Hoved Forhold Elton John

Elton John

Elton John GiftRangering 2663 -355Alder 74 år Zodiac Væren Forhold 5 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Elton John og David FurnishDavid Furnish og Elton John har vært gift i 6 år siden 21. desember 2014. se forholdet

Forhold

Elton John var tidligere gift med Renate Blauel(1984 - 1988).

Elton John har vært i et forhold med Gary Clarke(1982 - 1984), Linda Woodrow(1966 - 1970)og John Reid.



som er chandler riggs kjæreste

Om

Elton John er en 74 år gammel britisk musiker. Født Reginald Kenneth Dwight 25. mars 1947 i Pinner, Middlesex, England, Storbritannia, han er kjent for My Song, Goodbye Yellowbrick Road & Candle in the Wind i en karriere som spenner over musikalsk karriere og 1963 – nåtid og 1962 – nåtid. Stjernetegnet hans er Væren.

Elton John har vært i en matchup med David Furnish på skjermen Det kongelige bryllupet (2011).

Elton John er medlem av følgende lister: Geffen Records artister, Grammy Award vinnere og MCA Records artister.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Elton John! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto27 år, 7 måneder16 år, 8 måneder5 år, 10 måneder
Dating34 år2 år2 år
Total527 år, 7 måneder7 år, 10 måneder2 år

Detaljer

FornavnElton
MellomnavnHercules
EtternavnJohn
Fullt navn ved fødselenReginald Kenneth Dwight
Alternativt navnElton John, The Rocket Man, Sharon, Elton Hercules John, Elton John AIDS Foundation, The Pinball Wizard, Reginald Dwight
Alder74 år
Fødselsdag25. mars 1947
FødestedPinner, Middlesex, England, Storbritannia
Høyde173 cm (5 '8')
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonStore store, gøye briller., Skandaløse kostymer og briller., Gap mellom tennene., Rødt hår., Rik Falsetto-stemme., Ørepynt på høyre øre., Fete klumpete fingre, Hirsuit med hårete armer og bryst, Berømt skallet før du får hårgraft. , Over 250 000 par solbriller: de største samlingene i verden. Outlandish kostymer i sin tidlige karriere.
StjernetegnVæren
SeksualitetHomofile
EtnisitetHvit
NasjonalitetBritisk
universitetRoyal Academy of Music
Yrke TekstSinger-Songwriter, Composer, Pianist, Record Producer, and Occasional Actor
YrkeMusiker
Krav til berømmelseMin sang, farvel Yellowbrick Road & Candle in the Wind
Musiksjanger (tekst)Rock, Pop Rock, Glam Rock, Soft Rock, R&B, Rhythm And Blues, Piano Rock, Pop
MusikksjangerRock, Pop / Rock, Piano
År (er) Aktiv1964 – nåtid, Musikkarriere, 1963 – nåtid, 1962 – nåtid
MusikkstilRock & Roll, Singer / Songwriter, Adult Contemporary, Soft Rock, Contemporary Pop / Rock, Album Rock, AM Pop
Music MoodGripende, Rousing, Rollicking, Sentimental, Melankoli, bekymringsløs, Stilig, Organisk, Munter, selvsikker, Wistful, Plaintive, Moro, Reflekterende, Lengsel, Livlig, Snurrig, Nattlig, Amiable / God-Natured, Brash, Leken
InstrumentVokal, piano, keyboard
Instrument (tekst)Vokal, piano, keyboard, orgel, gitar
PlateselskapPhilips, Congress, DJM, UNI, Paramount, MCA, Geffen, The Rocket Record Company / Island, Universal, Interscope, Mercury, UMG, Virgin EMI, Rocket, Island, Island Def Jam
Tilknyttede handlingerBernie Taupin, Tim Rice, John Lennon, Yoko Ono, Kiki Dee, Billy Joel, George Michael, Eminem, Gladys Knight, Stevie Wonder, Anastacia, Dionne Warwick ,, Neil Sedaka, Gary Barlow, Fall Out Boy, Bernie Taupin, Tim Rice John Lennon, Kiki Dee, Billy Joel, George Michael, Eminem, Gladys Knight, Stevie Wonder, Celine Dion, Dionne Warwick, Neil Sedaka, Gary Barlow, Eric Clapton, Nik Kershaw, Queen, T-Rex, Babyshambles, Lady Gaga
Offisielle nettstedereltonjohn.com, eltonography.com, http://eltonjohn.com
FarStanley Dwight
MorSheila Eileen Harris Dwight
FavorittbandT-Rex, John Lennon, Queen, George Michael, Gary Barlow, Stevie Wonder, Dionne Warwick
Favoritt tilbehørDuftlys, Polaroid kamera, Versace belter, Versace hatter, Versace skjerf, Wabi Sabi Yacht, solbriller

Sir Elton Hercules John CH CBE (født Reginald Kenneth Dwight, 25. mars 1947) er en engelsk sanger, låtskriver, pianist og komponist. John har samarbeidet med tekstforfatter Bernie Taupin siden 1967 på mer enn 30 album, og han har solgt over 300 millioner plater, noe som gjør ham til en av de mest solgte musikkartistene gjennom tidene. Han har mer enn femti topp 40 treff i UK Singles Chart og US Billboard Hot 100, inkludert syv nummer én i Storbritannia og ni i USA, samt syv påfølgende nummer én album i USA. Hans hyllest-singel 'Candle in the Wind 1997', omskrevet i dedikasjon til Diana, Princess of Wales, solgte over 33 millioner eksemplarer over hele verden og er den mest solgte singelen i historien til Storbritannias og USAs singellister. Han har også produsert plater og noen ganger opptrådt i filmer. John eide Watford F.C. fra 1976 til 1987 og fra 1997 til 2002. Han er en ærespresident for klubben.

