Hoved Forhold Don Johnson

Don Johnson

Don JohnsonRangering 1165 -113Alder 71 år Zodiac Skytten Forhold 23 totalt Barn
5 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Don Johnson muligens singel.

Forhold

Don Johnson var tidligere gift med Kelley Phleger(1999)og Melanie Griffith(1976 - 1996).



Don Johnson har vært i forhold til Jodi Lyn O'Keefe(1997), Kari Whitman(nitten nitti fem), Jeanne Anderson(1995 - 1996), Alexandra Kabi(nitten nitti fem), Tracy Richman(1991), Barbra Streisand(1988), Susan Sarandon(1987), Patti D'Arbanville(1981 - 1985), Sally Sheridan(1980), Tanya Tucker(1978), Lynn Whitfield(1976)og Pamela Des Barres(1971 - 1972).

Don Johnson har hatt møter med Sofia Cucci(2006), Uma Thurman(1988), Cybill Shepherd(1985), Donya Fiorentino(1983), Danielle Staub og Donna Rice.

Det ryktes at Don Johnson har koblet seg til Yasmine Bleeth(1998), Jennifer Connelly(1989)og Nancy Pfister.



Om

Don Johnson er en 71 år gammel amerikansk skuespiller. Født Donny Wayne Johnson 15. desember 1949 i Flat Creek, Missouri, USA, er han kjent for Miami Vice, Nash Bridges. Stjernetegnet hans er Skytten.

Don Johnson har deltatt i åtte matchups på skjermen, inkludert Annette O'Toole i Nash broer (nitten nittiseks), Melanie Griffith i Paradis (1991), Penelope Ann Miller i Dead Bang (1989), Susan Sarandon i Sweet Hearts Dance (1988)og Yasmine Bleeth i Nash broer (nitten nittiseks).

Don Johnson er medlem av følgende lister: Miami Vice, amerikanske filmskuespillere og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Don Johnson! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto23 år, 11 måneder23 år, 9 måneder23 år, 6 måneder
Dating124 år6 måneder, 2 dager1 år
Støte på6---
Ryktet32 måneder, 1 dag20 dager-
Total2. 323 år, 11 måneder2 år, 4 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnDon
EtternavnJohnson
Fullt navn ved fødselenDonny Wayne Johnson
Alternativt navnDJ, The Don
Alder71 år
Fødselsdag15. desember 1949
FødestedFlat Creek, Missouri, USA
Høyde5 '11' (180 cm)
ByggeAtletisk
HårfargeBlond
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleWichita South High School, Witchita, KS (1967)
universitetUniversity of Kansas, Lawrence, KS (droppet ut)
Yrke TekstSkuespiller, produsent, regissør, sanger-låtskriver
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseMiami Vice, Nash Bridges
MusikksjangerPop / Rock
År (er) Aktiv1969 – nåtid
MusikkstilKomedie, Nyhet, Moderne Pop / Rock, Kjendis, Komedie / Talt
Music MoodLengsel, dramatisk, romantisk, håpefull
InstrumentVokal
Talent Agency (f.eks. Modellering)Patricola Lust PR, Inc.
Merke påtegning(1986) TV-reklame: Pepsi, (1989) TV-reklame: Diet Coke, med tittelen 'The Switch Is On', (2010) TV-reklame: Fremsto som hans karakter 'Det. Sonny Crockett 'fra' Miami Vice '(1984) i en Nike Footwear-reklame med LeBron James., (Tidlig 90-tall) TV-reklame: Bavaria Beer
Offisielle nettstederwww.nndb.com/people/021/000024946/
FamiliemedlemDakota Johnson (datter)

Donnie Wayne Johnson (født 15. desember 1949) er en amerikansk skuespiller, produsent, regissør, sanger og låtskriver. Han spilte rollen som James 'Sonny' Crockett i tv-serien Miami Vice på 1980-tallet, og vant en Golden Globe for sitt arbeid i rollen. Han hadde også den eponyme hovedrollen i 1990-talsmannsserien Nash Bridges. Johnson har mottatt en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Mer om Don Johnson Mindre om Don Johnson

