Hoved Forhold Dove Cameron

Dove Cameron

Dove Cameron EnkeltRangering 413 -47Alder 25 år Zodiac Steinbukken Forhold 2 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Dove Cameron er for tiden singel.

Forhold

Dove Cameron har vært forlovet med Ryan McCartan(2016).



hvem har derek jeter datert

Dove Cameron har vært i et forhold med Thomas Doherty(2016-2020).

Om

Dove Cameron er en 25 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Chloe Celeste Hosterman 15. januar 1996 i Seattle, Washington, USA, hun er kjent for Liv og Maddie i en karriere som spenner over 2012 – nåværende og musikalsk karriere og 2007 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Steinbukken.

Dove Cameron har deltatt i 9 matchups på skjermen, inkludert Braeden Lemasters i R.L. Stines Monsterville: The Souls Cabinet (2015), Jordan Fisher i Liv og Maddie (2013), Mike C. Manning inn Cloud 9 (2014), Mitchell Hope i Etterkommere (2015)og Ryan McCartan i Liv og Maddie (2013).



Dove Cameron er medlem av følgende lister: Amerikanske barnesangere, Daytime Emmy Award-vinnere og amerikanske skuespillerstubber.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Dove Cameron! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert13 år, 1 måned--
Dating13 år, 10 måneder--
Totalto3 år, 10 måneder3 år, 6 måneder3 år, 1 måned

Detaljer

FornavnHvor er det
MellomnavnOlivia
EtternavnCameron
Fullt navn ved fødselenChloe Celeste vertsmann
Alternativt navnDove Olivia Cameron, Chloe, Dove, Dove Cameron
Alder25 år
Fødselsdag15. januar 1996
FødestedSeattle, Washington, USA
Høyde157 cm (5 '2')
Vekt115 kg (52 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeGrønn
HårfargeFarget svart
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetBiseksuell
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBurbank High School (Burbank, California)
Yrke TekstSangerinne, skuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseLiv og Maddie
År aktiv2012 - nåtid, 2012 – nåtid, Musikkarriere, 2007 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapWalt Disney, Columbia, Disruptor
Tilknyttede handlingerJenta og Drømmefangeren
Talent Agency (f.eks. Modellering)Abrams Artists Agency (Los Angeles)
Byste (tommer)33
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)32
Offisielle nettstederhttp://www.dovecameron.com, http://www.dovecameron.com/, www.youtube.com/channel/UCSnSe-5ECm9qdw69tT86Jxg/, www.youtube.com/channel/UCAaPdVXu8ZkgsM6Mwyl0KJw/, https: // www .dovecameron.com / https://www.wikidata.org/wiki/Q13560423#P856, twitter.com/dovecameron, www.instagram.com/dovecameron/
FarPhillip Alan Hosterman
MorBonnie Wallace
SøsterClaire Hosterman
VennDebby Ryan, Laura Marano, Ross Lynch, Nina Dobrev, Hailee Steinfeld, Sophie Turner, Cameron Boyce, Sofia Carson, Booboo Stewart
Favorittsanger'Moonlight Serenade' av Glenn Miller

Dove Olivia Cameron (født Chloe Celeste Hosterman; 15. januar 1996) er en amerikansk skuespillerinne og sanger. Hun er kjent for å spille en dobbel rolle som de samme navnene i Disney Channel-ungdoms-sitcom Liv og Maddie, som hun vant en Daytime Emmy Award for Outstanding Performer in Children's Programming, og for å spille Mal i Descendants-filmserien. Hun hadde også en tilbakevendende rolle som Ruby Hale i ABC-TV-serien Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. i 2018.



Mer om Dove Cameron Mindre om Dove Cameron

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toThomas dohertyForholdDesember 2016Okt 20203 år
1Ryan McCartanForhold6. august 2013Okt 20163 år
Thomas doherty #to

Thomas doherty

2016 - 2020

Thomas Doherty og Dove Cameron skiltes i ...[vis par] Ryan McCartan #1

Ryan McCartan

2013 - 2016

Ryan McCartan og Dove Cameron skilte seg i O ...[vis par] #to

Thomas doherty

2016 - 2020

Thomas Doherty og Dove Cameron datert fra 8. desember 2016 til oktober 2020.

hvor gammel er louise mandrell
Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 88% se forholdet #1

Ryan McCartan

2013 - 2016

Ryan McCartan og Dove Cameron var forlovet i 6 måneder. De daterte i to år etter å ha blitt sammen 6. august 2013. De var forlovet i april 2016, men ble senere skilt i oktober 2016.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 49% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Dove Cameron25 SteinbukkenSkuespillerinne
amerikansk
Thomas doherty26 TyrenSkuespiller
Skotsk
Ryan McCartan27 TvillingeneSkuespiller
amerikansk