Mer om Elton John Mindre om Elton John

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5David FurnishGiftOktober 1993tilstede27 år
4Renate BlauelGift198319885 år
3Gary ClarkeForhold198219842 år
toLinda WoodrowForhold196619704 år
1John ReidForhold -
David Furnish #5

David Furnish

1993

David Furnish og Elton John har vært gift ...[vis par] Renate Blauel #4

Renate Blauel

1983 - 1988

Renate Blauel og Elton John ble skilt den ...[vis par] Gary Clarke #3

Gary Clarke

1982 - 1984

Gary Clarke og Elton John er skilt ...[vis par] Linda Woodrow #to

Linda Woodrow

1966 - 1970

Linda Woodrow og Elton John skiltes i 197 ...[vis par] John Reid #1

John Reid

John Reid og Elton John er skilt ...[vis par] #5

David Furnish

1993

David Furnish og Elton John har vært gift i 6 år. De datet i 11 år etter å ha blitt sammen i oktober 1993. Etter 9 års forlovelse giftet de seg 21. desember 2014.



som er damian marley gift med
Forhold 27 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 2. 3% Barn 2 barn se forholdet #4

Renate Blauel

1983 - 1988

Renate Blauel og Elton John er skilt etter et ekteskap på 4 år.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 33% se forholdet #3

Gary Clarke

1982 - 1984

Gary Clarke og Elton John hadde et forhold fra 1982 til 1984.

Forhold 2 år se forholdet #to

Linda Woodrow

1966 - 1970

Linda Woodrow og Elton John daterte fra 1966 til 1970.

Forhold 4 år se forholdet #1

John Reid

John Reid og Elton John hadde et forhold.

som har Emma Watson datert
MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets60%Alder84%'> Kompatibilitet 51% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Elton John74 VærenMusiker
Britisk
David Furnish58 SkorpionenPersonlighet
Kanadisk
Renate Blauel68 fiskPianist
tysk
Gary Clarke-
Linda Woodrow-
John Reid71 Jomfruensjef
Skotsk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Zachary Jackson Levon (vedtatt)Mann25. desember 201010 år gammel David Furnish
Elia Joseph DanielMann11. januar 20138 år gammel David Furnish

Fotogalleri

Emma Thompson, Jim Carrey og Elton John - The 68th Annual Academy Awards (1996) Lars Ulrich og Jessica Miller m / Elton John Elton John and Kesha - The 60th Annual Grammy Awards - Show (2018) Elton John med Eddie Vedder og Jill McCormick og deres døtre Olivia og Harper Elton John Graham Norton Show med Elton John (februar 2016) Graham Norton Show med Elton John og Jack Black (februar 2016) Graham Norton Show med Zoolander-rollebesetning, Elton John og Jack Black (februar 2016) Graham Norton Show med Zoolander-rollebesetning, Elton John og Jack Black (februar 2016) Ozzy Osbourne og Sharon Osbourne deltar på Elton John AIDS Foundation's sjette årlige fordel 'An Enduring Vision' på The Waldorf Astoria Hotel 25. september 2007 i New York City Ozzy Osbourne og Sharon Osbourne deltar på Elton John AIDS Foundation's sjette årlige fordel 'An Enduring Vision' på The Waldorf Astoria Hotel 25. september 2007 i New York City Ozzy Osbourne og Sharon Osbourne deltar på Elton John AIDS Foundation's sjette årlige fordel 'An Enduring Vision' på The Waldorf Astoria Hotel 25. september 2007 i New York City

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Beats1 Elton John: Revamp & Restoration2018TV-show
Kingsman: The Golden Circle2017Elton JohnFilm
Nashville2012Sir Elton JohnTV-show
Comic Relief (I'm Gonna Be) 500 Mil2007TV-film
Årlig tilbakeholdende2006Elton JohnTV-show
Veien til El Dorado2000Forteller (stemme)Film
Will & Grace1998Elton JohnTV-show
Spice World1997Elton JohnFilm
Ally McBeal1997Elton JohnTV-show
Sør Park1997Sir Elton JohnTV-show
Barnepiken1993Elton JohnTV-show
Simpsons1989Elton JohnTV-show
Tommy1975Pinball-veiviserenFilm
Har du noen gang sett?1973TV-show
Sommerkarusell1970UtøverTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Elton John og David FurnishDavid Furnish
    • Det kongelige bryllupet
      2011
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...