Hoved Forhold Ellen Degeneres

Ellen Degeneres

Ellen Degeneres GiftRangering 1372 -482Alder 63 år Zodiac Vannmannen Forhold 5 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Ellen DeGeneres og Portia de RossiPortia de Rossi og Ellen DeGeneres har vært gift i 12 år siden 16. august 2008. se forholdet

Forhold

Ellen DeGeneres har vært i forhold til Alexandra Hedison(2001 - 2004), Anne Heche(1997 - 2000), Teresa Boyd(nitten nitti fem)og Kat Perkoff(1978 - 1980).

Om

Ellen DeGeneres er en 63 år gammel amerikansk tegneserie. Født Alice Lee DeGeneres 26. januar 1958 i New Orleans, Louisiana, USA, hun er kjent for The Ellen DeGeneres Show i en karriere som spenner over 1978 (1978) - til stede. Stjernetegnet hennes er Vannmannen.



Ellen DeGeneres har vært i 5 matchups på skjermen, inkludert Bill Pullman i Mr. Wrong (nitten nittiseks), Arye Gross i Imot (1994), William Ragsdale i Imot (1994), Lisa Darr inn Imot (1994)og Sharon Stone i Hvis disse veggene kunne snakke 2 (2000).

Ellen DeGeneres er medlem av følgende lister: Annie Award-vinnere, Emmy Award-vinnere og amerikanske filmskuespillere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Ellen DeGeneres! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift116 år, 5 måneder--
Dating43 år, 5 måneder2 år, 2 måneder2 år, 5 måneder
Total516 år, 5 måneder5 år2 år, 5 måneder

Detaljer

FornavnImot
Mellomnavnlese
PikenavnDegeneres
Fullt navn ved fødselenAlice leen degeneres
Alternativt navnEllen, Alde
Alder63 år
Fødselsdag26. januar 1958
FødestedNew Orleans, Louisiana, USA
Høyde171 cm (5 '7½')
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
StjernetegnVannmannen
SeksualitetLesbisk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleAtlanta videregående skole, Atlanta, TX (1976)
Yrke TekstKomiker, skuespillerinne, produsent, forfatter
YrkeKomisk
Krav til berømmelseEllen DeGeneres Show
Musiksjanger (tekst)Observasjonell komedie, sosial satire, surrealistisk humor, deadpan, satire, anti-humor
År aktiv1978 – nåtid, 1978 (1978) –tilstedeværende
Talent Agency (f.eks. Modellering)ICM-partnere
Merke påtegning2004) TV-reklame for American Express-kredittkort., (1987) TV-reklame, US West Telecommunications (nå Qwest)., (2005) TV-reklame for XM-satellittradio., (2005) Voiceover for American Express-kredittkortreklame., TV reklame for Popeye's chicken., (2007) TV-reklame for American Express 'Members Project., (2007) Utskriftsannonser for amerikanske hilsener' 'Cards By Ellen' gratulasjonskort., (2008) Utskriftsannonser for Wyeths Advil og Advil PM smertestillende midler og deres LifeList-konkurranse., (2009) TV-reklame for Covergirl's Simply Ageless makeup., (2009-12) Print-annonser eller Covergirl / Olay's Simply Ageless makeup., (2010) Utskriftsannonser for Glaceaus Vitamin Water Zero., (februar 2012) TV-reklame '6 AM Sale' (I Love Lucy twin beds spoof) for JC Penney., (Februar 2012) TV-reklame 'Coupons in the Old West' for JC Penney., (2012) Utskriftsannonser for Covergirl + Olay's Tone Rehab 2-i-1 Foundation.
Offisielle nettstederwww.ellen.warnerbros.com/, www.nndb.com/people/564/000025489/, www.ellentv.com/, twitter.com/TheEllenShow, www.facebook.com/ellentv, instagram.com/theellenshow#
FarElliott DeGeneres
MorBetty DeGeneres
BrorVance DeGeneres
VennJennifer Aniston, Taylor Swift, Selena Gomez, Zac Efron, Victoria Justice, Oprah Winfrey, Avan Jogia, Liz Gillies, Nathalia Ramos, Jade Ramsey, Ana Mulvoy Ten, Justin Bieber, Jennifer Lawrence, David Beckham, Heidi Klum, Samantha Boscarino, Miley Cyrus, Liam Hemsworth, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Adele, Perrie Edwards, Ellie Goulding, Mac Miller
FavorittfolkSophia Grace, Rosie McClelland, Rosie, William Shakespeare, Talia Castellano
Favoritt filmerNoen få gode menn
Favoritt TV-serierEllen Dengeres Show

Ellen Lee DeGeneres (də-JEN-ər-əs; født 26. januar 1958) er en amerikansk komiker, TV-programleder, skuespillerinne, forfatter og produsent. Hun spilte i sitcom Ellen fra 1994 til 1998 og har vært vertskap for sitt syndikerte TV-talkshow, The Ellen DeGeneres Show, siden 2003.

Mer om Ellen DeGeneres Mindre om Ellen DeGeneres

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Portia de RossiGiftDesember 2004tilstede16 år
4Alexandra HedisonForhold200120043 år
3Anne HecheForholdFebruar 1997August 20003 år
toTeresa boydForholdnitten nitti femnitten nitti fem-
1Kat PerkoffForhold197826. juni 19802 år
Portia de Rossi #5

Portia de Rossi

2004

Portia de Rossi og Ellen DeGeneres har vært ...[vis par] Alexandra Hedison #4

Alexandra Hedison

2001 - 2004

Alexandra Hedison og Ellen DeGeneres hver for seg ...[vis par] Anne Heche #3

Anne Heche

1997 - 2000

Ellen DeGeneres og Anne Heche skilte seg i A ...[vis par] Teresa boyd #to

Teresa boyd

nitten nitti fem

Teresa Boyd og Ellen DeGeneres er skilt ...[vis par] Kat Perkoff #1

Kat Perkoff

1978 - 1980

Kat Perkoff og Ellen DeGeneres var sammen med ...[vis par] #5

Portia de Rossi

2004

Portia de Rossi og Ellen DeGeneres har vært gift i 12 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i desember 2004 og giftet seg 16. august 2008.