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
2. 3Sofia CucciStøte på20062006-
22Yasmine BleethStøte på R 19981998-
tjueenKelley PhlegerGiftNov 1997 -
tjueJodi Lyn O'KeefeForhold19971997-
19Kari WhitmanForholdnitten nitti femnitten nitti fem-
18Jeanne AndersonForholdnitten nitti femnitten nittiseks1 år
17Alexandra kabiForholdnitten nitti femnitten nitti fem-
16Tracy RichmanForhold19911991-
femtenJennifer ConnellyStøte på R August 1989Oktober 19892 måneder
14Uma ThurmanStøte påOktober 1988Oktober 1988-
1. 3Barbra StreisandForhold19881988-
12Susan SarandonForhold19871987-
elleveCybill ShepherdStøte på19851985-
10Donya FiorentinoStøte på19831983-
9Patti D'ArbanvilleForholdnitten åtti en19854 år
8Sally SheridanForhold19801980-
7Tanya TuckerForhold19781978-
6Lynn WhitfieldForhold19761976-
5Melanie GriffithGiftFebruar 19722. februar 199623 år
4Pamela Des BarresForhold197119721 år
3Danielle DustStøte på -
toDonna risStøte på -
1Nancy PfisterStøte på R -
Sofia Cucci #2. 3

Sofia Cucci

2006

Sofia Cucci og Don Johnson er skilt ...[vis par] Yasmine Bleeth #22Rykte

Yasmine Bleeth

1998

Yasmine Bleeth og Don Johnson er atskilt ...[vis par] Kelley Phleger #tjueen

Kelley Phleger

1997

Kelley Phleger og Don Johnson har vært gift ...[vis par] Jodi Lyn O #tjue

Jodi Lyn O'Keefe

1997

Jodi Lyn O'Keefe og Don Johnson er separate ...[vis par] Kari Whitman #19

Kari Whitman

nitten nitti fem

Kari Whitman og Don Johnson er skilt ...[vis par] #18

Jeanne Anderson

1995 - 1996

Jeanne Anderson og Don Johnson er atskilt ...[vis par] Alexandra kabi #17

Alexandra kabi

nitten nitti fem

Alexandra Kabi og Don Johnson er skilt ...[vis par] Tracy Richman #16

Tracy Richman

1991

Tracy Richman og Don Johnson er skilt ...[vis par] Jennifer Connelly #femtenRykte

Jennifer Connelly

1989

Det gikk rykter om Jennifer Connelly og Don Johnson ...[vis par] Uma Thurman #14

Uma Thurman

1988

Uma Thurman og Don Johnson er skilt ...[vis par] Barbra Streisand #1. 3

Barbra Streisand

1988

Don Johnson og Barbra Streisand er separate ...[vis par] Susan Sarandon #12

Susan Sarandon

1987

Susan Sarandon og Don Johnson er atskilt ...[vis par] Cybill Shepherd #elleve

Cybill Shepherd

1985

Don Johnson og Cybill Shepherd er skilt ...[vis par] Donya Fiorentino #10

Donya Fiorentino

1983

Donya Fiorentino og Don Johnson er separate ...[vis par] Patti D #9

Patti D'Arbanville

1981 - 1985

Patti D'Arbanville og Don Johnson separerte ...[vis par] Sally Sheridan #8

Sally Sheridan

1980

Sally Sheridan og Don Johnson er skilt ...[vis par] Tanya Tucker #7

Tanya Tucker

1978

Tanya Tucker og Don Johnson er skilt ...[vis par] Lynn Whitfield #6

Lynn Whitfield

1976

Lynn Whitfield og Don Johnson er skilt ...[vis par] Melanie Griffith #5

Melanie Griffith

1972 - 1996

Melanie Griffith og Don Johnson ble skilt ...[vis par] Pamela Des Barres #4

Pamela Des Barres

1971 - 1972

Pamela Des Barres og Don Johnson separerte i ...[vis par] Danielle Dust #3

Danielle Dust

Danielle Staub og Don Johnson er skilt ...[vis par] Donna ris #to

Donna ris

Donna Rice og Don Johnson er skilt ...[vis par] Nancy Pfister #1Rykte

Nancy Pfister

Nancy Pfister og Don Johnson er skilt ...[vis par] #2. 3

Sofia Cucci

2006

Sofia Cucci og Don Johnson hadde et møte i september 2006.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #22

