
9Marla HansonForholdOktober 198719891 år
8Susanna HoffsForholdApr 1987Juli 19873 måneder
7Demi MooreForholdJul 1985Januar 19871 år
6Carey SalleyForholdJuli 1983Desember 19863 år
5Diane LaneStøte på R Apr 1982Juni 19831 år
4Mimi RogersForholdnitten åtti en19821 år
3Danielle DelaneyForhold -
toSamantha PhillipsStøte på -
1Alisha klassStøte på -
Sonja Magdevski #14

Sonja Magdevski

2005 - 2015

Sonja Magdevski og Emilio Estevez separerte ...[vis par] Julie Briggs #1. 3

Julie Briggs

1996 - 1997

Julie Briggs og Emilio Estevez skiltes i ...[vis par] Paula Abdul | #12

Paula Abdul |

1991 - 1994

Paula Abdul og Emilio Estevez ble skilt ...[vis par] #elleve

Leslie Macdonald

1990 - 1991

Leslie Macdonald og Emilio Estevez skilles ...[vis par] Daphne Zuniga #10

Daphne Zuniga

1988

Daphne Zuniga og Emilio Estevez er separate ...[vis par] Marla Hanson #9

Marla Hanson

1987 - 1989

Marla Hanson og Emilio Estevez er skilt ...[vis par] Susanna Hoffs #8

Susanna Hoffs

1987

Susanna Hoffs og Emilio Estevez skilte seg i ...[vis par] Demi Moore #7

Demi Moore

1985 - 1987

Demi Moore og Emilio Estevez skilte seg i Ja ...[vis par] #6

Carey Salley

1983 - 1986

Carey Salley og Emilio Estevez skiltes i ...[vis par] Diane Lane #5Rykte

Diane Lane

1982 - 1983

Det ble ryktet at Diane Lane og Emilio Estevez ...[vis par] Mimi Rogers #4

Mimi Rogers

1981 - 1982

Emilio Estevez og Mimi Rogers separerte i 1 ...[vis par] Danielle Delaney #3

Danielle Delaney

Danielle Delaney og Emilio Estevez er separert ...[vis par] Samantha Phillips #to

Samantha Phillips

Samantha Phillips og Emilio Estevez var i ...[vis par] Alisha klass #1

Alisha klass

Alisha Klass og Emilio Estevez var i en rel ...[vis par] #14

Sonja Magdevski

2005 - 2015

Sonja Magdevski og Emilio Estevez var forlovet i 8 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 2005. De var forlovet 5. september 2006, men separerte seg senere i mars 2015.

Forhold 10 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Alder98%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #1. 3

Julie Briggs

1996 - 1997

Julie Briggs og Emilio Estevez daterte fra 1996 til 1997.

kid rock Sheryl Crow forhold
Forhold 1 år se forholdet #12

Paula Abdul |

1991 - 1994

Paula Abdul og Emilio Estevez var gift i 2 år. De datet i 4 måneder etter å ha blitt sammen i desember 1991 og giftet seg 29. april 1992. To år senere ble de skilt 1. mai 1994.

Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #elleve

Leslie Macdonald

1990 - 1991

Leslie Macdonald og Emilio Estevez datert fra juli 1990 til september 1991.

Forhold 1 år se forholdet #10

Daphne Zuniga

1988

Daphne Zuniga og Emilio Estevez daterte i 1988.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #9

Marla Hanson

1987 - 1989

Marla Hanson og Emilio Estevez datert fra november 1987 til 1989.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet 30% se forholdet #8

Susanna Hoffs

1987

Susanna Hoffs og Emilio Estevez daterte fra 1987 til juli 1987.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #7

Demi Moore

1985 - 1987

Demi Moore og Emilio Estevez var forlovet i 1 år. De datet i 6 måneder etter å ha blitt sammen i juli 1985. De var forlovet i 1986, men ble skilt i januar 1987.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #6

Carey Salley

1983 - 1986

Carey Salley og Emilio Estevez datert fra 1983 til desember 1986.

Forhold 3 år MåleResultatKinesisk dyrekretstjue%Alder33%'> Kompatibilitet 1. 3% Barn 2 barn se forholdet #5

Diane Lane

1982 - 1983 (rykter)

Det ryktes at Diane Lane har koblet seg til Emilio Estevez i april 1982.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #4

Mimi Rogers

1981 - 1982

Emilio Estevez og Mimi Rogers daterte fra 1981 til 1982.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #3

Danielle Delaney

Danielle Delaney og Emilio Estevez hadde et forhold.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #to

Samantha Phillips

Samantha Phillips hadde et møte med Emilio Estevez.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde37%Alder72%'> Kompatibilitet 77% se forholdet #1

Alisha klass

Alisha Klass hadde et møte med Emilio Estevez.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Emilio estevez59 TyrenSkuespiller
amerikansk
Sonja Magdevski58 VannmannenForfatter
Makedonsk
Julie Briggs-
Paula Abdul |58 TvillingeneSanger
amerikansk
Leslie Macdonald-
Daphne Zuniga58 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Marla Hanson59 TvillingeneModell
amerikansk
Susanna Hoffs60 SteinbukkenSanger
amerikansk
Demi Moore58 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Carey Salley63
amerikansk
Diane Lane56 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Mimi Rogers65 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Danielle Delaney52 VektenModell
amerikansk
Samantha Phillips55 fiskModell (voksen / glamour)
amerikansk
Alisha klass49 SteinbukkenPornostjerne
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Taylor LeviMann22. juni 198436 år gammel Carey Salley
dueHunn15. februar 198635 år gammel Carey Salley