Forhold 16 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 38% se forholdet #4

Alexandra Hedison

2001 - 2004

Alexandra Hedison og Ellen DeGeneres daterte fra 2001 til 2004.



Forhold 3 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 55% se forholdet #3

Anne Heche

1997 - 2000

Ellen DeGeneres og Anne Heche daterte fra mars 1997 til august 2000.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #to

Teresa boyd

nitten nitti fem

Teresa Boyd og Ellen DeGeneres daterte i 1995.

se forholdet #1

Kat Perkoff

1978 - 1980

Kat Perkoff og Ellen DeGeneres var i et forhold i to år før Kat Perkoff døde 23 år gammel.

Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Alder52%'> Kompatibilitet 43% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ellen Degeneres63 VannmannenKomisk
amerikansk
Portia de Rossi48 VannmannenSkuespillerinne
Australsk
Alexandra Hedison51 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Anne Heche52 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Teresa boyd- Produksjonssjef
amerikansk
Kat Perkoff2. 3 SkorpionenAnnen
amerikansk

Fotogalleri

Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres - Med $ 181950 nye Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Ellen DeGeneres med Portia de Rossi - gå til middag i Montecito Ellen DeGeneres med Portia de Rossi - gå til middag i Montecito Ellen DeGeneres med Portia de Rossi - gå til middag i Montecito

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Finne Dory2016Dory (stemme)Film
Big Bang teorien2007Ellen DegeneresTV-show
Min kortfilm2005ImotKortfilm
Joey2004Ellen DegeneresTV-show
Oppdrag Nemo2003Dory (stemme)Film
Pauly Shore er død2003Ellen DegeneresFilm
Nå normal2001OperatørFilm
Six Feet Under2001Ellen DegeneresTV-show
Bernie Mac Show2001Ellen DegeneresTV-show
Ellen Show2001Ellen RichmondTV-show
Hvis disse veggene kunne snakke 22000Kal (segment '2000')TV-film
Edtv1999CynthiaFilm
Kjærlighetsbrevet1999Janet HallFilm
Doktor Dolittle1998Prologue Dog (stemme)Film
Farvel elsker1998Sgt. Rita PompanoFilm
Will & Grace1998Søster LouiseTV-show
Mr. Wrongnitten nittiseksMartha AlstonFilm
Dana Carvey Shownitten nittiseksEllen MorganTV-show
Trevor1994Ellen DegeneresKortfilm
Imot1994Ellen MorganTV-show
Coneheads1993TrenerFilm
Mad About You1992Nancy BloomTV-show
Larry Sanders Show1992Ellen DegeneresTV-show
Laurie Hill1992Nancy MacIntyreTV-show
Krevende måne1990Kortfilm
Åpent hus1989Margo Van MeterTV-show
Simpsons1989Ellen DegeneresTV-show
Roseanne1988Dr. WhitmanTV-show
Duett1987Margo Van MeterTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Bill Pullman og Ellen DeGeneresBill Pullman
    • Mr. Wrong
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Arye Gross
    • Imot
      1994
    [vis matchup]
  • William Ragsdale
    • Imot
      1994
    [vis matchup]
  • Lisa Darr
    • Imot
      1994
    [vis matchup]
  • Sharon Stone og Ellen DeGeneresSharon Stone
    • Hvis disse veggene kunne snakke 2
      2000
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Daniel Filho og Marcia Couto
Daniel Filho og Marcia Couto
28. mai 2021 ... Daniel Filho og Marcia Couto bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf
28. mai 2021 ... Shia LaBeouf nyheter, sladder, bilder av Shia LaBeouf, biografi, Shia LaBeouf kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Shia LaBeouf forholdsliste. Shia LaBeouf dating historie, 2021, 2020, liste over Shia LaBeouf forhold.
Carla pereyra
Carla pereyra
28. mai 2021 ... Carla Pereyra nyheter, sladder, bilder av Carla Pereyra, biografi, Carla Pereyra kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste Carla Pereyra. Carla Pereyra dating historie, 2021, 2020, liste over Carla Pereyra forhold.
Lionel richie
Lionel richie
28. mai 2021 ... Lionel Richie nyheter, sladder, bilder av Lionel Richie, biografi, Lionel Richie kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Lionel Richie forholdsliste. Lionel Richie dating historie, 2021, 2020, liste over Lionel Richie forhold.
Nathan Kress
Nathan Kress
28. mai 2021 ... Nathan Kress nyheter, sladder, bilder av Nathan Kress, biografi, Nathan Kress kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Nathan Kress forholdsliste. Nathan Kress dating historie, 2021, 2020, liste over Nathan Kress forhold.
Ghilherme Lobo
Ghilherme Lobo
28. mai 2021 ... Ghilherme Lobo nyheter, sladder, bilder av Ghilherme Lobo, biografi, Ghilherme Lobo kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ghilherme Lobo forholdsliste. Ghilherme Lobo dating historie, 2021, 2020, liste over Ghilherme Lobo forhold.
Marianna Zydek
Marianna Zydek
28. mai 2021 ... Marianna Zydek nyheter, sladder, bilder av Marianna Zydek, biografi, Marianna Zydek kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Marianna Zydek forholdsliste. Marianna Zydek dating historie, 2021, 2020, liste over Marianna Zydek forhold.