Fotogalleri

Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021) Dove Cameron - Already Magazine (april 2021)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Issac2021CassiFilm
Hevn2021JasminFilm
The Angry Birds Movie 22019Ella (stemme)Film
Etterkommere 32019FeilTV-film
Marvel Rising: Heart of Iron2019Ghost-Spider, Gwen Stacy (stemme)TV-show
Wicked Woods: A Descendants Halloween Story2019Mal (stemme)TV-show
Marvel Rising: Playing with Fire2019Ghost-Spider, Gwen Stacy (stemme)TV-film
Dumplin '2018BekahFilm
Under havet: En etterkommers historie2018FeilTV-show
Marvel Rising: Initiation2018Ghost-Spider, Gwen StacyTV-show
Etterkommere 3: Pappa?2018FeilKortfilm
Etterkommere 22017FeilTV-film
Etterkommere 2: Det går ned2017FeilTV-film
Angie Tribeca2016NådeTV-show
Jeg er måne2016Dove CameronTV-show
Hairspray Live!2016Amber Von TussleTV-film
Hytta2016JessTV-show
Knapt dødelig2015Liz larsonFilm
Etterkommere2015FeilTV-film
R.L. Stines Monsterville: The Souls Cabinet2015BethTV-film
Etterkommere: Wicked World2015FeilTV-show
Cloud 92014KaylaTV-film
Agenter for S.H.I.E.L.D.2013RubinTV-show
Liv og Maddie2013Liv Rooney, Maddie RooneyTV-show
Biter2013AlannaTV-film
Ultimate Spider-Man2012Gwen Stacy, politibetjent, Spider-GwenTV-show
Malibu Country2012SiennaTV-show
Skamløs2011Holly HerkimerTV-show
Austin & Ally2011BobbieTV-show
Disney Monstober2011Dove Cameron, Masked StrangerTV-show
Mentalisten2008Charlotte Anne JaneTV-show
Marvel Rising: Chasing GhostsGhost-Spider, Gwen Stacy (stemme)TV-film
Untitled Cecily Strong / Apple TV + ProjectBetsyTV-show
Powerpuff (TV-serie)Bubbles UtoniumTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Dove Cameron og Braeden LemastersBraeden Lemasters
    • R.L. Stines Monsterville: The Souls Cabinet
      2015
    [vis matchup]
  • Dove Cameron og Jordan FisherJordan Fisher
    • Liv og Maddie
      2013
    [vis matchup]
  • Dove Cameron og Mike C. ManningMike C. Manning
    • Cloud 9
      2014
    [vis matchup]
  • Dove Cameron og Mitchell HopeMitchell Hope
    • Etterkommere 3
      2019
    [+2 til]
  • Dove Cameron og Ryan McCartanRyan McCartan
    • Liv og Maddie
      2013
    [vis matchup]
  • Dove Cameron og Thomas DohertyThomas doherty
    • Hytta
      2016
    [vis matchup]
  • Garrett Clayton og Dove CameronGarrett Clayton
    • Hairspray Live!
      2016
    [vis matchup]
  • Lucas Adams og Dove CameronLucas Adams
    • Liv og Maddie
      2013
    [vis matchup]
  • Luke Benward og Dove CameronLuke Benward
    • Cloud 9
      2014
    [vis matchup]
Flere Dove Cameron Matchups på skjermen Mindre Dove Cameron Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Juan Fernandez
Juan Fernandez
28. mai 2021 ... Juan Fernández nyheter, sladder, bilder av Juan Fernández, biografi, Juan Fernández kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juan Fernández forholdsliste. Juan Fernández dating historie, 2021, 2020, liste over Juan Fernández forhold.
Vasiliki Maliaros
Vasiliki Maliaros
28. mai 2021 ... Vasiliki Maliaros nyheter, sladder, bilder av Vasiliki Maliaros, biografi, Vasiliki Maliaros kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Vasiliki Maliaros forholdsliste. Vasiliki Maliaros dating historie, 2021, 2020, liste over Vasiliki Maliaros forhold.
Dennis Rodman
Dennis Rodman
28. mai 2021 ... Dennis Rodman nyheter, sladder, bilder av Dennis Rodman, biografi, Dennis Rodman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dennis Rodman forholdsliste. Dennis Rodman dating historie, 2021, 2020, liste over Dennis Rodman forhold.
Debora Comba
Debora Comba
28. mai 2021 ... Debora Comba nyheter, sladder, bilder av Debora Comba, biografi, Debora Comba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Deborah Comba forholdsliste. Debora Comba dating historie, 2021, 2020, liste over Debora Comba forhold.
Carrie Eastman
Carrie Eastman
28. mai 2021 ... Carrie Eastman nyheter, sladder, bilder av Carrie Eastman, biografi, Carrie Eastman kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Carrie Eastman forholdsliste. Carrie Eastman dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Eastman forhold.
Diana prins
Diana prins
28. mai 2021 ... Diana Prince nyheter, sladder, bilder av Diana Prince, biografi, Diana Prince kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Diana Prince forholdsliste. Diana Prince dating historie, 2021, 2020, liste over Diana Prince forhold.
Rochelle Okoye
Rochelle Okoye
28. mai 2021 ... Rochelle Okoye nyheter, sladder, bilder av Rochelle Okoye, biografi, Rochelle Okoye kjærliste liste 2016. Forholdshistorie. Rochelle Okoye forholdsliste. Rochelle Okoye dating historie, 2021, 2020, liste over Rochelle Okoye forhold.