Fotogalleri

The Outsiders - Emilio Estevez Diane Lane og Emilio Estevez Diane Lane og Emilio Estevez D2: The Mighty Ducks - Emilio Estevez Emilio Estevez - Mission: Impossible D2: The Mighty Ducks - Emilio Estevez The Mighty Ducks - Emilio Estevez Young Guns II - Emilio Estevez Young Guns - Emilio Estevez Young Guns - Emilio Estevez Young Guns - Emilio Estevez Frokostklubben

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Våpen 3: Alias ​​Billy the Kid2022Film
The Mighty Ducks: Game Changers2021Gordon BombayTV-show
Offentligheten2018Stuart GoodsonFilm
Avskyelig jul2012Mr. Winterbottom (stemme)TV-show
Veien2010DanielFilm
Arthur og de usynlige2006Ferryman (engelsk versjon, stemme)Film
Bobby2006TimFilm
L.A. Riot Spectacular2005Offiser PowellFilm
De tre vise mennene2003Jimmy (engelsk versjon, stemme)Film
To og en halv mann2003AndyTV-show
Sand2000TurFilm
Vurdert X2000Jim MitchellTV-film
Sent i går kveld1999OgTV-film
Vestfløyen1999Unge Jed BartletTV-show
Dollar for de døde1998CowboyTV-film
D3: The Mighty Ducksnitten nittiseksGordon BombayFilm
Umulig oppdragnitten nittiseksJack Harmon (ikke kreditert)Film
Krigen hjemmenitten nittiseksJeremy CollierFilm
D2: The Mighty Ducks1994Gordon BombayFilm
Nok en innsats1993Bill ReimersFilm
Dommens natt1993Frank WyattFilm
Lastet våpen 11993Jack ColtFilm
Freejack1992Alex FurlongFilm
The Mighty Ducks1992Gordon BombayFilm
Menn på jobb1990James St. JamesFilm
Young Guns II1990William H. BonneyFilm
Aldri på tirsdag1989Tauebilfører (ikke kreditert)Film
Nightbreaker1989Dr. Alexander Brown - fortidTV-film
Unge våpen1988William H. BonneyFilm
Utsetting1987Bill ReimersFilm
Maksimal overdrive1986Bill RobinsonFilm
Visdom1986John WisdomFilm
St. Elmo's Fire1985Kirby KegerFilm
Det var da ... Dette er nå1985Mark JenningsFilm
Frokostklubben1985Andrew ClarkFilm
Repo Man1984ÅtteFilm
Mareritt1983J.J. Cooney (segment 'The Bishop of Battle')Film
De utenforstående1983To-bit MatthewsFilm
Tex1982Johnny CollinsFilm
I forvaring av fremmede1982Danny CaldwellTV-film
Å lage karakteren1982DwayneTV-show
Å bestige et fjellnitten åtti enSteve NovakTV-film
Badlands1973Boy Under Lamppost (ikke kreditert)Film
Innsikt1960Mann, Pat, StanTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Ally Sheedy og Emilio EstevezAlly Sheedy
    • Frokostklubben
      1985
    [vis matchup]
  • Demi Moore og Emilio EstevezDemi Moore
    • Visdom
      1986
    [vis matchup]
  • Emilio Estevez og Andie MacDowellAndie MacDowell
    • St. Elmo's Fire
      1985
    [vis matchup]
  • Emilio Estevez og Maria EllingsenMaria Ellingsen
    • D2: The Mighty Ducks
      1994
    [vis matchup]
  • Emilio Estevez og Olivia BarashOlivia Barash
    • Repo Man
      1984
    [vis matchup]
  • Rene Russo og Emilio EstevezRene Russo
    • Freejack
      1992
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Jack Cassidy
Jack Cassidy
28. mai 2021 ... Jack Cassidy nyheter, sladder, bilder av Jack Cassidy, biografi, Jack Cassidy kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jack Cassidy forholdsliste. Jack Cassidy dating historie, 2021, 2020, liste over Jack Cassidy forhold.
De beste indianerbåndene / artistene
De beste indianerbåndene / artistene
Liste over indianerkunstnere med bilder som er rangert best til dårligst etter stemmer. Listen over gode indianerbånd har et filter som lar deg søke etter ...
Kate Nhung
Kate Nhung
28. mai 2021 ... Kate Nhung nyheter, sladder, bilder av Kate Nhung, biografi, Kate Nhung kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Kate Nhung forholdsliste. Kate Nhung dating historie, 2021, 2020, liste over Kate Nhung forhold.
De beste Ben Harper-albumene gjennom tidene
De beste Ben Harper-albumene gjennom tidene
Fra Welcome to the Cruel World to No Mercy in This Land, er denne listen over de beste Ben Harper-albumene ordnet av rockelskere som deg.
Natasha Oakley
Natasha Oakley
28. mai 2021 ... Natasha Oakley nyheter, sladder, bilder av Natasha Oakley, biografi, Natasha Oakley kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Natasha Oakley forholdsliste. Natasha Oakley dating historie, 2021, 2020, liste over Natasha Oakley forhold.
Maurice Tillet
Maurice Tillet
28. mai 2021 ... Maurice Tillet nyheter, sladder, bilder av Maurice Tillet, biografi, Maurice Tillet kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maurice Tillet forholdsliste. Maurice Tillet dating historie, 2021, 2020, liste over Maurice Tillet forhold.
Full liste over fortell meg at du elsker meg - episoder
Full liste over fortell meg at du elsker meg - episoder
Nedenfor er en full liste over Tell Me You Love Me-episodene som spenner over hele TV-programmet. Bilder fra de enkelte Tell Me You Love Me-episodene er oppført ...