Hoved Forhold Dylan o'brien

Dylan o'brien

Dylan ORangering 97 -1Alder 29 år Zodiac Jomfruen Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Dylan O'Brien muligens singel.

Forhold

Dylan O'Brien har vært i et forhold med Britt Robertson(2011 - 2017).



Om

Dylan O'Brien er en 29 år gammel amerikansk skuespiller. Født Dylan O'Brien 26. august 1991 i New York City, New York, USA, er han kjent for Teen Wolf (2011), The Maze Runner i en karriere som spenner over 2011 – nåtid og 2011 - nåtid. Stjernetegnet hans er Jomfruen.

Dylan O'Brien har deltatt i 9 matchups på skjermen, inkludert Britt Robertson i Den første gangen (2012), Caitlin Custer i Teen Wolf (2011), Holland Roden i Teen Wolf (2011), Zooey Deschanel i Nye jenten (2011)og Kaya Scodelario i Maze Runner: The Death Cure (2018).

Dylan O'Brien er medlem av følgende lister: Skuespillere fra New Jersey, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Dylan O'Brien! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating16 år--
Total16 år--

Detaljer

FornavnDylan
EtternavnO'Brien
Fullt navn ved fødselenDylan o'brien
Alternativt navnDyl, D baller, Dob, Dobs
Alder29 år
Fødselsdag26. august 1991
FødestedNew York City, New York, USA
Høyde178 cm (5 '10')
Vekt71 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Lys
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespiller, musiker
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseTeen Wolf (2011), The Maze Runner
År aktiv2011-nå, 2011 – nåtid, 2011 - nåtid
Offisielle nettstedertwitter.com/#!/dylanobrien
FarDylan o'brien
MorLisa
SøsterJulia O'Brien
FamiliemedlemEstelle Yves (fetter) (skuespillerinne)
VennTyler Posey, Crystal Reed, Holland Roden, Colton Haynes, Tyler Hoechlin, Crystal Ree, Dylan Sprayberry
KjæledyrMaggie (hund)
FavorittbandSlow Kids at Play

Dylan O'Brien (født 26. august 1991) er en amerikansk skuespiller. Han er kjent for sin hovedrolle som Thomas i Maze Runner dystopiske science fiction-trilogi og for sin rolle som Stiles Stilinski i MTV-TV-serien Teen Wolf. O'Briens andre arbeid inkluderer hovedrolle i filmer som The First Time og American Assassin og biroller i The Internship og Deepwater Horizon.

Mer om Dylan O'Brien Mindre om Dylan O'Brien

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Britt RobertsonForhold20112017.6 år
Britt Robertson #1

Britt Robertson

2011 - 2017

Dylan O'Brien og Britt Robertson separerte i ...[vis par] #1

Britt Robertson

2011 - 2017

Dylan O'Brien og Britt Robertson datert fra 2011 til 2017.



Forhold 6 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 93% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Dylan o'brien29 JomfruenSkuespiller
amerikansk
Britt Robertson31 VærenSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

American Assassin (2017) Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien Dylan o'brien

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Antrekket2022Film
Uendelig2021Heinrich TreadwayFilm
Fantastiske historier2020Sam TaylorTV-show
Utdannelsen til Fredrick Fitzell2020Fredrick FitzellFilm
Kjærlighet og monstre2020JoelFilm
Rare by2019Stu MaxsomeTV-show
humle2018Humle (stemme)Film
Maze Runner: The Death Cure2018ThomasFilm
Amerikansk snikmorder2017.Mitch RappFilm
Deepwater Horizon2016Caleb HollowayFilm
Maze Runner: The Scorch Trials2015.ThomasFilm
The Maze Runner2014ThomasFilm
Internship2013StuartFilm
Den første gangen2012Dave HodgmanFilm
High Road2011JimmyFilm
Teen Wolf2011Nogitsune, Stiles StilinskiTV-show
Nye jenten2011FyrenTV-show
Sacks West2011DylanKortfilm
Charlie Brown: Blockhead's Revenge2011Charlie BrownKortfilm
Første datoer med Toby Harris2011PeterTV-show
Sweety High2010Flinke TrevorTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Britt Robertson og Dylan O'BrienBritt Robertson
    • Den første gangen
      2012
    [vis matchup]
  • Dylan O'Brien and Caitlin CusterCaitlin Custer
    • Teen Wolf
      2011
    [vis matchup]
  • Dylan O'Brien and Holland RodenHolland Roden
    • Teen Wolf
      2011
    [vis matchup]
  • Dylan O'Brien and Zooey DeschanelZooey Deschanel
    • Nye jenten
      2011
    [vis matchup]
  • Så Scodelario og Dylan OKaya Scodelario
    • Maze Runner: The Death Cure
      2018
    [+2 til]
  • Rosa Salazar og Dylan ORosa Salazar
    • Maze Runner: The Scorch Trials
      2015.
    [vis matchup]
  • Shelley Hennig og Dylan OShelley Hennig
    • Teen Wolf
      2011
    [vis matchup]
  • Thomas Brodie-Sangster
    • Maze Runner: The Death Cure
      2018
    [+2 til]
  • Victoria Justice og Dylan OVictoria Justice
    • Den første gangen
      2012
    [vis matchup]
Flere Dylan O'Brien skjermtreff Mindre Dylan O'Brien Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...