Hoved Forhold Deidre Hall

Deidre Hall

Deidre HallRangering 4137 -1712Alder 73 år Zodiac Skorpionen Forhold 8 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

I følge våre poster er Deidre Hall muligens singel.

Forhold

Deidre Hall var tidligere gift med Steve Sohmer(1991 - 2006), Michael Dubelko(1987 - 1989), Keith Barbour(1972 - 1978)og William Hudson (eks ektefelle)(1966 - 1970).



Deidre Hall har vært i et forhold med Drake Hogestyn(1985 - 1986), Ned Randolph(1982 - 1985)og Richard Dean Anderson(1979).

som er taylor kinney dating nå

Deidre Hall har hatt et møte med Quinn K. Redeker(1979).

Om

Deidre Hall er en 73 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Deidre Ann Hall 31. oktober 1947 i Milwaukee, Wisconsin, USA, hun er kjent for Days of Our Lives. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.



Deidre Hall har deltatt i 9 matchups på skjermen, inkludert Daniel Hugh Kelly i Never Say Never: Deidre Hall Story (nitten nitti fem), Drake Hogestyn i Days of Our Lives (1965), Jed Allan inn Days of Our Lives (1965), Ray Baker i Never Say Never: Deidre Hall Story (nitten nitti fem)og Rod Arrants i Days of Our Lives (1965).

Deidre Hall er medlem av følgende lister: Amerikanske tv-skuespillere, Identiske tvillingskuespillere og amerikanske såpeserier.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Deidre Hall! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift415 år, 1 måned7 år, 4 måneder2 år, 3 måneder
Dating33 år1 år, 2 måneder7 måneder, 2 dager
Støte på1---
Total815 år, 1 måned4 år, 1 måned7 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnDeidre
MellomnavnAnn
PikenavnHall
Fullt navn ved fødselenDeidre Ann Hall
Alternativt navnDee
Alder73 år
Fødselsdag31. oktober 1947
FødestedMilwaukee, Wisconsin, USA
Høyde5 '7' (170 cm)
ByggeVellystig
ØyenfargeHazel
HårfargeFarget blond
Karakteristisk funksjonSkjønnhet
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetBESTRIDT
ReligionWiccan
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleLake Worth High School, klasse 1965
universitetPalm Beach Junior College
Yrke TekstSkuespillerinne, produsent
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseDays of Our Lives
År aktiv1970 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kjendis Talent International
Merke påtegningHallmark, TV-reklame for GNC (2002), TV-reklame for Dexatrim (1991-1992)
Byste (tommer)37
KoppstørrelseC
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)36
Offisielle nettstederdeidrehall.com/, twitter.com/DeidreHall, www.nndb.com/people/640/000108316/, http://www.deidrehall.com
FarJohn Hall postarbeider
MorJeans
SøsterAndrea Hall
FamiliemedlemSønn: David Atticus Sohmer, Sønn: Sully Chapin Sohmer
Favoritt TV-serierDays Of Our Lifes
FavorittstederAustralia
FavorittfargerBlå, Rosa, Rød, Grønn

Deidre Ann Hall (født 31. oktober 1947) er en amerikansk skuespillerinne som er mest kjent for sin skildring av Dr. Marlena Evans på NBCs dagdrama Days of Our Lives, som hun har spilt i over 40 år.

Mer om Deidre Hall Mindre om Deidre Hall

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Steve SohmerGiftDesember 1990200615 år
7Michael DubelkoGiftOktober 198619892 år
6Drake HogestynForholdDesember 1985Jul 19867 måneder
5Ned RandolphForhold198219853 år
4Quinn K. RedekerStøte på19791979-
3Richard Dean AndersonForhold19791979-
toKeith BarbourGiftAugust 1971August 19787 år
1William Hudson (eks ektefelle)Gift196519705 år
Steve Sohmer #8

Steve Sohmer

1990 - 2006

Steve Sohmer og Deidre Hall ble skilt i ...[vis par] Michael Dubelko #7

Michael Dubelko

1986 - 1989

Michael Dubelko og Deidre Hall ble skilt ...[vis par] Drake Hogestyn #6

Drake Hogestyn

1985 - 1986

Drake Hogestyn og Deidre Hall skilte seg i J ...[vis par] Ned Randolph #5

Ned Randolph

1982 - 1985

Ned Randolph og Deidre Hall skiltes i 198 ...[vis par] Quinn K. Redeker #4

Quinn K. Redeker

1979

Quinn K. Redeker og Deidre Hall er separate ...[vis par] Richard Dean Anderson #3

Richard Dean Anderson

1979

Deidre Hall og Richard Dean Anderson er sep ...[vis par] Keith Barbour #to

Keith Barbour

1971 - 1978

Keith Barbour og Deidre Hall ble skilt fra ...[vis par] #1

William Hudson (eks ektefelle)

1965 - 1970

William Hudson (tidligere ektefelle) og Deidre Hall vi ...[vis par] #8

Steve Sohmer

1990 - 2006

Steve Sohmer og Deidre Hall var gift i 14 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i desember 1990 og giftet seg 31. desember 1991. 14 år senere ble de skilt i 2006.

nicole carter og john forsythe
Forhold 15 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet Fire fem% Barn 2 barn se forholdet #7

Michael Dubelko

1986 - 1989

Michael Dubelko og Deidre Hall var gift i 1 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i oktober 1986 og giftet seg 17. oktober 1987. 1 år senere ble de skilt i 1989.