Yasmine Bleeth

1998 (Ryktet)

Det ryktes at Yasmine Bleeth hadde koblet seg til Don Johnson i 1998.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #tjueen

Kelley Phleger

1997

Kelley Phleger og Don Johnson har vært gift i 21 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i november 1997 og giftet seg 29. april 1999.

Forhold 23 år MåleResultatHøyde37%'> Kompatibilitet 9% Barn 3 barn se forholdet #tjue

Jodi Lyn O'Keefe

1997

Jodi Lyn O'Keefe og Don Johnson daterte i 1997.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #19

Kari Whitman

nitten nitti fem

Kari Whitman og Don Johnson hadde et forhold fra 1995 til 1995.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #18

Jeanne Anderson

1995 - 1996

Jeanne Anderson og Don Johnson hadde et forhold fra 1995 til 1996.

Forhold 1 år se forholdet #17

Alexandra kabi

nitten nitti fem

Alexandra Kabi og Don Johnson daterte i 1995.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #16

Tracy Richman

1991

Tracy Richman og Don Johnson daterte i 1991.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #femten

Jennifer Connelly

1989 (Ryktet)

Det ryktes at Jennifer Connelly hadde koblet seg til Don Johnson i august 1989.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #14

Uma Thurman

1988

Uma Thurman og Don Johnson hadde et møte i oktober 1988.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder1%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #1. 3

Barbra Streisand

1988

Don Johnson og Barbra Streisand daterte i 1988.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #12

Susan Sarandon

1987

Susan Sarandon og Don Johnson hadde et forhold fra 1987 til 1987.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #elleve

Cybill Shepherd

1985

Don Johnson og Cybill Shepherd hadde et møte i 1985.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 83% se forholdet #10

Donya Fiorentino

1983

Donya Fiorentino og Don Johnson hadde et møte i 1983.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #9

Patti D'Arbanville

1981 - 1985

Patti D'Arbanville og Don Johnson daterte fra 1981 til 1985.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 69% Barn 1 barn se forholdet #8

Sally Sheridan

1980

Sally Sheridan og Don Johnson hadde et forhold fra 1980 til 1980.

MåleResultatKinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #7

Tanya Tucker

1978

Tanya Tucker og Don Johnson daterte i 1978.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #6

Lynn Whitfield

1976

Lynn Whitfield og Don Johnson daterte i 1976.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #5

Melanie Griffith

1972 - 1996

Melanie Griffith og Don Johnson var gift i 20 år. De datet i 11 år etter å ha blitt sammen i mars 1972 og giftet seg 8. januar 1976. 20 år senere ble de skilt i juli 1976.

Forhold 23 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 76% Barn 1 barn se forholdet #4

Pamela Des Barres

1971 - 1972

Pamela Des Barres og Don Johnson daterte fra 1971 til 1972.

hvem er jordan fisher dating
Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 78% se forholdet #3

Danielle Dust

Danielle Staub hadde et møte med Don Johnson.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 70% se forholdet #to

Donna ris

Donna Rice hadde et møte med Don Johnson.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #1

Nancy Pfister

(Rykte)

Det ryktes at Nancy Pfister har koblet seg til Don Johnson.

MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 18% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Don Johnson71 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Sofia Cucci3. 4 TvillingenePornostjerne
Rumensk
Yasmine Bleeth52 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Kelley Phleger- Sosialitet
amerikansk
Jodi Lyn O'Keefe42 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Kari Whitman56 TvillingeneModell (voksen / glamour)
amerikansk
Jeanne Anderson- Skuespillerinne
Alexandra kabi49 SkorpionenModell (voksen / glamour)
fransk
Tracy Richman60 TyrenTV-personlighet
amerikansk
Jennifer Connellyfemti SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Uma Thurman51 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Barbra Streisand79 TyrenSanger
amerikansk
Susan Sarandon74 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Cybill Shepherd71 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Donya Fiorentino53 SkorpionenModell
amerikansk
Patti D'Arbanville70 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Sally Sheridan74 Skuespillerinne
Britisk
Tanya Tucker62 VektenSanger
Kanadisk
Lynn Whitfield68 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Melanie Griffith63 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Pamela Des Barres72 JomfruenPersonlighet
amerikansk
Danielle Dust58 LeoReality TV
amerikansk
Donna ris63 SteinbukkenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Nancy Pfister65 Sosialitet
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Jesse JamesMann7. desember 198238 år gammel Patti D'Arbanville
Dakota mayiHunn4. oktober 198931 år gammel Melanie Griffith
Atherton GracieHunn28. desember 199921 år gammel Kelley Phleger
Jasper BreckenridgeMann6. juni 200218 år gammel Kelley Phleger
DiakonMann29. april 200615 år gammel Kelley Phleger