Forhold 2 år se forholdet #6

Drake Hogestyn

1985 - 1986

Drake Hogestyn og Deidre Hall datert fra desember 1985 til juli 1986.

jack o connell og kaya scodelario
Forhold 7 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #5

Ned Randolph

1982 - 1985

Ned Randolph og Deidre Hall datert fra 1982 til 1985.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder72%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet #4

Quinn K. Redeker

1979

Quinn K. Redeker og Deidre Hall hadde et møte i 1979.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #3

Richard Dean Anderson

1979

Deidre Hall og Richard Dean Anderson daterte i 1979.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #to

Keith Barbour

1971 - 1978

Keith Barbour og Deidre Hall var gift i 6 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i august 1971 og giftet seg i 1972. 6 år senere ble de skilt 24. august 1978.

Forhold 7 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet #1

William Hudson (eks ektefelle)

1965 - 1970

William Hudson (tidligere ektefelle) og Deidre Hall er skilt etter et ekteskap på 3 år.

Forhold 5 år se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Deidre Hall73 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Steve Sohmer74 KreftForfatter
amerikansk
Michael Dubelko-
Drake Hogestyn67 VektenSkuespiller
amerikansk
Ned Randolph74 VannmannenPolitiker
amerikansk
Quinn K. Redeker85 TyrenSkuespiller
amerikansk
Richard Dean Anderson71 VannmannenSkuespiller
amerikansk
Keith Barbour80 VannmannenSkuespiller
amerikansk
William Hudson (eks ektefelle)-

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
David AtticusMann23. august 199228 år gammel Steve Sohmer
Tully ChapinMann19. januar 199526 år gammel Steve Sohmer

Fotogalleri

Vårt hus - Wilford Brimley Vårt hus - Wilford Brimley Nødsituasjon! - Deidre Hall Deidre Hall - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Deidre Hall - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Deidre Hall - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Deidre Hall - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Deidre Hall - 2018 Daytime Emmy Awards i Pasadena Dyna Girl Dyna Girl Dyna Girl Andrea Hall - Soap Opera Digest Magazine Pictorial [USA] (januar 1978)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Gode ​​nyheter2017Marlena EvansTV-show
Min juledrøm2016SeierTV-film
Klubb 51502015NadineTV-show
Lucky in Love2014ErinTV-film
Dating i middelalderen2010Fiona FlemingTV-show
Drop Dead Diva2009Deidre HallTV-show
Days of Our Lives '35-årsjubileum2000Dr. Marlena EvansTV-film
Never Say Never: Deidre Hall Storynitten nitti femDeidre HallTV-film
OP-senternitten nitti femKate MichaelsTV-show
Kvinner i husetnitten nitti femDeidre HallTV-show
Nattsynder1993Dr. Marlena EvansTV-film
Kvinne på kanten1993QuinnTV-film
Og havet vil fortelle1991Muff GrahamTV-film
For aller første gang1991Mrs. O'NeilTV-film
Perry Mason: The Case of the All-Star Assassin1989Linda HortonTV-film
Ta mine døtre, vær så snill1988ITV-film
Smart fyr1987Claudia newquayTV-show
Vårt hus1986Jessie WitherspoonTV-show
En grunn til å leve1985Delores StewartTV-film
Mord skrev hun1984Claudia Carboni, Jennifer PaigeTV-show
Biljakt1984Stephanie WylerTV-show
hotell1983Maggie DawsonTV-show
The Million Dollar Facenitten åtti enBarbara SandersonTV-film
Be TV1980Sarah fra NasaretTV-film
Spesialleveranse1976Gloria (som Deirdre Hall)Film
Electra Woman og Dyna Girl1976Electra Woman, LoriTV-show
Krofft Supershow1976Electra Woman (segment: Electra Woman og Dyna Girl), LoriTV-show
Joe Forrester1975TV-show
Karen1975Janet BartelTV-show
S.W.A.T.1975DianeTV-show
De unge og de rastløse1973Barbara AndersonTV-show
Nødsituasjon!1972Sykepleier Sally LewisTV-show
Kung Fu1972LouiseTV-show
The Streets of San Francisco1972Bank TellerTV-show
Eventyr av Nick Carter1972Ivy Duncan (som Deidre Hudson)TV-film
Columbo1971Dian Hunter, resepsjonistTV-show
San Francisco internasjonale lufthavn1970TV-show
Nattgalleri1969Blond (segment 'An Act of Chivalry')TV-show
Adam-121968SykepleierTV-show
Days of Our Lives1965Dr. Marlena Evans, Dr. Marlena Evans Black, Marlena EvansTV-show
HarmoniKrista (som Deidra Hall)Kortfilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Daniel Hugh Kelly
    • Never Say Never: Deidre Hall Story
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Deidre Hall og Drake HogestynDrake Hogestyn
    • Days of Our Lives
      1965
    [vis matchup]
  • Deidre Hall og Jed AllanJed Allan
    • Days of Our Lives
      1965
    [vis matchup]
  • Ray Baker
    • Never Say Never: Deidre Hall Story
      nitten nitti fem
    [vis matchup]
  • Rod Arrants
    • Days of Our Lives
      1965
    [vis matchup]
  • Deidre Hall og Wayne NorthropWayne Northrop
    • Days of Our Lives
      1965
    [vis matchup]
  • Ernie Lively
    • For aller første gang
      1991
    [vis matchup]
  • John de Lancie
    • Days of Our Lives
      1965
    [vis matchup]
  • Josh Taylor og Deidre HallJosh Taylor
    • Days of Our Lives
      1965
    [vis matchup]
Flere Deidre Hall Matchups på skjermen Mindre Deidre Hall Matchups på skjermen

Interessante Artikler