Fotogalleri

Revenge of the Stepford Wives - Don Johnson Opprørerne Knives Out (2019) Knives Out (2019) Knives Out (2019) Knives Out (2019) Knives Out (2019) Knives Out (2019) Knives Out (2019) Knives Out (2019) Knives Out (2019) Knives Out (2019)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Kanaan2021TV-show
Hjemmefilm: The Princess Bride2020Prins HumperdinckTV-show
Vektere2019Judd CrawfordTV-show
Hvelv2019GerryFilm
Kniver ute2019Richard DrysdaleFilm
LA til Vegas2018Jack SilverTV-show
Bok klubb2018ArthurFilm
Dratt over betong2018Chief Lt. G. CalvertFilm
En serie med uheldige hendelser2017HerrTV-show
Hevn: En kjærlighetshistorie2017Jay KirkpatrickFilm
Sykemelding2017Kenny WestTV-show
Brawl in Cell Block 992017Warden TuggsFilm
Blod og olje2015.Hap BriggsTV-show
Kaldt i juli2014Jim bobFilm
TripTank2014Johnny BahamaTV-show
Den andre kvinnen2014OppriktigFilm
Alex av Venezia2014RogerFilm
Fra Dusk Till Dawn: The Series2014Ranger Earl McGraw, Sheriff Earl McGrawTV-show
Django Unchained2012Stor pappaFilm
En god gammeldags orgie2011Jerry Keppler (ikke kreditert)Film
Bucky Larson: Born to Be a Star2011Miles DeepFilm
En manns verden2011Allan MannTV-film
Fire Loko Vineyards2011Kortfilm
Når man er i Roma2010Beths Dad (ikke kreditert)Film
Machete2010AvFilm
Sørlig ubehag2010TV-film
Judd Apatows All-Star Video Del 22010DonKortfilm
Østgående og nedover2009Eduardo SanchezTV-show
Glenn Martin DDS2009Bestefar WhiteyTV-show
Bastards2008Sante PateneFilm
Lange flate ballær II2008Admiral BurnettFilm
Jeg går tilbake til å bo alene2008NicoFilm
Moondance Alexander2007Dante LongpreFilm
Bare lovlig2005Grant CooperTV-show
Æresord2003Benjamin TysonTV-film
Farvel elsker1998Ben DunmoreFilm
News Cupnitten nittiseksDavid SimmsFilm
Nash broernitten nittiseksInsp. Nash BridgesTV-show
I jakten på ærennitten nitti femSgt. John LibbeyTV-film
Født i går1993Paul VerrallFilm
Skyldig som synd1993David Edgar GreenhillFilm
Harley Davidson og Marlboro-mannen1991Robert Lee 'Marlboro Man' EdisonFilm
Paradis1991Ben ReedFilm
Hot Spot1990Harry MadoxFilm
Dead Bang1989Jerry BeckFilm
Sweet Hearts Dance1988Wiley BoonFilm
Barbra Streisand & Don Johnson: Till I Loved You1988Don JohnsonKortfilm
Våpenhvile1985Tim MurphyFilm
Den lange varme sommeren1985Ben QuickTV-show
Miami Vice1984Detektiv James CrockettTV-show
Sixpack1983Brewster BakerTV-film
Melanie1982CarlFilm
Matt Houston1982Terry SpenceTV-show
Aladdin og den magiske lampen1982Wazirs sønn (engelsk versjon, stemme)Film
Soggy Bottom, U.S.A.nitten åtti enJacob GorchFilm
Svanesjøennitten åtti enBenno (engelsk versjon) (stemme)Film
Elvis og skjønnhetsdronningennitten åtti enElvis PresleyTV-film
The Two Lives of Carol Letnernitten åtti enBob HowardTV-film
Beulah Land1980Bonard DavisTV-show
Revenge of the Stepford Wives1980Offiser Andy BradyTV-film
Herfra til evigheten1980Jefferson 'Jeff' Davis PrewittTV-show
Amatørkveld på Dixie Bar and Grill1979CowboyTV-film
Opprørerne1979Judson FletcherTV-show
Tales of the Unexpected1979Reeve BakerTV-show
Rupan sansei1978Scientist (1978 Frontier Dub) (engelsk versjon, stemme, ikke kreditert)Film
Katie: Portrett av en midtfold1978GuntherTV-film
Skiheis til døden1978Mike SloanTV-film
De amerikanske jentene1978Everett SimmsTV-show
Først gråter du1978Daniel EastonTV-film
De to-fem1978Charlie MorganTV-film
Cover Girls1977Johnny WilsonTV-film
Åtte er nok1977DougTV-show
Hva skjedde egentlig med klassen '65?1977EdgarTV-show
Big Hawaii1977GandyTV-show
Nashville 991977Mike WatlingTV-show
Byen1977Sersjant Brian ScottTV-film
Landets lov1976QuirtTV-film
En gutt og hunden hans1975VicFilm
Gå tilbake til Macon County1975Harley McKayFilm
Lollipops and Roses og Burong Talangka1975Franky, vennen til Cocoy LaurelFilm
Harrad-eksperimentet1973Sheilas samboer, StanleyFilm
Barnaby Jones1973Wayne LockwoodTV-show
Politihistorie1973Lee MorganTV-show
Kung Fu1972NasheboTV-show
The Rookies1972Al DeveringTV-show
The Streets of San Francisco1972Av. Larry WilsonTV-show
Unge Dr. Kildare1972Ted ThatcherTV-show
Sakarja1971MatteusFilm
Sarge1971Deloy CoopersmithTV-show
Lollipops, Roses og Talangka1971OppriktigFilm
The Magic Garden of Stanley Sweetheart1970Stanley KjæreFilm
The Bold Ones: The New Doctors1969Ev HowardTV-show
ShriverT. WassermanFilm
Pappa problemerRomerskTV-film
Nash broerNash broerFilm
Rebel RidgeFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Annette OAnnette O'Toole
    • Nash broer
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Don Johnson og Melanie GriffithMelanie Griffith
    • Født i går
      1993
    [+1 til]
  • Don Johnson og Penelope MillerPenelope Ann Miller
    • Dead Bang
      1989
    [vis matchup]
  • Don Johnson og Susan SarandonSusan Sarandon
    • Sweet Hearts Dance
      1988
    [vis matchup]
  • Don Johnson og Yasmine BleethYasmine Bleeth
    • Nash broer
      nitten nittiseks
    [vis matchup]
  • Jennifer Connelly og Don JohnsonJennifer Connelly
    • Hot Spot
      1990
    [vis matchup]
  • Rebecca De Mornay og Don JohnsonRebecca De Mornay
    • Skyldig som synd
      1993
    [vis matchup]
  • Virginia Madsen og Don JohnsonVirginia Madsen
    • Hot Spot
      1990
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...